Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-23@18:46:11 GMT

مغازه‌ام مشهورتر شد

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۳۵۴۵۶

مغازه‌ام مشهورتر شد

«از وقتی در دیوار فروشگاه‌ها صفحه باز کرده‌ام، فروشم بیشتر شده است» سعید این حرف را می‌زند و بلافاصله پیش‌بینی می‌کند در ماه‌های آینده، تعداد مشتریانش در دیوار فروشگاه‌ها بیشتر شود. او سال‌ها است که در غرب تهران، مغازه فروش انواع لوازم خانگی دارد اما در ماه‌های گذشته درآمد آنچنانی نداشته و پرداخت هزینه‌های مغازه نیز شرایط را سخت‌تر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی بازار نشان می‌دهد از اوایل بهمن ماه ۹۸ تاکنون، به دلیل شیوع ویروس کرونا، رکود سنگینی در بازار لوازم خانگی حاکم شده است. کاهش قدرت خرید خانواده‌ها نیز مزید بر علت شده تا حتی برای جهیزیه نوعروس‌ها هم به سراغ کالاهای ارزان‌قیمت یا حتی دست‌دوم بروند.

در چنین شرایطی، برخی از فروشنده‌های لوازم خانگی موفق شده‌اند از طریق دیوار فروشگاه‌ها، میزان فروش‌شان را افزایش دهند و درآمد بیشتری کسب کنند. سعید با بیان این که کار با دیوار فروشگاه‌ها راحت‌تر از سایر سایت‌های تبلیغات آنلاین است، می‌گوید: «بارگذاری آگهی‌ها در صفحه دیوار فروشگاه‌ها به راحتی انجام می‌شود در حالی که در بعضی از سایت‌های مشابه، زمان زیادی می‌برد و پیچیدگی‌های خاص خودش را دارد. مثلا من خودم مجبور شده بودم برای ثبت آگهی در برخی سایت‌ها، یک نفر را استخدام کنم اما چون برایم صرف نداشت، ادامه ندادم. حالا اما در دیوار فروشگاه‌ها خودم از کالاهایم عکس می‌گیریم و بلافاصله در صفحه‌ام بارگذاری می‌کنم.» سعید به رایگان بودن ثبت نام در دیوار فروشگاه‌ها اشاره می‌کند و ادامه می‌دهد: «از طرفی هر فروشنده ۲۰ آگهی رایگان دارد.... این یک مزیت به شمار می‌رود و من هم طی ۱۰ روز گذشته که صفحه‌ام را ساخته ام، آگهی‌های زیادی در سایت گذاشته‌ام.»

مغازه سعید حدود ۵۰۰ قلم کالا دارد. او می‌گوید: «تنوع اجناس مغازه من خیلی زیاد است و هر کسی که به فروشگاهم می‌آید، حتما یک قلم کالا می‌خرد. من طی ۱۰ روز ابتدایی شروع به کار صفحه‌ام در دیوار فروشگاه‌ها، بین ۷ تا ۸ مشتری داشتم که البته همه‌شان از تهران بودند چون فعلا نمی‌توانم به شهرستان کالا ارسال کنم و هزینه‌هایش را بدهم. فکر می‌کنم در آینده تعداد مشتری‌هایم بیشتر شود و حتی برخی افراد هم ممکن است با دیدن اجناسم در دیوار فروشگاه‌ها، ترغیب شوند که به شکل حضوری به مغازه‌ام بیایند و خرید کنند.» این اتفاق یک بار برای سعید رخ داده است. او تعریف می‌کند: «چند روز پیش یکی از مشتری‌هایم در دیوار فروشگاه‌ها خرید کرده بود. او کیفیت جنس‌هایم را دید و حضوری به مغازه‌ام آمد و چند قلم کالای دیگر هم خرید. در شرایط این روزها که به خاطر شیوع ویروس کرونا تعداد مشتری‌هایم کم شده است، دیوار فروشگاه‌ها به کمکم آمده است.»

در حال حاضر درآمد سعید از صفحه‌اش در دیوار فروشگاه‌ها، یک یا دو مشتری در روز است اما خودش پیش‌بینی می‌کند در ماه‌های آینده بتواند مشتری‌های بیشتری از این طریق به دست بیاورد، خصوصا اینکه هنوز شیوع ویروس کرونا ادامه دارد و شهروندان ترجیح می‌دهند به شکل حضوری در مغازه‌ها و پاساژها تردد کمتری داشته باشند و از طریق فضای مجازی خریدهای خود را انجام دهند. سعید می‌گوید: «من از فروشم در دیوار فروشگاه‌ها راضی هستم چون هم توانسته‌ام در شرایط رکود این روزها، جنس‌هایم را بفروشم و هم افراد بیشتری مغازه‌ام را شناخته‌اند. فکر می‌کنم در آینده که مردم بیشتری دیوار فروشگاه‌ها را بشناسند، درآمد من هم بیشتر شود.»

