Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@07:10:04 GMT

اجرای طرح پایش خانه به خانه در خمینی شهر

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۳۶۵۱۹

اجرای طرح پایش خانه به خانه در خمینی شهر

ایسنا/اصفهان فرمانده سپاه خمینی شهر گفت: از امروز طرح پایش خانه به خانه توسط قرارگاه های ۳۷ گانه حافظان سلامت محلات در خمینی شهر و درچه اجرا می شود.

سرهنگ محمد کریمیان، امروز ( شنبه- ۸ آذرماه) در جلسه هماهنگی قرارگاه های ۳۷ گانه شهرستان خمینی شهر شهادت دکتر فخری زاده را تسلیت گفت و اظهار کرد: هنر انقلاب و نظام این بوده که برای همه مردم نقش تعریف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز نیز اگر برنامه ریزی کرده و مردم را پای کار بیاوریم در بحث کرونا موفق تر خواهیم بود. 

وی هدف اصلی اجرای طرح پایش خانه به خانه را برانگیختگی عمومی دانست و گفت: برای اجرای این طرح ۱۵۰ نفر از خواهران و ۵۰ نفر از برادران بسیجی در حسینیه ثارالله آموزش داده شده اند که از امروز در تیم های سه نفره منزل به منزل شهر را از نظر ویروس کرونا پایش خواهند کرد. 

فرمانده سپاه ناحیه خمینی شهر در مورد قرارگاه های ۳۷ گانه محلات گفت: در قرارگاه های فرعی برنامه های خوبی  از جمله تهیه ۱۴ دستگاه اکسیژن، اعطای وام های قرض الحسنه به کسبه آسیب دیده، توزیع ماسک رایگان و با قیمت مناسب، کمک های مومنانه و ... انجام شده است. 

۹۰ تیم سه نفر خانه ها را پایش می کنند

به گزارش ایسنا، معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خمینی شهر نیز در مورد طرح پایش خانه به خانه گفت: این طرح با هدف بیماریابی از امروز در شهرستان خمینی شهر اجرایی شد و از حاشیه شهر این پایش را شروع و به مرکز شهر خواهیم رسید. 

دکتر محسن روحانی اجرای این طرح را در حوزه قرارگاه های ۳۷ گانه حافظان سلامت دانست و افزود: ۱۵ پایگاه در شهر درچه و ۲۲ پایگاه در خمینی شهر تشکیل شده که در کنار فعالیت های دیگر این طرح را نیز عملیاتی می کنند.

وی افزود: ۹۰ تیم سه نفر تشکیل شده که ۶۰ تیم در خمینی شهر و ۳۰ تیم در شهر درچه خانواده ها را غربال گری می کنند. این تیم ها متشکل از دو خانم و یک آقا بوده که نیروهای مشترک بسیج و شبکه بهداشت هستند. برای این افراد کاور مخصوص تهیه شده و با کارت شناسایی به در خانه همشهریان مراجعه خواهند کرد.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت خمینی شهر در مورد مراحل این طرح گفت: در مرحله اول سوالاتی از خانواده ها پرسیده می شود و در مرحله دوم سطح اکسیژن خون افراد مشکوک به بیماری بررسی می شود. استیکرهایی روی خانه های غربالگری شده نصب می شود و بحث قرنطینه منازلی که بیماران کرونایی دارند توسط همین پایگاه ها پیگیری می شود. همچنین اگر خانواده ای مشکل معیشتی دارد توسط همین قرارگاه های محلی کمک رسانی می شوند.

وی تصریح کرد: خطوط تلفن ۴۰۳۰ و ۳۱۱۳ برای مشاوره و اطلاع رسانی تخلفات اختصاص داده شده است، همچنین شماره های ۱۹۰ و ۱۱۰ نیز برای اطلاع رسانی تخلفات بهداشتی حوزه کرونا در اختیار همشهریان قرار دارد. 

خون شهدا نظام را بیمه می کند

امام جمعه خمینی شهر نیز شهادت دانشمند برجسته کشور شهید دکتر محسن فخری زاده را تسلیت گفت و افزود: تروریست ها فکر می کنند که با ترور اشخاص موثر در نظام اسلامی در پیشرفت کشور خلل ایجاد می کنند اما این خیال باطلی است چون ملت ما با این اقدامات تروریستی بیدارتر می شود.

آیت الله سید محمد موسوی افزود: وقتی سرداری به شهادت می رسد خون پاک این شهید در رگ ۸۰ میلیون جمعیت ایرانی به جوش می آید و نظام را بیمه می کند. تروریست ها بدانند که نمی توانند بر اراده ملت خللی ایجاد کنند و روزی می رسد که بساط رژیم غاصب اسراییل برچیده خواهد شد.

وی با بیان اینکه فعالیت قرارگاه های ۳۷ گانه منافاتی با سیاست های ستاد کرونا ندارد، گفت: ستاد کرونا سیاست گذاری می کند و این قرارگاه ها کار عملیاتی و منسجم انجام می دهند. در هر شهرستانی این قرارگاه ها با سیاست های ستاد کرونا پیش می روند بنابراین سیاست گذاری با قرارگاه ها نیست و اگر پیشنهادی هست باید به ستاد کرونا ارسال شود. 

