Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رییس جمهور با اشاره به همکاری‌های موثر ایران با کشور‌های درگیر با تروریسم داعش به ویژه دولت‌های عراق و سوریه که به سرکوبی یکی از خطرناک‌ترین تهدیدات تروریستی در جهان منجر شد، گفت: متاسفانه امروز ایران خود در معرض تروریسم دولتی قرار گرفته است. ترور سال گذشته قهرمان ملی کشور ما در مبارزه با تروریسم، سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی و ترور چند روز اخیر شهید دکتر محسن فخری زاده از دانشمندان و مدیران حوزه دفاعی کشورمان، نمونه‌های بارز بکارگیری ابزار تروریسم دولتی، علیه ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا، اسحاق جهانگیری بعد از ظهر امروز(دوشنبه) در نوزدهمین اجلاس شورای نخست وزیران کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگ‌های که به میزبانی کشور هند و از طریق ویدئوکنفرانس برگزار شد، افزود: البته ایران در فرصت مناسب به این جنایت ضد انسانی پاسخ قاطع و حساب شده خواهد داد.

متن کامل سخنان معاون اول رییس جمهور در نوزدهمین اجلاس شورای نخست وزیران کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگ‌های به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای رئیس،

نخست وزیران محترم،

خانم ها و آقایان،

در ابتدا مایلم قدردانی خود را از آقای ونکایا نایدو، معاون محترم رئیس جمهور هند به خاطر میزبانی این نشست اعلام کنم. خرسندم فرصتی فراهم شد تا در اجلاس نخست وزیران محترم سازمان همکاری شانگهای حضور یابم.

عالی جنابان،

در دنیای پرمخاطره امروز، نهادهای منطقه ای یکی از موثرترین سازوکارهای مدیریت و حل و فصل مسائل منطقه ای، جهانی و حتی ملی هستند. به این اعتبار، اعضای سازمان همکاری شانگهای می توانند با بهره¬گیری از ظرفیت ها و فرصت¬های وسیع همکاری¬های چندجانبه، نقش مهمی در توسعه و پیشرفت ایفا کنند.

همکاران گرامی،

با پایان جنگ سرد، چندجانبه گرایی از سوی برخی از کشورها به ویژه آمریکا با چالش جدی مواجه شده است. برجام که به عنوان یکی از دستاوردهای مهم دیپلماسی بین المللی دهه اخیر است، به رغم رویکرد برجام ستیزانه و خروج غیرقانونی دولت ترامپ و اعمال تحریم های ظالمانه علیه کشور ما و بی عملی کشورهای اروپایی عضو، به واسطه سیاست صلح طلبانه و صبر راهبردی ایران و با حمایت اعضای جامعه بین المللی، از جمله اعضای سازمان همکاری شانگهای و البته با مقاومت ملت بزرگ ایران تاکنون پایدار مانده است. هر چند ایران منفعت قابل توجهی از اجرای آن نبرده است اما همچنان برای تقویت رویکرد چند جانبه گرایی، درصدد بازگشت توازن و تعادل در انجام تعهدات طرفین به این توافق بین المللی است.

همکاران گرامی،

با کمال تاسف یکی از ابزارهایی که دولت آمریکا همواره از آن برای اعمال فشار بر کشورهای مستقل بهره می برد، تحریم های غیرقانونی و ظالمانه ای است که در نهایت مردم کشورها را هدف قرار می دهد. ابزار مهم این کشور در پیشبرد سیاست تحریم، استفاده از سازوکارهای بانکی و دلار است. از آنجایی که اعمال تحریم های یکجانبه آمریکا به عنوان اقدامی علیه تجارت آزاد جهانی محسوب می شود و می تواند برای هر رقیب سیاسی یا اقتصادی این کشور نیز تکرار شود، جای آن دارد که سازمان همکاری شانگهای برای خنثی کردن این دست اقدامات غیرقانونی تدابیری متناسب اتخاذ کند.

بهترین راه مقابله در این خصوص، یافتن سازوکارهای بانکی و پولی بین منطقه ای است که بتواند کشورهای مستقل منطقه را از چرخه تحریم های ظالمانه خارج نماید و زمینه های لازم را برای تبادل تجاری و اقتصادی بین منطقه ای با استفاده از پول های ملی و یا تعریف ارز واحدی فراهم آورد که بتواند جایگزین مناسبی برای ارز واسط دلار در روابط تجاری کشورهای منطقه باشد. همچنین می توان با تاسیس مرکز ترانزیت و حمل و نقل منطقه ای در چارچوب سازمان همکاری شانگهای، زمینه تسهیل و توسعه همکاری های اقتصادی را بیش از گذشته فراهم کنیم.

خانم ها و آقایان،

حدود یکسال است، جهان درگیر بیماری عالم گیر کرونا شده است. ایران از ابتدای مواجهه با این همه گیری، اقدامات همه جانبه ای برای مقابله با این بیماری انجام داد. این اقدامات در حالی است که ملت ایران علاوه بر رویارویی با این ویروس مهلک با ویروس خطرناک تری به نام تحریم اقتصادی ظالمانه آمریکا نیز روبرو است. پدیده ای که در مواردی حتی دسترسی به دارو و تجهیزات پزشکی را برای بیماران خاص، کودکان، سالمندان و زنان با دشواری مواجه ساخته است. هرچند با تکیه بر دانش داخلی به سرعت بسیاری از نیازمندی های درمانی بیماران را برطرف ساختیم، اما ننگ این ظلم آشکار و اقدام غیرانسانی و ضد حقوق بشری تا ابد بر پیشانی بانیان آن باقی خواهد ماند.

اعضای محترم،

متاسفانه به رغم همکاری های موثر ایران با کشورهای درگیر با تروریسم داعش به ویژه دولت های عراق و سوریه که به سرکوبی یکی از خطرناک ترین تهدیدات تروریستی در جهان منجر شد، امروز ایران خود در معرض تروریسم دولتی قرار گرفته است. ترور سال گذشته قهرمان ملی کشور ما در مبارزه با تروریسم، سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی و ترور چند روز اخیر شهید دکتر محسن فخری زاده از دانشمندان و مدیران حوزه دفاعی کشورمان، نمونه های بارز بکارگیری ابزار تروریسم دولتی، علیه ایران است. انتظار داریم نهادهای بین المللی، منطقه¬ای و دولت¬ها در برابر تروریسم دولتی سکوت نکنند و با محکوم کردن آ‌ن، مانع از تکرار این دست اقدامات ضد انسانی شوند. البته ایران در فرصت مناسب به این جنایت ضد انسانی پاسخ قاطع و حساب شده خواهد داد.

همکاران گرامی،

جمهوری اسلامی ایران امنیت و ثبات کشورهای منطقه و همسایگان را امنیت و ثبات خود می داند و از برقراری صلح در منطقه قره باغ استقبال می کند. ما با جمهوری آذربایجان و جمهوری ارمنستان مرز مشترک و اشتراکات فراوان تاریخی داریم، امیدواریم پایان درگیری نظامی در این منطقه، آغازی برای شکوفایی اقتصادی آن باشد. ایران آمادگی دارد تا با استفاده از ظرفیت های اقتصادی خود به ویژه در حوزه ترانزیت و انرژی در بازسازی مناطق جنگ زده مشارکت کند.

آقای رئیس، عالی جنابان،

جمهوری اسلامی ایران با عنایت به موقعیت جغرافیایی، تاریخی، فرهنگی و اقتصادی ویژه خود که پیوند دهنده مناطق گوناگون از جمله آسیای مرکزی و قفقاز، آسیای غربی و خاورمیانه است و بین دریاهای مهم خزر در شمال و خلیج فارس و دریای عمان در جنوب واقع شده، آمادگی دارد به عنوان یکی از کانون های غنی انرژی و شاهراه های مواصلاتی منطقه با کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای برای پیشبرد اهداف اقتصادی مشترک از جمله انتقال و صادرات انرژی و ترانزیت کالا همکاری کند.

