Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- ارائه نتایج مرتبط با تأثیر به سزای نرم‌افزارهای دریاب ارتباط در پی شیوع کرونا موجب شده است که مقامات ایالت متحده به فکر عرضه گسترده این فناوری و متقاعد کردن مردم به استفاده از آن باشند. ارائه نتایج مرتبط با تأثیر به سزای نرم‌افزارهای دریاب ارتباط در پی شیوع کرونا موجب شده است که مقامات ایالت متحده به فکر عرضه گسترده این فناوری و متقاعد کردن مردم به استفاده از آن باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گزارش ایتنا و به نقل از  gizmodo، گوگل و اپل چند ماه قبل APIهای ردیاب ارتباطی را جهت استفاده در نرم‌افزارها به مقامات رسمی آمریکا ارائه کردند اما استفاده از این APIها بسیار محدود بوده است. تنها 15 ایالت از فناوری اعلان قرارگیری در معرض ویروس استفاده می‌کنند و تعداد محدودی از ایالت‌های دیگر نیز در مراحل توسعه این نرم‌افزار قرار دارند.
 
بااین‌حال ساخت یک نرم‌افزار اولین مشکل در این رابطه است و مشکل اصلی از آنجایی آغاز می‌شود که بسیاری از افراد ساکن این ایالت‌ها به استفاده از این نرم‌افزارها عادت ندارند. بسیاری از مردم آمریکا به دلیل سابقه نه‌چندان موفق کمپانی‌های اپل و گوگل درزمینهٔ حفظ حریم خصوصی و نیز جدی نگرفتن ویروس کرونا از جانب دولت ترامپ، نسبت به این نرم‌افزارها بدبین هستند.
     
نحوه انجام کار این نرم‌افزارها بسیار ساده و به این صورت است که زمانی که همراه هوشمند شخص در محدوده برد بلوتوث دستگاه دیگری که نرم‌افزار را نصب کرده است که قرار می‌گیرد، شناسه‌های بلوتوث دستگاه‌ها با یکدیگر تعامل می‌کنند. این شناسه‌ها به‌صورت دائم تغییر می‌کنند و ازآنجاکه نحوه کار آن‌ها از طریق بلوتوث است، موقعیت مکانی شخص استفاده کننده ثبت نخواهد شد. زمانی که تست کرونای شخصی مثبت می‌شود می‌تواند اطلاعات خود را در نرم‌افزار وارد کرده و به‌این‌ترتیب به افرادی که با آن فرد در ارتباط بوده‌اند هشداری ارسال می‌شود.
 
هنوز مشخص نیست که چه تعداد از جمعیت یک کشور می‌بایست برای تأثیر شگرف این نرم‌افزار از آن  استفاده کنند. محققان آکسفورد در ماه آوریل دریافتند که اگر 60 درصد جمعیت از این فناوری استفاده کنند، می‌توان به‌راحتی همه‌گیری کرونا را متوقف کرد. بااین‌حال درصد پایین‌تر از این مقدار نیز همچنان به پیشگیری از شیوع این ویروس کمک می‌کند.
 
به‌این‌ترتیب تأثیر به سزای آشنایی مردم با این نرم‌افزارها و تلاش برای فرهنگ‌سازی جهت توجیه افراد استفاده از این فناوری در دستور کار ایالت‌های مختلف آمریکا قرار دارد. این فناوری در کنار مراکز تست متعدد و در دسترس برای مردم می‌تواند شیوع این ویروس را تا حد ممکن کم کند.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: ردیاب کرونا آمریکا نرم افزار نرم افزارها نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۳۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه داور مسابقه «میدون» به دانشجویان برای تجارت موفق/ چگونه می‌توان نرم‌افزارهای جهانی را تبدیل به مدل ایرانی کرد؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا یونچی کارآفرین و داور مسابقه تلویزیونی میدون در هشتمین رویداد نوآورانه «ترنج» که با هدف توانمندسازی راهبردی نوآوران جوان برگزار شده بود، اظهار کرد: من نخستین کارت بازرگانی‌ام را سال ۱۳۵۴ گرفتم.

وی با بیان اینکه کارآفرینی مانند مسابقه دوی ۴۰۰ متر است، افزود: اگر سه تا پنج درصد مخاطبان من متمایز باشند و پیشرو در تولید شوند، حرکت اساسی در کشور صورت می‌گیرد.

این تاجر و کارآفرین با بیان اینکه پول و سرمایه مورد علاقه بسیاری از مردم است، عنوان کرد: شاید پول به‌تنهایی خوشبختی نیاورد، اما در رسیدن به بسیاری از آرزو‌ها و آمال نقش مؤثری دارد و هرگز تأثیر آن به اندازه یک ایده خوب نیست.

کارآفرین و داور مسابقه تلویزیونی میدون افزود: هرکس بخواهد پول در بیاورد طبیعی است که با موانعی مواجه شود؛ اما تجارت به‌معنای کلاهبرداری و دزدی نیست و توصیه می‌کنم برای فهم تجارت کتاب رمز و راز تجارت و مکاسب حوزه
علمیه را بخوانید.

یونچی متذکر شد: معتقدم کار هست و دانشجویان شانس بزرگی که دارند اینکه دارای انگیزه هستند؛ چراکه رسیدن به ثروت را دوست دارند.

وی، خطاب به دانشجویان تأکید کرد: سرمایه نقش اول کار کردن و تولید نیست؛ بلکه باید به خوبی هدف بگیرید و طرح توجیهی خوب داشته باشید تا به هدف برسید.

داور مسابقه تلویزیونی میدون بیان کرد: در زمانه‌ای زندگی می‌کنیم که زیر ۱۷ هزار شغل در جهان باقی مانده، اما من خوشحالم با افزایش تکنولوژی و کاهش مشاغل، مشاغل‌ جدید بسیاری متولد خواهد شد.

یونچی، خطاب به دانشجویان یادآور شد: امروز هوش مصنوعی در تمامی عرصه‌های زندگی به میدان آمده و اگر هوش مصنوعی را در خدمت رشته تحصیلی و کسب و کار خود به کار نگیرید در آینده بی‌سواد مطلق خواهید بود.

وی درباره شیوه‌های کارآفرینی در شرایط امروز کشور گفت: همانگونه که شرکت‌هایی نمونه خارجی تاکسی‌های اینترنتی را به نمونه‌های داخلی تبدیل می‌کنند؛ بنابراین همه می‌توانیم مدل ایرانی هزاران نرم‌افزار جهانی ویژه سیستم‌عامل‌های مختلف تلفن همراه را تولید کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نابرابری‌های نژادی درون اتاق‌های اعدام در آمریکا
  • کارهایی که فکرش را هم نمی‌کنید، اما عمرتان را زیاد می‌کنند
  • انگلیس ۱۳ نهاد ایرانی را در ارتباط با عملیات«وعده صادق» تحریم کرد
  • انگلیس ۱۳ نهاد ایرانی را در ارتباط عملیات «وعده صادق» تحریم کرد
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • توصیه داور مسابقه «میدون» به دانشجویان برای تجارت موفق/ چگونه می‌توان نرم‌افزارهای جهانی را تبدیل به مدل ایرانی کرد؟
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • نرم‌افزار حسابداری بازرگانی چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟
  • مبتلایان به دیابت در نیشابور ۳ برابر شد
  • سه برابر شدن مبتلایان به دیابت در نیشابور