Web Analytics Made Easy - Statcounter

با همکاری سه شرکت پادرو، زیتل و ابرآروان زیرساخت‌های لازم برای افزایش و رشد دوباره خریدهای اینترنتی در ایام قرنطینه  آذرماه سال99 فراهم شد. این سه شرکت با هدف ایجاد زیرساخت‌های لازم برای همه فروشنده‌ها و فروشگاه‌های آنلاین سعی دارند، رشد فروش آنلاین در ایران را تسریع ببخشند. از 7تا30 آذرماه به دلیل  هم‌زمانی دو جشنواره بزرگ بلک‌فرایدی و یلدا  با قرنطینه سراسری در تهران، نیاز فروشگاه‌های آنلاین به خدمات و زیرساخت‌های بهتر برای خدمت‌رسانی به مردم بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پادرو  اولین بازار اینترنتی شرکت‌های پستی، در این ایام فرصتی را برای همه فروشندگان آنلاین فراهم کرده است تا بتوانند سفارش خریداران آنلاین را در ایام محدودیت و قرنطینه با قیمت 7هزار تومان از تهران به سراسر ایران ارسال کنند. پادرو با شرکت‌های بزرگ پستی همکاری دارد و از دو طریق API و ثبت سفارش انبوه از طریق رابط‌کاربری می‌تواند به بهبود و سرعت ارسال سفارش‌ها کمک کند.

در کنار پادرو شرکت ابرآروان که تنها ارائه‌کننده زیرساخت یکپارچه ابری در ایران است، نیز اعتباری 250هزار تومانی برای فروشگاه‌های آنلاینی که در این ایام به زیرساخت بهتر و باکیفیت‌تری برای فعالیت نیاز دارند؛ درنظر گرفته است. ابرآروان  در حال حاضر با کمک ده محصول ابری مختلف مثل CDN، سرور ابری، پلتفرم صوتی و ویدویی،  فضای ذخیره‌سازی ابری و پلتفرم پخش زنده به بیش از 40 هزار وب‌سایت و کسب‌وکار آنلاین بزرگ و کوچک خدمات ارائه می‌دهد. فروشگاه‌های آنلاین  با استفاده از سرویس‌های مختلف ابری آروان می‌توانند وب‌سایت‌شان را  سریع‌تر و امن‌تر کنند و در کمتر از یک دقیقه سرور مجازی خود را داشته باشند.

زیتل هم به‌عنوان یکی از سرویس‌دهندگان باکیفیت اینترنت در تهران یک تخفیف 25درصدی را برای  اینترنت سازمانی، کارکنان فروشگاه‌های آنلاین که دورکار هستند و از منزل کار می‌کنند منظور کرده است. متقاضیانی که از این بسته استثنایی یعنی خدمات پادرو، زیتل و ابرآروان استفاده کنند می‌توانند در اولویت نصب و راه‌اندازی  شرکت زیتل باشند.

با شروع محدودیت‌های دوباره به دلیل فراگیر شدن کرونا و افزایش مبتلایان به این بیماری، بسیاری از کسب‌وکارها  به ناچار مغازه‌ها و فروشگاه‌های خود را تعطیل کرده‌اند ولی این شرایط فرصتی را  برای پلتفرم‌های آنلاین فراهم کرده تا مردم بتوانند در این ایام نیز خرید کنند. طبق آمار منتشر شده در بهار 99 و همزمان با شروع محدودیت‌های کرونایی، تراکنش‌های اینترنتی و آنلاین 229درصد افزایش پیدا کرد.در این ایام  تراکنش‌های خرید آنلاین از 316 میلیون تراکنش در 4 ماهه 98 به 472 میلیون تراکنش در سال جاری رسیده است که 49.3 درصد افزایش را نشان می‌دهد.

