Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: ۴۸۰ معدن راکد و غیرفعال در خراسان رضوی شناسایی شده است. - اخبار استانها -

علی رسولیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهار داشت: با توجه به تاکید استاندار و ابلاغیه وزیر صنعت، معدن و تجارت، معادن غیر فعال در همه استان‌های کشور باید به مزایده گذاشته شود که در این راستا 480 معدن راکد و غیرفعال در خراسان رضوی شناسایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از این تعداد 361 معدن بلوکه شده در استان هستند که دلیل بلوکه شدن آنها پاسخ منفی برخی دستگاه‌ها به استعلام بوده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی افزود: پروانه اکتشاف 258 معدن در خراسان رضوی که جزء معادن قدیمی هستند، سال‌ها قبل صادر شده اما از آنجا که این معادن فعال نشده، پروانه آنها ابطال شده که این معادن با بررسی مجدد و دریافت پاسخ مثبت استعلام از اداره کل منابع طبیعی، به مزایده گذاشته خواهد شد.

«معدن، گنج پنهان»|زیرمیزی در اخذ حقوق دولتی معادن حذف می‌شود؟روایت کارگر معدن ذغال سنگ از کارکردن صدها متر زیرزمین/ به استاندار کرمان بگویید "به معادن بیاید و روزگار سخت ما را ببیند"معادن از پیشران‌های اقتصادی خراسان جنوبی است/ خام فروشی مواد معدنی ممنوع شود

وی تعداد معادن دارای پروانه‌های کشف مزایده‌ای استان را 159 فقره ذکر و بیان کرد: در دوره‌ای که برای این معادن پروانه صادر شده، طبق قانون، نیاز به استعلام از اداره کل منابع طبیعی وجود نداشته اما در صورت به مزایده گذاشتن این معادن، باید استعلام آنها دوباره از اداره کل منابع طبیعی گرفته شود.

رسولیان افزود: 163 معدن نیز در خراسان رضوی دارای پروانه بهره برداری سلب صلاحیت شده هستند که برای به مزایده گذاشتن آنها نیازی به اخذ استعلام از اداره کل منابع طبیعی نیست.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: از زمان ابلاغ دستورالعمل وزارت صنعت، معدن و تجارت مبنی بر فعال سازی معادن راکد، مزایده برای واگذاری 100 معدن فلزی و غیرفلزی در خراسان رضوی برگزار شد که استقبال خوبی از آن به عمل آمد و 66 نفر در این مزایده شرکت کردند.

وی گفت: مزایده مهم دیگری برای 6 معدن بزرگ سنگ آهن و سنگ تزئینی در مدت دو ماه آینده در خراسان رضوی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/282/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اداره کل منابع طبیعی خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۳۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۵۱۴ مجوز سه گانه صنایع دستی در خراسان‌شمالی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی؛ پروانه کلاته افزود: ۵۰۰ مورد از مجوز‌های صادرشده در قالب پروانه تولید انفرادی، ۱۱ مورد کارت شناسایی صنایع دستی و سه مورد نیز مجوز تولید کارگاهی بود.
وی افزود: همچنین در این بازه زمانی ۱۴۷ مورد مجوز تولید انفرادی و یک مورد مجوز تولید کارگاهی نیز تمدید شده است.
به گفته کلاته بهره مندی صنعتگران از خدماتی همچون بیمه صنعتگران، تسهیلات بانکی و نمایشگاه صنایع دستی و سایر حمایت‌های سازمانی از مزایای دریافت مجوز‌های سه گانه صنایع دستی است.
معاون صنایع دستی استان در ادامه از برگزاری ۶ دوره آموزش تخصصی برای ۴۸۰ نفر از هنرمندان در رشته‌های چله کشی، به بافی، رنگرزی، چادر شب بافی، دارایی بافی و ابریشم بافی در سال گذشته خبر داد.
همچنین ۱۳ دوره آموزش عمومی نیز در رشته‌های گلیم بافی، صنایع چوب، سفال و سرامیک، چرم، حصیر بافی و ابریشم بافی برای ۷۸۰ نفر از علاقه‌مندان برگزار شده است.
کلاته بابیان اینکه مجوز‌های سه گانه در قالب پروانه تولید کارگاهی، پروانه تولید انفرادی و کارت شناسایی برای هنرمندان صنایع دستی صادر می‌شود، گفت: اکنون بیش از ۱۸ هزار نفر صنعتگر فعال دارای مجوز در ۶۹ رشته صنایع‌دستی فعالیت می‌کنند.
انواع گلیم و سفره کردی، جاجیم، پارچه‌بافی، چادرشب‌بافی و حوله‌بافی، کلاه کرکی، دوخت لباس‌های سنتی، زیورآلات محلی، چاروق، انواع سفال از مهم‌ترین هنر‌های دستی خراسان شمالی محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • بازسازی آسیب‌های معدنکاری با اصلاح قانون معادن
  • پیگیری راه اندازی موزه معدن در کرمان
  • بازگشت ۷ واحد راکد در تربت حیدریه به چرخه تولید
  • نمایندگان صدای واحد اولویت های عمرانی خراسان رضوی باشند
  • منتخبان مجلس دوازدهم باید مکلف به پاسخگویی باشند/ ضرورت نظارت سخت گیرانه بر ثروت‌های ملی در استان
  • درخواست آیت‌الله علم‌الهدی برای نظارت جدی بر وضعیت معادن
  • توقیف ۱۴۲ شرکت فاقد اعتبار مالیاتی در خراسان رضوی
  • ۹۰ درصد اتباع افغانستانی در خراسان رضوی خواهان مجوز اقامت هستند
  • صدور ۵۱۴ مجوز سه گانه صنایع دستی در خراسان‌شمالی
  • چالش تعطیلی پنجشنبه‌ها به زنجان رسید!