Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، در این بخشنامه که به امضای امیرعباس منوچهری معاون درمان سازمان تامین‌اجتماعی رسیده، از مدیران بخش درمان تامین‌اجتماعی استان‌ها و پزشکان و مراکز طرف قرارداد این سازمان، خواسته شده در اجرای مصوبات ستاد کشوری مقابله با کرونا مبنی بر تعطیل شدن مراکز دولتی و عمومی و خودداری از تردد غیرضرور مردم به منظور کنترل بهتر بیماری کرونا کلیه خدمات مورد نیاز بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران تامین‌اجتماعی از راه دور و تا حدامکان به صورت وب‌سرویس ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دستور العمل برای کلیه شعب تامین‌اجتماعی و کارگزاری‌های وابسته در استان‌هایی که در وضعیت قرمز قرار دارند، از هشتم اذر تا پانزدهم  آذر  به‌منظور پرهیز از بروز هرگونه خلل در فرایند خدمت‌رسانی اجرا می شود.،
در این بخشنامه تاکید شده است بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیرانی که اوراق دفترچه درمانی آنها در این ایام به اتمام رسیده یا می‌رسد، لازم نیست برای دریافت دفترچه درمانی جدید به شعب و کارگزاری‌های تامین‌اجتماعی مراجعه کنند و در صورت نیاز به خدمات تشخیصی و درمانی و مراجعه به پزشک، می‌توانند خدمات مورد نیاز خود را با ارائه جلد دفترچه درمانی که حاوی شماره بیمه و مشخصات بیمه‌شده است و یا ارائه کارت ملی دریافت کنند.
با توجه به حذف نیاز به دفترچه درمانی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی سازمان تامین‌اجتماعی در چند ساله اخیر و فراهم شدن امکان نسخه‌نویسی الکترونیک در این مراکز، در صورت مراجعه بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران به این مراکز درمانی، مطابق روال قبلی نیازی به ارائه دفترچه نخواهد بود و تنها ارائه کارت ملی یا اعلام کد ملی برای ارائه خدمات کافی خواهد بود.
معاونت درمان سازمان تامین‌اجتماعی همچنین از کلیه پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد خواسته است براساس قرارداد فیمابین کماکان نسبت به پذیرش بیمه‌شدگان اقدام کرده و با عنایت به اینکه امکان نسخه‌نویسی الکترونیک در آدرسep.tamin.ir  فراهم شده است، تاحد امکان با استفاده از سامانه مذکور نسبت به نسخه‌نویسی الکترونیک اقدام کنند که در صورت تولید الکترونیک نسخ پزشکی، ضرورت استفاده از برگ دفترچه درمانی کاغذی نیز منتفی خواهد شد.
در این بخشنامه در عین حال آمده است که چنانچه به هر دلیلی امکان تولید الکترونیک نسخه پزشکی وجود نداشته باشد، پزشکان و درمانگران طرف قرارداد می‌توانند طبق روال جاری ضمن اخذ استحقاق درمان برای بیمه‌شده، دستورات پزشکی خود را در سربرگ مخصوص مطب پزشک تجویز کنند. در این‌صورت، علاوه بر ثبت‌ نام و نام خانوادگی و تاریخ ویزیت، درج کد ملی و  شماره بیمه بیمار (مندرج درجلد دفترچه بیمه شده)  نیز بر روی سربرگ نسخه الزامی خواهد بود.
لازم به ذکر است پزشکان طرف قرارداد در صورت درج دستورات پزشکی در سربرگ مخصوص مطب پزشک، لازم است دستورات پزشکی را با استفاده از کاربن در دو برگ تجویز کنند که برگ اول آن عندالزوم در اختیار بیمه‌شده قرار می‌گیرد تا به داروخانه و سایر مراکز پاراکلینیک طرف قرارداد ارائه شود و برگ دوم آن نیز طبق روال مرسوم (همانند برگ دوم‌‌/ برگ مخصوص پزشک در دفترچه درمانی) توسط پزشک به معاونت خرید راهبردی و اسناد پزشکی مدیریت درمان استان مربوطه تحویل خواهد شد.
همچنین داروخانه‌ها، مراکز تصویربرداری، آزمایشگاه‌ها و سایر مراکز طرف قرارداد موظفند ضمن پذیرش سربرگ کاغذی مطب پزشک، خدمات در تعهد را طبق ضوابط و مقررات جاری ارائه کنند. بدیهی است در تمام موارد، اخذ استحقاق درمان بیمه‌شده از سامانه‌های مربوطه مطابق تصویر پیوست کماکان الزامی خواهد بود.
در بخشنامه معاونت درمان سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه این مقررات صرفا در ایام تعطیلات اجباری ناشی از کرونا برای استان‌هایی که در وضعیت قرمز قرار دارند قابلیت اجرا خواهد داشت، از همکاری کلیه پزشکان محترم و مراکز تشخیصی و درمانی در سراسر کشور و همراهی کلیه بیمه‌شدگان عزیز تامین‌اجتماعی تشکر و ابراز امیدواری شده است با مشارکت همگانی و استفاده هر چه بیشتر از نسخه الکترونیک و کاهش میزان نسخ کاغذی، شاهد کنترل بهتر بیماری کرونا باشیم.

