Web Analytics Made Easy - Statcounter

فردی که در کنار جنازه مارادونا سلفی گرفت، از کارش اخراج شد.

پس از درگذشت دیگو مارادونا و در حالی که جامعه جهانی در شوک از دست دادن یکی از اسطوره‌های تاریخ فوتبال بود، انتشار عکس سلفی کارمندان یک تشییع خانه، باعث بروز جنجال بسیار بزرگی شد.

دیگو مارادونا اسطوره دنیای فوتبال و تیم ملی آرژانتین هفته گذشته در سن ۶۰ سالگی به دلیل سکته قلبی درگذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتفاقی جهان فوتبال و کشور آرژانتین را در بهت فرو برد. اما انتشار سلفی در کنار جنازه او، باعث جنجال زیادی در آرژانتین شد.

داستان از این قرار است که تابوت مارادونا در کاخ ریاست جمهوری آرژانتین در بوینس آیرس به نمایش گذاشته شده بود. پس از این اتفاق، انتشار سلفی‌هایی در کنار جنازه مارادونا باعث بروز جنجال شد.

تابوت مارادونا در مکانی به نام تشییع خانه Pinier تشییع شده ولی دو نفر از کارمندان آنجا با جنازه مارادونا سلفی گرفتند. سپلیوس پینیر رئیس این تشییع خانه از اخراج این کارمندان خبر داد.

اما داستان سلفی گرفتن این افراد تنها به اخراج شدن آنها منتهی نشده است بلکه آنها به مرگ نیز تهدید شده‌اند. یکی از افراد حاضر در عکس به روزنامه Ole گفته است که او از سوی افرادی ناشناس به مرگ تهدید شده است.

او به این روزنامه گفته است: من داشتم کارهای تابوت مارادونا را انجام می‌دادم که افراد حاضر در آنجا من را صدا کردند و پسرم انگشت شصت خود را بلند کرد و آنها از ما عکس گرفتند. هیچ چیز دیگری در میان نبود.

وی اظهار داشت که پس از عکس گرفتن با جنازه مارادونا، ده‌ها تماس با مضمون تهدید به مرگ از طرف افرادی ناشناس داشته است. او گفت: من تهدیدهای تلفنی از طرف گروهی از آرژانتین جونیورز دریافت کرده‌ام. آنها به من می‌گویند که قصد کشتن من را دارند، کامیون من را خواهند شکست و فرزندانم را تهدید می‌کنند.

وی ادامه داد: آن عکس از تلفن من گرفته نشده است که این از همه چیز بدتر است. من هرگز فکر نمی‌کردم که آنهایی که از من عکس گرفتند، قصد دارند آن را منتشر کنند. از خانواده دیگو مارادونا عذرخواهی می‌کنم.

او همچنین در ادامه تأیید کرد که به دلیل انتشار این سلفی از کارش اخراج شده است. او گفت: آنچه من انجام دادم عمدی نبود، نه از طرف من و نه از طرف پسرم. آنها مرا از شرکت بیرون انداختند. آنها مرا بخاطر کاری که نکردم اخراج کردند.

پس از انتشار این سلفی‌ها، وکلای مارادونا ضمن حمله شدید به انتشار این عکس‌ها در کنار جنازه اسطوره فوتبال آرژانتین، اعلام کردند که علیه تمام کسانی که مسئول انتشار این عکس‌ها در فضای مجازی هستند، شکایت خواهند کرد.

منبع: ورزش سه

کد خبر 458167

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دیگو مارادونا مارادونا فوت مارادونا فوتبال جهان تهدید به مرگ مرگ مارادونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق جنازه مارادونا کنار جنازه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۳۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنون پوپولیست در غرب

