Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-19@00:55:32 GMT

فروکش کردن تدریجی آب با مدیریت خروج از سد تنظیمی رامشیر+ فیلم

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۵۹۴۳۶

فروکش کردن تدریجی آب با مدیریت خروج از سد تنظیمی رامشیر+ فیلم

‍‍‍‍‍‍

گروه استان‌ها- مدیرکل سازمان آب‌ و برق خوزستان گفت: وضعیت سد تنظیمی شهدای رامشیر و کانال‌های کنترل سیلاب این سد پایدار است. فروکش کردن تدریجی آب با مدیریت خروج از سد تنظیمی در حال انجام است. - اخبار استانها -

فرهاد ایزدجو درحاشیه بازید از سد تنظیمی شهدای رامشیر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رامشیر، اظهار داشت: وضعیت سد تنظیمی شهدای رامشیر و کانال‌های کنترل سیلاب این سد پایدار است،در دبی های بالاتر قاعدتا مطابق با طراحی و فیوزپلاگ (شیر اطمینان برای محافظت از سد در برابر خرابی‌های فاجعه بار ناشی از روگذری جریان آب)عمل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سد تنظیمی شهدای رامشیر وقتی دبی از یک حدی پشت سد افزایش یاد موجب موجب می‌شود قسمتی از کانال کنترل سیلاب براساس فعال پخش سیلاب در منطقه انجام شود.

مدیرکل سازمان آب‌وبرق خوزستان بیان کرد: البته این پخش سیلاب از طریق کانال های کنترل سیلاب می‌تواند مشکلاتی را می‌تواند ایجاد کند، در روستاهای اطراف کنترل سیلاب نیاز است خاکریزهای حفاظتی اطراف آنان تقویت شود و تقویت این خاکریزهای حفاظتی یا سیل بندها به عهده بنیاد مسکن است.

وی گفت: پیگیری‌های لازی از طریق استانداری و بنیاد مسکن استان خوزستان به منظور افزایش اعتبارات انجام خواهد شد و تقویت این سیل بندها در برنامه های کاری خود قرار دهند.

این مقام مسئول بیان داشت: سازمان آب و برق استان خوزستان نیز تلاش می‌کند که یکی از روستاهایی که در نزدیک رودخانه جراحی، تمامی سیل بندهای این روستا را توقیت و تکمیل کند،  لایروبی کانال کنترل سیلاب قبل از شروع بارندگی‌ها ظرفیت کانال را 700 متر مکعب برثانیه افزایش داده است.

گفتنی است، سد انحرافی شهدای رامشیر به منظور تأمین آب موردنیاز آبیاری و جلوگیری از خسارت سیلاب‌ها، بر روی رودخانه جراحی ساخته شده است.

به دلیل بارش باران و افزایش دبی رودخانه جراحی در پشت سد تنظیمی شهدای رامشیر، موجب نگرانی از وقوع حوادث احتمالی چون سیل در روستاها شده بود که اکنون دبی آب پشت سد مطلوب است و با فروکش کردن تدریجی از سد تنظیمی مدیریت شده است.

آخرین وضعیت سد تنظیمی شهدای رامشیر/هیچ خطر سیلابی روستاها را تهدید نمی‌کند + فیلمچرا سیلوی رامشیر ساخته نمی‌شود؟ + فیلم

در ادامه  فیلم مصاحبه فرهاد ایزدجو مدیرکل سازمان آب‌وبرق خوزستان را ببینید.

انتهای پیام/343/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سد تنظیمی کنترل سیلاب سازمان آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۹۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش مدیریت بحران در ۵ استان

سخنگو و معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور از آماده‌باش مدیریت بحران برای بارندگی‌های شدید در ۵ استان خبر داد و توصیه‌ها و هشدارهایی را نیز به مردم ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه ابلاغ آماده‌باش کامل به دستگاه‌های امدادی، انتظامی و خدماتی در سراسر این پنج استان انجام شده است، گفت: تاکید کردیم که جلسات ستاد‌های پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران در سطح استان و شهرستان‌ها به طور منظم برگزار و گزارش آن به سازمان مدیریت بحران کشور داده شود. تمامی فرمانداران و بخشداران نیز باید نسبت به انجام بازدید میدانی از کلیه مناطق پرخطر اقدام کرده و تمهیدات لازم را در خصوص ایمن‌سازی کانون‌های بحرانی از طریق برنامه‌ریزی و تقسیم کار بین اعضای ستاد‌های مدیریت بحران اتخاذ کنند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر اینکه باید صدور هشدار و اطلاع رسانی به مردم در مناطق مختلف از طریق صداوسیما، فضای مجازی، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، ائمه جماعت و... انجام شود، گفت: ابلاغ کردیم تاحرکت کلیه شناور‌ها متوقف و تخلیه شهروندان، صیادان، مسافران و عشایر ساکن در بستر رودخانه ها، نوار‌های ساحلی، حاشیه مسیل‌ها، سکونت‌گاه‌های ناایمن و تفرجگاه‌های در معرض خطر سیلاب انجام شود.

