Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - به دنبال برنامه افزایش تیراژ تولید خودرو در گروه خودروسازی سایپا و شرکت زامیاد، در ظرف کمتر از سه ماه از نمونه زنی اولیه اَکسل در این شرکت، زامیاد توانست در سال جهش تولید با همت و تلاش جمعی همکاران خود با تولید 111 دستگاه اَکسل عقب و 104 دستگاه اَکسل جلو در یک شیفت کاری، از ظرفیت اسمی عبور کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از ارتباطات زامیاد، محمدحسین زیبنده پور معاون مهندسی و مدیر پروژه اَکسل شرکت زامیاد، در گفت و گویی با اعلام این خبر گفت: بر اساس تاکید گروه خودروسازی سایپا مبنی بر تسریع در فرآیندهای اجرایی خطوط تولید، کاهش ارزبری و خودکفایی در داخلی سازی ساخت قطعات، با تصمیم مدیرعامل و اعضاء هیات مدیره شرکت زامیاد، اقدامات مطالعاتی و طراحی خط تولید اَکسل در این شرکت (از اردیبهشت ماه جاری) در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: از ابتدای سال جاری، خط تولید شرکت زامیاد به علت کسری مجموعه اَکسل به صورت متناوب دچار توقف شد؛ بدین منظور طبق تاکید و دستور مدیریت ارشد و اعضاء هیات مدیره مقرر شد، برای رفع بنیادین این مشکل، خط تولید مجموعه اَکسل وانت زامیاد در این شرکت طراحی و راه اندازی شود که خوشبختانه این امر مهم در کمتر از سه ماه از زمان این دستور با توان متخصصین داخلی و گروه سایپا، محقق شد.
معاون مهندسی شرکت زامیاد در ادامه تصریح کرد: پس از این موفقیت، با حمایت های مدیریت ارشد و همکاری حوزه های مختلف، روند اجرایی پروژه به منظور راه اندازی خط تولید انبوه اَکسل شتاب بیشتری به خود گرفت و علی رغم کمبودهای موجود (به دلیل تحریم های ظالمانه در حوزه صنعت خودرو و شیوع اپیدمی کرونا) توانستیم پس از ساعت ها کار شبانه روزی، خط تولید انبوه اَکسل را در مدت کوتاهی از اجرای نمونه اولیه تست، راه اندازی و به بهره برداری برسانیم.
وی با اشاره به اینکه افزایش تولید اَکسل و بهبود همزمان روند کیفی قطعات، کاهش قطعات نامنطبق و ضایعات، گامی جدید به منظور حفظ و ارتقاء تیراژ تولید است، تاکید کرد: با اجرای پروژه های مرتبط با فرآیند تولید، علاوه بر افزایش میزان ظرفیت تولید خودرو در شرکت زامیاد، شاهد افزایش داخلی سازی و تحقق شعار "جهش تولید" با اتکا به توان و تخصص نیروهای داخلی خواهیم بود.
زیبنده پور همچنین در مورد درصد داخلی سازی اکسل تولیدی خاطرنشان کرد: تمامی تجهیزات مورد استفاده در خط تولید این قطعه در داخل شرکت زامیاد و گروه سایپا طراحی و تولید شده که این اتفاق مهم موجب صرفه جوئی قابل توجهی در هزینه ها نیز شده است.
وی این موفقیت کم نظیر زامیاد را حاصل "ساخت فرصت از تحریم" عنوان کرد و افزود: این محدودیت ها موجب شد تا با افزایش همدلی و یکپارچگی میان تمامی اعضای گروه خودروسازی سایپا و زامیاد شکل گیرد و در نهایت منجر به خلق اتفاقاتی بزرگ و شکوفایی فراوان شود و تلاش بر این است تا بتوانیم با عزمی راسخ تر و تلاشی بیشتر، علاوه بر افزایش داخلی سازی قطعات محصولات تولیدی، چرخه تولید را در این شرکت شتاب بیشتری دهیم و همچون گذشته نقش مهمی در صنعت خودرو کشور ایفا نماییم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت زامیاد داخلی سازی خط تولید ا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۷۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌سازی شبکه برق خوزستان برای عبور از پیک مصرف تابستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان اظهار کرد: پست ۱۳۲ به ۳۳ کیلوولت فرعی شوشتر که برق بخش‌های گسترده‌ای از شهرستان شوشتر و روستا‌های اطراف آن را تامین می‌کند برای تامین برق پایدار، بهینه‌سازی و افزایش ظرفیت داده شد.

علی اسدی با بیان اینکه این پروژه با ارزش سرمایه‌گذاری ۱۷۶۸ میلیارد ریال انجام شده است، افزود: دو دستگاه ترانس قدیمی موجود در پست هر کدام به ظرفیت ۲۷ مگاولت آمپر تعویض و ۲ دستگاه ترانس جدید به ظرفیت هر کدام ۳۰ مگاولت آمپر مونتاژ و جایگزین آنها شد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان ادامه داد: یک ترانس ۳۰ مگاولت‌آمپری موجود در پست نیز با یک ترانس به ظرفیت ۵۰ مگاولت آمپر تعویض شد تا ظرفیت پست فرعی شوشتر از ۱۱۴ مگاولت آمپر به ۱۴۰ مگاولت آمپر افزایش پیدا کند.

اسدی اضافه کرد: علاوه بر نوسازی ترانس‌ها و افزایش ظرفیتی که انجام شد، یک دستگاه ترانسفورماتور زمین، تعویض رله‌های مربوطه و تکمیل سیستم حفاظتی به همراه تعویض دو دستگاه بریکر ۱۳۲ کیلوولت قدیمی با بریکر‌های جدید و تعویض شش عدد CT ۱۳۲ کیلوولت ورودی ترانس‌ها، در این پست انجام شده است.

وی افزود: احداث فونداسیون برای ترانس‌های شماره یک و دو جدید و نیز ترانس زمین، احداث کانال کابل، احداث عملیات ساختمانی دو بی ۳۳ کیلوولت در خروجی ترانس شماره ۴، از دیگر اقدامات انجام شده در پست فرعی شوشتر در شهرستان شوشتر بوده است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان با بیان اینکه معاونت بهره‌برداری در تلاش است تا شبکه موجود را با بهینه‌سازی و افزایش ظرفیت آماده ورود به پیک بار کند، بیان کرد: پیش از این نیز پست برق فوق توزیع عبدالخان در شهرستان کرخه و پست برق فرعی ماهشهر افزایش ظرفیت و پست ذخیره گاز بهینه‌سازی شده است.

شرکت برق منطقه‌ای خوزستان مسئولیت تامین و انتقال برق در ۲ استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد.

دیگر خبرها

  • تعاملات سایپا با فولاد مبارکه در راستای افزایش ۱۰۰ درصدی تولید خودرو
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با نرخ جدید/ افزایش ۵۰ میلیون تومانی قیمت وانت پراید!
  • آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با قیمت جدید/ افزایش ۵۰ میلیون تومانی وانت پراید!
  • آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با قیمت جدید/ افزایش قریب به ۵۰ میلیون تومانی وانت سایپا
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • آماده‌سازی شبکه برق خوزستان برای عبور از پیک مصرف تابستان