Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان استاندار کرمان در دیدار با اعضای مجمع نمایندگان استان کرمان بر لزوم ریل‌گذاری و فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای توسعه استان در یک چشم انداز بلندمدت تاکید کرد.

دکتر زینی وند در این دیدار که شامگاه روز یکشنبه ۹آذر ۹۹ در محل مجلس شورای اسلامی برگزار شد با تشریح محورهای برنامه‌هایش، گفت: به نظر می‌رسد جریان توسعه در استان به صورت همه جانبه و متوازن دنبال نشده و از همین رو در برخی بخش‌های زیرساختی مانند آب، برق، گاز و راه دچار عقب‌ افتادگی هایی هستیم که برای فراهم کردن آن‌ها تلاش کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی در همین زمینه افزود: اگر ما امروز به فکر ایجاد زیرساخت‌ها نباشیم، طرح‌های توسعه استان در یک دهه پیش‌ِ رو با چالش و کمبود روبه‌رو خواهد شد.

استاندار کرمان در بخش دیگری از سخنانش به ظرفیت های مغفول استان در بخش های مختلف اشاره کرد و گفت: برای نمونه با وجود اینکه استان کرمان بزرگترین تولید کننده پسته کشور است اما شاهدیم که هنوز در میان فعالان صادراتی این محصول اختلافات صنفی مخرب وجود دارد. بنابراین لازم است برای بهبود شرایط اتحادیه صادرکنندگان محصولات کشاورزی شکل بگیرد.

لزوم توجه به بخش تحقیقات کشاورزی یکی دیگر از موارد مورد تاکید استاندار کرمان بود.

زینی‌وند با اشاره به اینکه بخش تحقیقات کشاورزی در حال حاضر ضعف جدی دارد، گفت: باید مراکز تحقیقاتی قوی در حوزه کشاورزی شکل بگیرد تا با راهنمایی آن‌ها بتوانیم از چالش‌های مختلف حوزه کشاورزی به سلامت عبور کنیم.

تاکید بر اهمیت مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها

استاندار کرمان در بخش دیگری از سخنانش در جمع نمایندگان استان بار دیگر بر اهمیت مسئولیت اجتماعی شرکت های اقتصادی تاکید کرد و گفت: برای سوق دادن شرکت ها به ایفای مسئولیت‌های اجتماعی‌شان عزم جدی دارم.

زینی‌وند در عین حال به تقویت نقش معین‌های اقتصادی هم اشاره کرد و گفت: معین های اقتصادی باید به تعهدات قبلی شان عمل کنند و انشاالله تلاش می‌کنیم معین‌های اقتصادی جدیدی را برای مناطق مختلف استان فعال کنیم.

فعال کردن معادن راکد استان یکی از مطالبات نمایندگان در این نشست بود که استاندار هم بر آن صحه گذاشت و گفت: برای فعال کردن بخش معدن آمادگی داریم و اهل نوشتن صورتجلسات بی حاصل نیستیم. حتما مطابق قانون عمل می کنیم و اگر معدنی در فرصت قانونی فعالیت‌اش را آغاز نکند مجوزش را باطل می‌کنیم.

اهمیت اقتصاد دانش‌بنیان‌

بسترسازی برای توسعه فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان بخش دیگر سخنان استاندار کرمان را تشکیل می‌داد.

زینی‌وند به تغییرات فضای کسب و کار در عصر حاضر اشاره کرد و اظهار کرد: از بازار قوی کسب و کارهای جدید بی‌بهره هستیم و این نشان می‌دهد که باید زمینه فعالیت شرکت‌های دانش بنیان را فراهم کنیم.

وی با اشاره به تجربه برخی استان ها در این زمینه، اهمیت شکل‌گیری پارک علم و فناروی با هویت مستقل در استان را مورد تاکید قرار دارد.

استاندار کرمان در بخش دیگری از سخنانش با تشکر از اظهار محبت نمایندگان استان در سخنان‌شان اظهار امیدواری کرد با حفظ فضای وحدت و همدلی برنامه‌های توسعه استان به نتیجه برسد.

زینی‌وند با اظهار خرسندی از برگزاری نشست با مجمع نمایندگان، گفت: در مجموع استان کرمان از نمایندگانی قوی برخوردار است که هر یک در مجلس نقش موثری ایفا می‌کنند و این فرصت را برای پیگیری مسایل استان به فال نیک می‌گیریم.

 وی همچنین در پاسخ به تقاضای نمایندگان قول داد پروژه‌های اولویت‌دار هر شهرستان را به صورت ویژه پیگیری کند.

شهباز حسن‌پور، نماینده سیرجان و بردسیر و رییس مجمع نمایندگان استان کرمان هم در این نشست با تبریک انتصاب دکتر زینی‌وند به برخی چالش‌های حال حاضر استان در بخش‌های اقتصادی، صنعتی و بانکی اشاره کرد و خواستار پیگیری این موارد از سوی استاندار کرمان شد.

در این نشست سایر اعضای مجمع هم در مسایل شهرستان‌های حوزه انتخابیه‌شان و مسایل استان مواردی را طرح کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی اخبار سیاسی کرمان استاندار کرمان نمایندگان استان استان کرمان زینی وند شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۲۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی مراغه به ۲۰ کشور جهان

خرسندی گفت: پس از چندین سال برنامه‌ریزی و اهتمام برای رونق صادرات غیرنفتی شهرستان مراغه محصولات بخش کشاورزی سال زراعی گذشته به مقصد بیش از ۲۰ کشور جهان از جمله کانادا، استرالیا، شیلی و روسیه صادر شد.

 خرسندی افزود: بیشترین میزان صادرات محصولات کشاورزی از این شهرستان با چهار هزار و ۳۰۳ تن به کشمش و خرما اختصاص دارد.

وی همچنین به صادرات ۹ هزار و ۵۰۰ تن سیب مرغوب این شهرستان به کشور‌های مختلف اشاره و بیان کرد: حجم تولید و کیفیت سیب شهرستان در سال گذشته به دلیل سرمازدگی پایین‌تر از سال‌های قبل بود.

خرسندی ادامه داد: این میزان سیب به کشور‌های پاکستان، عمارات، هندوستان و قزاقستان صادر شد اما بازار بسیار وسیعتری برای این محصول وجود دارد.

وی با بیان اینکه مراغه می‌تواند به عنوان پایانه صادرات محصولات کشاورزی منطقه نقش محوری ایفا کند اضافه کرد: قسمت عمده محصولاتی که از این شهرستان صادر می‌شود باغی و خشکبار است.

وی گفت: علاوه بر محصولات تولیدی در مراغه محصولات دیگری از جمله خرما در صنایع شهرستان فرآوری و پس از بسته‌بندی صادر می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • نوری؛ استاندار: برای پیشرفت مازندران برنامه داریم
  • مشکلات اتحادیه عطاران و سقط فروشان بررسی شد
  • از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور
  • ببینید | دفاع جانانه برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران
  • دفاع برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران
  • دفاع متفاوت برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران | در حالی که کت و شلوار  پوشیده‌اید ...| ویدئو
  • دفاع جانانه برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران | در حالی که کت و شلوار  پوشیده‌اید ...| ویدئو
  • سطح کشت فراسرزمینی به ۴۰۰ هزار هکتار می رسد
  • صادرات محصولات کشاورزی مراغه به ۲۰ کشور جهان
  • مجلس گزارش تفحص از وزارت جهادکشاورزی را به قوه قضاییه ارجاع کرد