منبع: تابناک

کلیدواژه: محدودیت های کرونایی آبسرد ترور محسن فخری زاده مجید شهریاری محسن فخری زاده سایت دیوار دیوار دیوار فروشگاه ها تبلیغات آنلاین محدودیت های کرونایی آبسرد ترور محسن فخری زاده مجید شهریاری محسن فخری زاده دیوار فروشگاه ها مغازه ام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۵۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشتری جت های شخصی در ایران چه کسانی هستند؟ | ۲۵۰ هواپیمای شخصی در ایران

همشهری آنلاین- رابعه تیموری:بسیاری از افراد خرده گرفته‌اند که ایرانی‌ها اصلا از جت شخصی استفاده نمی‌کنند و ضرورتی نداشت این امر؛ اما رئیس سازمان هواپیمایی کشور می‌گوید: «درست است که به‌تازگی خریدوفروش جت‌های شخصی در ایران آزاد شده و حالا هر که توان خریدش را داشته باشد می‌تواند صاحب یکی از این جت‌های ٧نفره جمع‌وجور بشود اما به این معنی نیست که ایرانی‌ها تا حالا جت‌سواری نمی‌کردند چراکه تا پیش‌ازاین هم طرفداران جت‌های شخصی در ایران قابل توجه بودند؛ از تاجران و فعالان اقتصادی گرفته تا برخی از مسئولان و تیم‌های ورزشی.»
عده‌ای هم معتقدند وقتی هواپیماهای فوق سبک بود چه نیاز به جت شخصی داشتیم؟ اما جالب است بدانید در حال حاضر ٢۵٠فروند هواپیمای فوق سبک در ایران فعالیت دارند اما از این هواپیماها صرفا برای پروازهای تفریحی و آموزشی استفاده شود و برای مسیرهای سفری کاربردی ندارند؛ اما هواپیماهای بیزنس جت ٦ و ٧نفره هواپیماهایی هستند که قابلیت پروازهایی در اندازه سفر و جابه‌جایی‌ها در مسافت دور را هم دارند. البته استفاده از این جت‌ها شرط و شروطی هم دارد. اپراتور این جت‌ها صرفا بعد از اخذ گواهینامه صلاحیت پروازی، تعمیر، نگهداری، عملیاتی و امنیتی می‌توانند مجوز پرواز کردن با آن را داشته باشد.
با وجود همه این توضیحات طی ٢ روز گذشته شوخی‌های کاربران در فضای مجازی درباره این خبر حسابی داغ است و حتی هشتگ‌هایی هم در این زمینه راه انداخته‌اند. برخی‌ها به شوخی و جدی گفته‌اند: «پس بریم پرایدهای عهد بوقمان را بفروشیم و جت شخصی بخریم». کاربر دیگری هم به شوخی گفته است: «حالا کجا پارکش کنم؟ گرفتارشده‌ایم»

بیشتر بخوانید:خبر جدید سازمان هواپیمایی کشوری برای خرید و فروش هواپیماهای جت۷ نفره | چه کسانی می توانند جت‌ خصوصی بخرند؟

معامله جت شخصی برای عموم آزاد شد

نمای سایت پرواز به تصویری کارت‌پستالی شباهت دارد که آسمانی پر از ابرهای کوچک و بزرگ در پس‌زمینه آن قرارگرفته است. در مرکز این تصویر رویایی هواپیماهای آماده پرواز جا خوش کرده‌اند که سرنشینان و مسافران زیادی ندارند. اینجا فرودگاه بین‌المللی پیام، یکی از آشیانه‌های مجاز نشست و برخاست هواپیماهای شخصی است و این هواپیماهای تیزپرواز متعلق به افرادی هستند که وسعشان به تهیه و خرید هواپیمای شخصی می‌رسد و می‌توانند از آن برای تفریح، گشت وگذار یا مسافرت‌های تجاری و اقتصادی خود استفاده کنند.
این هواپیماها جزو ٢۵٠ فروند هواپیمای شخصی هستند که در ٢۵سال اخیر و پس از رواج معاملات غیررسمی هواپیمای شخصی در آشیانه‌ها و سایت‌های پرواز کشور در رفت‌وآمدند، اما حتما پس از این و به موازات انتشار خبر آزاد شدن خریدوفروش هواپیماهای جت، شاهد افزایش شمار این نوع هواپیمای شخصی در سایت‌های پرواز کشور خواهیم بود.