  این موضوع در کشورهای دیگر هم به نوعی مصداق دارد، انتخاب جورجا ملونی نخست‌وزیر ایتالیا، اقبال به لوپن در فرانسه و البته سرآمد همه اینها انتخاب خاویر میلی به عنوان رئیس‌جمهور آرژانتین ازجمله مصداق‌های آشکار موفقیت عوام‌گراها در سیاست روز است. این موضوع از جایی جالب توجه می‌شود که بدانیم همواره کشورهای غربی، کشورهای جهان سوم را به‌واسطه این اقبال به باد تمسخر می‌گرفته‌اند! سخنان ترامپ در طول کارزار انتخاباتی‌اش و طی چهار سال ریاست جمهوری‌اش معمولا به عنوان نمونه شاخص گفتمان پوپولیستی تلقی می‌شود. اخلاقی کردن موقعیت‌های پیچیده‌ سیاسی و تقسیم بازیگران صحنه‌ سیاست به آدم‌ها و گروه‌های خوب و بد، و تاکید روی تماس مستقیم خودش با انبوه هوادارانش در اجتماعات محلی و از طریق حساب شخصی توییتری از ویژگی‌های آشکار پوپولیسم به‌شمار می‌رود و حرکت خود او با جنبش برگزیت(خروج از اتحادیه اروپا) در بریتانیا و سایر احزاب راستگرا مانند جبهه‌ ملی ماری لوپن در فرانسه و جنبش‌های مشابه در اتریش و سایر کشورهای اروپایی، در یک راستا به حساب می‌آید. در این میان البته که داده‌های آماری نظام‌های استدلالی جالب‌توجهی را پیش روی ما می‌گذارد. آشکارترین‌شان این‌که عوام‌گراهای نیم‌قرن پیش، عموما از جریان چپ بوده‌اند و طی ۵۰ سال اما حالا راستگراهای پوپولیسم بر صدارت نشسته‌اند. براساس داده‎‌های منتشرشده توسط WEF، درصد رای احزاب پوپولیست چپگرا در طول ۱۰۰ سال گذشته روند نزولی، و درصد رای احزاب پوپولیست راستگرا، روند صعودی داشته است. عوام‌گرایی در کشورهای آمریکای لاتین سابقه‌ای بسیار طولانی دارد.‌ نتایج یک پژوهش که درباره برخی از مهم‌ترین کشورهای جهان انجام شده، نشان می‌دهد آرژانتین بیش از سایر کشورها سابقه رهبری پوپولیست‌ها را در تاریخ خود دارد. از سال ۱۹۰۰کشور آرژانتین ۴۸سال تحت رهبری عوام‌گراها بوده و البته به شکل معناداری ایتالیا با ۳۵سال در رده دوم این دسته از کشورها قرار دارد. داده جالب‌توجه دیگر، اقبال به عوام‌گراها درسیاست است.براساس داده‌های منتشرشده توسط دانشگاه استنفورد، طی ۱۰۰سال گذشته، تعداد احزاب پوپولیست درقدرت افزایش چشمگیری داشته‌ است. بیشترین عدد ثبت‌شده متعلق به سال ۲۰۱۵ است.

دیگر خبرها

  • رسوایی مقامات اسرائیلی در فریب شهرک‌نشینان
  • تلاش شهرداری خاش در کاهش خسارات ناشی از بارندگی در شهر
  • ۲۰ بازیکن به اردوی تیم واترپلو زیر ۱۸ سال دعوت شدند
  • روایتی از دشمنی محمدبن عبدالوهاب با پیامبر(ص) / چرا بن‌باز بزرگترین مفتی سلفی‌ها، هیچگاه به مدینه نرفت؟
  • سلفی عیسی با آینده‌های پرسپولیس (عکس)
  • ژاوی و تماشای ویدیوی معروف تمرینات مارادونا در فاصله چند ساعت به آغاز دیدار برگشت بارسلونا و پاری سن ژرمن / فیلم
  • سلفی جالب و متفاوت رضا گوچی در باشگاه بدنسازی + عکس
  • الهام گرفتن ژاوی از مارادونا پیش از مصاف با پاری سن ژرمن / فیلم
  • جنون پوپولیست در غرب
  • صادق خلخالی در فروردین ۵۸: زمانی می‌خواستیم جنازه‌ی منحوس پهلوی را آتش بزنیم/ اعدام هویدا یک عمل انقلابی بود