Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیجیاتو،طبق گزارشی جدید، این خط تولید با نام «Q1» در کارخانه «آسان» در کره جنوبی قرار دارد. این کارخانه روی پنل‌های OLED تمرکز کرده و Q1 یک خط تولید نسل ۸.۵ محسوب می‌شود. این خط تولید احتمالا در ابتدا قادر به تولید ماهانه ۱۵ هزار پنل خواهد بود و در نهایت ظرفیت آن به ۳۰ هزار پنل می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پنل‌های QD-OLED از یک فناوری هیبریدی استفاده می‌کنند که مزایای پنل‌های OLED و QLED را در اختیار کاربران قرار می‌دهند. این پنل‌ها مانند نمایشگرهای OLED قادر به تولید رنگ مشکی و کنتراست بی‌نظیر هستند و روشنایی مانند پنل‌های کوانتوم LED تولید می‌کنند.

طبق گزارش‌ها سامسونگ تمام تجهیزات موردنیاز تولید این پنل‌ها را در ژوئیه سال جاری میلادی نصب کرده و با پیشرفت اخیر، یک قدم به تولید تجاری این نمایشگرها نزدیکتر می‌شود. اگر گزارش اخیر صحت داشته باشد، تنظیم جریان تولید ۳ ماه طول خواهد کشید و پس از ۶ ماه، به نرخ تولید موردنظر دست پیدا می‌کند.

 

 

 

در صورتی که سامسونگ دیسپلی در این مسیر شکست بخورد، به سراغ فناوری «QNED» می‌رود تا خریدارانی مانند سامسونگ الکترونیکس و سونی را جذب کند. این کمپانی روی فناوری پنل QD نزدیک به ۱۱ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری کرده که مسیر را برای پنل‌های QNED و QD-OLED هموار می‌کند.

در حالی که سامسونگ در پنل‌های QLED در بازار پیشرو است، در زمینه پنل‌های OLED بزرگ عملکرد مناسبی ندارد و از رقیب اصلی خود یعنی «ال جی دیسپلی» شکست می‌خورد. با این وجود، سامسونگ قصد دارد برای رقابت با ال جی سال آینده میلادی ۲ میلیون تلویزیون Mini-LED وارد بازار کند.

این احتمال وجود دارد که سامسونگ بجای فناوری QD-OLED به سراغ QNED برود. انتظار می‌رود ۲۰۲۱ سال بزرگی برای دنیای پنل‌ها و تلویزیون‌ها باشد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: تلوزیون سامسونگ نمایشگر پنل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۴۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع هفته کار و کارگر با شعار «مشارکت کارگر، جهش تولید و ایران قوی»

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ امیدی گفت: یکی از اقدامات اساسی در این هفته، ارزیابی کارگران نمونه است که از دهم مهر تا یکم آذر سال گذشته ۴۴۰ کارگر، ۵۹ گروه کار و ۱۲۱ واحد در سامانه امتنان ثبت‌نام کرده‌اند و ۱۰۸ بازدید میدانی توسط کمیته ارزیابی صورت گرفته است. 
او عنوان کرد: در این هفته بر اساس ارزیابی صورت گرفته در سال جاری هشت واحد نمونه، سه کارگر نمونه و دو گروه کار نمونه به تعداد هشت نفر، تجلیل می‌شوند، در سنوات گذشته کارگر نخبه ملی نداشتیم، اما امسال یک کارگر نخبه ملی و واحد نمونه ملی از استان مرکزی انتخاب شده است. 
مدیرکل تعاون؛ کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی با اشاره به اینکه جمعیت شاغل استان مرکزی در حال افزیش و نرخ بیکاری نیز در حال کاهش است گفت: نرخ بیکاری استان از ۷.۸ درصد در سال ۱۴۰۰ به هفت درصد در سال ۱۴۰۲ رسید.
امیدی افزود: طرح «یسنا» به طور آزمایشی برای ۸ استان در حال اجرا است، اما هنوز در استان مرکزی اجرا نشده است. 
او در خصوص طرح فجرانه با اشاره به اینکه این ماه آخرین مرحله این طرح اجرا می‌شود گفت: این طرح قطعا جایگزینی خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • در چه سنی می‌توان یک فرد را «پیر» دانست؟
  • کنکور ۱۴۰۳ شروع شد | نتایج اولیه در این تاریخ منتشر می‌شود
  • نشست اضطراری در تل‌آویو درباره احتمال بازداشت نتانیاهو
  • گزارش سازمان جهانی هواشناسی در خصوص وضعیت اقلیمی آسیا در سال ۲۰۲۳ میلادی منتشر شد
  • برگزاری کنکور سراسری فردا و پس فردا
  • استفاده از آیفون و اپل واچ در ارتش کره جنوبی ممنوع شد
  • تسلا سال آینده به جای ماشین ربات می‌فروشد
  • شروع هفته کار و کارگر با شعار «مشارکت کارگر، جهش تولید و ایران قوی»
  • شروع فرآیند انتخاب واحد تولیدی نمونه در خوزستان
  • دادگاه برزیلی ایکس را بازخواست می‌کند