Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیته محیط‌زیست و خدمات شهری انتشار بوی نامطبوع در شهر تهران را به اژدهایی چند سر تشبیه کرد که هر سال، سر جدیدی به آن اضافه می‌شود و تاکید کرد: به شهرداری تهران تذکر می‌دهم یکی از معاونت‌های شهرداری به عنوان متولی اصلی پیگیری موضوع در شهرداری مشخص شود.

به گزارش ایسنا، آرش حسینی میلانی در دویست و پنجاهمین و یکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران، شهادت محسن فخری‌زاده را به خانواده وی و نیروهای مسلح تسلیت گفت و افزود: هفتم آذر ماه را به خانواده بزرگ نیروی دریایی ارتش که پاسدار مرزهای دریایی به ویژه در شرایط سخت کنونی هستند، تبریک می‌گویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در تذکری به شهرداری تهران درباره انتشار بوی نامطبوع در تهران گفت: انتشار بوی نامطبوع در شهر تهران حاکی از یک معضل محیط‌زیستی نوپدید در شهر تهران است که می‌توان آن را به اژدهایی چند سر تشبیه کرد که هر سال، سر جدیدی به آن اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه از فاضلاب، گاز مرکاپتان، مرکز دفع پسماند آرادکوه و مازوت‌سوزی صنایع تاکنون سخن گفته شده ولی هنوز پهلوانان شهر موفق به هدف قرار گرفتن اژدها نشده‌اند، افزود: با توجه به وظایف ذاتی دستگاه‌های مختلف در زمینه رفع مشکل، لازم است با هدف‌گذاری و زمان‌بندی، موضوع به صورت جدی از طرف سازمان حفاظت از محیط زیست و استانداری پیگیری شود.

حسینی میلانی با بیان اینکه به شهرداری تهران تذکر می‌دهم یکی از معاونت‌های شهرداری به عنوان متولی اصلی پیگیری موضوع در شهرداری مشخص شود، ادامه داد: به صورت شفاف و رسمی، نتایج پیگیری‌ها و پایش‌های سال گذشته منتشر و در اختیار افکارعمومی و مراکز تخصصی قرار گیرد و سازمان مدیریت پسماند نیز در اسرع وقت ایستگاه پایش کیفیت هوا و بو را در آرادکوه راه‌اندازی و گزارش رسمی از اقدامات انجام شده جهت بهبود فرآیندهای پردازش منتشر کند.

وی در تذکر به شرکت آب و فاضلاب استان تهران نیز تاکید کرد: یکی از عوامل موثر نیز ورود فاضلاب به آنها و کانال‌های سطحی در شهر است که در این ارتباط به شرکت آب و فاضلاب استان تهران تذکر می‌دهم در اسرع وقت برنامه اجرایی خود را برای رفع مشکل انفصال حدود ۴۰۰ نقطه در شبکه فاضلاب را تهیه و به شورای شهر ارسال کند.

لینک کوتاه: asriran.com/003BGx

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بوی نامطبوع بوی نامطبوع شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۳۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر در حال پیگیری است

به گزارش خبرنگار مهر، وحید نیک روش صبح پنج شنبه در هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون شهرسازی و معماری شوراهای اسلامی و معاونان شهرسازی شهرداری‌های کلانشهر و مراکز استان‌ها در سالن اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اظهار داشت: بوشهر شهر دلیرمردان و شیر مردان و همسایه همیشه دریا و همواره مردم آن از سرزمین خود دفاع کردند.

رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر با بیان اینکه بوشهر قدمتی پنج هزار ساله دارد افزود: بزرگانی نظیر شهید نادر مهدوی، شهید ماهینی و رئیسعلی دلوای این شهر را معرفی کردند و برای دنیا و کشور افتخار آفریدند.

وی با بیان اینکه بوشهر شهر اولین‌ها بوده افزود: بوشهر شهری بوده که اولین کشتی سازی ها و کارخانه یخ کشور در آن ایجاد شده و اولین نیروگاه اتمی در این شهر ساخته شده، اولین راه آهن بین شهری و فرودگاه در این شهر ساخته شده، علاوه بر این اولین مدرسه به سبک نوین به نام مدرسه سعادت با بیش از ۱۰۰ سال قدمت در این شهر بنا شده که نشان از فرهنگ و ادب و دانش مردم این شهر است.

نیک روش ابراز داشت: استان بوشهر دارای ظرفیت‌های غنی است و پیشرفت‌های قابل توجهی بعد از انقلاب در آن به وجود آمد، نگاه شورای شهر به عقب افتادگی‌ها است و همواره به دنبال توسعه و پیشرفت شهر است.

وی گفت: بوشهر یکی از استان‌هایی است که منابع غنی خدادادی دارد و از این منافع برای کشور منفعت ایجاد شده است.

رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر با اشاره به ظرفیت‌های بوشهر گفت: بیش از ۹۰ درصد صادرات نفت کشور از این استان است و بیش از ۷۰ تا ۸۰ درصد گاز کشور در این استان تأمین می‌شود، به همین جهت بوشهر را نباید تنها گذشت و توسط مسئولیت کشور باید دیده شود.

وی با بیان اینکه بوشهر دارای یک بافت تاریخی منحصر به فرد است گفت: ۳۸ هکتار از اراضی بوشهر به بافت تاریخی تعلق گرفته، همچنین حدود ۹۰ اثر تاریخی به ثبت ملی رسیده و دارای عمارت‌های منحصر به فردی است که می‌تواند باعث رونق گردشگری شود.

وی گفت: در این راستا موضوع استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر در حال پیگیری است و فرآیند اداری آن در وزارت کشور روند خود را طی می‌کند.

نیک روش بیان داشت: در حوزه گردشگری نگاه خوبی در حوزه بافت تاریخی صورت گرفته اما مردمی که آنجا ساکن هستند کمتر از خدمات دولت بهره مند هستند، لازم است مردم را طبق شعار مقام معظم رهبری در تولید مشارکت دهیم، که زمینه‌ای را ایجاد شود که مشارکت مردم در امر تولید در حوزه مسکن افزایش پیدا کند و این یکی از خواسته‌ها است که در حوزه اعتبار در حوزه بافت‌های تاریخی دولت باید به آن توجه ویژه ای داشته باشد.

رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر با بیان اینکه بیش از ۹۵ درصد از کف سازی ها و دفع آب‌های سطحی بافت تاریخی بوشهر انجام شده است گفت: در سال جاری کف سازی کل بافت به اتمام می‌رسد، همچنین موضوع فاضلاب محلات جنوبی آغاز شده و امیدواریم اعتبارات آن زودتر تأمین شود.

وی ادامه داد: در بحث فاضلاب با توجه به نوع زه که در شهر بوشهر وجود دارد و خرابی ساختمان‌ها شده نیز مشکلات زیست محیطی شده است، امیدواریم با تأمین اعتبار این موضوع حل شود.

وی با اشاره به نیروگاه اتمی و محدودیت‌های ایجاد شده برای ساکنان در حریم آن گفت: این نیروگاه باعث افتخار است اما برای مردمی که در حریم آن است مشکلاتی را به وجود آورده است و در حوزه شهرسازی مشکلات عمده در این مناطق وجود دارد.

نیک روش با تاکید بر زمینه سازی برای حضور سرمایه گذاران در بوشهر گفت: بوشهر ظرفیت خوبی در حوزه مسائل سرمایه گذاری دارد بایستی زمینه را ایجاد کنیم از سرمایه گذاران حمایت شود، این امر خط قرمز شورای شهر است.

رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر با اشاره به ظرفیت بوشهر در حوزه حمل و نقل دریایی ابراز داشت: حجم زیادی از واردات و صادرات کشور از بنادر استان است، اما یکی از مطالبات مردم موضوع حمل و نقل ریلی است که امیدواریم با تأمین اعتبارات آن محقق شود.

وی یکی از مشکلات شهر بوشهر را نبود خروجی دوم عنوان کرد و ابراز داشت: بوشهر شهر شبه جزیره‌ای است و در بحث پدافند غیرعامل آن دچار مشکل است؛ باید برای خروجی دوم آن برنامه ریزی شود و امیدواریم با همت متولیان امر این امر محقق شود.

وی بیان کرد: این خواست مردم است که با مشارکت شهرداری و متولیان امر که وزارت راه و شهرسازی است شاهد این اتفاق میمون باشیم.

کد خبر 6088398

دیگر خبرها

  • پیگیری ویژه جهت تصویب نخستین طرح هادی شهری پیربازار
  • استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر در حال پیگیری است
  • پیگیری مشکلات فاضلاب منطقه ۲۲ تهران
  • شهرداری‌ها در انتظار سهم خود از مالیات
  • پیگیری مهم‌ترین خواسته تهرانی ها | آن ۷۹۲ واگن چینی کی به متروی تهران می رسد؟
  • چرا نماینده طالبان برای مذاکره درباره حقابه هیرمند به ایران نیامد؟ + جزئیات
  • ماجرای دختر فوت شده در متروی تجریش چه شد؟ + فیلم کامل این اتفاق | علت تشنج این دختر مشخص شد
  • سرانجام دختر فوت شده در مترو چه شد؟
  • تذکر رئیس شورا به برخی بانک‌ها
  • میراث فرهنگی به سنگلج کمک کند/بی‌اعتنایی به طرح توسعه تئاتر قدیمی