Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-23@15:14:59 GMT

کشف علایم تازه‌ای از ابتلا به کرونا

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۵۶۶۷۸

کشف علایم تازه‌ای از ابتلا به کرونا

یک مطالعه جدید که توسط محققان دانشگاه «بارسلونا» در اسپانیا انجام شد، نشان داد که برخی از افراد مبتلا به ویروس کرونا، قبل از شروع علایم شایع، طیف وسیعی از علایم بینی را تجربه می‌کنند.

این مطالعه به طور خاص نشان داد که علایمی مانند خشکی بینی ممکن است در واقع پیش درآمدی برای یک بیمار کرونایی باشد که توانایی حس چشایی و بویایی خود را از دست می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



همچنین در برخی موارد، علایم بینی در کنار از دست دادن حس چشایی و بویایی وجود دارد.

محققان در این مطالعه بیماران مبتلا به کرونا و افراد سالم را که در گروه کنترل قرار داشتند، مورد بررسی قرار دادند. این مطالعه نشان داد که افراد مبتلا به کرونا نسبت به افراد سالم که در این گروه قرار داشتند، بیشتر «یک احساس عجیب در بینی» و خشکی بیش از حد بینی را تجربه کردند.

بر اساس یافته‌های این مطالعه، تنها سه درصد از افراد حاضر در گروه کنترل چنین موضوعاتی را گزارش دادند. محققان متذکر شدند که «علایم بینی به طور عمده با «آنوسمی» یا «هیپوسمی» (از دست دادن حس بویایی) همراه است».

در حالی که پزشکان و محققان بهداشت همچنان در مورد ویروس اطلاعات بیشتری کسب می‌کنند، لیست علایم ویروس کرونا بسیار افزایش یافته است.

گفته می‌شود که شایع‌ترین علایم کرونا هنوز هم طبیعتاً شبیه علایم آنفلوآنزا هستند، به عبارت دیگر تب، سرفه و خستگی علائمی است که بیماران مبتلا به ویروس کرونا در بیشتر اوقات تجربه می‌کنند.

مطالعه دیگری که به تازگی توسط محققان دانشکده پزشکی دانشگاه «نورث وسترن» در آمریکا انجام شد نیز نشان داد که ۸۲ درصد از بیماران مبتلا به کرونا که نشانه‌های بیماری آنها آن قدر شدید است که باید در بیمارستان بستری شوند در برهه‌ای از دوره بیماری خود طیفی از علایم عصبی را نیز تجربه می‌کنند.

فهرست این علایم عصبی رایج شامل از دست دادن حافظه، گیجی و ناتوانایی در تمرکز بر روی یک کار برای مدت زمان طولانی است.

موضوع ترسناک این است که بسیاری از بیماران مبتلا به کرونا، این مشکلات عصبی را حتی هفته‌ها و ماه‌ها پس از ترک بیمارستان تجربه می‌کنند.

برخی مطالعات نشان داده است که بیماران سالخورده مبتلا به کرونا، به احتمال زیاد موارد عصبی بیان شده را برای دوره‌های زمانی مداوم تجربه می‌کنند.

علاوه بر این، شواهد زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد بازماندگان ویروس کرونا می‌توانند علایم آسیب ریه و قلب را ماه‌ها پس از تشخیص اولیه خود نشان دهند. همچنین حتی بیماران بدون علامت نیز می‌توانند ماه‌ها بعد، دارای نشانه‌هایی از آسیب به ریه و قلب باشند.



منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویروس کرونا پارسی خبر کووید 19 بیماران مبتلا مبتلا به کرونا تجربه می کنند ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۶۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات تازه از اسم بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده است

ترانه علیدوستی دچار بیماری به نام سندرم (Drug Rash with Eosinophilia and Systemic Symptoms) با نام اختصاری (DRESS) شده است که یک نوع واکنش شدید ناشی از حساسیت به مصرف برخی داروها است.

اخباری مبنی بر بیماری ترانه علیدوستی در روزهای گذشته منتشر شده که موجب نگرانی جامعه سینمایی و مخاطبان شده است. بطور معمول در این مواقع واکنش‌های احساسی و معمولا تلخی منتشر می‌شود که عمده آنها هم تحت تاثیر فضای مجازی و تحلیل‌ها و تفاسیر منابع نامعتبری است که اطلاع‌رسانی دقیق در دستور کار آنها نیست.

از همین رو خبرنگار سینما اعتماد پیگیر وضعیت ترانه علیدوستی و نوع بیماری این بازیگر شد. ترانه علیدوستی حدود ۶ماه پس از آزادی خود از زندان دچار بیماری به نام سندرم (Drug Rash with Eosinophilia and Systemic Symptoms) با نام اختصاری (DRESS) شده است که یک نوع واکنش شدید ناشی از حساسیت به مصرف برخی داروها است.

این وضعیت زمانی ایجاد می‌شود که «سیستم ایمنی» واکنش بیش از حدی به برخی داروها نشان می‌دهد. در نتیجه این امر باعث ایجاد علائم متعددی مانند تب، ناهنجاری‌های خونی و التهاب اعضاء در سراسر بدن می‌شود.

بنا بر گزارش‌های رسیده به سینما اعتماد، خوشبختانه ترانه علیدوستی به موقع متوجه وجود این سندروم شده و درمان‌ها و مراقبت‌های لازم را از ماه‌ها قبل در سکوت انجام داده و پس از پی گرفتن چندین روش درمانی و دارویی، در نهایت توانسته این سندرم را کنترل کند و به شرایط نرمال نزدیک شود و این درمان‌ها به صورت دوره‌ای و برای رسیدن به سلامتی کامل ادامه دارد.

ضمن اینکه حضور چند روزه این بازیگر در بیمارستان کسری تهران که موجب نگرانی‌ها هم شده بود، در ادامه همین مراقبت‌ها بوده که البته به دلیل کاهش اکسیژن خون چند روزی به طول انجامیده و ترانه علیدوستی در حال حاضر شرایط خوبی دارد.

دیگر خبرها

  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • چه مردانی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند؟
  • افزایش ابتلا به سرطان در افراد کمتر از پنجاه سال
  • جزییات تازه از اسم بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده است
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • دانشمندان حلقه‌ مفقوده بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان را کشف کردند
  • کووید باعث تحریک آسم در کودکان نمی‌شود
  • درمان رایگان بیماران هپاتیت C؟
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس چیست؟
  • روزنه امید برای بیماران مبتلا به سرطان خون