Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز یک برری جدید در برزیل نشان می‌دهد افزودن میزان ویتامین D به بیماران کووید-۱۹ در وضعیت بحرانی مدت بستری شدن یا احتمال انتقال آنها را به بخش مراقبت‌ویژه، نیاز به دستگاه تنفس مصنوعی یا مردن را کاهش نمی‌دهد.

پژوهشگران در این بررسی به طور تصادفی به ۲۴۰ بیمار بستری‌شده به علت کووید-۱۹ شدید یک دوز بالای واحد ویتامین D3 یا دارونما (داروی بی‌تاثیر) دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فقط ۶.۷ درصد بیماران در گروه دریافت‌کننده ویتامین  D دارای میزان پایین این ویتامین بودند، در حالیکه در گروه دارنما ۵۱.۵ درصد افراد دچار کمبود آن بودند، اما تفاوتی در پیامدهای بالینی در این دو گروه مشاهد نشد.

نتایج این بررسی پیش از داروی همتا در سایت medRxiv ارسال شده است.

هنگامی که پژوهشگران بر ۱۱۶ بیماری دچار کمبود ویتامین D قبل از درمان متمرکز شدند، هم نتیجه مشابهی به دتس آمد.

این پژوهشگران می‌گویند این نخستین کارآزمایی تصادفی‌شده از این نوع است که نشان می‌دهد تجویز مکمل ویتامین D «در کاهش مدت بستری یا سایر پیامدهای بالینی در بیماران بستری‌شده به علت کووید-۱۹ شدید» تاثیری ندارد.

کد خبر 568906 برچسب‌ها ویتامین‌ كروناويروس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ویتامین كروناويروس ویتامین D

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۱۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع کلسیم از بدن یکی از مضرات مصرف زیاد نمک

آفتاب‌‌نیوز :

نسرین علیزاده با بیان اینکه تغذیه صحیح نقش موثری در سلامت بدن و استحکام استخوان ها دارد، خاطرنشان کرد: رژیم غذایی نامناسب، مصرف زیاد نمک، کاهش فعالیت بدنی به تدریج موجب کاهش دریافت کلسیم و استحکام استخوان ها می شود.

 وی مصرف منابع کافی پروتئین و املاح را برای حفظ سلامت استخوان‌ها ضروری دانست و دریافت مقادیر کافی کلسیم همراه با فعالیت بدنی را سبب بالا رفتن ذخیره استخوانی کلسیم عنوان کرد.

علیزاده با اشاره به نقش مهم مصرف لبنیات به عنوان منبع خوب و غنی از کلسیم، عنوان کرد: بزرگسالان روزانه به هزار تا هزار و ۲۰۰ میلی گرم شیر برای تامین کلسیم بدن نیاز دارند، همچنین می توان کلسیم را از غذا و فرآورده های حاصل از شیر نیز دریافت کرد.

 وی ویتامین D را یک ویتامین ضروری برای جذب کلسیم برشمرد و افزود: این ویتامین به جذب کلسیم و فسفر از روده کمک می‌کند و موجب به کارگیری این مواد معدنی در ساختمان استخوان‌ها و دندان‌ها می شود.

علیزاده انواع حبوبات ( نخود و لوبیا، عدس، ماش )، سبزی‌هایی مانند جعفری، کلم پیچ، گل کلم، کلم بروکلی و پرتقال را منابع غذایی حاوی کلسیم برشمرد و بر استفاده از این مواد غذایی به مقدار کافی تاکید کرد.

وی افزود: مصرف آجیل‌ها و ماهی نیز مورد توصیه کارشناسان است، در عین حال توصیه‌ها به عدم مصرف نوشابه‌های گازدار و غذاهای ناسالم مانند تنقلات و محصولات فرآوری شور و پرنمک تاکید دارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خواص زیره: ۹ خاصیت علمی اثبات شده
  • فواید یک ویتامین برای زنان
  • هشدار درباره مصرف محصولات عرضه شده در فضای مجازی
  • این موجودات دوست داشتنی را بخورید!
  • مجوز حدود ۱۲ هزار مکمل در کشور برای مصرف
  • ۱۰ خاصیت شگفت انگیز اسفناج در بارداری
  • این تخمه ها منبع بزرگ پروتئین و خواص گوناگون هستند
  • چند باور رایج و غلط درباره ویتامین‌ها
  • رفع کلسیم از بدن یکی از مضرات مصرف زیاد نمک
  • سیب پخته مفیدتر است یا خام؟