Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، تروریست های بیگانه عصر جمعه هفتم آذر ماه جاری با کمین در بلوار مصطفی خمینی شهر آبسرد دماوند در شرق تهران در مسیر خودروی حامل شهید فخری‌زاده رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در عملیاتی انتحاری و مسلحانه، وی را به شهادت رساندند.

در نتیجه این تیراندازی‌ و انفجار، فخری زاده به شدت مجروح و به بیمارستان منتقل شد اما با توجه به شدت جراحات وارده، در بیمارستان به شهادت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از کشورها به این اقدام تروریستی واکنش نشان داده وخواستار شناسایی و مجازات عاملان این اقدام شدند.

سازمان ملل متحد

"استفان دوجاریک" سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد در قبال ترور شهید «محسن فخری‌زاذه گفت: ما هرگونه ترور یا قتل خارج ار قانون را محکوم می‌کنیم.

وی افزود: ما همچنین خواستار خویشتنداری و لزوم جلوگیری از هر اقدامی که به تشدید تنش در منطقه منجر شود، هستیم.

اتحادیه اروپا

سخنگوی مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز شنبه با صدور بیانیه‌ای ترور شهید فخری زاده دانشمند ممتاز هسته‌ای و صنعت دفاعی ایران را اقدامی جنایتکارانه خواند.

این بیانیه می‌افزاید: این یک اقدام مغایر اصول احترام به حقوق بشر اتحادیه اروپاست و نماینده عالی آن مراتب تسلیت خود را به خانواده‌های قربانیان ابراز داشته و برای مجروحان آرزوی بهبودی می‌کند.

قطر

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی وزیر خارجه قطر روز شنبه در تماس تلفنی با محمدجواد ظریف وزیر خارجه کشورمان ضمن محکوم کردن ترور فخری‌زاده، این اقدام را ریختن هیزم بر روی آتش [تشدید تنش‌ها در منطقه] دانست.

وی تاکید کرد: انجام چنین اقداماتی در حالی انجام شده که منطقه و جامعه جهانی به دنبال یافتن راه‌هایی برای کاستن از تنش‌ها و بازگشت به میز گفت‌وگو و راهکارهای دیپلماسی است.

سوریه

فیصل المقداد وزیر امور خارجه سوریه نیز روز شنبه ضمن محکوم کردن اقدام جنایت‌کارانه ترور فخری‌زاده تاکید کرد که ایران قدرت مقابله با چنین جنایت‌هایی را دارد که رژیم صهیونیستی پشت آن است.

وی افزود:‌ سوریه برای مقابله با این اقدامات مذبوحانه که هدف از آن تضعیف و نابودی پیشرفت و توانایی‌های علمی و ملی است، ‌ در کنار مردم و رهبری ایران ایستاده است.

ترکیه

وزارت امورخارجه ترکیه نیز شنبه شب با صدور بیانیه‌ای ترور شهید "محسن فخری‌زاده" دانشمند هسته‌ای و دفاعی ایران را محکوم کرد.

در بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه آمده است: ما از کشته‌شدن دانشمند ایرانی محسن فخری‌زاده بر اثر حمله مسلحانه متأثر شدیم و این اقدام شنیع را محکوم می‌کنیم و به دولت ایران و خانواده آن مرحوم تسلیت می‌گوییم.

ترکیه اعلام کرد: آنکارا با هر اقدامی که صلح و آرامش منطقه را برهم می‌زند، مقابله می‌کند و تمام انواع تروریسم فارغ از عامل و هدف این اقدام را مردود می‌داند.  

ونزوئلا

وزارت امور خارجه ونزوئلا روز شنبه در بیانیه‌ای، ضمن محکوم کردن ترور شهید فخری زاده» خواستار پایبندی تمام کشورها به حقوق بین الملل و امنیت و صلح جهانی شد.

کاراکاس صمیمانه‌ترین همدردی خود را به مردم و دولت ایران در برابر چنین اقدام ناجوانمردانه‌ای ابراز داشته و «خورخه آرئاسا» وزیر امور خارجه ونزوئلا در صفحه کاربری خود در توئیتر، فقدان این شخصیت والای علمی را به ملت ایران تسلیت گفت.

دولت جمهوری بولیواری ونزوئلا با انتقاد شدید از تمام اقدامات تروریستی در هر نقطه از جهان، اعلام کرد: وحشیگری و ترور را نمی‌توان بر روابط بین‌الملل تحمیل کرد.

