Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@23:29:20 GMT

روحانیون تولید را در روستاها احیا کنند

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۵۷۱۲۱

روحانیون تولید را در روستاها احیا کنند

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدرضا ناصری، صبح امروز در دیدار با ائمه جماعت روستاهای محروم فعال در طرح محرومیت زدایی قرارگاه پیشرفت و آبادانی استان یزد با تفسیر روایتی از حضرت زهرا (س) در مورد افرادی که برای تبلیغ دین به دوردست‌ها سفر می کنند، اظهار داشت: ارزش کار تبلیغ و رسیدگی به محرومان و تقویت معنویت در مردم نزد خدای متعال بسیار ارزشمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین با اشاره به شیوه تبلیغی علمای بزرگ دین از جمله حاج شیخ غلامرضا فقیه خراسانی بیان کرد: حاج شیخ از علمای بزرگی بود که در تبلیغ دین پا به رکاب بود و تا سن ۸۵ سالگی و با وجود بیماری و کسالت، گاه پیاده، گاه با چهارپا و گاه با ماشین‌هایی که مصالح به روستاها می بردند، به این مناطق سفر می کرد و در آنجا به تبلیغ دین و رفع مشکلات مردم می پرداخت.

امام جمعه یزد عنوان کرد: اکنون در اغلب روستاها، قدیمی‌های روستا حاج شیخ غلامرضا را می شناسند و از او به نیکی یاد می‌کنند.

ناصری یادآور شد: این حرکت حاج شیخ و دیگر علمای بزرگ استان بود که یزد را از نظر اخلاق‌مداری و دین‌مداری بیمه کرد و اکنون یزدی‌ها را همه جا به عنوان مردمانی متدین می‌شناسند و این مرهون زحمت علمایی همچون حاج شیخ غلامرضا فقیه خراسانی است.

وی ضمن قدردانی از فعالیت امامان جماعت روستاها اظهار داشت: کاری که امروز امامان روستا انجام می دهند، مصداق همان کار حاج شیخ غلامرضا است و ارزش این کار به اندازه‌ای است که ائمه معصومین در روایات و خداوند متعال در قرآن کریم به آن اشاره و از آن تقدیر کرده‌اند.

امام جمعه یزد خطاب به امامان جماعت روستا بیان کرد: کار شما برای خداست بنابراین نیت خود را نیز خدایی کنید و اطمینان داشته باشید که خداوند اجر معنوی بسیاری به شما خواهد داد.

وی بر لزوم مشارکت طلبیدن مردم و دهیاران در اجرای طرح‌ها و برنامه‌ها تاکید کرد و گفت: در برخی کارها باید از دهیار و مردم کمک بگیرید و در اموری که ممکن است منفعت مالی دارد ورود نکنید که خدای ناکرده عده‌ای به این بهانه نسبت‌های ناروا به روحانیون ندهند.

ناصری ادامه داد: در اجرای طرح‌های محرومیت زدایی باید اهل روستا را به کار بگیرید تا از حالت خمودگی خارج شوند و امامان جماعت روستا طرح و ایده بدهند و اجرا را بر عهده جوانان بگذارند.

وی با اشاره به اینکه روستاها زمانی تمام مایحتاج شهرها را تامین می کردند اما اکنون در اغلب روستاها، تولید متوقف شده است، افزود: امامان جماعت روستا تلاش کنند روستاها به حالت اولیه خود بازگردند و روحیه تولیدگری در آنها احیا شود.

امام جمعه یزد تاکید کرد: کافی است روستاییان دلسوزی و صداقت امامان جماعت روستا را درک کنند آنگاه به طور قطع همراهی خواهند کرد و خودشان در مسیر احیای روستا قدم بر می دارند.

وی با اشاره به اینکه تاکنون روحانیونی که به روستاها اعزام می شدند، اکثراً ثابت نبودند و تا مردم با آنها انس می گرفتند، هجرت می کردند، افزود: ثبات حضور امامان جماعت روستا در روستاها در اجرای طرح ها و برنامه ها بسیار اثرگذار است.

ناصری بر لزوم استعدادیابی در روستاها توسط امامان جماعت روستا تاکید کرد و گفت: بسیاری از بزرگان دین و چهره های شاخص از روستاها رشد کرده اند بنابراین اکنون نیز به طور قطع در روستاها استعدادهای بسیار خوبی وجود دارد که باید توسط امامان جماعت روستا کشف و هدایت شود.

