Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مقام ارشد امنیت سایبری سابق آمریکا که چندی پیش از سوی دونالد ترامپ به خاطر توصیف انتخابات سوم نوامبر گذشته به عنوان امن‌ترین انتخابات تاریخ آمریکا اخراج شد، گفت، ادعاهی این رئیس جمهور آمریکا و حامیانش در روز جمعه درباره تقلب در انتخابات "مضحک" هستند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از خبرگزاری رویترز، کریس کربز، مدیر سابق آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت در وزارت امنیت داخلی آمریکا به برنامه 60 دقیقه شبکه سی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی.اس گفت، ادعاهای اخیر ترامپ درباره دست کاری شده بودن سیستمهای انتخابات آمریکا از جانب کشورهای خارجی بی اساس هستند.
سیدنی پاول، یک وکیل دونالد ترامپ اخیرا با طرح یک تئوری توطئه مدعی شد سیستمهای انتخاباتی ایجاد شده در ونزوئلا به درخواست هوگو چاوز، رئیس جمهوری فقید این کشور، به تغییر موازنه انتخابات اخیر به نفع جو بایدن، رئیس جمهور منتخب آمریکا کمک کرده‌اند!
او و برخی دیگر همچنین مدعی شدند ماشینهای انتخاباتی آرا را از ترامپ به بایدن منتقل کرده‌اند و برخی اطلاعات انتخاباتی آمریکا در سرورهایی در آلمان ذخیره شده‌اند.
کربز در بخشی از مصاحبه خود با سی.بی.اس ایونینگ نیوز گفت: همه آرا در آمریکا در داخل آمریکا شمارش شده‌اند. ختم کلام!
کربز بعد از آن از سوی ترامپ در تاریخ 17 نوامبر اخراج شد که انتخابات سوم نوامبر را "امن‌ترین انتخابات تاریخ آمریکا" دانست.
او عنوان کرد: هیچ سند و مدرکی وجود ندارد که نشان دهد هیچ یک از ماشین‌هایی که من از آنها مطلع هستم از سوی یک قدرت خارجی دستکاری شده باشند.
او چنین ادعاهایی را "مضحک" خوانده و گفت: مردم آمریکا باید اعتماد 100 درصد به رایشان داشته باشند.
این اظهارات در حالی مطرح شدند که یک بازشماری مربوط به آرای بزرگترین ناحیه ایالت ویسکانسین آمریکا که از سوی کمپین انتخاباتی دونالد ترامپ درخواست شد، روز جمعه در حالی پایان یافت که حتی در خاتمه منجر به افزایش آرای جو بایدن شد.
بعد از بازشماری آرای ناحیه میلواکی در این ایالت، بایدن 257 رای دیگر به دست آورد در حالی که ترامپ 125 رای به دست آورد که این حاکی از برتری بایدن با 132 رای است.
کمپین ترامپ خواستار بازشماری آرا در دو ناحیه ایالت ویسکانسین به عنوان پرجمعیت ترین نواحی این ایالت که دارای گرایش دموکرات هستند بعد از باختن انتخابات در ویسکانسین به بایدن با میزان 20000 رای شد. هر دو بازشماری برای کمپین ترامپ سه میلیون دلار هزینه خواهند داشت. انتظار میرود بازشماری آرای ناحیه "دِین کانتی" روز یکشنبه تمام شود.
در مجموع بایدن با 306 رای الکترال در انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر آمریکا پیروز شد که خیلی بیشتر از حد نصاب 270 رای لازم برای پیروزی است. در مقابل ترامپ 232 رای الکترال کسب کرد.
بایدن همچنین در بخش آرای مردمی نیز به میزان بیش از شش میلیون رای برتری پیدا کرد.
همچنین یک دادگاه استیناف فدرال آمریکا یک تلاش کمپین دونالد ترامپ برای جلوگیری از اعلام جو بایدن به عنوان برنده انتخابات در پنسیلوانیا را رد کرده و ضربه چشمگیر دیگری به تلاش ترامپ برای برگرداندن نتیجه انتخابات سوم نوامبر وارد کرد.
استفانوس بیباس، به نمایندگی از هیات سه نفره قضات دادگاه نوشت: انتخابات آزاد و عادلانه نیروی حیاتی دموکراسی ما است. اتهامات مربوط به ناعادلانه بودن انتخابات جدی هستند. اما اینکه انتخابات را ناعادلانه بخوانیم آن را ناعادلانه نمی‌سازد.
بیباس که از سوی ترامپ معرفی شده خاطرنشان کرد: اتهامات باید دارای ادعاهای مشخص و سپس سند و مدرک باشند. ما هیچ یک از آنها را در اینجا نداریم.
کمپین ترامپ و حامیانش در تلاششان برای متقاعد ساختن قضات نسبت به وقوع بی نظمی‌های انتخابات در ایالات میشیگان، جورجیا، آریزونا و نوادا تلاش کرده و شکست خورده‌اند.
در رای دادگاه استیناف عنوان شد: رای دهندگان و نه وکلا رئیس جمهور را انتخاب می‌کنند. برگه‌های رای و نه بیانیه‌ها درباره انتخابات تصمیم می‌گیرند.
جنا الیس، یک وکیل کمپین ترامپ بعد از این حکم در توئیتر خبر از برنامه ریزی این کمپین برای متوسل شدن به دادگاه عالی آمریکا داد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: رئیس برکنارشده دونالد ترامپ کمپین ترامپ سوم نوامبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۵۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا، قصد دارد در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ این کشور، روابط واشنگتن با اروپا را به طور اساسی تغییر دهد.

