Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-25@05:01:58 GMT

2 اپیدمی در جنوب ایتالیا: کرونا و مافیا

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۵۷۹۷۸

2 اپیدمی در جنوب ایتالیا: کرونا و مافیا

شیوع موج دوم کرونا در جنوب ایتالیا شدید شده و نگرانی مقامات محلی را برانگیخته است. این منطقه در اروپا فقیر و محروم است و "مافیا"ی ایتالیا نیز به معضل دوم سیستم بهداشت و درمان آن تبدیل شده‌اند.

بی‌‌بی‌سی در گزارشی به بیمارستان‌های محلی منطقه "کالابریا" پرداخته و با مردم محلی منطقه در مورد شیوع ویروس کووید- 19 و مافیا صحبت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک پزشک در بخش مراقبت‌های ویژه در "کالابریا" ایتالیا/ ایتالیا در ماه جاری از جان باختن بیش از 50 هزار نفر از زمان شیوع ویروس کرونا خبر داد و به دومین کشور ویروس زده اروپا پس از بریتانیا تبدیل شد

گزارشکر این مقاله در این باره می‌نویسد:

"دیمیتریو لاباته" پزشک "آی‌‌سی‌یو" (ICU) در حال بستن لباس محافظتی خود می‌گوید: تا نیم ساعت پیش، 12 تخت از 18 تخت مراقبت ویژه ما اشغال شده بود. اما الان تعداد آنها به 11 بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه رسید. ما یک بیمار 82 ساله دیگر را از دست دادیم.

پزشک ICU یک دستکش 4 لایه جراحی را به دست ما می‌دهد و بررسی‌مان می‌کند تا هیچ بخشی از بدنمان در معرض آلودگی احتمالی قرار نگیرد. با این تجهیزات محافظتی ما به دنبال او به بخش ویروسی بیمارستان "Grande Ospedale Metropolitano" می‌رویم. این بیمارستان بزرگترین بیمارستان منطقه کالابریا در جنوب ایتالیا است.

این منطقه جنوبی ایتالیا از اواسط آبان (اول نوامبر) به علت افزایش ویروس کرونا "منطقه قرمز" اعلام شد.

دیمیتریو لاباته به عنوان پزشک بخش (مراقبت‌های ویژه) و در حین راهنمایی بیماران برای تنفس با دستگاه‌های کمکی در این باره گفت: موج دوم شیوع کرونا بسیار شدیدتر از قبل به ما آسیب رسانده است. ما کمبود نیرو داریم و هر کداممان در چند شیفت اضافی کار می‌کنیم.

یکی از بیماران زن که زیر کلاه ایمنی "ونتیلاتور" هوشیار است، دست خود را به آرامی تکان می‌دهد. حرکتی کمی برای روحیه دادن به پزشکان خسته.

"ایول فانتوزی" مدیر درمانگاه  منطقه‌ای کالابریا در این باره می‌گوید: برای اینکه از بین نرویم مانند یک شیر در حال جنگ (ا شرایط) هستیم. این موج پس از احساس راحتی در تابستان و کاهش شمار مبتلایان قابل پیش‌بینی بود. در آن زمان مردم به کالابریا رفت‌و‌آمد کردند.

"ایول فانتوزی" مدیر بیمارستان منطقه کالابریا: اگر شمار مبتلایان افزایش یابد، کل ایتالیا با فاجعه مواجه می‌شود

ایتالیا اولین کشور کرونا زده در غرب بود که از شیوع ویروس کرونا آسیب دید. این کشور در آن زمان به یکی از مراکز شیوع ویروس در جهان تبدیل شد.

اینک ایتالیا در رده هشتم تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان قرار دارد و مجموع جان‌باختگان ویروس ماه جاری از مرز 50 هزار نفر گذشت. با این آمار ایتالیا پس بریتانیا در جایگاه دوم  کشورهای پر مرگ و میر ناشی از کرونا قرار می‌گیرد.

6 ماهه پیش و پس از کاهش شمار مبتلایان روزانه در ایتالیا، این کشور با احساس امنیت کاذب بسیاری از محدودیت‌ها را لغو و درهای خود را به روی گردشگران باز کرد.  ایتالیا اینک در حال پرداخت هزینه برای مبارزه با موج دوم و کشنده است. آمار کنونی جان‌باختگان کرونا در ایتالیا بالاترین میزان آن در اروپا به شمار می‌آید.

