Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-03-28@18:21:01 GMT

موضع بایدن در مورد ترور شهید فخری‌زاده

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۳۸۳۲۳

موضع بایدن در مورد ترور شهید فخری‌زاده

شهید « محسن فخری زاده »، دانشمندی برجسته ایرانی روز جمعه توسط تروریست ها در آبسرد دماوند ترور شد. شهادت فخری زاده در مدت زمان کوتاهی در صدر رسانه های منطقه و جهان قرار گرفت و همچنان مورد توجه رسانه های دنیا قرار دارد.

در پی این حادثه مقامات و کارشناسان بسیاری در کشورمان اظهار نظر کرده و به آن واکنش نشان دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انگشت های اتهام عمدتا به سمت رژیم صهیونیستی و آمریکا نشانه رفته اند. این ترور تقریبا چند روز پس از ملاقات مخفیانه نخست وزیر رژیم صهیونیستی، با وزیر خارجه آمریکا و ولیعهد سعودی در عربستان صورت گرفت. اشاره به دست داشتن یا هماهنگی دشمنان قسم خورده کشورمان در این ماجرا درست است، اما تصور اینکه این فضا چند هفته دیگر با رفتن دولت «دونالد ترامپ» پایان پذیرد، خیالی خام و ساده انگارانه است.

عده ای با گمانه زنی های هدفمند سیاسی، به دنبال این هستند که دولت ترامپ و حمایت آن از صهیونیست ها و سعودی ها را تنها دلیل چنین اقدامات تروریستی علیه ایرانیان معرفی کنند. چرا که این عده بیم آن دارند که چنین اتفاقی مسیر سازش و برنامه انتخاباتی آنها را مسدود کند .به همین دلیل، آنها مقصر ماجرا را به تیم ترامپ و دوستانش تقلیل می دهند تا بعد از رفتن او طوری وانمود کنند که گویی اصلا اتفاقی نیفتاده است.

واقعیت چیز دیگری است. ترور دانشمندان هسته ای کشورمان اتفاق تازه ای نیست؛ بلکه سالهاست که کشورهای غربی و متحدان منطقه ای آنها آن را دنبال می کنند. طی حدود بیش از یک دهه است که ترور دانشمندان هسته ای ایران در دستور کار صهیونیست ها و آمریکایی ها قرار دارد. ۵ دانشمند ایرانی در این بازه زمانی، به شهادت رسیده اند. ترور یکی از آنها نیز ناکام بوده است.

 ۴ نفر از شهدا هسته ای شامل مسعود علی محمدی، مجید شهریاری، داریوش رضایی نژاد، مصطفی احمدی روشن در بازه زمانی ۲۲ دی ۱۳۸۸ تا ۲۱ دی ۱۳۹۰ ترور شده اند که همگی آنها در دوران تصدی باراک اوباما، رئیس جمهور سابق آمریکا بود. فریدون عباسی، رئیس سابق سازمان انرژی اتمی نیز در ۸ آذر ۱۳۸۹ از یک سوء قصد جان سالم به در برد که این اتفاق هم در دوران دولت دموکرات اوباما بود. علاوه بر اینکه اقدامات سایبری در زمان دولت اوباما با شدت و جدیت علیه برنامه هسته ای ایران دنبال می شد.

با روی کار آمدن دولت ترامپ در آمریکا، سیاست موسوم به فشار حداکثری علیه ایران اعمال شد. ترامپ علاوه بر تحریم های اقتصادی که مقامات کشورمان آن را تروریسم اقتصادی نامیدند، به اقدامات امنیتی نیز دست زد. یکی از اقدامات تروریستی دولت آمریکا در دوران ترامپ به شهادت رساندن سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی بود که در ۱۳ دی سال گذشته (۱۳۹۸) اتفاق افتاد. تقریبا در کمتر از یک سال دیگر دولت صهیونیستی با حمایت آمریکا دست به جنایت نابخشودنی دیگر زده و این بار یک دانشمند برجسته و ممتاز کشورمان را ترور کرد.

بررسی روند این اقدامات نشان می دهد که دولت های دموکرات و جمهوریخواه در کاخ سفید، مقامات و دانشمندان ایرانی را ترور کرده اند. اتفاق نظر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات در ایران ستیزی و ایران هراسی، باعث شده است که آنها در اصول و اهداف با هم همنظر بوده و اکثر مواقع رفتارهای مشابهی را در قبال تهران داشته اند.

تصور اینکه با آمدن جو بایدن ، رئیس جمهور منتخب آمریکا اوضاع آرام شده و روابط ایران و آمریکا از این شرایط خارج خواهد شد، نامعتبر و عمدتا با هدف القای این ذهنیت نادرست بر افکار عمومی است. بایدن معاون رئیس جمهوری در آمریکا بوده است که بیشترین تعداد ترور دانشمندان هسته ای و بیشترین تعداد قطعنامه های تحریمی شورای امنیت را علیه کشورمان وضع کرده است. این گمانه که با آمدن او تحریم ها لغو شده و ترورها محو خواهند شد، در تناقض آشکار با کارنامه و سابقه عملکرد رئیس جمهور جدید آمریکاست.

عدم واکنش جدی بایدن به ترور شهید فخری زاده نشان می دهد که او در اصل با این موضوع نه تنها مشکلی ندارد، بلکه به آن به عنوان دستاوردی برای آمریکا نگریسته و آن را به عنوان اهرمی می بیند که در آینده علیه ایران استفاده کند. خوش خیالی و عدم محاسبه واقع بینانه سیاست و رفتار دولت آمریکا، به همان اندازه ترور و چه بسا بیشتر می تواند به کشور آسیب بزند.

