Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهادگران پای کار از سال ۱۳۹۰ به‌صورت خودجوش، بنیاد جهادی شهید طارمی را تشکیل دادند تا با فقر و محرومیت بجنگند و در بحران‌ها به قشرهای آسیب‌پذیر کمک کنند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، جوان‌هایی که از نخستین روزهای شیوع کرونا، حسابی پای کار بوده‌اند تا سایه این ویروس منحوس را از سر محله‌شان کم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها بارها محلات جنوب تهران را ضدعفونی کرده‌اند و با کمک خیّران و دیگر گروه‌های جهادی در چند مرحله ماسک رایگان و بسته‌های معیشتی به دست خانوارهای نیازمند محله رسانده‌اند. تعدادشان از 50 نفر بیشتر است اما محمدعلی ذاکری مسئول قرارگاه جهادی شهید طارمی می‌گوید: 50 نفر به‌صورت ثابت در قرارگاه مشغول فعالیت‌اند. از هر صنف و گروهی که بخواهید در این قرارگاه پیدا می‌کنید. از جوشکار، برق‌کار و بنّا گرفته تا دانشجو و طلبه همه و همه در کنار یکدیگر یک خانواده‌ جهادی را تشکیل داده‌اند.

فعالیت جهادی قرارگاه شهید طارمی به دیروز و امروز ختم نمی‌شود. آنها بیش از 9 سال است که به‌صورت رسمی فعالیت جهادی می‌کنند. سه گروه جهادی زیر نظر این قرارگاه فعالیت می‌کند که هر کدام سهم زیادی در ارائه خدمات اجتماعی و جهادی در منطقه دارند. آنها در بسیاری از بحران‌ها بوده‌اند. در مراسم اربعین حسینی هرساله در کشور عراق موکب می‌زنند و از زائران پذیرایی می‌کنند. اگر هم مثل ماجرای زلزله کرمانشاه، نیاز به حضورشان باشد همان موکب ایثارگران را با تمام قوا در کرمانشاه مستقر می‌کنند و از آسیب‌دیدگان پذیرایی می‌کنند. برایشان قومیت و نژاد و منطقه فرقی نمی‌کند. نیروی جهادی که باشی هر جا که نیاز به حضورت باشد، دریغ نمی‌کنی. از غرب تا شرق، از جنوب تا شمال راهی می‌شوی. وقتی می‌شنوند که دانش‌آموزان در خوزستان مدرسه ندارند، به جنوب رهسپار می‌شوند و وقتی به آنها می‌گویند که مردم منطقه زاهدان به سرویس بهداشتی و حمام احتیاج دارند تمام تلاش‌شان را می‌کنند تا مشکلات مردم آن منطقه را حل کنند.

ذاکری می‌گوید: در نقاطی از کشور که شاید توان و ظرفیت حضور را نداشته باشیم از نظر مالی به دیگر گروه‌ها کمک می‌کنیم تا مشکل مردم حل شود. مثلاً در منطقه زاهدان که دوستان مجموعه ایثارگران بدون‌مرز مشغول‌اند گاهی به کمک، نیازمند می‌شوند و ما کمک‌های مالی مردم را برایشان ارسال می‌کنیم. بنابراین هیچ حد و مرزی برای خدمت وجود ندارد. نیروهای جهادی به دنبال اسم و رسم نیستند. آنها می‌خواهند فقط کار پیش برود.

اعضای جهادی این قرارگاه برای خانوارهای نیازمند محله و افراد کم‌برخوردار منطقه شادآباد ( 17 شهریور) تهران دغدغه دارند. اگرچه فعالیت گروه جهادی‌شان پراکنده است اما نظم و نظام خاصی در اجرای برنامه‌هایشان دارند. قرارگاه جهادی شهید طارمی از نخستین روزهای شیوع ویروس کرونا برای مقابله با این ویروس منحوس پای کار بوده‌اند. در موج اول کرونا که از اسفندماه 1398 شروع شد بچه‌های جهادگر چون دیدند برای تهیه ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده و تجهیزات حفاظتی و اقلامی مثل اینها کشور دچار کمبود است در این مسیر حرکت کردند و هر کدامشان یک دوزنده ماسک شدند و یا مواد ضدعفونی و  و گندزدایی معابر در میان مردم توزیع کردند.