به این منظور، بهره برداری از ظرفیت بندر چابهار در جهت رونق کریدور شمال- جنوب، سی پَک و ابتکار "یک کمربند، یک راه" چین می تواند مورد توجه قرار گیرد. اهمیت بندر چابهار و اتصالات ریلی آن، در مسیر افغانستان و آسیای مرکزی، موجب شده است تا ایران به رغم تحریم های غیرقانونی آمریکا، احداث راه آهن چابهار به زاهدان را شروع نماید. فرصت را مغتنم می شمارم و از کشورهای دیگر به ویژه اعضای سازمان همکاری شانگهای برای مشارکت در این پروژه عظیم دعوت به عمل می آورم.

در پایان یکبار دیگر از معاون محترم رئیس جمهور هند و همه دست اندرکاران برگزاری این اجلاس تشکر می کنم و برای دولت و مردم هند و سایر ملت های کشورهای عضو سازمان آرزوی سربلندی و کامروایی می نمایم.

موفق و سربلند باشید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اسحاق جهانگیری سازمان همکاری شانگهای عضو سازمان تروریسم دولتی نخست وزیران منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۰۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام زمان اجرای تعرفه‌های جدید پزشکی | تعرفه‌های درمانی این کشور همسایه ۱۸ برابر ایران است!

به گزارش همشهری آنلاین،‌ دکتر رضا لاری‌پور ، درباره ابلاغ نرخ تعرفه‌های پزشکی سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: اگرچه هیات‌دولت نرخ تعرفه‌های پزشکی را در اوایل فروردین ماه سال جاری تعیین کرد اما این تعرفه‌ها با تاخیر ۲۳ روزه ابلاغ شد. اما در مجموع تعرفه‌های پزشکی ۱۴۰۳ از اول فروردین ماه سال جاری قابلیت اجرا دارد و آنچه که به عنوان معوقه‌های تعرفه‌های پزشکی به حساب می‌آید لازم است که توسط سازمان‌های بیمه‌گر پرداخت شود.

وی با بیان اینکه تعرفه‌های پزشکی که توسط دولت ابلاغ می‌شود برای تمام اعضای جامعه پزشکی لازم‌الاجراست، افزود: علیرغم لازم‌الاجرا بودن تعرفه‌های پزشکی ابلاغی، به عنوان حق‌الناس ذی‌نفعان این مولفه به حساب می‌آید.

لاری‌پور ادامه داد: نرخ تعرفه‌های پزشکی امسال و در دولت سیزدهم ۳۵ درصد افزایش یافت. اگرچه نرخ تعرفه ابلاغی از سوی دولت با نرخ تعرفه مصوب شورای عالی بیمه چند درصد اختلاف دارد اما سعی شده جزئیات تعرفه‌های پزشکی مانند «ویزیت»، «هتلینگ»، «جزء فنی» و «جزء حرفه‌ای» متناسب با نرخ تورم کشور افزایش یابد. به طور مثال، افزایش ۴۰ درصدی رشد ویزیت و رشد ۴۵ درصدی جزء حرفه‌ای جزو تلاش‌های افزایش جزئیات تعرفه‌های پزشکی متناسب با نرخ تورم به حساب می‌آید.

وی با اشاره به افزایش ۳۵ درصدی نرخ تعرفه‌های پزشکی اظهار کرد: بررسی افزایش تعرفه‌های پزشکی سال ۱۴۰۳ در مقایسه با افزایش تعرفه‌ها طی یک دهه گذشته بیانگر این است این مولفه‌ها تا پیش از این تا این حد افزایش نداشته است. امیدواریم که با افزایش متناسب تعرفه‌های پزشکی طی سال‌های آتی نیز شاهد نگهداشت و پاسداشت نیروی انسانی نظام پزشکی کشور باشیم.

لاری‌پور درباره نقش بیمه‌ها در پوشش تعرفه‌های پزشکی گفت: یکی از نکات مهم و اساسی در ارتباط با تعرفه‌های پزشکی این است که بیمه‌ها به عنوان عناصر اصلی پرداخت‌کننده موظف هستند که نسبت به پرداخت به موقع اقدام کنند؛ نه اینکه پرداخت‌ها با تاخیرهای چندین ماهه انجام شود. همچنین مردم کمترین نگرانی را به هنگام مراجعه به ارائه دهندگان خدمات سلامت داشته باشند و با پرداخت حق بیمه بتوانند با آرامش خاطر در هنگام بیماری به پزشکان مراجعه کنند.

معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی درباره نرخ تعرفه‌های پزشکی ایران در مقایسه با سایر کشورها نیز توضیح داد: همچنان نسبت به تعرفه پزشکی سایر کشورهای جهان فاصله داریم. نرخ تعرفه‌های پزشکی ایران با کشورهای همسایه نظیر ترکیه، هند، پاکستان و عراق همواره اختلاف دارد. افزایش نرخ ارزی ماه‌های اخیر نیز سبب شده اختلاف تعرفه‌های پزشکی ایران در مقایسه با کشورهای دیگر افزایش یابد.

وی ادامه داد: بررسی‌ها بیانگر این است نرخ تعرفه‌های پزشکی کشورهای ترکیه، پاکستان و افغانستان به ترتیب ۱۸، ۸ و ۸ برابر نرخ تعرفه‌های پزشکی کشور ما است. همچنین نرخ تعرفه‌های پزشکی کشورهای حاشیه خلیج فارس و عراق به ترتیب ۳۰ و ۲۵ برابر نرخ تعرفه‌های کشور است.

لاری‌پور افزود: به طور قطع، هزینه‌های ویزیت در کشورهای دیگر نسبت به ایران بالاتر است اما نکته مهم و اساسی این است که کیفیت ارائه خدمات درمانی کشور جزو نقاط قوت و از پایه‌های اساسی احساس آرامش در مردم به حساب می‌آید که با هیچ بدیل دیگری قابل مقایسه و همسانی نیست.

معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی با اشاره به نرخ تعرفه‌های پزشکی گفت: اگر خواهان رسیدن به تعرفه‌های پزشکی کشورهای دیگر هستیم باید به این نکته توجه کنیم اگر نرخ تعرفه‌های پزشکی طی سال‌های گذشته فریز نمی‌شد و متناسب با نرخ تورم افزایش می‌یافت، با چالش امروز، مواجه نمی‌شدیم. لذا نسبت به ادوار گذشته، عدد نرخ تعرفه‌های پزشکی که در دولت سیزدهم مصوب شده، قابل قبول و یک افزایش منطقی است.

لاری‌پور ادامه داد: اگرچه نرخ تعرفه‌های ابلاغی با عدد شورای عالی بیمه که با حضور ذی‌نفعان، خبرگان حوزه سلامت، ارائه‌دهندگان خدمات مانند بیمه‌ها و سازمان برنامه و بودجه تصویب شده بود، متفاوت است اما با این اوصاف باید گفت دستاورد تعرفه‌ای حاصل شده است اما با توجه به فریز تعرفه‌ها در سال‌های گذشته و همچنین نرخ تورم، باز هم رشد لحاظ شده تکافوی نیازهای امروز جامعه پزشکی را ندارد.

کد خبر 844833 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر مهم وزارت بهداشت و درمان تعرفه پزشکی

دیگر خبرها

  • هشت پیشنهاد ایران به نشست وزیران علوم سازمان همکاری شانگهای
  • دیپلمات سابق ایران: اینکه 10 کشور برای دفع حمله ایران مجبور به همکاری بودند مهم است
  • لزوم همکاری ‌های امنیتی در بستر سازمان شانگهای
  • اعلام از سرگیری فعالیت بازرسان آژانس در ایران/ تصویب اقدامات ضد ایرانی بیشتر از سوی مجلس نمایندگان آمریکا/ تشدید تنش میان فرانسه و جمهوری آذربایجان با فراخوان سفیر
  • ویزای زیارتی یا گردشگری برای کشورهای عضو شانگهای برقرار شود
  • ردپای مهاجران غیرقانونی در حوادث تروریستی کشور /نماینده چابهار: دلار ۶۵ هزار تومانی در شأن مردم ایران نیست
  • روسیه تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس را غیرقانونی خواند
  • مرجعیت ایران برای بهداشت کشورهای منطقه مدیترانه شرقی
  • اعلام زمان اجرای تعرفه‌های جدید پزشکی | تعرفه‌های درمانی این کشور همسایه ۱۸ برابر ایران است!
  • تأکید امیرعبداللهیان بر نقش سازمان بهداشت جهانی برای کمک به غزه