Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا قاسمی روز یکشنبه با تشریح گزارشی از آبرسانی به روستاهای چابهار و دشتیاری، اظهارداشت: از تعداد پنج هزار و ۵۹۴ روستای دارای سکنه سیستان‌وبلوچستان با جمعیت ۱.۴ میلیون نفر، تعداد ۴۳۹ روستا با جمعیتی حدود ۱۷۱ هزار نفر(۱۲ درصد جمعیت روستایی استان) در روستاهای ۲ شهرستان‌ چابهار و دشتیاری ساکن هستند.

وی با اشاره به وضعیت اعتبارات بیان کرد: از سال ۹۴ تاکنون، اقدامات زیربنایی مهمی در آبرسانی به جمعیت روستایی سیستان‌وبلوچستان انجام شده به‌طوری‌که در قالب طرح ملی «آبرسانی به تک روستاها و تکمیل مجتمع‌های آبرسانی اولویت‌دار روستایی» با تحت پوشش قرار گرفتن ۲ هزار و ۱۹۴ روستای استان با جمعیت ۷۵۳ هزار نفر(۵۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ درصد جمعیت روستایی استان)، یکهزار و ۵۹۹ روستای بالای ۲۰ خانوار و ۵۹۵ روستای زیر ۲۰ خانوار تحت پوشش این طرح قرار گرفته‌اند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان‌وبلوچستان تصریح کرد: بر این اساس از سال ۹۳ تا پایان سال ۹۸ اعتباری به مبلغ ۶ هزار و پنج میلیارد ریال برای تامین آب آشامیدنی روستایی استان تخصیص یافته که از این حیث بالاترین میزان تخصیص اعتبار در سطح کشور بوده است.

وی بیان کرد: تقریبا به‌طور متوسط هر ساله معادل ۱۰ درصد از اعتبارات آبرسانی روستایی کل کشور به سیستان‌وبلوچستان تعلق گرفته که از این حیث در کشور رتبه نخست بوده به عنوان مثال در سال ۹۸ مبلغ ۲۳۰ میلیارد تومان معادل ۱۰.۶ درصد کل کشور و در سال ۹۹ نیز ۱۵۸ میلیارد تومان (۹۴ میلیارد تومان صندوق و ۶۴ میلیارد تومان بودجه عمومی) معادل ۱۰ درصد کشور به استان تعلق گرفته است.

قاسمی با بیان اینکه جمعیت شهرستان چابهار معادل ۲۰۳ هزار و ۲۹۳ نفر است، خاطرنشان کرد: از این جمعیت تعداد ۹۶ هزار و ۲۰ نفر معادل ۴۷ درصد در روستاها زندگی می‌کنند. 

وی درصد بهره‌مندی از آب آشامیدنی سالم در سیستان‌وبلوچستان را معادل ۴۸.۸۸ درصد دانست و تاکید کرد: این شهرستان دارای ۲۷۵ روستا بوده که تعداد ۱۸۵ روستا در بخش‌های پلان و مرکزی با جمعیت ۴۵ هزار نفر دارای شبکه آب آشامیدنی فعال هستند. 

مدیرعامل شرکت آبفای سیستان‌وبلوچستان درصد بهره‌مندی از آب آشامیدنی سالم را در شهرستان دشتیاری معادل ۴۰ درصد عنوان کرد و افزود: هم‌اینک از ۱۶۴ روستا، تعداد ۹۴ روستا با جمعیت ۴۴ هزار نفر دارای شبکه آبرسانی بوده که شبکه ۷۴ روستا فعال و ۲۰ روستا نیز دارای شبکه نیمه‌فعال یا غیرفعال هستند و ۷۰ روستا فاقد شبکه است.
وی خاطرنشان کرد: تعداد ۱۸ دستگاه تانکر آبرسان دولتی و استیجاری مسوولیت آبرسانی به ۱۲۰ روستای بخش‌های مرکزی و پلان چابهار با جمعیت ۶۱ هزار نفر و همچنین تعداد ۲۳ دستگاه تانکر آبرسان دولتی و استیجاری مسوولیت آبرسانی به ۱۳۹ روستای بخش‌های با هوکلات و مرکزی این شهرستان با جمعیت ۶۹ هزار نفر را بر عهده دارند.

