Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیاری از مادران نمی دانند با درخواست هایی مبنی بر تاخیر در زمان سزارین یا جلو انداختن تاریخ فرزندآوری چه آسیب هایی را بر سر کودکشان می آورند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، ماجرای تاریخ های خاص تولد چند سالی است که مد شده و اولین بار از 8/8/88 شروع شد و در ذهن بسیاری از زنان جای گرفت، ماجرا به اینجا ختم نشد و به دیزاین اتاق کودک، آتلیه و دیگر موارد هم رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جشن و خرید کیک برای تعیین جنسیت بچه و مسائلی از این دست موانعی هستند که سد راه فرزند آوری در نسل جوان می شود، گویا اصل موضوع فراموش شده و زمانی که کودک متوجه می شود به تاریخ تولد و لباسش اهمیت داده اند به ظواهر و زندگی لاکچری خو گرفته و اخلاق، ادب و انسانیت را کنار می گذارد.   جالب است خانم ها بدانند کشورهای اروپایی که برای انها در بسیاری از موارد الگو شده سزارین بسیار کم مورد توجه زنان خواهد بود و غالب زایمان ها طبیعی است، معمولا انتخاب نحوه فرزند آوری و روز تولد به انتخاب خانواده ها نیست و روند عادی خود را دنبال می کند.   فارغ از آنچه نجار متخصص زایمان در بالا به آن اشاره کرد، بررسی سنوات گذشته نشان می دهد متاسفانه زنان از سرازین های زورکی استقبال می کنند تا بر خلاف آنچه قانون طبیعت است فرزندشان را در تارخی معین به دنیا بیاورند.   بر اساس آمارهای اعلام شده در تاریخ 8/8/88 چهار هزار و 195 نوزاد، در تاریخ 5/5/95 شش هزار و 13 نوزاد، در تاریخ 6/6/96 پنج هزار و680 نوزاد، در تاریخ 7/7/97 دو هزار 187 نوزاد و در تاریخ 8/8/98 پنج هزار و 242 نوزاد در کشور متولد شده اند.   بسیاری از مادران نمی دانند با درخواست هایی مبنی بر تاخیر در زمان سزارین یا جلو انداختن تاریخ فرزندآوری چه آسیب هایی را بر سر کودکشان می آورند، در حالی که شیرین نیرو منش متخصص زنان و زایمان پارگی رحم، نارس بودن ریه نوزاد، وزن کم و مشکلات تنفسی را از مهم ترین و بدترین عوارض دستکاری در زمان فرزندآوری می داند.   همچنین رئیس سازمان سلامت زنان وزارت بهداشت درباره پیامد سزارین های انتخابی در تاریخ های مناسبتی می گوید؛ متاسفانه در زمان پاندمی ویروس با توجه به اینکه مادران باردار بی علامت هستند و مشخص نیست کرونا دارند یا خیر، به دلیل مداخله های تهاجمی و جراحی بی مورد،کرونا در این افراد شعله ور می شود.   سزارین های مناسبتی علاوه بر اینکه جان مادر را به خطر می اندازد باعث آسیب های جنینی و نوزادی خواهد شد و بستری شدن مادر در آی سی یو در شرایط کرونا و استفاده از دستگاه های تنفسی کمکی، مرگ مادر و بستری شدن نوزادان را به همراه دارد.    بر اساس اعلام  اعظم الملوک ساق، مدرس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز نوزادان که با تولد نارس به دنیا می آیند معمولا مشکل شبکیه چشم پیدا کرده و نیاز به عمل جراحی پیدا می کنند،  بیش فعالی معضل دیگری است که والدین در سال های آینده با کودکشان پیدا خواهند کرد.   برخی از نوزادانی که نارس متولد می شوند به دلیل عدم تکامل مغز در یادگیری با مشکل مواجه می شوند و در بزرگسالی با آسم و مشکلات ریوی دست و پنجه نرم می کنند، این در حالی است که یک نوزاد کامل و طبیعی باید بالای ۳۷ هفته یا ۴۰ هفتگی در فضای رحم زندگی کند و اگر زودتر از ۳۷ هفته به دنیا بیایید نارس است.   سیل تقاضا برای ثبت تاریخ تولد لاکچری برای امروز در حالی در کشور وجود دارد که محمدعلی رفیع پور مدیر کل ثبت احوال استان البرز می گوید؛ نباید والدین انتظار داشته باشند ثبت احوال تاریخی متغایر با گواهی بیمارستان در شناسنامه درج کند.     کسی که  پنجم آذر متولد شده امکان اینکه تاریخ تولدش درشناسنامه ۹/۹/۹۹ ثبت شود وجود ندارد ولی این امکان وجود دارد نوزادانی که از اول تا پانزدهم این ماه به دنیا آمده‌اند تاریخ ثبت و صدور شناسنامه شان رند شود.   ختم کلام...   حال باید دید مادرانی که چشم به ارقام رند تقویم دوخته اند سلامتی نوزادشان را انتخاب می کنند یا تاریخ تولدی لاکچری که جان خود و فرزندشان را به خطر می اندازد.         انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تاریخ تولد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۴۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده مطرح کرد؛ درخواست دوباره برای درج نام مادر در کارت ملی

انسیه خزعلی؛ معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در توئیتی نوشت: «بانوان در مورد کارت ملی مطالبه‌ای جز ذکر نام مادر در کنار نام پدر مشابه آنچه در شناسنامه وجود دارد، نداشتند و ما هم بر مبنای جایگاه حقوقی خود مطالبه آن ها را تا رسیدن به کمیسیون اصلی پیگیری کردیم.

وی ادامه داد: همانطور که ذکر کردم در کمیسیون مطرح شد که با توجه به برنامه‌ای که برای تغییر کارت ملی وجود دارد و هیچ اسمی در کارت‌های آتی نخواهد آمد این پیشنهاد باید از دستور خارج شود جلسات کمیسیون ضبط شده است و لذا در پاسخ خبرنگار، گزارش مراحل بررسی این درخواست و نتیجه را ارائه کردم.

خزعلی افزود: اگر مسئولان ثبت احوال در جلسه کمیسیون مذکور این سخن را بدون پشتوانه و برای از دستور خارج کردن پیشنهاد مطرح کرده‌اند، اکنون که آن را نفی می‌کنند باید درخواست بانوان مبنی بر آوردن اسم مادر در کنار اسم پدر، مجدد به جریان افتد.»

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • خبر ذخیره‌سازی شده توسط در تاریخ ۱۴۰۳۰۲۰۴-۱۴:۰۴
  • عزیزم ۰۳/۰۳/۰۳ به دنیا بیا لطفاً!
  • آکنه نوزادی چیست؟
  • مهارت کارشناسان اورژانس ناجی مادر و نوزاد دوقلویش
  • حضانت فرزند در قوانین ایران؛ مراحل، شرایط و حقوق والدین
  • تلف شدن ۸۰درصد نوزادان حیات وحش که بوی انسان گرفتند
  • هوس لاکچری در ۰۳/۰۳/۰۳
  • معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده مطرح کرد؛ درخواست دوباره برای درج نام مادر در کارت ملی
  • (ویدئو) داستانِ روح، اتفاقی باورنکردنی در جنگ غزه
  • هشدار وزارت بهداشت به بیمارستان‌ها و مادران باردار