تطهیر بایدن و توجیه اقدامات تروریستی واشنگتن، به جای ایجاد آرامش این سیگنال اشتباه را به خارج ارسال می کند که تهران به دنبال پاسخ به این اقدامات نیست. چنین برداشتی در اصل طرف مقابل را برای انجام اقدامات اینچنینی و بدون هزینه تشویق می کند. مواضع و گمانه زنی های اشتباه، هم قدرت بازدارندگی کشور را کاهش می دهد و هم اینکه آن را در آستانه خطرات و درگیری های جدی تری قرار می دهد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: محسن فخری زاده رژیم صهیونیستی جو بایدن رژیم صهیونیستی جمهوری خواهان جو بایدن دموکرات ها محسن فخری زاده ترور دانشمندان ایرانی فخری زاده هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۸۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توهین دوباره بایدن به پوتین | سومین لقب رئیس جمهور آمریکا برای همتای روسی

به گزارش همشهری انلاین «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا در یک سخنرانی در تجمعی در کارولینای شمالی مدعی شد «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه یک «قصاب» است و واشنگتن می‌تواند در صورت افزایش مالیات‌های میلیاردرها از اوکراین همچنان حمایت کند.

پایگاه اطلاع‌رسانی کاخ سفید نوشت که جو بایدن در سخنرانی خطاب به رای‌دهندگان در کارولینای شمالی در عین حال از یک طرح برای افزایش مالیات بر درآمد افراد قشر پردرآمد و رساندن نرخ این مالیات از ۸.۲ درصد به ۲۵ درصد صحبت کرده است.

به گفته رئیس جمهور آمریکا، این طرح می‌تواند باعث کسب ۴۰۰ میلیارد دلار از راه این مالیات در عرض ۱۰ سال آینده شود.

رئیس جمهور آمریکا اظهار کرد: «تصور کنید ما با این پول چه کارهایی می‌توانستیم انجام دهیم. ما می‌توانستیم به شکلی اساسی کسری بودجه فدرال را کم کنیم. ما می‌توانستیم خدمات مراقبت در منزل را تضمین کنیم. ما می توانستیم خیلی کارهای اساسی دیگر را انجام دهیم از جمله اینکه سرانجام حمایت از اوکراین در برابر پوتین قصاب را تضمین کنیم.»

بایدن که تا کنون توهین‌های مکرری به رئیس جمهور روسیه داشته پیش از این نیز از پوتین با لفظ قصاب و خونریز توصیف کرده بود. رئیس‌جمهور آمریکا در جریان دیدار از یک اردوگاه آوارگان اوکراینی در ورشو با پرسش از سوی خبرنگاران درباره اینکه پوتین مواجه شده و پاسخ داد: «او یک خونریز است.»

اوایل اسفند ماه گذشته نیز رئیس جمهور آمریکا به پوتین در یک مراسم خصوصی در سان فرانسیسکو توهین کرده و او را «دیوانه» و «حرامزاده» خوانده بود.

«دیمیتری پسکوف»، سخنگوی دفتر ریاست‌جمهوری روسیه در آن زمان در واکنش به این توهین بایدن گفت: «این اظهارات سخیف از زبان رئیس دولت آمریکا بعید بود توهین او به رئیس‌جمهور یک کشور مانند پوتین ننگ بزرگ برای خود ایالات متحده است.»

بایدن همچنین به تمدید تحریم‌ها علیه روسیه برای یک سال دیگر به بهانه دست داشتن در حملات سایبری پرداخت. دولت بایدن مدعی شده است فعالیت‌های شرورانه چشمگیر در فضای مجازی همچنان تهدیدی نا معمول و فوق العاده را متوجه امنیت ملی، سیاست خارجی و اقتصاد آمریکا می‌کند.

جو بایدن یک لایحه برای تامین بودجه دولت خود به ارزش ۱.۲ تریلیون دلار را امضا و از مجلس نمایندگان آمریکا درخواست کرد لایحه بودجه‌ای به بن‌بست خورده شامل کمک‌ها برای اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان را تصویب کند.

کد خبر 840922 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر ویژه روسیه - ولادیمیر پوتین جوزف بایدن

دیگر خبرها

  • پاکستان: موضع روشنی در قبال طرح انتقال گاز از ایران داریم
  • بایدن از خجالت پوتین درآمد
  • تعلیق قانون دستگیری مهاجران غیرقانونی در مرز مکزیک با آمریکا
  • چه بر سر سیاست بایدن در قبال ایران آمده؟ / واشنگتن دیگر باید با تهران به عنوان یک قدرت هسته‌ای رفتار کند
  • بایدن باز هم به پوتین توهین کرد
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا علیه سپاه، انصارالله و حزب الله/ مخالفت آمریکا با خط لوله گاز پاکستان و ایران/ اظهارات توهین آمیز بایدن درباره پوتین/ شهید و زخمی شدن ۴۰ تن در حمله آمریکا به «دیرالزور»
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا علیه سپاه، انصارالله و حزب الله/ مخالفت آمریکا با خط لوله گاز پاکستان و ایران/ اظهارات توهین آمیز بایدن درباره پوتین/ شهید و زخمی شدن ۴۰ نفر در حمله آمریکا به «دیرالزور»
  • توهین دوباره بایدن به پوتین | سومین لقب رئیس جمهور آمریکا برای همتای روسی
  • توهین دوباره بایدن به پوتین
  • بایدن: دولت فدرال هزینه بازسازی پل فرانسیس اسکات را پرداخت می‌کند