موسوی خاطرنشان کرد: این قرارگاه ها در چند بخش از جمله بخش بهداشت، درمان و کمک های مومنانه و آموزش به مردم کمک رسانی می کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كرونا استانی شهرستانها طرح پایش خانه به خانه خمینی شهر قرارگاه ها ستاد کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۶۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای خط دوم انتقال آب سد یامچی به تصفیه خانه آب اردبیل

رسول سیفی گفت: با راه‌اندازی کامل این طرح در ماه‌های آینده، مشکلات کیفی آب آشامیدنی اردبیل تا حد قابل توجهی بهبود خواهد یافت.

معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه‌ای اردبیل با اشاره به احداث آبگیر در سد یامچی اردبیل افزود: طرح احداث آبگیرهای سد اردبیل و تاسیسات وابسته از اوایل دهه‌ ۹۰ آغاز شده و تاکنون بالغ بر یک هزار میلیارد ریال در قالب طرح‌‎های گوناگون زیر مجموعه این طرح هزینه شده است.

به گفته او، اعتبار مورد نیاز برای اتمام این طرح در سال ۱۴۰۳ نزدیک به ۹۰۰ میلیارد ریال برآورد گردیده است.

سیفی همچنین افزود: محور اصلی خط دوم انتقال آب، مربوط به احداث برج آبگیر در کنار سد یامچی است که دهانه‌های آبگیر و خطوط آب‌آور این سازه، آب را از عمق مورد نظر در مخزن سد برداشت نموده و از طریق کانال آب‌آور در نهایت به تصفیه‌خانه اردبیل انتقال می‌دهد.

معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه‌ای اردبیل ادامه داد: علاوه بر خط جدید، خط قبلی نیز به‌صورت فعال مورد استفاده قرار گرفته و در آینده پس از اصلاح تمام موارد جزئی فنی و مهندسی، انتقال آب فقط از طریق خط جدید انجام خواهد شد.

سیفی از تست اولیه خط دوم انتقال آب از سد یامچی خبر داد و گفت: با هدف ارتقا کیفیت آب آشامیدنی شهر اردبیل، تست اولیه خط دوم انتقال آب از سد یامچی به تصفیه خانه آب شرب شهر اردبیل با موفقیت مورد آزمایش قرار گرفت.

او افزود: افتتاح خط دوم انتقال آب می‌تواند اجازه انتخاب از با کیفیت‌ترین لایه مخزن را در اختیار ما قرار داده و به تبع آن مواد شیمیایی و ضدمیکروبی کم‌تری نیز در تصفیه خانه آب مورد استفاده قرار گرفته و در نهایت سلامت آب آشامیدنی مرکز استان را به میزان قابل توجهی ارتقا دهد.

معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه‌ای اردبیل ادامه داد: در این عملیات، خط دوم انتقال آب از سد یامچی به تصفیه‌خانه اردبیل زیر بار قرار گرفته و ضمن استحصال آب از دهانه‌ سوم آبگیر سد که نزدیک‌ترین دهانه به تراز سطح آب دریاچه در حال حاضر است، آغاز شد.

سیفی اظهار کرد: این فرآیند در فاز نخست موجب جایگزینی بیش از ۳۵ درصد آب استحصالی از پایین‌ترین تراز آبگیری سد با آب ترازهای بالاتر شده و موجب کاهش هزینه‌های تصفیه‌ و بهبود کیفیت آب شهر اردبیل خواهد شد

او ضمن ارایه توضیحاتی پیرامون وضعیت کیفی و زیست‌محیطی سد یامچی اردبیل بیان کرد: لایه‌بندی حرارتی مخزن سد یامچی معمولا با شروع فصل بهار و گرم شدن آب و هوا و جذب انرژی خورشیدی شروع شده و در فصل تابستان شدت بیشتری یافته و هر لایه حرارتی نیز معمولا خصوصیات کیفی متفاوتی از سایر لایه‌ها داشته و این لایه‌بندی به کیفیت آب هر لایه مورد نظر تاثیر مستقیمی دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • اظهارات سرلشکر جعفری در مورد ماجرای تذکر رهبر انقلاب درباره نحوه اجرای طرح نور
  • اجرای خط دوم انتقال آب سد یامچی به تصفیه خانه آب اردبیل
  • پروژه «خانه شهر» تاریخچه و گذشته تهران را به تصویر می‌کشد/ احیای بافت میدان امام‌خمینی
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • اجرای طرح از رده خارج کردن خودروهای فرسوده در سال جاری
  • اجرای طرح زیست عفیفانه در جامعه ضروری است
  • اجرای روشنایی جاده کمربندی بندر امام خمینی به آبادان
  •  اجرای طرح از رده خارج کردن خودرو‌های فرسوده در سال جاری
  • اجرای ۶۱ طرح رفع تنش آبی در روستاهای آذربایجان شرقی