Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-24@13:27:08 GMT

درخشش دوباره بازیگران قدیمی در «شرم»

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۴۶۵۷۴

درخشش دوباره بازیگران قدیمی در «شرم»

سریال «شرم» آخرین یادگاری زنده‌یاد سیروس گرجستانی ، از اواسط هفته گذشته روی آنتن شبکه سه رفته است. این مجموعه به کارگردانی احمد کاوری در قسمت‌های ابتدایی چندان پراتفاق نبوده و در سه قسمتی که روی آنتن رفته است، بیشتر شاهد ماجرای آشنایی خانواده دختر جوانی به نام «لعیا» با مرد تنهایی به نام «صابر» بوده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند شخصیت اصلی سریال در این قسمت‌ها معرفی شدند و در ادامه شخصیت های جدید نیز وارد قصه خواهند شد.

ترکیب خوب بازیگران

یکی از ویژگی‌های مثبت « شرم »، انتخاب بازیگران آن است. ترکیب بازیگران این مجموعه در مقایسه با گروه بازیگران سریال‌هایی که معمولا در تلویزیون ساخته می‌شود، ترکیب جذاب و پرستاره‌ای محسوب می‌شود. حضور چند چهره باسابقه و پیش کسوت مانند ابوالفضل پورعرب ، اردلان شجاع‌کاوه، زنده‌یاد سیروس گرجستانی، فاطمه گودرزی و فریبا متخصص در کنار یکدیگر در سریال «شرم»، یکی از نقاط قوت سریال است. علاوه بر این، استفاده از بازیگرانی مانند ابوالفضل پورعرب و اردلان شجاع‌کاوه که طی سال‌های اخیر در تلویزیون غایب بوده‌اند نیز حضور این بازیگران را در سریال جذاب‌تر کرده است. هنوز شخصیت‌هایی که اردلان شجاع‌کاوه و فریبا متخصص نقش آن ها را برعهده دارند وارد قصه نشده‌اند، اما همان طور که توقع می‌رفت، ابوالفضل پورعرب نقش پدر بیماری را که با ناامیدی به زنده ماندن خود، روزهای پایانی زندگی‌اش را سپری می‌کند و فاطمه گودرزی نقش مادر نگرانی را که از بیماری دخترش رنج می‌برد ، به خوبی ایفا کرده‌اند.

نقش‌آفرینی چهره‌های جوان

علاوه بر بازیگران قدیمی، سه چهره جوان هم در سریال «شرم» ایفای نقش کرده‌اند و حضور تازه‌ای را پس از شهرت در تلویزیون تجربه می‌کنند. الهام طهموری که سال گذشته با مجموعه «وارش» شناخته شد، در سریال «شرم» نقش «لعیا» را بازی کرده، میلاد میرزایی که با شخصیت «رشید» در مجموعه «بانوی عمارت» معرفی شد، در این مجموعه نقش «حسام» را برعهده دارد و نیما نادری که سال 97 با سریال «لحظه گرگ‌ومیش» و نقش «سروش مطلق» مطرح شد، در «شرم» نقش «بهزاد» را بازی کرده است. جز میلاد میرزایی که هنوز بازی او را در سریال ندیده‌ایم، الهام طهموری و نیما نادری بازی نسبتا خوبی در این مجموعه داشته‌اند، اما چهره طهموری با دختر 21 ساله‌ کنکوری تناسب زیادی ندارد.

نقش نیمه‌تمام سیروس گرجستانی

زنده‌یاد سیروس گرجستانی نیمه تیرماه، مشغول بازی در سریال «شرم» بود که بر اثر سکته قلبی دار فانی را وداع گفت. پس از درگذشت این هنرمند، سیاوش طهمورث جایگزین مرحوم گرجستانی شد تا نقش نیمه‌تمام او را ادامه بدهد. طبق آن چه در سریال دیدیم، «عزیز» سال‌ها برای خانواده «لعیا» کار کرده و رابطه نزدیکی با آن‌ها دارد، بنابراین جزئی از خانواده این شخصیت شده و امکان حذف این نقش از سریال وجود نداشته است. این بازیگر در سریال «شرم» به خوبی نقش شخصیتی مهربان با دلسوزی‌های پدرانه را بازی کرده است و فعلا در قسمت‌های ابتدایی این مجموعه حضور دارد.

شروع معمولی سریال

همان طور که گفتیم روند سریال «شرم» تا بدین‌جا کم‌اتفاق بوده و مخاطب بیشتر با شخصیت‌های اصلی سریال آشنا شده است، شاید در ادامه با ورود شخصیت «حسام» فرزند «صابر» به زندگی خانواده «لعیا»، رابطه عاطفی که بین این دو شخصیت شکل می‌گیرد، فلش‌بک به گذشته و فاش شدن رازهای شخصیت‌ها، جذابیت‌های داستان بیشتر شود و شاهد اتفاقات ریز و درشتی در سریال باشیم. به طور کلی می‌توان گفت «شرم» در ابتدای راه شروع متوسطی داشته و باید ببینیم در ادامه چطور پیش خواهد رفت.