به نظر می‌رسد با ادامه محدودیت‌ها نیاز مردم به خرید آنلاین افزایش پیدا کند و در کنار آن فروشگاه‌های آنلاین نیز ناچار به افزایش ظرفیت و بهبود زیرساخت‌های خود خواهند بود. کمپین "از حالا تا یلدا" از هفتم تا سی‌ام آذرماه این فرصت را در اختیار فروشگاه‌های آنلاین قرار می‌دهد تا بتوانند برای خدمت‌رسانیِ بهتر به مردم از این بسته استثنایی استفاده کنند.

پربیننده ترین خرید بدون کارت از سال آینده؟ قیمت جدیدترین موبایل‌های سامسونگ +جدول اپل به خاک سیاه نشست قیمت روز موبایل اپل +جدول قیمت جدیدترین موبایل‌های اپل +جدول

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خرید آنلاین فروش اینترنتی فروش آنلاین خرید اینترنتی فروشگاه آنلاین قرنطینه کرونا سهام عدالت فروشگاه های آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۵۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست رییس نظام پزشکی از داروسازان

به گزارش خبرگزاری مهر، اعضای انجمن داروسازان تهران، در نشست با رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، ضمن تشکر از دغدغه مندی رئیس سازمان نظام پزشکی در پیگیری مطالبات و مسائل مرتبط صنفی این گروه از جامعه پزشکی کشور و دفاع از حقوق داروسازان؛ نسبت به چالش‌های فروش اینترنتی دارو و آئین نامه فعالیت پلتفرم‌های عرضه اینترنتی دارو ابراز نگرانی کردند.

اعضای انجمن داروسازان تهران، در این دیدار، خواسته‌های خود مبنی بر رفع موانع و پیگیری چالش‌های قانونی ورود پلتفرم‌های توزیع آنلاین دارو را مطرح و از رئیس کل سازمان نظام پزشکی درخواست توجه، همکاری و تلاش برای حل این مسائل و مشکلات را داشتند.

عمده ترین موارد مطرح شده در این جلسه؛ شتاب زدگی در تدوین آئین نامه فروش اینترنتی دارو بدون دخالت و نظارت سازمان غذا و دارو به عنوان متولی این حوزه، افشای اطلاعات محرمانه بیماران و روند احراز هویت کاربران و بیماران در آئین نامه توزیع اینترنتی دارو، بی توجهی به زیر ساخت‌های قانونی برای ایجاد پلتفرم‌های فروش دارو، حذف مسئول فنی داروخانه‌ها، خطر بروز مراودات مالی داروخانه‌ها با این پلتفرم‌ها و نیز نشت دارو به بازار آزاد و قاچاق آن از داروخانه و موارد دیگر بود.

در ادامه، محمد رئیس زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، پس از استماع نظرات نمایندگان جامعه داروسازی، تاکید کرد که استاندارد وزارت‌بهداشت برای ارائه خدمت با اجرای فروش اینترنتی دارو باید رعایت شود.

وی همچنین از نایب رئیس انجمن داروسازان خواست مستندات مغایرت آئین نامه فروش اینترنتی دارو با اسناد بالادستی و سیاست‌های ابلاغی رهبری و قوانین کشوری را ناظر بر ایمنی دارویی بیماران، امنیت داده‌ها و اطلاعات بیماران گردآوری کنند تا به مسئولان ذی ربط جهت اصلاح آئین نامه فروش اینترنتی دارو، ارجاع شود.

کد خبر 6085263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • جهش همزمان تولید و فروش شرکت نفت ایرانول در سال جدید
  • هشدارِ امپراطوری ناصرخسرو مجازی در حوزه دارو
  • راهنمای کاربردی خرید و استفاده از گیفت کارت اپل
  • واکنش شهردار تهران به واگذاری فروشگاه شهروند به بخش خصوصی
  • واکنش زاکانی به واگذاری فروشگاه شهروند به بخش خصوصی
  • افت فروش آیفون در چین؛ اپل به رتبه سوم سقوط کرد
  • وزیر بهداشت: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی خواهد بود
  • دیجی کالا ؛ بزرگ ترین بازار آنلاین موبایل ایران
  • چه خبر از آیین نامه فروش اینترنتی دارو؟
  • درخواست رییس نظام پزشکی از داروسازان