Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-18@16:09:28 GMT

صادرات2.7میلیارددلاری ایران به افغانستان

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۶۱۳۵۳

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و افغانستان گفت: پیش بینی می شود صادرات ایران به افغانستان تا پایان سال به ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار برسد. ناطقان: حسین سلیمی در مورد وضعیت تجارت ایران و افغانستان،گفت: با افتتاح  خط ریلی بین ایران و افغانستان و امکان حمل بار از طریق قطار بین دو کشور شرایط آسان تری برای حمل و نقل کالا بین دو کشور بوجود آمده است، بنابراین امیدواریم که این موضوع اثرات مثبتی بر روند تجاری دو کشور داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و افغانستان،  گفت: حمل بار از طریق قطار به افغانستان برای صادرکنندگان هزینه کمتری نسبت به حمل بار با کامیون دارد ضمن اینکه معطلی هایی که در حمل بار از طریق کامیون وجود دارد مانند معطلی در گمرکات کشور و  معطلی برای  نقل و انتقال بار از کامیون های ایرانی به کامیون های کشور افغانستان کاهش می یابد.  

وی گفت: در حال حاضر از طریق قطار بیشتر امکان حمل سوخت به کشور افغانستان وجود دارد اما با برنامه ریزی های انجام شده بزودی امکان حمل کالاهای دیگر از طریق خط ریلی  ایران به افغانستان فراهم می شود.

وی با اشاره به اینکه وضعیت تجارت بین دو کشور ایران و افغانستان نسبت به مدت مشابه سال گذشته تغییر چندانی نداشته است، گفت: با توجه به مشکلات ناشی از کرونا و تعطیلی ها و محدودیت های کرونایی  پیش بینی بینی می  شود صادرات ایران به کشور افغانستان تا پایان سال به ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار برسد.
منبع: مشرق برچسب ها: صادرات ، ایران ، افغانستان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: صادرات ایران افغانستان ایران و افغانستان دو کشور حمل بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۱۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) مقام ارشد طالبان از سد کجکی بازدید و پرآبی هیرمند را تایید کرد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

عبدالغنی برادر، معاون امور اقتصادی نخست‌وزیر طالبان، در بازدید از سد کجکی گفته است که امسال به دلیل بارندگی زیاد، سطح آب پشت این سد افزایش یافته و بیشتر سدها افغانستان مثل این سد پر از آب شده‌ است.

سد کجکی در ولایت هلمند، در جنوب افغانستان واقع است که بر روی یکی‌ از شاخه‌های اصلی رودخانه هیرمند ساخته شده است، رودخانه‌ای که آب آن پس از عبور از چند ولایت غرب کشور به ایران می‌رسد.

در تابستان گذشته حسن کاظمی قمی، نماینده ویژه رئيس جمهور ایران در امور افغانستان گفته بود بنا به گزارش‌ هیئت فنی ایران، میزان آب در این سد کمتر از یک سال نرمال است و میزان حقابه ایران از هیرمند به هر صورت به درستی و با عدالت داده شود.

مقام‌های حکومت طالبان و ایران هنوز روشن نکرده‌اند که وضعیت حقابه ایران از هیرمند در سال جاری چگونه است. در سال‌های اخیر حقابه ایران، موضوع جنجالی میان دو کشور بوده است.

حکومت طالبان تاکید کرده است که حقابه ایران را بنا به معاهده آب میان دو کشور می‌دهد.

عبدالغنی برادر گفته است: به دلیل خشکسالی و کمبود آب در بندها سطح تولید برق نیز کاهش یافته بود، اما حالا با پر شدن بندها، بخش زراعت و سطح تولید برق در کشور نیز افزایش خواهد یافت.

او پروژه بند کجکی را برای افغانستان ملی و حیاتی خوانده است.

سد کجکی در ولسوالی کجکی هلمند یکی از بزرگترین‌ سدها در افغانستان است که برای مهار سیلاب‌های موسمی، آبیاری زمین‌های کشاورزی و تولید برق ساخته شده است.

دیگر خبرها

  • ارتش در حال انجام انسداد مرزی ایران و افغانستان است
  • رهاسازی حقابه هیرمند به ایران
  • کشف بیش از ۱۰۰ کیلو تریاک جاسازی شده در بار خیار
  • بازدید وزیر کشور از مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • انتقال بیش از ۱۵۱ هزار تن کالا در افغانستان
  • (ویدئو) مقام ارشد طالبان از سد کجکی بازدید و پرآبی هیرمند را تایید کرد
  • سخت گیری افغانستان برای تردد ناوگان ایرانی
  • جابه جایی ۵۵۵ میلیون تن کالا از طریق جاده های کشور در سال ۱۴۰۲
  • در حج تمتع ۸۷ هزار و ۵۵۰ زائر خانه خدا راهی کشور عربستان می‌شوند
  • جنگ کریدورها| هند و یونان علیه چین و ترکیه؛ جایگاه ایران کجاست؟ + فیلم