چراغ سبز قانون

سال١٣٧٩ برای نخستین بار هواپیماهای شخصی پرواز در آسمان ایران را تجربه کردند؛ البته آزاد شدن خریدوفروش این پرنده‌های آهنی به ‌طور رسمی اعلام نشده بود و متمولانی که از چراغ سبز قانون برای معامله این وسیله نقلیه خاص باخبر شده بودند، فقط برای آموزش و پروازهای محدود در مسافت و مسیری مشخص می‌توانستند این مرکب غیررایج را مورد استفاده قرار دهند. شمار بالای مشتریان این نوع هواپیماها سبب شد ٣سال بعد وزارت راه وقت، به فکر تدوین لایحه‌ای برای آزادسازی معاملات هواپیمای شخصی بیفتد که اگر چه این لایحه به فرجام نرسید، اما باعث شد شرط و شروط مالکیت و بهره‌برداری هواپیماهای شخصی در قالب صدور آیین‌نامه‌ای رسمی، تعیین و معاملات هواپیماهای شخصی قانونمندتر از گذشته شود. در این آیین‌نامه هر شخص حقیقی یا حقوقی دارای تابعیت کشور مجاز است با رعایت قوانین و مقررات، برای خرید و مالکیت هواپیمای شخصی غیرنظامی اقدام کند. براساس آمار رسمی پس از صدور این آیین‌نامه معاملات این وسایل نقلیه لاکچری به میزان ۵٠درصد افزایش پیدا کرده و اکنون شمار آنها در ٢٣آشیانه مجاز کشور به ٢۵٠فروند رسیده است.



مالکان خاص و متمول

اگر چه خریدوفروش جت شخصی از دیروز برای عموم آزاد شده، به‌نظر می‌رسد هزینه کلان خرید و نگهداری این پرنده‌های آهنی اجازه ندهد معامله آنها هم بیش از گذشته عمومیت پیدا کند. قیمت هواپیمای شخصی از نوع تک‌موتوره فوق سبک که کاربرد تفریحی دارد، در بازارهای جهانی ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار دلار است و در ایران بین ۵ تا ۷. ۵میلیارد تومان فروخته می‌شود. البته خرید هواپیمای شخصی علاوه بر پول کلان به مقدمات قانونی نیاز دارد و خریداران در نخستین قدم باید هواپیمای شخصی خود را در سازمان هواپیمایی کشوری ثبت و مجوزهایی مانند لایسنس پرواز با هواپیمای شخصی و صلاحیت پرواز را کسب کنند. صدور مجوز اولیه ٦ ماه زمان می‌برد و هر بار پرواز هواپیما به اخذ مجوز نیاز دارد. محل نگهداری هم فرودگاه است. اجازه پرواز هواپیمای شخصی پس از تایید قابلیت‌های فنی و صلاحیت عوامل پرواز توسط سازمان هواپیمایی کشور صادر می‌شود. تعمیر، نگهداری و تامین قطعات هواپیمای شخصی هم باید زیرنظر سازمان هواپیمایی انجام شود. تعداد همسفران خلبانان هواپیماهای شخصی به شمار انگشتان ٢ دست هم نمی‌رسد و حداکثر ٦ نفر می‌توانند آنها را در پروازهایشان همراهی کنند.

کد خبر 846202 برچسب‌ها هواپیما - فرودگاه ایران خبر مهم قانون شکنی هواپیما

دیگر خبرها

  • ◄ کسب گواهینامه مدیریت کیفیت در رضایتمندی مشتریان و رسیدگی به شکایات توسط هلدینگ دکا
  • خبر مهم درباره کارت به کارت و خرید با کارت بانکی
  • سقف برداشت از حساب‌های بانکی دوباره تغییر کرد
  • کاهش سقف برداشت از حساب‌های بانکی
  • سیاره مشتری چه زمانی شروع به حرکت در منظومه شمسی کرده است؟
  • انتشار آگهی‌های غیر واقعی درباره فروش املاک
  • دعوای ۲ مشتری نانوایی با کندن گوش
  • مشتری جت های شخصی در ایران چه کسانی هستند؟ | ۲۵۰ هواپیمای شخصی در ایران
  • اولین قدم در جذب مشتری
  • تصاویر نجومی دوم اردیبهشت (۲۱ آوریل)