کد خبر 5083645

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد امام جمعه یزد محمدرضا ناصري ویروس کرونا محسن فخری زاده شیراز بارش برف محدودیت های کرونایی بارش باران کرمانشاه شیوع کرونا آمار کرونا ترور دانشمندان هسته ای بوشهر هفته بسیج گرگان کمک مومنانه حاج شیخ غلامرضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۷۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید

رئیس جهاد کشاورزی ساوجبلاغ از اجرای آزاد سازی بیش ار ۲۹۵۲ هکتار از اراضی و باغات در سال ۱۴۰۲ در این شهرستان خبر می دهد ولی متاسفانه ساخت و سازها در اراضی و باغات همچنان ادامه دارد.   بسیاری از بنگاه داران  با خرید اراضی و باغات ارزان قیمت آن را تفکیک و تبدیل به شهر ک های غیر مجاز می کنند و با استفاده  از فضای مجازی و تبلیغات مبادرت به فروش قطعات با قیمت پائین تر می کنند    میرزایی گفت: ما هیچ شهرک مصوبه که داخل اراضی کشاورزی باشد را تا کنون مجوز مسکونی ندادیم و آنهایی که ساختند فاقد مجوز های قانونی و بسیاری از متخلفان دارای پرونده در محاکم قضایی  هستند.   وی گفت: در سال جاری ۱۲۵ مورد شناسایی اراضی کشاورزی که تغییر کاربری و ساخت و ساز شده شناسایی و اخطار لازم را دریافت و به زودی اعمال قانون خواهد شد.   رئیس جهاد کشاورزی ساوجبلاغ گفت: اراضی کشاورزی قابلیت ساخت و ساز را ندارد مردم فریب بعضی از املاکی ها را نخورند.    وی گفت: عده ای سود جو با تفکیک غیر قانونی باغات و اراضی کشاورزی مبادرت به ساخت و ساز می کنند که خسارت جدی به بخش تولید وارد کرده است.   وی گفت: در تبصره دو ماده ده قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها باتوجه به دستورالعمل تعیین مصادیق تغییر کاربری غیرمجاز موضوع ماده ۱۰ قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها مصوب سال ۱۳۸۵ مجلس شورای اسلامی و در اجرای ماده ۱۱ آیین‌نامه اجرائی قانون اصلاح حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها کلیه تغییرکاربری های غیرمجاز در اراضی زراعی و باغ ها بدون رعایت ضوابط و مقرر مربوطه و اخذ مجوز از کمیسیون تبصره یک ماده یک و یا موافقت سازمان جهاد کشاورزی در قالب طرح‌های تبصره ۴ الحاقی قانون مذکور ممنوع اعلام شده است.   میرزایی افزود: با استناد تبصره دو ماده ده قانون نسبت به قلع و قمع کلیه مستحدثات ساخته شده اقدام و فرد خاطی به دادگاه معرفی می گردد.   وی تاکید کرد: اگر افرادی تمایل به داشتن ویلا یا زمینی در روستا ها را دارند بهتر است ابتدا ملک مورد نظر را از امور اراضی جهاد کشاورزی استعلام کنند اینکه افراد فروشنده با چرب زبانی اراضی کشاورزی را چسبیده به بافت می دانند و به زودی به بافت روستا الحاق می شود اصلا در حیطه مسئولیت آنان نیست و صرفا"قصدشان فروش اراضی کشاورزی با قیمت های نجومی به افرادی است که آگاهی لازم را ور مورد این قوانین ندارند. باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

دیگر خبرها

  • احیای مستقیم فولاد هرمزگان ۱۵ درصد فراتر از طراحی کارخانه
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • تمرکز شهرداری‌ها در ارزش‌افزوده تولید و ثروت باشد
  • ائمه جمعه عامل اتحاد و همدلی در شهرها باشند
  • تشکیل شورا‌های جوان‌سازی در روستا‌های فارس
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید
  • خوش چهره: در جمع روحانیون برجسته سخنرانی می کردم، سوال شان این بود که مگر مملکت ما کمونیستی است که اینقدر بر اقتصاد تکیه می شود؟!
  • راه‌اندازی واحد احیا فولاد بافت با نانوکاتالیست‌‌های ایرانی
  • سهم ۱۷ درصدی تهران از صادرات کشور/ ۲۰۰ واحد راکد احیا شد