Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

دومینیک راب، وزیر خارجه بریتانیا، در واکنش به ترور شهید محسن فخری‌زاده، دانشمند هسته‌ای ایران گفت نگران اوضاع در ایران و به طور گسترده‌تر منطقه است. همزمان ترور آقای فخری زاده را اقدامی "تروریستی" خواند که صلح در منطقه را بر هم می‌زند.

آقای راب در مصاحبه با اسکای نیوز گفت: "بریتانیا خواهان کاهش تنش‌هاست و نگران اوضاع در ایران و منطقه".

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته بی بی سی، وزیر خارجه بریتانیا اضافه کرد که "برای پرداختن به آنچه در ایران اتفاق افتاده، منتظریم تا شواهد و واقعیت‌ها را به طور کامل ببینیم؛ اما تاکید می‌کنم که بسیار واضح است که ما در مورد هدف قرار دادن غیرنظامیان باید به قوانین بشردوستانه بین‌المللی پایبند باشیم."

ادامه واکنش‌ها به ترور شهید فخری‌زاده

در تازه‌ترین واکنش‌ها وزارت خارجه ترکیه در بیانیه‌ای نوشت "ما از مرگ محسن فخری‌زاده در یک حمله مسلحانه بسیار متاسفیم. ما این قتل فجیع را محکوم می‌کنیم و مراتب تاسف خود را به حکومت ایران و خانواده متوفی اعلام می‌داریم".

در این بیانیه آمده "ترکیه مخالف تمام اقداماتی است که هدفش برهم زدن صلح در منطقه است. ما با هر نوع تروریسم، فارغ از اینکه عامل یا هدف آن چیست، مخالفیم".

وزارت خارجه ترکیه در ادامه از همه طرف‌ها خواست تا با خویشتنداری و عقلانیت عمل کنند.

شهید فخری‌زاده ۵۹ ساله روز جمعه، در یک حمله مسلحانه ترور شد.

با وجود اینکه مقام‌های ایران و وزارت خارجه به صراحت از نقش اسرائیل در ترور شهید فخری‎زاده سخن گفته‌اند اما تل‌آویو تا کنون واکنشی به این اظهارات نشان نداده است. نیویورک تایمز اما به نقل از سه مقام امنیتی نوشته که اسرائیل "پشت این حمله" بوده است.

علاوه بر بریتانیا و ترکیه، کشورهای اروپایی و سازمان ملل متحد در خصوص تنش‌های احتمالی هشدار داده‌اند.

پیش از این، آنتونی گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد خواهان خویشتنداری و پرهیز از هرگونه اقدامی شد که تنش‌ها را در منطقه افزایش می‌دهد.

اتحادیه اروپا هم در واکنشی مشابه با محکوم کردن این ترور خواستار حفظ آرامش شده است.

رویترز به نقل از رسانه‌های اسرائیلی گزارش داده که سفارتخانه‌های این کشور در حالت هشدار و آماده‌باش هستند.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: محسن فخری زاده دومینیک راب فخری زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۵۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد کوبا از گزارش ۲۰۲۳ آمریکا درباره حقوق بشر کشورها

به گزارش قدس آنلاین، برونو رودریگس وزیر امور خارجه کوبا در صفحه کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: وزیر امور خارجه ایالات متحده (آنتونی بلینکن) نه نگران حقوق بشر است و نه نگران حقوق بشر مردم کوبا که آن‌ها را با اقدامات خفه‌کننده و محاصره شدید نقض می‌کند؛ (او) نگران حقوق بشر مردم قتل عام شده‌ی فلسطین نیز نیست.

رودریگس افزود: (بلینکن) نگران حقوق تولیدکنندگان سلاح و اهداف سلطه و غارت آن‌ها است.

وزارت امور خارجه آمریکا در تازه ترین گزارش سالانه خود موسوم به «حقوق بشر کشورها» با تکرار اتهام‌های قبلی خود، از موارد ادعایی نقض حقوق بشر در کوبا، روسیه، بلاروس، نیکاراگوئه و ونزوئلا، برمه، سودان، چین، سوریه، افغانستان، اوگاندا و ایران انتقاد کرد.

یوهانا تابلادا معاون مدیر کل اداره ایالات متحده در وزارت خارجه کوبا نیز در مورد این گزارش گفت: بی‌صداقتی در گزارش یکجانبه دولت ایالات متحده زمانی که وضعیت حقوق بشر در کوبا را برای توجیه جنگ اقتصادی، سیاسی و ارتباطی خود مخدوش می کند، ظالمانه است.

وی در انتقاد از سیاست واشنگتن افزود: آن‌ها روزانه میلیون‌ها دلار برای جلوگیری از افشای حقیقت هزینه می‌کنند.

کوبا همواره درخواست خود مبنی بر پایان تحریم اقتصادی، تجاری و مالی که از سال ۱۹۶۲ از سوی آمریکا تحمیل شده است را تکرار کرده است؛ تحریم‌هایی که از نگاه هاوانا، نقض آشکار حقوق بشر مردم این جزیره توصیف می‌شود.

به گفته مقام‌های کوبایی، در گزارش ارائه شده به مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال ۲۰۲۳، خسارت‌های انباشته شده طی بیش از شش دهه اعمال سیاست تحریم واشنگتن به بیش از ۱۵۹ میلیارد دلار می‌رسد.

گزارش‌های سالانه حقوق بشری وزارت خارجه آمریکا در حالی است که این کشور، کارنامه سیاه و تاریکی در عدم رعایت حقوق بشر گروه‌های رنگین پوست و بومی خود، نقش داشتن در کودتاها و تجاوز به حاکمیت و استقلال کشورها دارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی
  • اوضاع نگران کننده بیمارستان کمال عدوان غزه
  • انگلیس ۱۶۰۰۰ سرباز و جنگنده در لهستان مستقر می‌کند
  • نگرانی آمریکا از تقویت همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد
  • وزیر امور خارجه انگلیس در نقش آشپز (فیلم)
  • انتقاد شورای اروپایی و سازمان ملل از قانون ضد مهاجرتی انگلیس
  • انتقاد کوبا از گزارش ۲۰۲۳ آمریکا درباره حقوق بشر کشورها
  • وعده انگلیس برای ارائه بزرگترین بسته کمکی به اوکراین
  • بر باد رفته؛ ۷ ستونی که از اسرائیل فروریخت | تل‌آویو دیگر قادر به مدیریت اوضاع نیست
  • نگرانی صهیونیستی از گسترش همکاری‌های نظامی