Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد علی مصطفی لو مدیر عامل اتحادیه تعاونی کشاورزی باغبانی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، کاهش چشمگیر تولید سیب درختی و پرتقال را تکذیب کرد و گفت: گرچه امسال تولید سیب درختی دماوند مقداری نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشت، اما وضعیت تولید در غرب کشور اعم از استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل مناسب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: با توجه به شرایط اقلیمی، تولید پرتقال در شمال تا حدودی کاهش یافته، اما وضعیت در جنوب کشور بسیار عالی است.

نرخ خرید هر کیلو پرتقال از باغدار ۶ هزار و ۵۰۰ تومان

مصطفی لو قیمت هر کیلو پرتقال روی درخت را ۶ تا ۶ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: این در حالی است که پرتقال به سبب برخی سودجویی‌ها با اختلاف معناداری به‌ دست مصرف‌کننده می‌رسد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه محدودیتی در عرضه پرتقال داخل نداریم، بیان کرد: با توجه به افزایش هزینه‌های تولید نظیر کود، سم، ریزمغذی، کارگر، سبد و حمل و نقل و غیره، مصرف‌کنندگان نباید انتظار قیمت سال گذشته را داشته باشند.

بیشتر بخوانید

میوه، مهمان ناخوانده قافله گرانی‌ها؛ چرا قیمت میوه تا این حد افزایش یافته است؟

مدیر عامل اتحادیه تعاونی کشاورزی باغبانی با تاکید بر تنظیم بازار شب عید گفت: اگر وزارت جهاد کشاورزی در نظر دارد که تنظیم بازار را از وزارت صمت بگیرد، هرچه سریع‌تر این موضوع باید تعیین تکلیف شود تا قبل از آنکه دلالان اقدام به خریداری و نگهداری در سردخانه‌ها کنند، تشکل‌ها و اتحادیه‌ها بحث خرید را انجام دهند.

مصطفی لو در پایان تصریح کرد: هم اکنون ۴ تا ۵ رقم مرکبات به بازار‌های هدف صادر می‌شود و به سبب وضعیت مناسب تولید مشکلی برای کشور ما به وجود نمی‌آید و تنها در صورتی که جاذبه صادرات بالا باشد و همه اقدام به صادرات کنند، محدودیتی‌هایی در عرضه خواهیم داشت که امکان صادرات به این راحتی به سبب فرآیند‌های خاص صادرات وجود ندارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ستاد تنظیم بازار تولید میوه قیمت میوه میوه و تره بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۲۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی

به گزارش خبرگزاری مهر، پاکستان کشوری با جمعیت ۲۳۵ میلیون از بین کشورهای همسایه ایران بازار بزرگی برای بحث صادرات دارد. به طوری که آمار واردات محصولات کشاورزی این کشور سال گذشته بیش از ۱۱ میلیارد دلار بوده و سهم ایران از این بازار ۴۳۷ میلیون دلار بود.

با توجه به اقداماتی که وزارت جهاد کشاورزی انجام داده، صادرات سال گذشته محصولات کشاورزی و صنایع غذایی به پاکستان رشد ۲۶ درصدی تجربه کرد. ظرفیت بخش کشاورزی ایران ظرفیت بالایی در صادرات محصولات کشاورزی و صنایع غذایی داشته و می‌توان سالانه تا سقف یک میلیارد دلار صادرات به پاکستان داشت.

علیرضا پیمان پاک، معاون وزیر جهاد کشاورزی حضور پررنگ در رویدادهای تجاری و نمایشگاه‌های بزرگ مرتبط اصلاح روش‌های بازگشت ارز حاصل از صادرات و نیز توسعه زیرساخت‌های گمرکی و تجهیز زنجیره سرد لجستیک حمل و نقل کالای کشاورزی را از جمله برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای دستیابی به این هدف صادرات برشمرد و گفت: با توجه به اینکه پاکستان کشور اسلامی است، می‌توان بحث واردات گوشت و دام زنده از آن کشور را بررسی و پیگیری کرد.

وی افزود: از سوی دیگر ذرت دامی که در این کشور کشت می‌شود از کیفیت مطلوب و قیمت مناسب برخوردار بوده و جز نهاده‌های مورد نیاز ایران است.

وی ادامه داد: اقتصاد ایران و پاکستان تا حدودی مکمل یکدیگر بوده که می‌تواند منجر به گسترش تعاملات شود.

گفتنی است؛ از جمله مواردی که در سفر ریاست جمهوری در سفر پاکستان پیگیری شد بحث کشت قراردادی، تهاتر کالاهای اساسی و سایر اقدامات زیرساختی بود.

کد خبر 6087611

دیگر خبرها

  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • واردات موز صرفاً از محل صادرات گروهی از کالاها مجاز است
  • صادرات محصولات کشاورزی مراغه به ۲۰ کشور جهان
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق
  • قیمت پیاز با مدیریت صادرات متعادل می‌شود
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • ۱۷ هزار تن توت فرنگی در مازندران تولید می‌شود
  • صادرات تخم مرغ در فروردین به ۲۰ هزارتن رسید
  • پوشاک مستعمل در مشهد آزادانه به فروش می‌رسد