 موقعیت "کالابریا" در جنوب ایتالیا

اما برخلاف 9 ماهه گذشته، موج دوم شیوع کرونا جنوب ایتالیا را تحت تاثیر قرار داده است. مناطق جنوبی بر خلاف مناطق ثروتمند‌نشین "لومباردی" در شمال این کشور، فقیر و محروم هستند. کرونا برای اولین بار در مناطق شمالی لومباردی شیوع یافت.

"کالابریا" ایتالیا یکی از فقیرترین مناطق در اروپای غربی است. در این منطقه امکاناتی  مانند مراقبت‌های ویژه از شمال ایتالیا کمتر است و سیستم بهداشت و درمان شکننده آن زیر فشار شیوع کرونا در حال خم شدن است. از این رو در گروه مناطق پرریسک و خطرناک در ایتالیا قرار گرفته است.

چرا جنوب ایتالیا رنج می‌برد؟

کالابریا در 10 سال گذشته از سوء مدیریت سیاسی و تحت آسیب و غارت گروه مافیایی "اندرانگتا" قرار گرفته است. این گروه مافیایی در این سال‌ها به سیستم مراقبت‌های بهداشتی منطقه کالابریا نفوذ کرده است.

این گروه‌ها و باندهای جنایت‌کار بسیاری از منابع سیستم بهداشت را ضبط و بدهی‌های گسترده‌ای برای سیستم درمانی درمان ایجاد کرده‌اند. اقدامات این گروه مافیایی منجر به بسته شدن 18 بیمارستان دولتی و کاهش شدید تخت‌بیمارستانی و کارکنان آن شده است.

در چند روز گذشته یک سیاستمدار ارشد محلی از طریق داروخانه محلی تحت کنترل گروه مافیایی "اندرانگتا" به جرم پولشویی متهم شد. گروه مافیایی در ازای خدمات از این فرد حمایت می‌کردند.

نمایی از منطقه کالابریا

فساد، شکست‌های سریالی سیاسی در این ناحیه را افزایش داده است. در ماه گذشته 2 کمیسر بهداشت منطقه اخراج شده‌اند. یکی از آنها پس ازبی‌فایده خواندن ماسک‌های صورت (برای کنترل بیماری کرونا) اخراج شد. او گفته بود تنها راه ابتلا به کرونا بوسیدن یک فرد آلوده است.

دو کاندید دیگر دولت برای این سمت از پذیرش این شغل خودداری کردند.

"سانتو جیوفره" متخصص زنان و زایمان و مدیر یک مرکز درمانی محلی که 5 سال پیش با اتهام کلاه‌برداری و فریب مواجه شد، در این ناحیه می‌گوید: کالابریا بیمارستان مناسبی برای تامین حداقل امکانات و مقابله با ویروس کرونا ندارد و به همین دلیل کل سیستم منطقه در این روزها از هم پاشیده است. اما او گفت که او از سوی مقامات ساکت شده است.

"سانتو جیوفره" متخصص زنان و زایمان

ما قادر به پرداخت بدهی‌ها نبودیم و تعداد زیادی صورت‌ حساب جعلی وجود داشت. اینک بیمارستان و سیستم مراقبت مناسب نداریم و در شرایط اضطرار هستیم.

چنین شرایط بحرانی اقتصاد کالابریا را فلج و علامت "منطقه قرمز" برای دومین بار در سال جاری باعث بسته شدن مشاغل منطقه شده است.

"فیلیپو کونگیاندرو" صاحب و آشپز رستوران "لاگرومت" در منطقه کالابریا ایتالیا صندلی‌ها روی میزهای خالی چیده است و صدایی از آشپزخانه شنیده نمی‌شود.

"فیلیپو کونگیاندرو" صاحب وآشپز رستوران "لاگرومت" در منطقه کالابریا: در این تاریکی نوری نمیبینم اما ما بلند شده و با هر دو "مافیا و کرونا" می‌جنگیم

او با توصیف سر و صدای کارکنان و صدای به هم خوردن ظرف‌ها در آشپزخانه گفت: یک رستوران شبیه یک ارکستر است و ساکت دیدن آن بسیار سخت است.

