Web Analytics Made Easy - Statcounter

منابع آگاه فاش کردند دولت ترامپ قصد دارد یک شرکت بزرگ تولید چیپ‌های رایانه‌ای و شرکت ملی نفت و گاز فلات قاره چین را به فهرست سیاه اضافه کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، منابع آگاه اعلام کردند: دولت ترامپ قصد دارد نام شرکت SMIC تولیدکننده مهم چیپ های رایانه‌ای و شرکت ملی نفت و گاز فلات قاره چین موسوم به CNOOC را به فهرست سیاه شرکت های مرتبط و همکار با ارتش چین اضافه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این پس این دو شرکت چینی نیز حق دسترسی به منابع مالی سرمایه گذاران آمریکایی را نخواهند داشت و تنش بین واشنگتن و پکن در آستانه به قدرت رسیدن جو بایدن تشدید خواهد شد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

بر اساس این گزارش، رویترز پیش از این اعلام کرده بود که وزارت دفاع آمریکا قصد دارد 4 شرکت چینی دیگر را که با ارتش این کشور در ارتباط هستند یا مالکیت آنها در اختیار ارتش است، در فهرست سیاه قرار دهد تا تعداد شرکت های چینی قرار گرفته در این فهرست به 35 مورد برسد.

دیدار مجازی روسای جمهور آمریکا و چین در نشست اَپِکهشدار کیسینجر درباره احتمال جنگ بین آمریکا و چین

 

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا پنجشنبه یک فرمان اجرایی را امضا کرد که مسیر لازم برای ممنوعیت سرمایه گذاری در شرکت های چینی مرتبط با ارتش چین را هموار خواهد کرد.

بر اساس فرمان اجرایی ترامپ، کلیه شرکت های چینی که با ارتش این کشور در ارتباط و همکاری باشند، در فهرست سیاه ایالات متحده قرار خواهند گرفت. این فرمان اجرایی از 11 ژانویه اجرایی خواهد شد، یعنی در آستانه آغاز به کار دولت جدید آمریکا.

در این فرمان اجرایی نام شرکت های مهم و بزرگ چینی از جمله هواوی دیده می شود. کاخ سفید به دنبال ممنوعیت فروش محصولات هواوی در آمریکا به خاطر نگرانی های امنیتی بوده است.

شرکت SMIC اعلام کرده است که به همکاری سازنده و آزادانه با دولت آمریکا ادامه خواهد داد و محصولات و خدمات ما صرفا برای مصارف غیرنظامی و تجاری است. این شرکت هیچ ارتباط و رابطه‌ای با ارتش چین ندارد و هیچ گونه تجهیزات برای مصارف نظامی تولید نمی کند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فرمان اجرایی فهرست سیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۴۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدودیت‌های آمریکا برای حضور مقامات ایرانی در نیویورک

آفتاب‌‌نیوز :

پاتل در گفتگو با خبرنگاران گفت که هیات ایرانی فقط می‌تواند در شعاع دو خیابان از مقر سازمان ملل، مسیر میان سازمان ملل متحد و نمایندگی و اقامتگاه ایران، و مسیر سازمان ملل متحد و فرودگاه جان اف کندی حرکت کند.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، چهار روز پس از عملیات نظامی تنبیهی «وعده صادق» در پاسخ به حمله رژیم اسرائیل به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق سوریه، برای شرکت در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره فلسطین وارد نیویورک شد.

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران عصر چهارشنبه به وقت محلی با استقبال امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد؛ این نخستین سفر وزیر خارجه ایران در سال جدید شمسی به نیویورک، مقر اصلی سازمان ملل متحد و سومین سفر پس از آغاز جنگ اسرائیل در غزه است.

قبل از تشدید محدودیت‌های تردد دیپلمات‌های ایرانی در دولت ترامپ، دولت‌های پیشین آمریکا رفت و آمد نمایندگان ایران را به حدود ۲۵ مایل از مرکز منهتن محدود کرده بودند. این محدودیت تردد همان چیزی است که دولت بایدن آن را حفظ خواهد کرد.

دولت پیشین آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» تیرماه سال ۱۳۹۸ محدودیت‌هایی را علیه تردد دیپلمات‌های ایران در نیویورک اعمال کرده و از آن‌ها خواست رفت‌وآمد‌های خودشان را به مسیر سازمان ملل، دفتر نمایندگی ایران، محل اقامت سفیر و فرودگاه جان اف‌کندی محدود کنند.

اعمال این محدودیت‌ها بخشی از سیاست موسوم به «فشار حداکثری» بود که دولت ترامپ آن را بعد از خروج از برجام با هدف آوردن ایران پای میز مذاکره بر سر آنچه به زعم او «توافق بهتر» خوانده می‌شد آغاز کرد.

دونالد ترامپ در حالی ۲۰ ژانویه سال جاری میلادی کاخ سفید را ترک کرد که در تحقق این هدف ناکام ماند و به دلیل سیاست‌هایش در قبال ایران شدیداً مورد انتقاد گروه‌های مختلف قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • نابرابری‌های نژادی درون اتاق‌های اعدام در آمریکا
  • محدودیت‌های آمریکا برای حضور مقامات ایرانی در نیویورک
  • انگلیس ۱۳ نهاد ایرانی را در ارتباط با عملیات«وعده صادق» تحریم کرد
  • انگلیس ۱۳ نهاد ایرانی را در ارتباط عملیات «وعده صادق» تحریم کرد
  • فهرست تحریم‌های جدید انگلیس و آمریکا علیه ایران
  • اعتراف ترامپ درباره هزینه‌های آمریکا برای جنگ در خاورمیانه (فیلم)
  • بلینکن به زودی به پکن می‌رود
  • حرکت جدید و عجیب ترامپ برای بردن در انتخابات آمریکا
  • اسطوره ۵۸ ساله تیم ملی برزیل به مستطیل سبز برگشت! +عکس
  • هوش مصنوعی چینی در رقابت با ChatGPT