پخش «شرم» در زمان نامناسب

قصه اصلی «شرم» درباره بیماری شخصیت «لعیا» با بازی الهام طهموری و نیاز شدید او به پیوند کبد است، به همین دلیل سریال با اتفاقات مربوط به این مسئله آغاز شده و در سه قسمت ابتدایی آن بخش زیادی از اتفاقات داستان مربوط به حال وخیم «لعیا» و تلاش‌های مادر او برای جلو انداختن نوبت عمل پیوند دخترش بوده است. علاوه بر «لعیا»،شخصیت «صابر» با بازی ابوالفضل پورعرب هم دقیقا شرایط مشابه او را دارد و قرار است عمل پیوند کبد را انجام بدهد. بنابراین فضای سریال «شرم» در سه قسمتی که دیده‌ایم به تناسب قصه‌اش بسیار غمگین بوده است. هرچند که شیوع کرونا برنامه‌ریزی‌های تلویزیون برای تولید و پخش آثار جدید را به هم ریخت، اما بهتر است در دوران اوج شیوع کرونا و بیماری کووید-19، در شرایطی که مردم مدام در معرض شنیدن اخبار مربوط به بیماری هستند، آثاری پخش شود که فضای متفاوت، مفرح و شادی دارد، بنابراین می‌توان گفت اکنون زمان چندان مناسبی برای پخش سریال «شرم» نبوده است. البته به احتمال زیاد فضای سریال با جلو رفتن داستان تغییر خواهد کرد، اما این مجموعه در نقطه شروع فضای غم‌انگیزی داشته است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سیروس گرجستانی شرم ابوالفضل پورعرب فاطمه گودرزی سریال سیاوش طهمورث الهام طهموری فاطمه گودرزی ابوالفضل پورعرب سیروس گرجستانی بازیگر وارش الهام طهموری سریال شرم ابوالفضل پورعرب سیروس گرجستانی شخصیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۶۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا سریال رمضانی حشاشین، جهان عرب را درنوردید؟

به گزارش مبلغ پایگاه مسلمنا در مورد سریال پرطرفدار حشاشین که این روزها در کشورهای عربی پرمخاطب شده است، نوشت:

با این که نیمه ماه مبارک رمضان است، خیابان‌های قاهره ناگهان خلوت شد. خدای من!!! انگار سریال حشاشین شروع شده است.

در هفته‌های گذشته توصیفاتی چنینی در کنار محتواهای شبکه‌های اجتماعی، خبر از فراگیری سریالی تاریخی- مذهبی در جهان عرب می‌دهد. فراتر از تحلیل‌های تکراری حول و حوش کیفیت بالای این سریال، از نگاهی دیگر اقبال به آن را باید در پدیده‌ «اسطوره‌طلبی دیرینه عربی» جست. بسیاری از افرادی که تجربه سفر اربعین را داشته‌اند، از حجم انبوه تصاویر شخصیت‌ها بر در و دیوار و خصوصاً سر درب موکب‌ها شگفت‌زده شده‌اند. از وفور شمایل حضرت عباس (ع) تا آیت‌الله صدر و فریبرز عرب‌نیا در نقش مختار در راهپیمایی اربعین.

این پدیده البته نه محدود به عراق و شیعیان است، نه محدود به این سال‌ها. پژوهش‌های مختلفی نشان داده‌اند که سه تمدن‌ کهن عربی (مصر، عراق و شامات) میل بیشتری به داشتن اسطوره و پیوند با آن را دارند و سریع‌تر از دیگران، یک شخصیت را در موضع اسطوره ای قرار می‌دهند. فراوانند نظریاتی که این اسطوره‌طلبی را به عنوان بخشی از فرهنگ عربی پذیرفته‌اند. این نظریات البته بیان می‌کنند که میل به داشتن/ساختن اسطوره در ادواری که ملت‌ها تحت ظلم و ناپایداری قرار می‌گیرند، بیشتر شده است.حالا به خیابان‌های خلوت قاهره برمی‌گردیم و مردمانی که سفره افطار را جمع نکرده اند، که شبکه المتحده آنها را پای سریال رمضانی حشاشین میخکوب کرده است. (گمشده مصر و جهان عرب)

در چهار دگرگونی سیاسی مصر در پانزده سال اخیر، هیچ یک از منتخبین سیاسی، آرای اکثریت را به همراه نداشته‌اند. در این بی‌ثباتی سیاسی و ناامیدی از منجی‌های حکمرانی، تماشای مردی که مقتدرانه تصمیم می‌گیرد، مخالفان را با هوشمندی شکست می‌دهد و با سپاهی نه چندان پرتعداد، هویتی شکست‌ناپذیر و البته کاریزماتیک برای خود می‌سازد؛ شاید سیمای همان اسطوره‌ای باشد که ملت مصر این روزها آن را کم دارند و از تماشای آن در دل تاریخ لذت می‌برند. (گمشده مصر و جهان عرب)

این سریال، حتی با وجود خطاهای فاحش تاریخی بسیار، با چنین رویکردی در کنار خلق شخصیت‌های باورپذیر خاکستری، پرداخت عجیب به جزئیات و البته ارائه داستانی گیرا، پر رمز و راز و احساسی، توانسته‌ کاری کند که دگربار همگان متوجه قدرت رسانه در ساختن روایت‌های تاریخی در قاب تلویزیون شوند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898389

دیگر خبرها

  • چرا سریال رمضانی حشاشین، جهان عرب را درنوردید؟
  • عکس| بازیگران «نون خ» کولبر شدند
  • یک قصه خیالی به روایت فراری
  • پرسپولیس نیازمند درخشش یک ستاره قدیمی
  • ادعای عجیب مدیر ارشد نماوا علیه هنرمندان جنجال به پا کرد؛ قطع همکاری مازیار میری و همایون اسعدیان با نماوا
  • هیچ کسی مثل بازیگران بی اخلاق و بی تعهد نیست؛ اگر پول باشد هر کاری می‌کنند!
  • عکس | بازیگران نون خ در اتاق گریم
  • این سریال‌های کره‌ای مثل تراپی هستند
  • گناه فرشته یا گناه شهاب حسینی، لادن مستوفی، امیر آقایی و ...
  • گناه فرشته یا گناه شهاب حسینی ، لادن مستوفی ، امیر آقایی و ...