برای این آشپز برنده جایزه این موقعیت یادآور 12 سال پیش است. در آن زمان گروه مافیایی "اندرانگتا" از او باج خواست. آشپز و صاحب رستوران مخالفت کرد و مافیا نیز او را تهدید کرد که مشتریان را از مغازه او دور می‌کند. این  آشپز راه خود را پیدا کرد و الان نیز می‌گوید دوباره می‌تواند کار خود را ادامه دهد.

او در یک بعد از ظهر و در حالیکه نور آفتاب ساختمان قدیمی رستورانش را درخشان کرده گفت: کووید و مافیا هر دو در این منطقه "همه گیر" هستند.

او افزود: ویروس را با واکسن از بین می‌بریم اما مبارزه با مافیا طولانی‌تر خواهد بود.

نمودار خطی برخی از مبتلان در برخی از کشورهای اروپایی در 6 ماه گذشته

بیشتر بخوانید: پدرخوانده مافیا در ایتالیا درگذشت (+عکس) شگرد جدید مافیا در انتقال پیام اداره مافیای ایتالیا توسط زنان لینک کوتاه: asriran.com/003BKi

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کالابریا جنوب ایتالیا کرونا مافیا ویروس مراقبت های ویژه جنوب ایتالیا گروه مافیایی ویروس کرونا شیوع ویروس موج دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۷۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلو هرز روی آب‌ها را بگیریم

بیش از ۵۰ درصد بارش کل سال آبی سیستان و بلوچستان طی سه روز در این استان نازل شد و این خبر خود گواه مصائب و مشکلاتی است که برای مردم به همراه داشت تا جایی که بسیاری از استان‌های کشور برای کمک و امدادرسانی به مردم این استان بسیج شدند.

به گزارش خبرنگار میهن بارش‌های سیل‌آسا که در هفته پایانی فروردین ماه جنوب کشور را فراگرفت، بیشترین بارش‌ها را در جنوب سیستان و بلوچستان در شرایطی رقم زد که این منطقه پیش از نوروز نیز متأثر از سیل و بارش‌های شدید بود.
بر اساس برآورد شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان، وقوع بارش‌های سیل‌آسا به تأسیسات آب ۲۸۹ روستا و ۶ شهر استان آسیب وارد کرده، به طوری که به دلیل طغیان رودخانه‌ها قرار است تا برقراری شرایط پایدار، این روستاها به صورت سیار آب‌رسانی شوند.
در همین راستا تمام تجهیزات و امکانات سیستان و بلوچستان و کشور از جمله استان‌های تهران، هرمزگان، خراسان رضوی، فارس و اصفهان برای رفع سریع آسیب‌ها بسیج شدند.
در برخی شهرستان‌های جنوبی سیستان و بلوچستان مانند ایرانشهر، سراوان، دلگان، بمپور، قصرقند و نیکشهر بارندگی‌هایی رخ داد و خسارت‌هایی به جاده‌ها و برخی زیرساخت‌ها وارد شد و حجم زیادی از آب به سمت دریا هدایت شد، همچنین به دلیل حجم بالای بارش‌ها برق تعدادی ازروستاها قطع و برخی منازل دچار آب‌گرفتگی شدند، به گونه‌ای که با ورود آب به برخی منازل بخشی از وسایل زندگی مردم از بین رفت.

خسارت ۲۱ هزار میلیاردی به بخش کشاورزی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در همین رابطه از خسارت بیش از ۲۱ هزار میلیارد ریال سیلاب در ۱۵ شهرستان این استان خبر داد.
سید محمد رضا سیدحسینی در بازدید از مزارع آسیب‌دیده سیلاب جنوب سیستان و بلوچستان افزود: عمده خسارات وارده به بخش کشاورزی در شهرستان‌های زرآباد، کنارک، چابهار، قصرقند، نیکشهر، دشتیاری و راسک است.
وی ادامه داد: بیشترین خسارت بارندگی سیل‌آسای اخیر به بیش از ۱۷ هزار هکتار از اراضی زراعی، ۸ هزار و ۵۷۰ هکتار باغ، ۱۹ واحد گلخانه، ۸۴۴ واحد دامداری، ۳ هزار و ۵۱۶ رأس دام سبک و سنگین، ۳۴۲ کلنی زنبور عسل، ۶ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی ،۸۸۸ حلقه چاه کشاورزی و ۸۱ دستگاه ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی بوده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: همچنین در این سیلاب به ۲۰۰ رشته قنات، ۷۷ هکتار اراضی تحت پوشش آبیاری تحت فشار، ۲۹۹ کیلومتر جاده بین مزارع، ۵۰۷ کیلومتر انتقال آب با لوله و کانال، هزار و ۱۱۵ بندسار و سازه آبخیزداری و ۹۸ باب استخر ذخیره آب استان نیز خسارت وارد شد.
وی تصریح کرد: سازمان جهادکشاورزی با تمامی امکانات با تأمین نهاده‌های دام و طیور، ماشین آلات سنگین برای بازسازی بندسارها و قنوات و بازگشایی جاده‌های دسترسی به مزارع و باغات آماده خدمت رسانی است.
حسینی بیان کرد: کار مرمت وبازسازی جاده‌های دسترسی قنوات و احیای بندسارها پس از فروکش کردن سیلاب در جنوب سیستان وبلوچستان آغاز شده است.

