Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-25@08:50:49 GMT

حذف پست های مرتبط با شهید فخری زاده در اینستاگرام

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۳۹۴۶۷

حذف پست های مرتبط با شهید فخری زاده در اینستاگرام

به گزارش مهر، در آستانه سالگرد شهادت سردار سلیمانی و در پی ترور دانشمند هسته‌ای شهید فخری زاده، شبکه اجتماعی اینستاگرام در اقدامی مغرضانه و خلاف آزادی بیان، جلوگیری از انتشار پست‌های مرتبط با این ترور ناجوانمردانه را در دستور کار قرار داد.

عصر روز جمعه خبر ترور شهید محسن فخری زاده رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و از دانشمندان هسته‌ای کشورمان توسط عوامل تروریستی، به صدر اخبار رسانه‌های داخلی و خارج کشور تبدیل شد و بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی نسبت به این اقدام تروریستی واکنش نشان دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با بالارفتن پست‌های مرتبط با این اقدام تروریستی و با یادآوری همزمانی این ترور با سالگرد شهادت شهید سلیمانی و شهید شهریاری دیگر دانشمند هسته‌ای کشورمان، اینستاگرام بار دیگر با غرض ورزی این پست‌های مرتبط را حذف کرد که این اقدام خلاف آزادی بیان، با واکنش بسیاری از کاربران در سایر شبکه‌های اجتماعی همراه شده است.

همراهی اینستاگرام با اقدامات تروریستی کشورهای متخاصم، از طریق حذف اکانت و پست کاربران ایرانی و جلوگیری از آزادی بیان ایرانیان در فضای مجازی، مسبوق به سابقه است.

سال گذشته نیز پست‌های مربوط به شهادت سردار سلیمانی و هشتگ انتقام سخت در این شبکه اجتماعی حذف و برخی از اکانت‌های کاربران ایرانی حذف شد.

این شواهد نشان می‌دهد که شبکه‌های اجتماعی خارجی از جمله اینستاگرام و فیس بوک به رغم آنکه خود را داعیه دار آزادی بیان می‌دانند، با حذف مطالب کاربران، تمامی تلاش خود را به کار می‌بندند تا جلوی انتشار تصویر خبیث و جنایتکار دشمنان ایران را که به راحتی قابل بازگویی و نمایان شدن برای مردم جهان در فضای مجازی است، بگیرند.

کارشناسان دلیل این اقدام یکطرفه شبکه‌های اجتماعی خارجی را بدون توجه به حق آزادی بیان کاربران ایرانی، نبود حضور مؤثر حاکمیت و حکمرانی فضای مجازی در کشور می‌دانند. در این زمینه سال گذشته مسئولان وزارت ارتباطات وعده پیگیری این موضوع را داده بودند. به نحوی که امیر ناظمی معاون وزیر ارتباطات در این باره گفته بود: در پاسخ به اقدامات اینستاگرام در حذف مطالب کاربران ایرانی رویکرد منفعلانه نخواهیم داشت و تلاش می‌کنیم این دوگانگی و ماهیت تروریسم فضای مجازی را آشکار کنیم.

منبع: الف

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی کاربران ایرانی پست های مرتبط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۹۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن برای موضوع حجاب برنامه داشته و نباید بدون برنامه مقابل این دشمن هنجارشکن قرار بگیریم

سکینه سادات پاد دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی با حضور در برنامه صف اول اظهار کرد: خیلی از مردم نسبت به جایگاه حقوق و آزادی‌های اجتماعی در دولت سیزدهم آگاه نیستند. اگر هر فردی بتواند به درستی و به کمک سایر ارکان دولت وظایف خود را به سامان برساند می‌تواند به حقوق شهروندی و موضوعات و مشکلات عامه مردم کمک کند.

وی ادامه داد متناسب با ماموریتی که رئیس جمهور به ما دادند  در خیلی از حوزه‌ها به دلیل آن که ناظر به فصل  ۳ قانون اساسی هستیم ورود داشتم و عنوان اصلی ما در پیگیری است و برای همین ما باید در این بخش دولت موضوع نظارت را نیز مورد توجه قرار بدیم.

پاد گفت: من موضف بودم به دلیل همین ماموریت، با آحاد مردم ارتباط بگیرم و با سایر قوا تحول سازنده‌ای داشته باشیم. با نکاهی غیر سیستماتک نمی‌توان برای احقاق حقوق مردم موفق بود.

وی افزود: به عنوان مثال یک خلا که در کشورمان احساس می‌شد که درباره آن متهم بودیم. آن هم اصل اهمیت جمهوری اسلامی ایران به حقوق و آزادی‌های اجتماعی بود.   خیلی از ساختار‌هایی در در نظام ما وجود دارد که اساسا وظیفه اش صیانت از حقوق شهروندی است، اما مردم ما خبر ندارند و این مهم است که مردم بدانند و این موضوع  در امید آفرینی در میان مردم  هم بسیار با ارزش و مهم است. 

