Web Analytics Made Easy - Statcounter

فتح اللهی با بیان اینکه ریشه کنی بیماری منحوس کووید ۱۹ نیازمند همکاری همگان است گفت: بی‌‌توجهی به این امر شرایط را حادتر خواهد کرد‌.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «علی فتح اللهی» امروز (دوشنبه، ۱۱ آذر) در جلسه ستاد مقابله با کرونا ویروس رشت اظهارکرد: کاهش این بیماری منحوس نیازمند همکاری و مشارکت همگان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار رشت با بیان اینکه بی‌توجهی به این بیماری و سهل‌انگاری در رعایت پروتکل‌های بهداشتی موجب از دست دادن بسیاری از هموطنان و همشهری‌هایمان می‌شود گفت: بستری بیمار در بخش‌های ویژه بیمارستان، هزینه‌هایی را برای خانواده و دولت ایجاد می‌کند.


فتح اللهی با تاکید بر اینکه وحدت و هم‌دلی در مقابله با کرونا موجب ریشه‌کنی این بیماری می‌شود افزود: با اجرای پویش سلیمانی در قالب غربالگری محله به محله، افراد مشکوک شناسایی و به مراکز درمانی ارجاع داده می‌شوند.

 

وی به نقش سپاه و بسیج در اجرای این طرح پرداخت و خاطرنشان کرد: همواره نیروهای مخلص سپاه و بسیج در بحران‌ها، یار و یاور محرومین و دولت بودند که جا دارد از این قشر توانمند تشکر و قدردانی شود.

 

فتح اللهی به ترور شهید فخری زاده اشاره تصریح کرد: دشمنان بدانند هرگز با ترور شخصیت‌ها و سرمایه‌های ملی جلوی حرکت توسعه ایران را نخواهند گرفت.

 

فرماندار رشت اظهار کرد: با فعالیت‌های گسترده نخبگان این مرز و بوم گام‌های موثری در تهیه واکسن و ساخت تجهیزات شناسایی این بیماری در کشور برداشته شده است.

 

وی به آسیب‌های اقتصادی ناشی از این بیماری اشاره و اضافه کرد: اصناف، مغازه‌دارها و حوزه گردشگری و هتل‌داران و .... در این بحران از فعالیت‌های خود سر باز زده‌اند و همگان در تلاشند که این بیماری منحوس در استان ریشه کن شود.


فتح اللهی افزود: خیرین در زمینه معیشت و کمک به هم نوع و آسیب دیدگان کرونا ویروس همکاری داشته باشند و از این فعالیت نوع دوستانه در این شرایط حاد دریغ نورزند.


فرماندار رشت خاطرنشان ساخت: با هم‌دلی، همکاری و تقویت و ارتقا سلامت جامعه امیدواریم یک بار دیگر شاهد هیاهوی دانش آموزان در مدارس و رفت و آمدهای عادی مردم در بازار و آرامش همیشگی جامعه باشیم.‌

پایان پیام/383

منبع: شبستان

کلیدواژه: کرونا ویروس غربالگری وحدت فتح اللهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۸۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک عادت مهم برای کاهش تاثیر استرس بر قلب

به گزارش خبرآنلاین، همه می‌دانیم که ورزش می‌تواند ما را سالم‌تر نگه دارد و خطر بیماری‌های قلبی را کاهش دهد اما تحقیقات جدید ریشه همه‌چیز را در استرس توصیف می‌کند.

سلامت نیوز در گزارشی نوشت: متخصصان بیمارستان عمومی ماساچوست در مطالعه جدیدی که روز دوشنبه منتشر شد، دریافتند افرادی که به طور منظم ورزش می‌کنند، احتمالا تا حدی به دلیل کاهش فعالیت‌های مربوط به استرس در مغز در برابر بیماری‌های قلبی مصون‌تر می‌مانند. شاید به همین دلیل است که افراد مبتلا به افسردگی نوعی بیماری روحی‌روانی مرتبط با استرس‌ــ نیز اغلب با ورزش کردن حالشان بهتر می‌شود.

نویسنده ارشد مطالعه و متخصص قلب و عروق می‌گوید داشتن فعالیت بدنی در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌ عروقی در افراد مبتلا به افسردگی، تقریبا دو برابر موثرتر است و آثار آن بر فعالیت‌های مربوط به استرس در مغز ممکن است توضیحی برای این مشاهدات جدید باشد.

به عبارت دیگر افرادی که بیشتر ورزش می‌کنند، استرس کمتری دارند و این بر سلامتی قلب آنان نیز تاثیر مثبتی دارد.

نویسنده ارشد این مطالعه و همکارانش در این تحقیق که در مجله کالج آمریکایی قلب و عروق منتشر شد، سوابق پزشکی ۵۰ هزار و ۵۳۹ نفر را که در یک نظرسنجی آمادگی جسمانی شرکت کرده بودند، تجزیه و تحلیل کردند و از زیرمجموعه‌ای از این گروه اسکن مغز انجام دادند و فعالیت مغزی مربوط به استرس را در آن‌ها اندازه‌ گرفتند.

طی یک پیگیری ۱۰ ساله، نزدیک به ۱۳ درصد شرکت‌کنندگان به بیماری قلبی مبتلا شدند، اما افرادی که به طور منظم ورزش می‌کردند در مقایسه با افرادی که ورزش نمی‌کردند، ۲۳ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی بودند. در این میان، آثار مثبت ورزش بر سلامتی قلب و عروق در افرادی که از قبل افسردگی داشتند و فعالیت‌های مربوط به استرس در مغزشان بیشتر بود، کاملا مشهود بود.

بنابراین می‌توان گفت اگرچه همگان از ورزش کردن سود می‌برند، فعالیت بدنی سلامتی قلب کسانی را که استرس بیشتری دارند، تقویت می‌کند.

متخصصان خاطرنشان کردند در این حوزه به تحقیقات بیشتری نیاز است، اما نتایج بسیار دلگرم‌کننده بوده و اولین بار است که شواهد نشان می‌دهد ورزش بر سلامت جسمی و روانی آثار مثبت و عمیقی دارد.

پیش از این ثابت شده بود که فعالیت بدنی با بهبود عزت‌ نفس و تقویت عملکرد شناختی در کاهش اضطراب، افسردگی و همچنین بدخلقی موثر است. تحقیقات متعدد همچنین نشان می‌دهند که به فعالیت بدنی شدید هم نیازی نیست و کمی پیاده‌روی تند در هوای آزاد، دوچرخه‌سواری، کمی یوگا یا شنا هم برای سلامتی روان مفید است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896623

دیگر خبرها

  • اجرای پویش ملی غربالگری سرطان به زودی در کشور
  • همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید
  • کاهش ۵۰ درصدی بیماری‌های ریشه گیاهان با استفاده از کود بیولوژیک
  • یک عادت مهم برای کاهش تاثیر استرس بر قلب
  • توصیه های فنی پیشگیری از خسارت در باغات سیاه ریشه
  • لزوم مدیریت بیماری و آفات درختان سیاه ریشه
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • توصیه‌های فنی پیشگیری از خسارت در باغات سیاه ریشه
  • یک توصیه برای کاهش تاثیر استرس بر قلب
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد