Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، عباس نور محمدی گفت: متقاضیان واجد شرایط برای انعقاد قرارداد بیمه اختیاری نیازی به مراجعه به شعب سازمان تامین اجتماعی ندارند و می‌توانند از طریق سامانه خدمات غیر حضوری این سازمان به نشانی eservices.tamin.ir این کار را انجام دهند

مدیرکل بیمه تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: از امروز به بعد متقاضیانی که سن آنها زیر ۵۰ سال باشد در صورت داشتن ۳۰ روز سابقه بیمه پردازی, به صورت غیر حضوری می توانند  قرار داد بیمه اختیاری منعقد کنند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نورمحمدی اظهار داشت: این اقدام غیر حضوری با همکاری بانک رفاه کارگران و پرداخت حق بیمه در سامانه یاد شده و وصول تاییدیه انجام می‌شود.  
                                                                                                                                  مدیرکل تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد افزود: با تحقق کامل طرح ۳۰۷۰ تا بهمن ماه سال جاری ۷۰ میلیون از ۹۶ میلیون مراجعه سالیانه به شعب تامین اجتماعی کاهش خواهد یافت .

وی در خصوص سایر خدمات غیرحضوری این سازمان نیز گفت: پرداخت کمک هزینه ازدواج بیمه شدگان اصلی، ابلاغ احکام مطالباتی کارفرمایان،  ابلاغ مفاصا حساب به پیمانکاران و واگذارندگان کار، ثبت نام افراد تبعی توسط بیمه شدگان اصلی، درخواست تکمیل سوابق پرداخت حق بیمه به صورت کسری از ماه، استعلام وضعیت دریافت مستمری، استعلام ارتباط بیمه‌ای بیمه شدگان و حذف مراجعه فرزندان اناث  مستمری بگیران با ثبت هوشمند خاتمه کفالت، از دیگر خدماتی است که تا کنون در قالب طرح ۳۰۷۰ امکان ارایه آنها به صورت غیرحضوری فراهم شده است.

نورمحمدی از کارفرمایان، بیمه شدگان و مستمری بگیران خواست برای دریافت خدمات بیمه ای خود تا حد امکان از مراجعه حضوری به شعب سازمان تامین اجتماعی خودداری و با ثبت نام و درج اطلاعات هویتی خود در سامانه eservices.tamin.ir خدمات مورد نیاز خود را به صورت غیرحضوری دریافت کنند.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

منبع: فارس

کلیدواژه: تامین اجتماعی بیمه کهگیلویه و بویراحمد انعقاد قرارداد تامین اجتماعی بیمه شدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۱۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دورنمای تأمین‌اجتماعی با استمرار رویکرد تحولی در دولت سیزدهم؛ امیدبخش و مثبت است