قدم اول این است که مردم نسبت به حقوقشان مطلع باشند.

سکینه سادات پاد درباره نگرانی‌های برخی درباره سکو‌های ایرانی اظهار کرد: نظام ما مبتنی بر اسلام است و مکتب ما مکتب حر است و منطق و رویکرد این است. اما نمی‌توان از سو استفاده بعضی هادر این مسائل چشم پوشی کرد.

وی تاکید کرد: این مراقبت‌ها که عنوان می‌شود نیاز به قانون گذاری دارد و باید برای بسیاری از جرم‌ها در این فضا‌ها و بداخلاقی‌ها جرم انگاری شود.

پاد تصریح کرد: پیشنهاد ما خدمت رئیس جمهور ارائه دادیم مبنی بر حق بر فراموشی.  یعنی در هر کدام از این سکو‌ها اقدام به خلاف و اشتباهی شده باشد و اکنون اگر تغییر کرده ایم در هیچ مرجع رسمی آن خلاف و اشتباه قابل به استناد نباشد.

وی گفت: این موضوع در وزارت ارتباطات باید بررسی شود و در بخش حقوقی هم باید مورد بررسی قرار گیرد و‌زیر ارتباطات هم چندباری در این باره صحبت کردند و این قانون حق بر فراموشی اقداماتش در حال انجام شدن است.

وی درباره موضوع حجاب اظهار کرد: دشمن برای بحث حجاب ما برنامه داشته و ما نمی‌توانیم بدون برنامه با این دشمن که به دنبال اقدامات هنجار شکنانه است رقابت کنیم و اگر برنامه نداشته باشیم مجبوریم اقدام سلبی می‌شویم.

ما در این زمینه برنامه داشتیم و به دنبال افرادی رفتیم که بتوانند در این امر مفید باشند، اما من و سازمان من ساختار اجرایی نداریم.  

دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی گفت: آموزش و پرورش ما باید در این زمینه فعالیت داشته باشد. اگر مادری که در این سیستم اموزشی بوده بحث حجاب و پوشش و اول از همه پایبندی به قانون که به عنهوان یک فرهنگ تلقی شود اهمیت ندهد مشکل حل نمی‌شود. ما نمی‌توانیم یک هنجار شکنی را با نقض یک ساختار دیگر حل کنیم.  

وی گفت: ما می‌گوییم مکتب حاج قاسم. یعنی همه این‌ها دختران ما هستند. برنامه داشتن یعنی این. حاج قاسم ذهنی برنامه محور داشتند و این نگاه انسانی و اسلامی و مهربانه بر گرفته بر آموزه‌های پیامبر ما است. ما به مکتب حاج قاسم معتقد هستیم. باید برنامه داشته باشیم.

وی ادامه داد: پلیس ما مظلوم است و دوربین روی لباس پلیس جلوی روایت غلط را می‌گیرد. پلیس ما اجرا می‌کند.. مشکل ما پلیس و مسائل دیگر نیست مشکل ما سیستم اجرایی است و اگر اجبار را انجام دهیم اثری نخواهد داشت. اما نگاه ما این نیست. همه زنان این سرزمین عفیف هستنت. حتی اگر به شاهنامه هم مراجعه کنید زنان ایرانی شال بر سر دارند و اکنون داریم به بی اعتباری می‌رسیم که دشمنان بر علیه فرهنگ ما و تاریخ ما ب وجود اورده اند.

تمدن چند هزار ساله ما از پوشش و متتانت زن ایرانی می‌گوید، اما دشمنان ما چه برای ما اورده اند. مه ما در تبیین این موضوعات کم کاری کردیم.

وی در انتها گفت: اجازه ندهیم در ضدا و سیما تک صدایی درباره حجاب داشته باشم باید به شعور همه مردم احترام بزاریم. ما باید حرف‌های مختلف را در صدا و سیمای خود بشنویم؛ و همین موضوع خیلی از مشکلات را حل می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • امام جمعه سابق دار فانی را وداع گفت | دلیل استعفای او در سال گذشته
  • توجه به نیروی انسانی رویکرد قوه قضائیه است
  • آزادی فردی و اجتماعی باید مطابق شریعت باشد
  • پیگیری مشکلات جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران
  • دشمن برای موضوع حجاب برنامه داشته و نباید بدون برنامه مقابل این دشمن هنجارشکن قرار بگیریم
  • پرداخت بدهی دو زندانی توسط دانش‌آموزان مدرسه بیان رفیع
  • با واتس‌اپ بدون اینترنت، فایل منتقل کنید
  • کاهش مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده
  • خبرهای خوب مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده
  • «ایکس» به جنگ بات‌ها می‌رود