Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: طرح دو فوریتی اقدام راهبردی برای رفع تحریم‌ها با هدف مقرر کردن اولتیماتوم برای کشورهای غربی و توسعه صنعت هسته‌ای کشور فردا در جلسه فوق‌العاده مجلس بررسی می‌شود. - اخبار استانها -

حسینعلی حاجی دلیگانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اصفهان با اشاره به وظایف مجلس شورای اسلامی در خصوص ترور دانشمندان اظهار داشت: مباحث زیادی روز چهارشنبه به صورت غیر علنی و بعد از آن علنی در این باره شده است که منجر به طرح یک فوریتی تجدید شود و تبدیل به دو فوریتی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: دیروز در سه نوبت در کمیسیون امنیت ملی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و فردا نیز در دستور کار فوق‌العاده صحن علنی مجلس قرار داده شده تا بتوانند بررسی کنند.

تصویب دو فوریت طرح اقدام راهبردی و لغو تحریم‌ها / فردا جلسه اضطراری و فوق‌العاده‌ای تشکیل می‌دهیمبررسی طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها با حضور"کمالوندی" در کمیسیون انرژیرئیسی: دعوت به خویشتنداری چراغ سبز به تروریستهاست/ "فخری‌زاده" قهرمان بی‌اثرکردن تحریم و تهدید حوزه هسته‌ای و دفاعی بود

عضو هئیت رئیسه مجلس خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی با این طرح به دنبال این است که به نحوی عمل کنند که یک اولتیماتوم برای کشورهای غربی برای رفع تحریم‌ها قرار داده شود و توسعه آنچه که حق مردم ایران در صنعت هسته‌ای ایران است محقق شود.

انتهای پیام/169/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۹۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین آزمایش ضد حمله هسته‌ای کره شمالی

کره شمالی نخستین رزمایش شبیه سازی ضد حمله هسته‌ای خود را برگزار کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، خبرگزاری رسمی کره شمالی گزارش داد پیونگ یانگ نخستین رزمایش ضد حمله هسته‌ای خود را برای شبیه سازی سیستم مدیریت ماشه هسته‌ای برگزار کرد.

براساس این گزارش، این رزمایش با هدایت کیم جونگ اون رئیس این کشور انجام شد، تا بار دیگر هشداری آشکار برای دشمنان کره شمالی باشد.

همزمان ارتش کره جنوبی اعلام کرد همزمان با این رزمایش، پیونگ یانگ چند فروند موشک بالستیک کوتاه برد را از سواحل شرقی خود به سمت دریا پرتاب کرد.

همچنین در بخشی از این رزمایش، عملیاتی موسوم به «ماشه هسته‌ای» برای آزمایش سیستم مدیریت هسته‌ای ملی برگزار شد که در آن نیروهای توپخانه برای نمایش توانایی‌های هسته‌ای مختلف خود و در اعتراض به تمرین ها و رزمایش های نظامی تحریک آمیز و تهاجمی آمریکا و کره جنوبی در منطقه، وارد این رزمایش شدند.

خبرگزاری کره شمالی تصریح کرد رئیس کیم به مشاهده و ارزیابی حرکات مختلف در این رزمایش شبیه سازی شده شامل مانور نیروها در موقعیت ضد حمله هسته‌ای و شلیک توپخانه با کلاهک های هسته‌ای آزمایشی پرداخت.

همچنین رئیس کیم، آمادگی بهترین تسلیحات حمله هسته‌ای تاکتیکی کشورش در جهان را مورد تحسین قرار داد و رضایت خود را از این رزمایش اعلام کرد.

این در حالی است که به نظر می رسد کره شمالی در حال آماده شدن برای پرتاب یک ماهواره جاسوسی دیگر به فضاست. این کشور پیشتر در ماه نوامبر یک فروند ماهواره شناسایی را با موفقیت در مدار زمین قرار داد.

هفته گذشته نیز کره شمالی یک فروند موشک کروز استراتژیک را برای آزمایش یک کلاهک هسته‌ای بزرگ و یک موشک جدید ضد هواپیما آزمایش کرد.    

براساس گزارش سازمان موشکی کره شمالی، آزمایش قدرت یک کلاهک جنگی فوق العاده بزرگ که برای موشک کروز استراتژیک «هواسال-1 آر ای-3» طراحی شده و پرتاب آزمایشی یک فروند موشک جدید ضد هواپیمای «پیولجی -1-2» انجام شد.

چند روز پیش سه منبع آگاه اعلام کردند آمریکا، کره جنوبی و ژاپن در تلاش برای راه اندازی هیئتی جدید از کارشناسان چند ملیتی خارج از سازمان ملل، به منظور ارزیابی و اجرای تحریم ها علیه کره شمالی هستند.

این تلاش پس از آن انجام می شود که روسیه از تمدید سالانه ماموریت کارشناسان سازمان ملل خودداری کرد. کارشناسانی که طی 15 سال گذشته روند اجرای تحریم هایی را ارزیابی می کردند که با هدف تعدیل برنامه های موشکی و اتمی کره شمالی وضع شده بود.

این در حالی است که مسکو و پکن خواستار کاهش تحریم ها علیه کره شمالی شدند تا بدین ترتیب روند مذاکرات دیپلماتیک با پیونگ یانگ آغاز شده و از درد و رنج انسانی در این کشور فقیر کاسته شود.

کره شمالی از سال 2006 تاکنون، به‌دلیل برنامه اتمی و موشک‌های بالستیک خود، تحت تحریم‌های متعدد سازمان ملل قرار دارد، این تحریم‌ها شامل ممنوعیت توسعه و گسترش موشک‌های بالستیک است. این تکنولوژی برای پرتاب نخستین ماهواره جاسوسی پیونگ یانگ به مدار زمین بکار گرفته شد و برای آزمایش ده‌ها موشک بالستیک طی 20 ماه گذشته استفاده شده است. آمریکا بارها هشدار داده که پیونگ یانگ آماده انجام هفتمین آزمایش اتمی خود است.

کره شمالی یک موشک جدید ضد هواپیما پرتاب کردتلاش آمریکا و متحدانش برای ارزیابی تحریم‌ها علیه کره شمالی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فلسطین نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب را خواستار شد
  • افزایش 22 درصدی ارزش صادرات صنایع دستی از آذربایجان‌غربی
  • اولین آزمایش ضد حمله هسته‌ای کره شمالی
  • آغاز فروش فوق‌العاده سایپا با تحویل ۳ ماهه از فردا + جزییات
  • بررسی طرح کنترل اجاره بهای املاک مسکونی
  • ندیمی در گفت و گو با قدس: دیپلماسی انرژی فعال در منطقه به ما کمک کرد که از گستردگی تحریم ها جلوگیری کنیم
  • رییس قوه قضاییه: برای فراجا وظایف و مسئولیت‌هایی در حوزه عفاف و حجاب مقرر شده/ اگر قانون مرتبط با عفاف و حجاب نیز که اکنون در مجلس است، نهایی شود، باز هم در بخشی از این قانون، پلیس باید ورود داشته باشد
  • بررسی جزئیات طرح تشکیل «سپند» وزارت دفاع در دستور کار مجلس قرار گرفت
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی جزییات طرح تشکیل «سپند» وزارت دفاع
  • دولت سیزدهم در دیپلماسی اقتصادی موفق عمل کرده است