به گفته مدیرعامل شرکت آبفای سیستان و بلوچستان، یکی از معضلات آبرسانی سیار فرسوده بودن ناوگان دولتی و بالا بودن هزینه‌های ماشین آلات و کرایه حمل ماشین‌های استیجاری بوده و این در حالیست که اعتبارات اختصاص یافته به استان جوابگوی هزینه‌ها نیست.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده درخصوص برنامه تامین آب حوزه روستاهای چابهار و دشتیاری، گفت: پروژه‌های آبرسانی روستایی بزرگ و مهمی در این شهرستان‌ها مشتمل بر ۴۷۴ روستا با جمعیت ۱۷۵ هزار نفر که اغلب فاقد شبکه آب آشامیدنی و بهداشتی بوده یا تاسیسات و منابع آبی آنها به‌طور کامل از بین رفته‌اند در دست اجرا قرار گرفته که مجتمع ۲۶۱ روستایی تلنگ، پلان و پیرسهراب(زیرمجموعه سد زیردان) و مجتمع ۲۱۳ روستایی زیرمجموعه سد پیشین که آبرسانی به تعدادی از روستاهای شهرستان‌های قصرقند و سرباز نیز از جمله این اقدامات است.

قاسمی افزود: هم‌اینک ۱۸۵ روستای فاقد شبکه با جمعیت ۴۵ هزار نفر در قالب مجتمع تلنگ، پلان و پیرسهراب از منابع آبی پایدار سد زیردان و با استفاده از سیستم پکیج تصفیه آب در مدار بهره‌برداری قرار گرفته است.
 
وی با بیان اینکه برای مجتمع زیرمجموعه سد پیشین در فازهای مختلف تاکنون مبلغی معادل ۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است، اظهارداشت: حجم عملیات اجرا شده در قالب مجتمع تلنگ شامل اجرای ۳۰۰ کیلومتر خطوط انتقال اصلی و فرعی از قطر ۱۴۰۰ تا ۱۱۰ میلی‌متر، ۳۷۰ کیلومتر شبکه توزیع آب شرب، ۲۱ هزار متر مکعب مخزن ذخیره و پکیج تصفیه آب به ظرفیت ۲۰۰ لیتر در ثانیه با صرف اعتباری بالغ بر ۱۹۰ میلیارد تومان است.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان شرکت آب و فاضلاب کشور توسعه روستایی کارآمدی دولت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان شرکت آب و فاضلاب کشور توسعه روستایی کارآمدی دولت سیستان و بلوچستان شرکت آب و فاضلاب کشور توسعه روستایی کارآمدی دولت اخبار کنکور سیستان وبلوچستان میلیارد تومان آب آشامیدنی هزار نفر شرکت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۳۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۹۸ درصد جمعیت روستا‌های بوشهر از راه آسفالته

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، بهرام اسدی بیان کرد: با تلاش‌های انجام شده برای بهره‌مندی مردم روستا‌های استان از راه آسفالته، تا کنون ۹۸ درصد جمعیت روستا‌های بالای ۲۰ خانوار استان از راه مناسب و آسفالت برخوردار شده‌اند.

وی افزود: در زمان حاضر تنها ۷ روستای با جمعیت بالای ۲۰ خانوار استان راه آسفالته ندارند که ساخت راه ۵ روستا با منابع ملی و استانی در برنامه امسال اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قرار گرفته است.

معاون فنی و نظارت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر یادآور شد: هدف‌گذاری سال گذشته این اداره کل ساخت و بهسازی ۲۳ کیلومتر راه روستایی بود که خوشبختانه ۴۹ کیلومتر اجرایی شد که دو برابر هدف‌گذاری اولیه بوده است.

وی گفت: در زمان حاضر ۳۹ طرح راه روستایی با اعتبار ۴ هزار میلیارد ریال در استان بوشهر فعال است.

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۷۰ درصدی عملیات اجرایی آبرسانی به مجتمع ۱۶ روستایی دیم قشلاق شهرستان ماکو
  • خسارت ۱۸۴ میلیاردی باران به بناهای تاریخی سیستان وبلوچستان
  • بهره‌مندی ۹۸ درصد جمعیت روستا‌های بوشهر از راه آسفالته
  • خسارت ۱۸۴ میلیاردی بارندگی به بناهای تاریخی سیستان‌وبلوچستان
  • آغاز آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان
  • شورای جوان سازی روستا‌ها تشکیل می‌شود
  • اجرای طرح هادی در ۶۰ درصد روستا‌های ایجرود
  • تداوم انسداد ۱۰۱ راه روستایی درجنوب سیستان وبلوچستان براثربارندگی‌ اخیر
  • فقط ۳ درصد اعتبارات نوسازی مدارس استان به کبودراهنگ اختصاص یافت
  • برق تمامی روستا‌های سیلزده جنوب سیستان وبلوچستان وصل شد