Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،یوسف غفارزاده  مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی با اعلام اینکه حجم مصارف سالانه استان براساس آماربرداری سال ۱۳۸۸ در بخش‌های شرب، کشاورزی، فضای سبز و صنعت در مجموع ۲ میلیارد و ۱۴۲ میلیون مترمکعب است گفت:سند سازگاری با کم آبی استان شامل سه فصل شناخت وضعیت موجود، اقدامات و عملکرد در راستای سازگاری با کم آبی و برنامه‌های سازگاری با کم آبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اعلام اینکه حجم کسری تجمعی منابع آب‌های زیرزمینی در استان یک میلیارد و ۲۳۹ میلیون مترمکعب است افزود: متوسط کسری سالانه آب‌های زیرزمینی ۳۳ میلیون مترمکعب و متوسط حجم کسری دریاچه‌ها و تالاب‌های استان حدود ۶۴۰ میلیون مترمکعب است.

اوادامه داد: حجم سالانه حق آبه‌های زیست محیطی استان ۶۰۴ میلیون مترمکعب است و میزان کمبود در تامین حق آبه‌های زیست محیطی ۲۰۴ میلیون مترمکعب است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی گفت: بازتخصیص و پایش منابع آب استان، مدیریت تقاضا و مصرف آب، حفاظت از منابع آب، ارتقای بهره وری و کاهش هدررفت آب، تقویت زیرساخت‌های تامین و توزیع آب، مدیریت کیفیت منابع آب و محیط زیست و بازچرخانی و استفاده مجدد از آب از جمله برنامه‌های عملیاتی و راهبردی سند سازگاری با کم آبی در استان است.

غفارزاده برنامه‌های پشتیبانی برای اجرای این سند در استان را بسترسازی فرهنگی جهت مصرف بهینه آب و اصلاح قوانین و مقررات عنوان کرد.

او تصویب بسته‌های حمایتی برای کشت جایگزین محصولات با نیاز آبی بالا را ضروری دانست و گفت: به دلیل اختلاف قیمت و ضعف در سیاست‌های حمایتی، کشاورزان به تدریج به سمت کشت محصولات بازار پسند و پرسودتری می‌روند که برای جلوگیری از این امر نیاز به تصویب بسته‌های حمایتی از کشاورزان در ازای کاهش مصرف آب و کشت محصولات کم آب بر می‌باشد.

او ادامه داد:تعریف بسته حمایتی برای خرید تضمینی، ایجاد بازار و سازوکار مطمئن فروش یا فرآوری محصولات کم آب بر در ازای کاهش میزان بهره برداری از منابع آب پیشنهاد مشخص ارایه شده در این سند است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کم آبی آب و فاضلاب میلیون مترمکعب سازگاری با کم آبی منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۷۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی لرستان از تولید سالانه بیش از ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در این استان خبر داد. - اخبار استانها -

محمدحسن کیانی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با بیان اینکه بیش از 100هکتار سطح زیر کشت گلخانه‌های لرستان است، گفت: محصولات سبزی و صیفی در این گلخانه‌ها تولید می‌شود.

او با اشاره به تولید بیش از 16هزار تن محصولات گلخانه‌ای به‌صورت سالانه در لرستان، اضافه کرد: محصولات صیفی و جالیزی در این گلخانه‌ها کشت می‌شود.

رشد 2برابری تولید گیاهان دارویی در لرستان

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی لرستان با اعلام اینکه هشت هکتار از سطح گلخانه‌های این استان به گل شاخه‌بریده شامل انواع رز اختصاص دارد، توضیح داد: گل‌های شاخه‌بریده گل‌ها یا غنچه‌هایی به‌همراه ساقه و برگ است که برای دسته‌گل، سبد گل و یا حلقه‌گل استفاده می‌شود.

کیانی‌فر با بیان اینکه بیش از 16هزار تن گیاهان دارویی به‌صورت سالانه در لرستان تولید می‌شود، یادآور شد: شش‌هزار هکتار سطح زیر کشت این محصول است.

او با تأکید به صادرات 90درصد گیاهان دارویی به خارج لرستان، خاطرنشان کرد: بیش از 90درصد مازاد میوه‌های درختی نیز به استان‌های همجوار صادر می‌شود.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات محصولات گلخانه‌ای اطلاع داد: بیش از 50درصد محصولات گلخانه‌ای این استان به خارج از کشور صادر می‌شود.

کیانی‌فر اعلام کرد: بیش از 320هزار تن محصولات باغی شامل میوه‌ها، تولیدات گلخانه‌ای، گیاهان دارویی و قارچ به‌صورت سالانه در لرستان تولید می‌شود.

انتهای پیام/ 644

دیگر خبرها

  • تولید سالانه سه هزار و 500 تن قارچ خوراکی در آذربایجان‌غربی
  • تولید سالانه ۳۵۰۰ تن قارچ خوراکی در آذربایجان‌غربی
  • برداشت غیرمجاز سالانه ۳۰ میلیون متر مکعب آب در خراسان‌شمالی
  • کشاورزی زنجان و تلاش برای سازگاری با کم آبی
  • ۳۶۰ میلیون دلار محصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی صادر شد
  • تولید سالانه ۱۶ هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • صادرات ۳۶۰ میلیون دلاری محصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی
  • اجرای یک هزار طرح صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد در آذربایجان شرقی
  • مصرف ۱.۹ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در خراسان جنوبی