پربیننده ترین سقف انتقال وجه کارت به کارت افزایش یافت اسکناس جدید ۱۰هزار تومانی +عکس جزییات پرداخت وام قرض الحسنه یک میلیونی/ بانک‌ها با نصف کارکنان فعالیت دارند خرید بدون کارت از سال آینده؟ آغاز افزایش کارمزد خدمات بانکی از آذرماه/ کارمزد انتقال وجه بین‌بانکی ساتنا ۲صدم درصد مبلغ تراکنش است

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تامین اجتماعی درمان سازمان تامین اجتماعی بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی ویروس کرونا سهام عدالت سازمان تامین اجتماعی دفترچه درمانی طرف قرارداد بیمه شدگان بیمه شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۶۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجعه بیش از ۵۹ هزار نفر به اورژانس‌های ایلام

                                                                 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ هدایت حیدری‌زاده با اشاره به اینکه از تمام امکانات دانشگاه برای ارائه خدمات مطلوب به مسافران نوروزی بهره گرفته می‌شود، اظهار داشت: از ابتدای طرح سلامت نوروزی در استان تا کنون تعداد ۵۹ هزار و ۴۹۸ نفر به اورژانس مراجعه و از این تعداد ۵۵ هزار و ۲۴۳ نفر پس از دریافت خدمات اولیه، به صورت سرپایی ترخیص شده‌اند و همچنین ۲ هزار و ۷۱۳ نفر در بخش‌های اورژانس، ۱۲۸۵ نفر در بخش‌های عمومی و ۴۴۸ نفر نیز در بخش‌های ویژه بستری شده‌اند و ۴۰۹ مورد عمل جراحی در مراکز درمانی انجام شده است.

وی با اعلام اینکه در حوزه فوریت‌های پزشکی، تعداد کل خدمات ارائه شده ۱۱۷۶ مورد است، افزود: ۵ هزار و ۳۶۸ تماس با فوریت‌های پزشکی گرفته شده و همچنین ۲۷۳ نفر در حوادث ترافیکی و ۹۰۳ نفر در حوادث غیرترافیکی مصدوم شده‌اند و علاوه بر آن تعداد اعزام آمبولانس‌ها ۱۰۳۴ مورد بوده است.

حیدری‌زاده با اشاره به خدمات بهداشتی ارائه شده در این ایام، تصریح کرد: ۳ هزار و ۸۶۸ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع غذا و ۲۰۵ مورد آزمایش میکروبیو شیمیایی آب انجام شده و همچنین ۱۹۷۸ کیلوگرم مواد غذایی فاسد معدوم و ۱۳ مورد پلمب اماکن غیربهداشتی نیز صورت گرفته است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان اینکه در حوزه غذا و دارو نیز تعداد نسخ سرپایی ۵۴ هزار و ۸۰۷ بوده است، یادآور شد: نسخ بستری ۵ هزار و ۴۸۲ مورد، تعداد موارد نظارت و بازرسی ۸۵ مورد و تعداد پاسخگویی به سوالات و مسائل دارویی ۱۱۳۹ مورد بوده است.

دیگر خبرها

  • حق بیمه کارگران در سال جاری چگونه محاسبه می‌شود؟
  • مراجعه بیش از ۵۹ هزار نفر به اورژانس‌های ایلام
  • حدود سه میلیون نفر به مراکز اورژانس کشور مراجعه کردند
  • مراجعه بیش از ۱۱۰ هزار نفر به مراکز درمانی فارس
  • ارائه خدمات مختلف درمانی و آموزشی در تعطیلات نوروزی در تبریز
  • بیش از ۸۳ هزار مراجعه به مراکز درمانی همدان در نوروز امسال
  • ارائه ۲۲ هزار خدمت درمانی در هفته اول تعطیلات نوروزی در مراکز آموزشی ودرمانی تبریز
  • تسویه بیش از۲۱هزار میلیارد ریال ازمطالبات مراکز درمانی و داروخانه‌های طرف قرارداد تامین اجتماعی
  • ارائه خدمات درمانی تمام وقت در بیمارستان‌های تامین اجتماعی مازندران در ایام نوروز
  • افزون بر ۶ هزار بیمار به اورژانس مراکز درمانی شاهرود مراجعه کردند