Web Analytics Made Easy - Statcounter

 حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی در تذکری به علیرضا رزم‌حسینی وزیر صنعت، معدن و تجارت بر لزوم تولید انبوه تراکتور در کشور تأکید کرد.

متن کامل تذکر نماینده شاهین‌شهر به وزیر صمت به شرح زیر است.

خلاصه تذکر:‌ لزوم رسیدگی به رفع انحصار تولید تراکتور و تعدیل قیمت آن و عرضه نامحدود و صادرات این دستگاه با ایجاد فضای رقابتی

متن تذکر:

با وجود اینکه در ماه گذشته 99.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

7.2 مدیر بازاریابی و فروش گروه صنایع تراکتورسازی ایران در مصاحبه‌ای خبری اذعان داشته که به اندازه کافی تراکتور داریم و تنها علت تأخیر در تحویل، مربوط به محدودیت‌های کرونایی بوده که شماره‌گذاری را زمانبر کرده ولیکن با بررسی اخبار مربوط به تولید و فروش این دستگاه به نظر می‌رسد که مشکلات عمده‌ای در این صنعت وجود دارد متأسفانه علیرغم افزایش 40 تا 50 درصدی قیمت تراکتور در دو سال گذشته مسؤولان  جهاد کشاورزی افزایش قیمت را رقم کمتری و 15 درصد عنوان می‌کنند. افزایش قیمت ابزار آلات کشاورزی باعث افزایش هزینه‌های تولید برای کشاورزان شده و سود سرشاری را روانه جیب دلالان کرده است.

انحصاری بودن تولید تراکتورهای داخلی باعث شده  عرضه به اندازه کافی نباشد و گاهی کشاورزان برای دریافت یک تراکتور باید دو سال در نوبت بمانند در حالی که تأمین تراکتور دلالان به راحتی انجام می‌شود و یکی دیگر از عوامل افزایش قیمت این دستگاه دپوی تراکتور و عدم عرضه آن است که به تبع آن باعث افزایش هزینه‌های تولید محصولات کشاورزی شده است، اگر در سایت اینترنتی دهقان‌نیوز عبارت «آیا باید منتظر سلطان تراکتور باشیم» را جست‌وجو کنید شاهد فیلمی خواهید بود که در محوطه‌ای باغ مانند، صدها دستگاه تراکتور دپو شده است.

لذا ضرورت دارد با ایجاد فضای رقابتی در داخل کشور و رفع انحصار نسبت به تعدیل قیمت و عرضه نامحدود و صادرات و ارزآوری این دستگاه مهم و اساسی کشاورزی اقدام لازم صورت پذیرد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مجلس رزم حسینی وزیر صمت تراکتور حاجی دلیگانی رزم حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۸۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با نرخ جدید/ افزایش ۵۰ میلیون تومانی قیمت وانت پراید!

به گزارش قدس آنلاین، گروه خودروسازی سایپا از امروز (چهارشنبه) طرح فروش وانت سایپا ۱۵۱ SE را با قیمت جدید آغاز کرده است. این طرح از ساعت ١۴ آغاز شده و تا زمان تکمیل ظرفیت ادامه دارد.

صرفاً متقاضیان عادی دارای شرایط عمومی بخشنامه‌های فروش خودرو می‌توانند در این طرح فروش نظیر حداقل سن ۱۸ سال و دارا بودن گواهینامه، هر کد ملی یک خودرو، شماره تلفن همراه به‌نام فرد متقاضی و عدم امکان صلح و انتقال خودرو به صورت وکالتی، شرکت کنند.

این محصول که تاکنون با قیمت مصوب ۲۶۰ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان عرضه‌ می‌شد، مشمول ۴۹ میلیون و ۶۷۰ هزار تومان افزایش قیمت شده و اکنون با قیمت ۳۰۹ میلیون و ۷۷۰ هزار تومان عرضه شده است. 

این خودور صرفا در رنگ سفید و موعد تحویل حداکثر ۹۰ روزه عرضه شده است؛ متقاضیان  شرکت در این مرحله از فروش وانت سایپا ۱۵۱ می‌توانند، با مراجعه به سایت فروش گروه خودروسازی سایپا به نشانی اینترنتی  saipa.iranecar.com نسبت به ثبت‌نام و واریز وجه اقدام کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • راحت می‌گویند از افزایش نرخ ارز سود نمی‌بریم و نقشی در آن نداریم!
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • لزوم ابلاغ ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان در فروشگاه‌ها
  • افزایش ۳۰درصدی قیمت خرید برگ سبز چای/ پیش‌بینی تولید ۱۴۵ هزار تن برگ سبز چای
  • بانک‌ها باید ۱۵ درصد از منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند
  • آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با نرخ جدید/ افزایش ۵۰ میلیون تومانی قیمت وانت پراید!
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • کشت گندم دیم و آبی در ۴۰۸ هزار هکتار اززمین‌های کشاورزی آذربایجان غربی
  • ۱۷ هزار تن توت فرنگی در مازندران تولید می‌شود
  • پوشاک مستعمل در مشهد آزادانه به فروش می‌رسد