Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-25@17:06:37 GMT

مخاطرات زایمان غیرمتعارف در ۹۹/۹/۹ چیست؟

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۳۹۳۰۸

صراط:

انوش دهنادی مقدم امروز در گفت‌و‌گو با فارس با اشاره به خطرات زایمان‌های مناسبتی، عوارض و تبعات آن اظهار کرد: اولین و مهم‌ترین اثر در تاریخ مشخص و طبیعی تولد ایجاد زایمان‌های زودرس و عوارض خطرناک آن برای سلامتی نوزادان و حتی مادر است.

وی با تأکید بر اینکه انجام تولدهای تقویمی منجر به افزایش آمار زایمان به روش سزارین و در راستای تولد نوزاد می‌شود، افزود: دراین‌ارتباط معاونت‌های بهداشتی و درمان وزارت بهداشت مکاتباتی با دانشگاه‌ها داشته‌اند و بر این اساس معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز به‌شدت با این مسئله برخورد کرده و همچنین در حوزه درمان نیز با بیمارستان‌ها و پزشکانی که در این زمینه مرتکب قصور شده و برخلاف برنامه و سیاست‌های اجرایی وزارت بهداشت در حوزه ترویج زایمان‌های طبیعی و کاهش سزارین‌های الکتیو اقدام کنند مطابق دستورالعمل‌ها برخورد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به تاریخ ۹۹/۹/۹ و اشتیاق کاذب برخی از افراد جهت تولد فرزندانشان در این روز تصریح کرد: مادران ما باید بدانند با توجه به پاندمی کووید ۱۹ چنین زایمان‌هایی با احتمال خطر چند برابر مواجه خواهند بود، درحالی‌که بیمارستان‌ها و سیستم بهداشت و درمان کشور این روزها با مشکلات و بار ناشی از پاندمی کرونا دست‌وپنجه نرم می‌کنند و معضل و نگرانی  تولدهای مناسبتی مسئله دیگری است که می‌تواند در کنار تهدید سلامت نوزاد و مادر به افزایش فشار کار بیمارستان‌ها در این تاریخ منجر شود و این نیز یک فرهنگ غلط و غیرعلمی است.

دهنادی مقدم با ابراز نگرانی از غیرمتعارف شدن تولد نوزاد در تاریخ رُند گفت: اگر تعداد متعارف این سزارین‌ها عارضه‌ای برای مادر و جنین ایجاد کند دانشگاه علوم پزشکی گیلان به‌عنوان مدعی‌العموم شاکی خواهد شد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: علوم پزشکی گیلان صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۹۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در قم در حوزه پزشکان عمومی و متخصص( در تمام تخصص‌ها)کمبود وجود دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مجید محبی در نشست خبری که در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم، همزمان با هفته سلامت برگزار شد، اظهار داشت:  یک هزار و 520  تخت در بیمارستان‌های دولتی قم وجود دارد و بر اساس سرانه یک هزار  تخت درمانی در بیمارستان‌های دولتی قم کمبود وجود دارد.
 
وی افزود:  سرانه پرستار در قم یک و یک‌دهم پرستار به‌ازای هر تخت است، اما ایدئال یک و  چهار‌ دهم پرستار به ازای هر تخت نیاز  است که بر اساس این حدود  450 پرستار نسبت به هر تخت در استان قم کمبود وجود دارد.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: در قم در حوزه پزشکان عمومی و متخصص در تمام تخصص‌ها کمبود وجود دارد و حدود 200 متخصص و بیش از 300 پزشک عمومی کمبود در قم وجود دارد.
 
 محبی عنوان کرد: در خصوص وضعیت پرداخت‌ها به پزشکان و پرستاران باید گفت اگر مطالبات ما وصول شود همه مطالبات کادر درمان پرداخت خواهد شد 250 میلیارد تومان بدهی به پزشکان و پرستاران وجود دارد؛ اما بیش 400 میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه‌گر مطالبات داریم.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: پیگیری زیادی برای وصول مطالبات انجام شده است و اولین پولی که به علوم پزشکی استان قم واریز شود مطالبات پزشکان و پرستاران را پرداخت خواهیم کرد، با این شرایط اداره‌کردن بیمارستان‌ها سخت است بیشترین مطالبه دانشگاه علوم پزشکی از تأمین اجتماعی است که آنها هم می‌گویند دولت مطالبات آنها را نداده است.
 
وی با اشاره به اینکه کمبود پزشک متخصص در بیمارستان‌های قم وجود دارد، بیان کرد: پیگیری‌های زیادی  از وزارت بهداشت و درمان انجام دادیم؛ اما چون قم نزدیک تهران است، اعلام می‌کنند استان قم در اولویت تخصیص و سهمیه پزشک متخصص نیست و پزشکان متخصص به مناطق محروم اعزام می‌شوند.
 
 محبی خاطرنشان کرد: بیشترین متخصصان بانوان هستند در سال گذشته 27 متخصص به قم اختصاص داده شد که 19 متخصص خانم بودند که نصف این متخصصان خانم بنا به دلایلی از جمله زایمان نتوانستند در چرخه درمان قم باقی بمانند.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم با اشاره به اینکه در بحث برخورد با زیرمیزی‌ها، علوم پزشکی تنها مرجع رسیدگی نیست، گفت: برخورد با زیرمیزی پزشکان روند پیچیده‌ای دارند در گذشته تعدادی پزشک که در گرفتن زیرمیزی حرفه‌ای بودند به مقام قضایی معرفی شد که هر 6 نفر تبرئه شدند؛ چون شاکی خصوصی نداشتند. همچنین 6 پزشک که گرفتن زیرمیزی آنها برای دانشگاه علوم پزشکی محرز شده بود از بیمارستان‌های دولتی قم اخراج شدند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند
  • فاصله ازدواج و فرزندآوری به ۳ سال رسیده است
  • در سال ۲۰۲۳ بیش از ۸۰ درصد مخاطرات هواشناسی سیل و توفان بود
  • زایمان با تاریخ رُند، بازی با جان نوزاد؟! + فیلم
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • عزیزم 03/03.03 به دنیا بیا لطفاً!
  • خبر ذخیره‌سازی شده توسط در تاریخ ۱۴۰۳۰۲۰۴-۱۴:۰۴
  • عزیزم ۰۳/۰۳/۰۳ به دنیا بیا لطفاً!
  • ۲ هزار مادر باردار تحت پوشش برنامه تغذیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • مهارت کارشناسان اورژانس ناجی مادر و نوزاد دوقلویش