ذاکری درباره کارگاه تولید ماسک و لوازم بهداشتی می‌گوید: با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی فعالیت برخی از مشاغل در مقاطع مختلف سال، مشکلات اقتصادی بسیاری برای صاحبان کسب و کارها ایجاد شد و طبقات متوسط و ضعیف جامعه بیش از دیگران از مشکلات اقتصادی آسیب دیدند. ما به همراه خیران توانستیم حدوداً به مبلغ 400 میلیون تومان سبد کالا تهیه کنیم و در اختیار خانواده‌های بی‌بضاعت قرار دهیم.

جهادگر شدن به تخصص احتیاج دارد چراکه ذاکری می‌گوید: اغلب خدمات قرارگاه با نیروی متخصص اداره می‌شود. البته نیروهای عادی هم در این قرارگاه حضور دارند که زحمات زیادی می‌کشند اما متخصصین سهم بسزایی در پیشبرد مأموریت‌های قرارگاه دارند.

جهادگران پای کار جوان و پیشکسوتی که از سال 1390  به‌صورت خودجوش، بنیاد جهادی شهید طارمی را تشکیل دادند تا با فقر و محرومیت بجنگند و در بحران‌ها و حوادث به قشرهای آسیب‌پذیر کمک کنند و برای توسعه عدالت اجتماعی به سهم خود قدم بردارند، پس از بیانات رهبر انقلاب که جوانان و نیروهای جهادی را برای مقابله با کرونا فراخواندند، همه جهادگران به‌ویژه جهادگران این قرارگاه به فرمان رهبری لبیک گفتند.

قرارگاه جهادی شهید طارمی قبل از هر چیز یک سازمان مردم‌نهاد است، از همان جنس تشکیلاتی که با کمک خیران اداره می‌شود. صفت مشترک همه سازمان‌های مردم نهاد هم این است که ردیف بودجه و اعتبار مشخصی در بساط ندارند و هر چه خرج می‌کنند به همت بلند خیرانی است که دستی دهنده و دل‌های بخشنده دارند البته مسئول قرارگاه جهادی شهید طارمی می‌گوید: سازمان‌ها  و نهادهای مختلفی به ویژه در ایام کرونا، کمک‌های زیادی به ما داشتند. از سپاه تا بنیاد علوی و شهرداری در این ایام، اقلام و وسایل مورد نیاز را در اختیارمان گذاشتند و کار را برایمان تسهیل کردند اما 50 درصد فعالیت‌های قرارگاه شهید طارمی با کمک خیران اجرا می‌شود.

ساخت مدرسه 4کلاسه توسط گروه جهادی کرج در مناطق محروم سیستان و بلوچستان+تصاویر14 واحد مسکونی برای محرومان کرمانشاهی توسط قرارگاه جهادی امام رضا (ع) احداث شد + تصویربازسازی جهادی شبکه توزیع جهت پایداری انرژی برق استان گیلان در دستور کار قرار گرفت

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا جهادگر گروه های جهادی ویروس کرونا جهادگر گروه های جهادی پای کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۷۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز ۳۰ مدرسه در کهگیلویه و بویراحمد به سیستم گرمایشی و سرمایشی

دبیر قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی کشور از تجهیز ۳۰ مدرسه در کهگیلویه و بویراحمد به سیستم گرمایشی و سرمایشی در طرح شهید «علی عرب» خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محمدرضا عامریان، امروز_ سه‌شنبه، بیست‌وهشتم فروردین_ در جلسه قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر که در اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد، یکی از دلایل سفر خود به کهگیلویه و بویراحمد را پیگیری چگونگی اجرای طرح شهید «علی عرب» دانست و اظهار کرد: در قالب این طرح ۳۰ مدرسه اولویت‌دار بنا به تشخیص استان باید به طور کامل مجهز به سیستم سرمایشی و گرمایشی شوند.

وی افزود: بنا به تأکید و پیگیری رئیس‌جمهور و وزیر آموزش و پرورش، این طرح باید تا یک ماه آینده به نتیجه لازم و دلخواه برسد و اجرای کامل آن نیازمند مساعدت و همراهی اداره کل نوسازی مدارس، گروه‌های جهادی و خیران مدرسه‌ساز و سایر دستگاه‌های متولی در این استان است.

دبیر قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی کشور، گفت: در دولت مردمی ایران قوی برای تسریع کارهای آموزشی سه قرارگاه تشکیل داده شد که یکی از آن‌ها قرارگاه جهادی با هدف تغییر رویکردها و گفتمان‌ها است.

وی با بیان اینکه اگر نگاه جهادی در آموزش و پرورش نهادینه شود، به مرور کسانی برای معلم شدن وارد عرصه می‌شوند که عاشق کار جهادی باشند، تصریح کرد: بر همین اساس تغییر نگاه در این حوزه امری ضروری است.

عامریان خاطرنشان کرد: با تشکیل این قرارگاه، نگاه جهادی در آموزش و پرورش برای پیشبرد اهداف در بخش‌های مختلف مدرسه‌سازی، تجهیز و تعمیر و زیباسازی مدارس شکل بگیرد.

وی هماهنگی اداره کل نوسازی، گروه‌های جهادی، بنیاد برکت، بنیاد احسان و سایر مؤسسات خیریه در هرگونه ساخت‌وساز، توزیع امکانات و تجهیزات آموزشی و آزمایشگاهی، ورزشی و حتی البسه، لوازم‌التحریر و کتب درسی در بین مدارس را با قرارگاه جهادی عدالت تربیتی لازم و ضروری دانست و افزود: هدف از هماهنگی با این قرارگاه، برقراری عدالت آموزشی و تربیتی، توزیع عادلانه وسایل و تجهیزات آموزشی و آزمایشگاهی، جلوگیری از موازی کاری، دادن پوشش بیشتر از جامعه هدف و کاهش هزینه‌ها است.

دبیر قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی کشور با بیان اینکه باید مردمی‌سازی در اولویت کارها قرار بگیرد، گفت: قرارگاه عملکرد روتین ندارد، بلکه کارش حل مسائل آموزشی و تربیتی نظام تعلیم و تربیت کشور به‌ویژه در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته است و باید در مسیری پیش برود که عدالت آموزشی را محقق کند.

وی با تاکید بر لزوم همراهی همه دستگاه‌های اجرایی با قرارگاه جهادی عدالت تربیتی، تصریح کرد: همه ارکان جامعه به نوعی با آموزش و پرورش متصل هستند و با استفاده از این ظرفیت باید همه دستگاه‌ها را برای تحقق اهداف مدنظر قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر پای کار آورد و سهمی از کار قرارگاه را به عهده گرفته و بخشی از کار را پیش ببرند.

عامریان با اشاره به اجرای طرح مولدسازی دارایی‌های دولت توسط دولت مردمی گفت: مولدسازی دارایی‌های دولت موجب درآمدزایی، منتفع شدن جامعه از املاک و دارایی‌های غیرمولد دولت، تسریع در اجرای طرح‌ها، کاهش هزینه‌ها، ارتقا و کیفیت‌بخشی به برنامه‌های مختلف در آموزش و پرورش شده که تحقق این هدف مستلزم یک عزم همگانی است.

کد خبر 745086

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های محرومیت‌زدایی ۱۵ گروه جهادی دانشجویی در گنبدکاووس
  • خدمات رسانی گروه جهادی حیدریون در مناطق کم برخوردار
  • ارائه بیش از ۵ هزار و ۸۰۰ خدمت رایگان از سوی بسیجیان جامعه پزشکی
  • خرداد امسال ۱۲۱ روستا از آب پایدار برخوردار می‌شوند
  • شاداب سازی ۲۰ درصد مدارس چهارمحال و بختیاری
  • برخورداری ۱۲۱ روستای آذربایجان شرقی از آب پایدار در خردادماه
  • اجرای طرح شاداب سازی در ۴۳۰ مدرسه چهارمحال و بختیاری
  • به افراد متخصص نیاز داریم
  • معاون حقانی: نظام اسلامی افغانستان به افراد متخصص نیاز دارد
  • تجهیز ۳۰ مدرسه در کهگیلویه و بویراحمد به سیستم گرمایشی و سرمایشی