بلژیک

وزارت امور خارجه بلژیک شنبه شب ترور فخری‌زاده شهید صنعت دفاعی کشور در شرق تهران را محکوم کرد.

در پیام توییتری این وزارتخانه بلژیک آمده است: ما اقدام‌های خشونت‌آمیز در آبسرد ایران را محکوم کرده و خواستار احترام به حقوق بشر هستیم که به شدت از آن دفاع می کنیم.

آلمان

وزارت امور خارجه آلمان به دنبال شهادت فخری زاده بدون آن که این اقدام شنیع را محکوم کند، تنها از همه طرفها خواست تا از هرگونه اقدامی که منجر به تشدید بیشتر اوضاع می‌شود خودداری کنند.

یک سخنگوی وزارت خارجه آلمان گفت، ترور [شهید] فخری زاده دوباره اوضاع را در زمانی که باید از چنین تنشی خودداری کرد، بدتر کرده است.

رژیم صهیونیستی

درحالی که تمام شواهد و قراین بیانگر دست داشتن سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در ترور شهید "محسن فخری‌زاده" دانشمند برجسته و ممتاز هسته‌ای ایران است، «زاخی هانگبی» وزیر شهرک سازی رژیم صهیونیستی می گوید که تل آویو هیچ اطلاعی از ترور این دانشمند هسته ای نداشته است.

در همین حال "یووال اشتاینتس" وزیر انرژی رژیم صهیونیستی و عضو دیگر حزب لیکود نیز با تکرار سخنان هانگبی گفت که وی نیز نمی‌داند چه کسی [شهید] فخری‌زاده را ترور کرده است.

برچسب‌ها محسن فخری‌زاده شهید صنعت دفاعی رژیم صهیونیستی پروندهٔ خبری ترور دانشمند ممتاز هسته ای و دفاعی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محسن فخری زاده شهید صنعت دفاعی رژیم صهیونیستی محسن فخری زاده شهید صنعت دفاعی رژیم صهیونیستی اخبار کنکور وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی محسن فخری زاده شهید فخری زاده ترور شهید روز شنبه هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۹۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه کرامت‌مندانه ایران به کشورهای همسایه برای تشکیل یک منطقه قوی

کارشناس مسائل غرب آسیا با تاکید بر نگاه کرامت‌مندانه ایران به کشورهای اسلامی و همسایه برای تشکیل یک منطقه قوی با محوریت جمهوری اسلامی گفت:این نگاه به عنوان یک راهبرد آشکار جمهوری اسلامی نسبت به کشورهای عربی، همسایه و اسلامی است.

سیدرضا صدرالحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به مواضع حمایت‌گرانه برخی کشورهای اسلامی منطقه از رژیم صهیونیستی در جریان عملیات وعده صادق جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: در ارتباط با ارزیابی کلی از تأثیرات قابل توجه عملیات وعده صادق در ماه‌ها و حتی سال‌های بعد آن می‌توان سخن گفت و قطعاً و یقیناً بسیاری از ابعاد سری آن در نزد فرماندهان ارشد نیروهای مسلح باقی خواهد ماند.

توانایی اثبات همکاری برخی کشورها با پدافند رژیم صهیونیستی را داریم

وی افزود: آنچه که امکان بیان آن در حوزه مسائل دیپلماتیک و سیاست خارجه وجود دارد این است که موقعیت به دست آمده پس از عملیات وعده صادق همان موضعی است که در دستور کار سیاست خارجه جمهوری اسلامی در ارتباط با کشورهای همسایه مسلمان به وجود آمده است؛ جمهوری اسلامی ایران به خوبی از کنشگری کشورهای گوناگون به ویژه در حوزه منطقه اسلامی و عربی و نقش آفرینی آنها در همکاری با پدافند هوایی آمریکا و غرب در عملیات طوفان الاقصی مطلع است و به دقت هر چه تمام‌تر می‌تواند اثبات کند که کدامیک از کشورهای یاد شده در اقدامات پدافندی علیه پهپادها و موشک‌های جمهوری اسلامی ایران در این عملیات و همکاری با پدافند بین‌المللی و در نهایت رژیم صهیونیستی کمک نموده است.