او به عنوان نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا در مبارزات انتخاباتی وعده‌های بسیاری داده است.

در اینجا به سیاست خارجی آقای ترامپ که او می‌گوید در دور دوم ریاست جمهوری‌اش اجرا خواهد کرد، اشاره می‌کنیم:

ناتو، اوکراین و متحدان اروپایی

ترامپ گفته است که در زمان ریاست جمهوری او، آمریکا به طور اساسی در اهداف و ماموریت‌های ناتو تجدید نظر خواهد کرد.

او همچنین گفته است که از این کشورها خواهد خواست تا مبلغ «تقریباً ۲۰۰ میلیارد دلار» کمک نظامی به اوکراین را به آمریکا بازپرداخت کنند. ترامپ همچنین تأکید کرده است که در صورت انتخاب شدنش به ریاست جمهوری آمریکا متعهد به ارسال کمک‌های بیشتر به این کشور اروپای شرقی نخواهد بود.

ترامپ که کمک‌های مالی آمریکا به ناتو را در اواخر دوره ریاست جمهوری‌اش قطع کرد، اعتراض داشت که واشنگتن بیشتر از سهم خود پرداخت می‌کند.

او همچنین متعهد به پایان دادن جنگ اوکراین شده و ادعا کرده است که این قضیه را ۲۴ ساعته حل و فصل خواهد کرد.

اگرچه برنامه‌های ترامپ برای پایان دادن به جنگ اوکراین فاقد جزئیات هستند اما او سال گذشته در گفتگو با رویترز گفت که اوکراین ممکن است مجبور شود بخشی از خاک خود را برای دستیابی به توافق صلح واگذار کند.

ترامپ در حالی که در اوایل آوریل گفته بود آماده ارسال کمک‌های مالی بیشتر به اوکراین در قالب وام است، در جریان مذاکرات جنجالی کنگره بر سر بسته کمک مالی ۶۱ میلیارد دلاری به کی‌یف سکوت کرد.

 

چین، تجارت و تعرفه‌ها

ترامپ وعده داده است که تعرفه‌ها و محدودیت‌های تجاری جدیدی را علیه چین و برخی از متحدان اروپایی آمریکا اعمال کند.

رئیس جمهوری پیشین آمریکا همچنین ایده اعمال تعرفه ۱۰ درصدی بر کالاهای وارداتی را مطرح کرده است که می‌تواند بازارهای بین‌المللی را مختل کند.