وی با بیان اینکه هماهنگی برای انسداد احتمالی محور‌های آسیب دیده از سیلاب، جاده‌های ناایمن و در معرض خطر در طول مدت بارش‌ها توسط فراجا و در راستای جلوگیری از تلفات جانی در سطح جاده‌ها نیز انجام شده است، گفت: استقرار کلیه ماشین آلات سنگین و تجهیزات مهندسی در کانون‌های در معرض خطر با هدف امدادرسانی فوری به آسیب دیدگان احتمالی نیز باید انجام شود و ما براین موضوع تاکید کردیم.

ظفری بر ضرورت آمادگی کلیه مکان‌های اسکان اضطراری تاکید کرد و گفت: لازم است که خانوار‌های در معرض خطر به این مراکز جابجا شده و روستا‌ها و محله‌های در معرض خطر سیل و آبگرفتگی به صورت کامل تخلیه شوند. بازدید میدانی و ارزیابی از وضعیت کلیه سدها، بند‌های خاکی و تقاطع‌های جاده‌ای و تعیین ناظر در هر منطقه برای رصد و تحلیل مستمر سازه‌های مذکور نیز الزامی است و مدیریت بحران بر آن تاکید کرده است.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور بیان اینکه لازم است برای ارتقاء پایداری و تاب‌آوری شبکه‌های آب، برق و گاز در برابر سیلاب و جلوگیری از وقوع هرگونه خسارت و قطعی در شبکه‌های مذکور در سراسر استان اقدام شود، گفت: تقویت و آمادگی تیم‌های تخصصی و تجهیزات امداد و نجات در سیلاب در مناطق مختلف توسط جمعیت هلال احمر و واحد‌های آتش نشانی در سراسر استان نیز باید مورد توجه باشد.

وی آموزش و اطلاع‌رسانی به کشاورزان برای مدیریت سیلاب در سطح مزارع و جلوگیری از هرگونه خسارات احتمالی به محصولات کشاورزی و دامداران، ارسال مستمر گزارش جامع اقدامات و آخرین وضعیت فعالیت سامانه بارشی در سطح استان به واحد هشدار سریع سازمان مدیریت بحران کشور و ... را نیز از دیگر تاکیدات سازمان مدیریت بحران کشور در ابلاغیه اخیر اعلام کرد.

هشدار‌های مدیریت بحران به مردم در مورد سیل و آبگرفتگی

ظفری در ادامه توصیه‌هایی را نیز به مردم و ساکنان مناطق متاثر از بارش‌ها ارائه کرد و گفت: اجتناب از سفر‌های غیر ضروری در بازه زمانی هشدار، عدم استقرار در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مناطقی که مستعد وقوع سیلاب، زمین لغزش و رانش هستند، توجه عشایر و دامداران به هشدار‌های صادره و عدم توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، مسیل‌ها و آبراه‌ها، عدم حضور کوهنوردان در کوهستان و صعود به ارتفاعات، عدم اعزام تور‌های تفرجی و گردشگری به مناطق کوهستانی و مستعد سیلاب از جمله توصیه‌هایی است که باید در این شرایط مورد توجه قرار بگیرد.

به گفته وی توجه به دستورات پلیس و دستگاه‌های عملیاتی از جمله راهداری، اورژانس، جمعیت هلال احمر و عدم تردد از مسیر‌های فرعی به دلیل انسداد جاده‌های اصلی، عدم استقرار در زیر درختان یا مکان‌هایی که احتمال سقوط اجسام در آن وجود دارد، عدم عبور از سازه‌های تقاطعی و پل‌های رودخانه‌های سیلابی، مدیریت زمان و مسیر در سفر‌ها با توجه به هشدار‌های صادره از دیگر توصیه‌هایی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور اضافه کرد: باتوجه به رهاسازی آب سد‌ها و آب‌بندان‌ها، لازم است که ساکنان پایین دست از استقرار در مسیل‌ها خودداری کنند. همچنین از توجه به اخبار و شایعات پرهیز کنند.

دیگر خبرها

  • نتیجه سرعت بالا و عدم کنترل سر پیچ (فیلم)
  • سیلاب مهیب؛ خیابان های چابهار غرق در آب شدند(فیلم)
  • سیلاب و خطر خروج تمساح پوزه کوتاه
  • گرفتار شدن اتوبوس در سیلاب نیکشهر (فیلم)
  • تغییر نگرش از رویکرد کنترل سیلاب به سمت مدیریت سیلاب
  • وقوع سیلاب در کرمان خسارت جانی نداشت
  • راه ارتباطی هشت روستای کوهستانی منطقه ریگان قطع شده است
  • آماده‌باش مدیریت بحران در ۵ استان
  • سیل در سیستان و بلوچستان جان ۳ نفر را گرفت
  • هوشمند‌سازی عملیات بندری وسایل نقلیه در بنادر شرق هرمزگان