نعمت برای سیستان و بلوچستان 
سخنگوی صنعت آب کشور با بیان اینکه بارش‌های اخیری که در منطقه بلوچستان رخ داد موجب تأمین آب منطقه برای مدت حداقل دو سال آینده شد، اظهار کرد: همه سدهای سیستان و بلوچستان پر شده‌اند و برای حدود دو سال آب منطقه تأمین است و می‌توان گفت بارش‌ها در منطقه بلوچستان اثر مثبتی داشته است.
 عیسی بزرگ‌زاده ادامه داد: خوشبختانه ۱۷۰ میلیون مترمکعب آب در سد کهیر ذخیره شده و در سدهای پیشین و زیردان هم هرکدام ۵۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره شده است.
سخنگوی صنعت آب کشور با بی‌سابقه دانستن بارش‌ها در استان سیستان و بلوچستان گفت: بیش از ۵۰ درصد بارش کل سال آبی استان در سه روز اتفاق افتاد. 
وی درباره آخرین وضعیت بارش در استان‌های جنوبی خاطرنشان کرد: بارش‌های جنوب‌ شرق کشور به‌ویژه در استان‌های سیستان و بلوچستان و هرمزگان با مقادیر بی‌سابقه بارشی در روزهای ۲۸ تا ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ در حالی به‌وقوع پیوست که در پنج ایستگاه باران‌سنجی بارش‌های بالای ۲۰۰ میلیمتر ثبت شد و ایستگاه زرآباد نیز با بارش بالای ۲۷۰ میلیمتر، رکورد بی‌سابقه‌ای را ثبت کرد.وی افزود: متوسط بارش استان سیستان و بلوچستان حدود یکصد میلیمتر است که در این سامانه بارشی، بیش از ۵۰ درصد بارش استان تحقق یافت و بارش استان نسبت به متوسط بلندمدت بیش از ۶۰ درصد رشد را ثبت کرد.
سخنگوی صنعت آب کشور گفت: آمارهای ثبت شده در این سامانه بارشی حاکی از شدت این سامانه نسبت به چرخند حاره‌ای گونو سال ۸۶ و بارش‌های دی سال ۹۸ بوده و در اثر این بارش‌ها، تقریباً تمامی سدهای منطقه سرریز شد.

