Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-23@17:13:07 GMT

قطع زنجیره شیوع کرونا چگونه ممکن است؟

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۴۲۲۰۸

قطع زنجیره شیوع کرونا چگونه ممکن است؟

رویداد۲۴  فرشته، ولی مراد برگزاری میهمانی‌ها در شرایط شیوع کرونا را فاقد ارزش دانست و افزود: باید سبک زندگی افراد تغییر کند، الگو‌های کارشناسی جایگزین شده و مردم به مسئله به صورت جدی تری نگاه کنند.
وی ادامه داد: زنجیره شیوع باید قطع شود، باید محدودیت‌هایی که اعمالی جدی گرفته شود همانطور که در ووهان چین زنجیره شیوع کاملا قطع شده، ما هم راهی جز این نداریم تا زمانی که واکسن و داروی قابل اتکایی در دسترس قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این جامعه شناس ادامه داد: تا زمانی که محدودیت‌ها به صورت جدی اعمال نشود زنجیره شیوع کرونا قطع نمی‌شود. نباید شهروندان نسبت به این موضوع اعتراض داشته باشند. اعمال محدودیت‌ها نوعی همراهی مردمی را می‌طلبد و دولت باید حتی این محدودیت را تمدید کند.
وی با بیان اینکه اپیدمی یک موضوع اجتماعی است و فردی نیست، اظهار داشت: در این صورت موافقت و یا عدم موافقت افراد برای راحت‌تر اجرا شدن محدودیت‌ها قابل توجه است در غیر این صورت به طور کلی نه فقط در مورد کرونا بلکه کلا اقدامات باید به صورت کارشناسی باشد.

ولی مراد تصریح کرد: وقتی که عفونت سرایت می‌کند راه حلی جز قطع زنجیره وجود ندارد در نتیجه نمی‌توان کل جامعه را قربانی یک عده‌ای خاص کرد.
وی با بیان اینکه تنها راه قطع زنجیره شیوع کرونا اعمال محدودیت‌ها به صورت جدی است، عنوان کرد: باید بر روی روش‌ها نظر کارشناسی اعمال شود. در شرایط کنونی حتی باید سبک زندگی‌ها هم تغییر پیدا کند.بیشتر بخوانید: عطاری‌ها از مردم سوءاستفاده می‌کنند/ کرونا بیشتر از محل کار، در خانواده‌ها منتقل می‌شودولی مراد افزود: کرونا حسنی که داشت بسیاری از این میهمانی‌های پر زرق و برق را برچید. در اسفند ماه هنوز مجالس عروسی و حتی عزا برقرار بود در حالیکه این میهمانی‌ها عامل اصلی ابتلای خوشه‌ای هستند. حتی باید در دیدار با نزدیکان هم فاصله اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرد. خانواده هم باید قطع کننده زنجیره شیوع کرونا باشند.
این جامعه شناس با تاکید بر اینکه از نظر فرهنگی امکان فعالیت برای جلوگیری و پیشگیری از شیوع بسیار است، تصریح کرد: از نظر دین اگر فرد مبتلا به فرد دیگری به صورت عمد بیماری را منتقل کند نوعی قتل به شمار می‌رود. یعنی ارزش‌های دینی وجود دارد که باید از آن‌ها استفاده کرد.
وی ادامه داد: از نظر دینی افراد در برابر هم مسئول هستند و حفظ سلامتی هم واجب است. اگر کسی باعث بیماری شود به غیر از جرم از نظر ارزشی هم تکلیف به گردن دارد. جا دارد که از منظر دینی رعایت دستورات کارشناسی در جامعه مطرح شود. منبع: ایرنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا ویروس کرونا در ایران ویروس کرونا در ایران زنجیره شیوع کرونا محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۲۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دامپزشکی گناباد در خصوص شیوع بیماری تب مالت

 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس شبکه دامپزشکی گناباد گفت: تب مالت بیماری هزار چهره و مشترک بین انسان و دام است.

دکتر متقی با بیان اینکه دام مبتلا باکتری را از راه شیر، ادرار و ترشحات در هنگام زایمان و سقط می‌تواند منتشر کند، افزود: این بیماری در انسان علائم مختلفی دارد که می‌توان به تب مواج، افسردگی، عرق شدید، سردرد ضعف، کاهش وزن، درد کمر، پشت و مفاصل است که ممکن است پس از چند هفته تا چند ماه از بین برود و در برخی افراد مزمن شده و اثرات آن تا چندین سال ادامه یابد.

وی گفت: توصیه می‌شود برای جلوگیری از بیماری تب مالت شیر را قبل از مصرف به مدت ۵ دقیقه به طور کامل بجوشانند و یا از شیر و لبنیات به صورت پاستوریزه استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • خسارات درمانی صورت ۱۴۰۳
  • هشدار دامپزشکی گناباد در خصوص شیوع بیماری تب مالت
  • انسداد مقطعی محور سوادکوه
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است/ دوران شیوع کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم
  • سپاه پاسداران؛ از سربلندی در آزمون کرونا تا امداد به سیل‌زدگان