Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سه‌جلد جدید طنز «قصه‌های قانون جنگل» نوشته جمال‌الدین اکرمی به‌تازگی با تصویرگری امیر مفتون توسط انتشارات پیدایش منتشر و راهی بازار نشر شده است. مخاطبان اصلی‌ این‌مجموعه، بچه‌های گروه سنی ب هستند.

«قصه‌های قانون جنگل»، قصه دنیای امروز هستند؛ هرچند قهرمانانش همه از  ساکنان جنگل هستند اما زندگی در جنگل هم مقررات خودش را دارد؛ مقرراتی که از قانون جنگل پیروی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جنگل، برای قدرتمندبودن زور زیاد کافی نیست بلکه باید  عقل را به کار گرفت تا بدون ضایع‌کردن حق خود و دیگران، جسم و جان را از معرکه نجات داد.

هر جلد از این‌مجموعه چند قصه درباره ماجرای تعدادی از حیوانات جنگل را شامل می‌شود که روایت‌کننده مسائلی هستند که برایشان پیش می‌آید. این‌قصه‌ها با شیوه روایی و استفاده از طنز، نوشته شده‌اند که در پایان هرکدام، نتیجه اخلاقی داستان درج شده است.

«شیرخان و شلغم پخته»، «خرسی‌خانِ داروغه و همسایه‌ها» و «گوزن‌بانو و اِژی تُخسه» عناوین سه جلدی هستند که به‌تازگی از این‌مجموعه چاپ شده‌اند و عناوین، ششم، هفتم و هشتم «قصه‌های قانون جنگل» هستند. از این‌مجموعه تا به حال کتاب‌های «ببر بنگال و کانگوروی بچه به بغل»،«تیغ تیغو و تمثال مبارک شیر خان»،« شیرخان و خورشت کلم» ،«دم دراز و ننه کلاغه » و«ویلای فیل خان وخاله کرگدن» چاپ شده‌اند.

در «شیرخان و شلغم پخته» که ششمین کتاب مجموعه است، بچه‌ها با سه قصه «شیرخان و شغلم پخته»، «هدیه‌ای برای گورکن» و «گُرگو و خرگوشک» روبرو می‌شوند.

هفتمین جلد مجموعه پیش‌رو هم با عنوان «خرسی‌خان داروغه و همسایه‌ها»، سه‌داستان «خرسی‌خان داروغه و همسایه‌ها»، «شیرخان و جناب آدمیزاد» و «مورچه‌خوار و سنجابک» را شامل می‌شود.

«گوزن‌بانو و اژی تخسه» هم عنوان آخرین کتاب چاپ‌شده از مجموعه «قصه‌های قانون جنگل» است که سه قصه «گوزن‌بانو و اژی‌تخسه»، «گاومیش‌خان و گاوچرانک» و «جشن تولد جناب شیرخان» را در بر می‌گیرد.

در قسمتی از کتاب «گوزن‌بانو و اژی تخسه» می‌خوانیم:

همه‌جا آرام بود و همه خوشبخت بودند، تا اینکه یک عده گاومیش ول‌معطل، که چشم دیدن خوشبختی آنها را نداشتند، از دره بغلی مهاجرت کردند به آنجا.

همین که گاومیش‌خان، رییس گله گاومیش‌ها، چشمش به تالاب افتاد، آب دهانش سرازیر شد. بشکنی زد و گفت: «من اینجا را سرزمین مادری‌مان اعلام می‌کنم. حالا همگی بروید حالش را ببرید!»

حمله گاومیش‌ها چنان برق‌آسا بود که حواصیل‌ها نتوانستند خودشان را به موقع جمع و جور کنند. همگی از ترس رفتند یک گوشه تالاب جمع شدند و چشم دوختند به گاومیش‌خان و دار و دسته‌اش. ظرف سه‌سوت آب تالاب گل‌آلود شد و سر و صدای گاومیش‌ها سکوت دلنشین تالاب را به هم زد.

این‌سه‌کتاب با ۶۰ صفحه مصور، شمارگان هزار نسخه و قیمت ۱۷ هزار تومان منتشر شده‌اند.

کد خبر 5083394 صادق وفایی

منبع: مهر

کلیدواژه: انتشارات پیدایش نشر پیدایش ادبیات کودک و نوجوان جمال الدین اکرمی محسن فخری زاده تازه های نشر رایزنی فرهنگی تجدید چاپ ویروس کرونا ادبیات جهان کتاب و کتابخوانی ترجمه ترور دانشمندان هسته ای عبدالحسین خسروپناه کتاب کتاب کودک جایزه جلال آل احمد دانشگاه تهران قصه های قانون جنگل شده اند قصه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۴۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت تصویر ۴ راس مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان + فیلم

مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان از ثبت تصاویری از گله بزرگ‌ترین گونه گوزن جنگل‌های هیرکانی در این جنگل‌ها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، حمزه عشوری امروز_ چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ اظهار کرد: کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لنگرود پس از هفته‌ها تلاش شبانه روزی موفق به ثبت تصاویر زیبا از چهار رأس گوزن قرمز (مرال) در ارتفاعات جنگلی این شهرستان شدند.

وی افزود: پایش دوره‌ای و منظم زیستگاه‌ها و همکاری جوامع محلی از مهم‌ترین عوامل افزایش جمعیت این گونه باارزش در استان گیلان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان خاطرنشان کرد: مرال یا گوزن قرمز یکی از نمادهای تنوع زیستی جنگل‌های هیرکانی و از گونه‌های حمایت شده و شکار ممنوع در زیستگاه‌های استان گیلان است.

عشوری با بیان اینکه مرال یا گاو وحشی به طور معمول در دوران حیات خود یک بار زاد و ولد می‌کند، تصریح کرد: امن بودن محیط زندگی این حیوان برای ادامه‌ی بقای آن از اهمیت زیادی برخوردار است و محیط‌بانان با حضور و تلاش شبانه روزی در جنگل‌ها زیستگاه‌ها را برای حیات وحش امن می‌کنند.

وی ادامه داد: زمان جفت‌گیری مرال‌ها از نیمه دوم شهریور تا نیمه دوم مهرماه انجام می‌شود و چنانچه شرایط برای زادآوری مرال‌ها مناسب نباشد، سبب کاهش زادآوری و به‌هم ریختگی در جمعیت مرال‌ها می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان گفت: تنوع سرزمینی و ویژگی‌های آب و هوایی، استان گیلان را به تابلوی متنوع و چشم‌نواز از حیات وحش در شمال ایران تبدیل کرده است.

کد خبر 747472

دیگر خبرها

  • (ویدئو) این سکانس جنگل آسفالت، کپی از آب درآمد!
  • آغاز مبارزه بیولوژیکی با آفت برگ خوار بلوط
  • ۹ کانون آفت جوانه‌خوار بلوط در جنگل‌های سردشت شناسایی شد
  • مشاهده ۴ راس مرال در جنگل های هیرکانی گیلان
  • ثبت تصویر ۴ راس مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان + فیلم
  • حقوق شهروندان برای کسب درآمد شهرداری پایمال نشود
  • عکس| تصویر دیده نشده از امیر جعفری در کنار بازیگر سریال جنگل آسفالت
  • کشف ۳ تن چوب جنگلی قاچاق در تنکابن
  • هفته سوم آوریل؛ از درمان وزوز گوش تا قصه آتش و انسان
  • نجات گردشگران ناپدید شده در جنگل‌های سوادکوه