آب‌هایی که هرز می‌رود
در همین حال نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از حضور مسئولان اجرایی کنار سیل‌زدگان  اظهار کرد: متأسفانه مشکلات در اثر تخریب زیرساخت‌های آب و برق و راه بسیار بیشتر شده و ارائه خدمات به سیل‌زدگان با مشکلات زیادی همراه است.
معین‌الدین سعیدی خاطرنشان کرد: وزارت نیرو تلاش بسیاری را برای مهار آب‌های مرزی انجام می‌دهد، اما باز هم بخشی از این آب‌ها به دریا می‌ریزد.
نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: کشاورزان از سیل اخیر خسارات زیادی دیده‌اند و باید برای جبران خسارات وارد شده به زیرساخت‌ها بودجه اعتباری در نظر بگیریم.
وی همچنین با اشاره به بارش‌های سیلابی مونسونی در جنوب استان و ضرورت مهار آب‌های ناشی از این بارندگی‌ها گفت: این راهکار فقط  نیاز به ایجاد بند بتنی در مسیر رودخانه باهو دارد  که پیش از این هم این پیشنهاد بارها به وزرای جدید و قدیم نیرو ارائه شده است؛ زیرا هرسال میلیون‌ها مترمکعب آب به دنبال بارندگی‌ها به دریا می‌ریزد و مردم از این میزان آب محروم شده و نمی‌توانند از آن استفاده‌ کنند.سعیدی افزود: در موضوع مهار آب و ایجاد دایک‌های حفاظتی روی رودخانه‌های کاجو و باهو و سایر رودخانه‌های فصلی این منطقه هنوز اقدام لازم نشده است و همچنان در حال پیگیری این موضوع هستیم.
وی بیان کرد: در سال ۹۸ بیش از یک میلیون متر مکعب آب از همین مسیر به دریا سرریز و تدبیری نشده و ما بارها تأکید کرده‌ایم باید در مسیر رودخانه باهو پنج سد بتنی تعریف شود.
وی اذعان کرد: بدون شک فعالیت سامانه بارشی مونسون در جنوب استان سیستان و بلوچستان با حجم قابل توجه بارندگی که در کمتر از چند دقیقه جاری شدن روان‌آب و پرآب شدن رودخانه‌های فصلی را در پی دارد، فرصتی بی‌نظیر برای ذخیره‌سازی آب در استان خشک سیستان و بلوچستان است؛ اما در کمال ناباوری باید گفت بخش عمده این نزولات آسمانی هدر می‌رود.

امدادرسانی به سیل‌زدگان
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان با بیان اینکه تاکنون به بیش از ۶ هزار خانواده کمک‌رسانی شده است اظهار کرد: نیروهای عملیاتی این جمعیت تاکنون به ۲۸ هزار و ۵۰۴ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی امدادرسانی کردند.
محمدمهدی سجادی افزود: از ۲۸ فروردین ماه، ۱۳ شهرستان و ۱۵۹ روستا در جنوب سیستان و بلوچستان تحت تأثیر این سامانه بارشی قرار گرفتند.
وی ادامه داد: در این مدت ۱۱۰ تیم عملیاتی هلال احمر به ۲۸ هزار و ۵۰۴ نفر در قالب ۶ هزار و ۳۷۷ خانوار متأثر امدادرسانی کردند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان تأکید کرد: نیروهای عملیاتی هلال احمر ۲ هزار و ۲۹ نفر از متأثرین را اسکان اضطراری دادند و برای سرنشینان ۲۰ خودرو گرفتار در سیلاب عملیات رهاسازی انجام شد.وی بیان کرد: در این مدت ۳هزار و ۵۰۱ کیلوگرم نایلون پوششی، ۳هزار و ۵۴۱ تخته پتو، ‌هزار و ۹۹۱ تخته موکت، ۹ هزار و ۲۸ بطری آب معدنی و در مجموع ۵هزار و ۶۵۵ بسته غذایی توسط امداد هوایی و زمینی با حضور تیم‌های عملیاتی هلال احمر میان متأثرین توزیع شد.

بازگشایی راه‌های مواصلاتی 
مدیر کل ستاد بحران سیستان و بلوچستان نیز از بازگشایی ۴۷ مسیر روستایی و ۱۵ مسیر اصلی و فرعی در جنوب این استان خبر داد.
مجید محبی با بیان اینکه بیشترین بارندگی با ۲۷۰ میلیمتر در زرآباد سیستان و بلوچستان گزارش شد، افزود: در حال حاضر ۳هزار نیروی امدادی، خدماتی و انتظامی در قالب ۷۰۶ تیم عملیاتی به همراه ۷۴۵ دستگاه ماشین‌آلات در حال کمک‌رسانی در مناطق درگیر سیلاب استان هستند.
وی ادامه داد: در این راستا از مجموع ۳۲۹ راه روستایی مسدود ناشی از سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان با تلاش دستگاه‌های خدمات‌رسان تاکنون ۴۷ مسیر بازگشایی شده است.
مدیرکل ستاد بحران سیستان و بلوچستان گفت: تمام تلاش ما آن است ارتباط در مسیرهای ارتباطی سیستان و بلوچستان برای انجام خدمات امدادی برقرار شود. منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • جلو هرز روی آب‌ها را بگیریم
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • حرکت غیرورزشی داویده کالابریا بر روی بازیکن اینتر و کارت قرمز دوم برای میلان (میلان 1-2 اینتر)
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • خطر نادیده انگاری پاندمی‌های جدید
  • خطر نادیده انگاری پاندمی های جدید