او بر اساس قانون پیشنهادی خود یعنی «قانون تجارت متقابل ترامپ» گفته است اگر کشورهای دیگر بر آمریکا تعرفه وضع کنند، این کشور نیز تعرفه‌ای «متقابل و یکسان» اعمال خواهد کرد.

ترامپ همچنین گفته است که مالکیت چینی‌ها بر زیرساخت‌های حیاتی آمریکا مانند انرژی، منابع طبیعی، فناوری و مخابرات را محدود می‌کند.

رئیس جمهور پیشین آمریکا به ندرت در مورد تایوان یا اقدام‌هایی که در صورت حمله نظامی چین به این جزیره انجام خواهد داد، بحث می‌کند. او در این خصوص فقط به این نکته اکتفا کرده است که اگر او رئیس جمهور آمریکا باشد، چین هرگز جرات حمله به تایوان را نخواهد داشت.

 

مکزیک و مواد مخدر

ترامپ همچنین جنگ علیه کارتل‌های مواد مخدر را از اولویت‌های دور دوم ریاست جمهوری خود عنوان کرده و گفته است که کارتل‌های مواد مخدر فعال در مکزیک را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی معرفی خواهد کرد.

او همچنین گفته است که به پنتاگون دستور خواهد داد تا با استفاده از نیروهای ویژه به مراکز رهبری این کارتل‌ها حمله کنند. رئیس جمهوری پیشین آمریکا همچنین گفته است که از نیروی دریایی کشورش برای اعمال تحریم‌های دریایی بر کارتل‌های مواد مخدر استفاده خواهد کرد.

ترامپ همچنین وعده داده است که با استفاده از قانون دشمنان بیگانه، قاچاقچیان مواد مخدر و اعضای باندهای خلافکار را از آمریکا اخراج می‌کند.

اسرائیل

ترامپ پس از حمله حماس به سرزمین های اشغالی در ۷ اکتبر از روش رهبران تل‌آویو انتقاد کرد اما از آن زمان به بعد همواره بر ضرورت «درهم شکسته‌شدن حماس» تأکید کرده است. او در ادعاهایی وعده داده است که مجازات‌های سختی را بر ایران به عنوان متحد حماس اعمال کند. رئیس جمهوری پیشین آمریکا همچنین گفته است که هواداران حماس را از آمریکا اخراج می‌کند.

افغانستان

ترامپ در جریان مبارزات انتخاباتی گفته است که از طالبان خواهد خواست تجهیزات نظامی رها شده ارتش آمریکا در جریان خروج از افغانستان در سال ۲۰۲۱ را به عنوان شرطی برای کمک‌های مالی به افغانستان مطح کند. او در سال ۲۰۲۱ گفته بود که قصد دارد تجهیزات رها شده ارتش آمریکا در افغانستان را بمباران کند، اما اخیراً این موضع را تکرار نکرده است.

اقلیم

ترامپ بارها وعده داده است که از توافق پاریس خارج خواهد شد. توافق پاریس، توافقی چندجانبه برای محدود کردن انتشار گازهای گلخانه‌ای است. او در دور اول ریاست جمهوری خود از این توافق خارج شد، اما در سال ۲۰۲۱ جو بایدن، رئیس جمهور دموکرات آمریکا بار دیگر کشورش را به عضویت این توافق درآورد.

سامانه دفاع موشکی

ترامپ همچنین قول طراحی یک سامانه دفاع موشکی قوی در اطراف آمریکا را بدون اشاره به جزئیات آن داده است.


 

دیگر خبرها

  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • بایدن یا ترامپ؟ / کدام نقاط ابهام، سرنوشت کاخ سفید را غیرقابل پیس‌بینی کرده؟
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویان مخالف اسرائیل را به شدت سرکوب کند
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویانی که مخالف (نسل‌کشی) اسرائیل در غزه هستند را به شدت سرکوب کند
  • پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • آکسیوس: دیدار ترامپ و رئیس‌جمهور آرژانتین، کاخ سفید را خشمگین کرد