کارشناس مسائل غرب آسیا تصریح کرد: از طرفی جمهوری اسلامی موقعیت دولت‌های یاد شده را نیز مطلع است و از نفوذ آمریکا در این کشورها کاملاً آگاه می‌باشد؛ بر این اساس کرامت جمهوری اسلامی در طول ۴۵ سال گذشته به ویژه پس از پیروزی در دفاع مقدس و حمله آمریکا به کویت آشکار شد؛ لذا با کشورهای کمک کننده به صدام بعد از پیروزی ایران در دفاع هشت ساله و حمله آمریکا به کویت نه شبیه همه استاندارهای بین‌المللی بلکه بر اساس آموزه‌های اسلامی و قرآنی و اهل بیتی رفتار نمود و ضمن رفتار کریمانه با مردم کویت در وهله اول برای خاموش نمودن چاه‌های نفت کویت در مرحله بعدی تلاش کرد و این اقدام را به نتیجه رسانید.

نوع تعامل جمهوری اسلامی بعد از یک پیروزی بزرگ کرامت‌مندانه است

وی تاکید کرد: در حقیقت نوع تعامل جمهوری اسلامی بعد از یک پیروزی بزرگ کاملاً کرامت‌مندانه بوده و از نگاه راهبردی در جهت تقویت کشورهای منطقه و کمک به آنها می‌باشد؛ این نگاه به عنوان یک راهبرد آشکار جمهوری اسلامی نسبت به کشورهای عربی، همسایه و اسلامی است.

صدرالحسینی اضافه کرد: در مورد اخیر نیز (عملیات وعده صادق) جمهوری اسلامی از این موقعیت به دست آمده پس از افزایش اقتدار ایران در منطقه و بین‌الملل برای همگرایی و ایجاد یک منطقه قوی همراه با جلوگیری از نفوذ آمریکا و رژیم صهیونیستی در کشورهای منطقه حتماً استفاده خواهد کرد؛ بر این اساس اقداماتی که از خاک اردن و برخی کشورهای منطقه در این عملیات انجام شد با همین نگاه توسط جمهوری اسلامی ایران تجزیه و تحلیل شده و همه تلاش‌ها بر این مسئله معطوف است که اختلافات جزئی در بین همه کشورهای منطقه رفع شود و فضای همکاری در همه حوزه‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و راهبردی بیش از گذشته فراهم گردد.

نگاه مقتدرانه ایران نسبت به کشورهای عربی و اسلامی با هدف تشکیل منطقه‌ای قوی

وی با اشاره به دیدار اخیر وزیر امور خارجه کشورمان با همتای اردنی خود ابراز کرد: پذیرش دیدار وزیر امور خارجه اردن در جنب اجلاس شورای امنیت سازمان ملل که در روزهای گذشته توسط وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران انجام شد و گفت‌وگوهای دوستانه‌ای که فی‌مابین دو وزیر امور خارجه صورت گرفت، نشان دهنده همین نگاه کرامت‌مندانه و مقتدرانه‌ای است که جمهوری اسلامی ایران نسبت به کشورهای اسلامی و عربی به اجرا گذاشته و خواهد گذاشت.

کارشناس مسائل غرب آسیا خاطر نشان کرد: بدین منظور می‌توانیم این نکته را بیان کنیم که در حال حضار جریان‌های مشکوک در منطقه توسط رسانه‌های مجازی به دنبال ایجاد اختلاف و دوئیت و ایجاد چالش روابط بین ایران و بعضی کشورهای اسلامی در منطقه هستند تا این امتیازات به دست آمده پس از عملیات وعده صادق نتواند منجر به تشکیل یک منطقه قوی با محوریت جمهوری اسلامی گردد.

کد خبر 746776

دیگر خبرها

  • ایران حکم دادگاه کیفری فدرال آرژانتین درباره پرونده آمیا را محکوم کرد
  • تشریح دستاوردهای پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه ای
  • شناسایی باندهای سازمان یافته قاچاق دختران و خانه‌هایِ فحشا و فساد
  • واکنش وزارت خارجه عربستان به گورهای دسته جمعی بیمارستان ناصر غزه
  • دادگاه منافقین آغاز شد
  • سیاستمدار صهیونیست: الان وقت ورود به جنگ با ایران نیست
  • واکنش رضا نصری به اظهارات شبهه برانگیز کریمی‌قدوسی
  • واکنش نصری به اظهارات شبهه برانگیز کریمی‌قدوسی
  • درباره اولین شهید ترور جمهوری اسلامی ایران
  • نگاه کرامت‌مندانه ایران به کشورهای همسایه برای تشکیل یک منطقه قوی