امتداد - میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در مراسم آغاز عملیات اجرایی سه پروژه بیمه‌ای و درمانی این سازمان در اردبیل که با حضور علی نیکزاد نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی، جمعی از مدیران و مسئولان محلی استان و نیز نمایندگان و مسئولان تشکل‌های صنفی کارگری، کارفرمایی و بازنشستگان استان اردبیل برگزار شد، با اشاره به این‌که پرداخت حقوق فروردین بازنشستگان از 20 فروردین آغاز شده، اعلام کرد افزایش حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در حقوق اردیبهشت آنان اعمال و مابه‌التفاوت فروردین نیز خرداد ماه پرداخت خواهد شد، برخی بحران‌نمایی‌های افراطی در حوزه حکمرانی تأمین‌اجتماعی را رد کرد و دورنمای آینده این حوزه را با استمرار رویکرد تحولی آغاز شده در سازمان تأمین‌اجتماعی در دولت سیزدهم؛ امیدبخش و مثبت دانست. وی گفت: هرچند تا رسیدن به نقطه آرمانی و ایده‌آل در حوزه حکمرانی تأمین‌اجتماعی فاصله داریم اما دستاوردهای سازمان تأمین‌اجتماعی در دولت سیزدهم نشان‌دهنده آن است که اگر توسعه‌ای بیندیشیم و عمل کنیم و رویکرد جهش تحولی آغاز شده را استمرار بخشیم، با ظرفیتی که در کشور و در سازمان تأمین‌اجتماعی وجود دارد، تمام مشکلات، محدودیت‌ها و کاستی‌ها قابل مدیریت است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  موسوی با اشاره به این‌که پرداخت حقوق فروردین بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از بیستم فروردین آغاز شده است، گفت: تلاش می‌کنیم افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از اردیبهشت ماه در احکام آنان اعمال و معوقات فروردین ماه نیز خردادماه به حساب آنها واریز شود.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به آغاز عملیات احداث سه پروژه بیمه‌ای و درمانی در استان اردبیل شامل مرکز رفاهی، بایگانی راکد و درمانگاه تخصصی اتوبوسرانی، افزود: یکی از رویکردهای کلان سازمان تأمین‌اجتماعی در دولت مردمی سیزدهم، توسعه خدمات و توسعه زیرساخت‌های ارائه خدمات به‌ویژه خدمات درمانی است و در سال جاری برای تکمیل بیش از ۱۳۰ پروژه عمرانی در حال طراحی و احداث در مناطق مختلف کشور در مجموع بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است و تلاش خواهیم کرد با تخصیص بموقع منابع پیش‌بینی شده، پروژه‌های عمرانی حوزه درمان را مطابق با زمانبندی قبلی به سرانجام برسانیم.
وی افزود: با اقدامات انجام شده در دولت مردمی سیزدهم، در سازمان تأمین‌اجتماعی “آینده‌سوزی” و “آینده‌خواری” به “آینده‌سازی” تبدیل شده است. این سازمان در ابتدای دولت سیزدهم با ۱۰۶ هزار میلیارد تومان بدهی بانکی که ناشی از استقراض بی‌رویه از نظام بانکی برای اجرای تعهدات و به تعبیری اجرای تعهدات جاری به قیمت “آینده‌سوزی”  و “آینده‌خواری” در دوره مدیریت‌های گذشته بود، بزرگترین بدهکار بانکی شناخته می‌شد.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: با برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات انجام شده در این مدت، با افتخار اعلام می‌کنیم که سازمان تأمین‌اجتماعی امروز نه تنها بزرگترین بدهکار بانکی نیست بلکه بزرگ‌ترین طلبکار از بخش‌های مختلف است. اگر با مدل مدیریت قبلی پیش می‌رفتیم امروز به ۱۰۶ هزار میلیارد تومان بدهی بانکی قبلی، ۱۲۰ هزار میلیارد تومان دیگر هم اضافه شده بود، یعنی حداقل ماهانه بین ۸ تا ۱۰ هزار میلیارد تومان کسری نقدینگی و سر جمع بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی داشتیم.
موسوی افزود: در حالی‌که در دوره گذشته برای پرداخت ماهانه ۲۷ هزار میلیارد تومان حقوق و مستمری، ماهانه حدود ۴ تا ۵ هزار میلیارد تومان کسری وجود داشت که از محل استقراض بی‌حساب و کتاب از نظام بانکی و ایجاد تعهدات بی‌پشتوانه برای آیندگان تأمین می‌شد، در تمام ماه‌های سال گذشته موفق شدیم حدود ۴۴ هزار میلیارد تومان حقوق بازنشستگان و سایر تعهدات سازمان را بدون یک ریال استقراض از بانک‌ها تأمین کرده و بموقع پرداخت کنیم.
مدیرعامل سازمان تامین‌اجتماعی با تشریح دستاوردها و توفیقات این سازمان، اضافه کرد: اقدامات خوبی در سال‌های اخیر انجام شده و اعداد و آمارهای رسمی گویای وضعیت سازمان تأمین‌اجتماعی است.
وی با بیان اینکه دولت سیزدهم بیشترین پرداخت و تأدیه بدهی بیمه‌ای را با بهترین کیفیت در واگذاری سهام شرکت‌های مطلوب انجام داده است، ادامه داد: رویکرد دولت مردمی به‌ویژه شخص رئیس جمهور و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بحران‌سازی اجتماعی و بزرگنمایی مشکلات برای گذشتن از کنار آنها نیست بلکه این دولت ارائه خدمات بهتر و مطلوب‌تر به تمامی آحاد مردم به‌خصوص بازنشستگان و مستمری‌بگیران و شرکای اجتماعی را در دستور کار قرار داده است.
موسوی افزود: سازمان تأمین‌اجتماعی در دولت سیزدهم تنها به فکر مدیریت وضعیت فعلی نیست بلکه توجه ویژه به تعهدات آینده و بین‌نسلی دارد و با نگاه راهبردی و برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، امروز سازمان تأمین‌اجتماعی در مسیر تحول قرار گرفته و تلاش می‌شود ضمن غلبه بر مشکلات موجود، رویکردهای مبتنی بر آینده‌سوزی و آینده‌خواری به آینده‌سازی تبدیل شود.
وی با بیان اینکه صندوق تأمین‌اجتماعی یک صندوق بین‌نسلی است، افزود: ما در برابر نسل آینده تعهد و مسئولیت داریم و باید جوابگوی آنها باشیم تا علاوه بر جلب رضایت خدا و ارائه خدمات به ذی‌نفعان فعلی، شرمنده آیندگان نباشیم.
مدیرعامل سازمان تامین‌اجتماعی با بیان این‌که توسعه درمان رایگان، یکی از اولویت‌های این سازمان و دولت سیزدهم است، افزود: درمان رایگان و ارائه خدمات درمانی کیفی؛ برای بیمه‌شدگان تحت پوشش این سازمان بسیار مهم و اساسی است و تلاش می‌شود با تأمین و تخصیص به‌موقع اعتبار، مراکز درمانی در حال احداث در زمان مقرر تکمیل و به بهره‌برداری برسد و در اختیار مردم و بیمه‌شدگان تحت پوشش قرار گیرد.
موسوی اضافه کرد: رویکرد کلان سازمان تأمین‌اجتماعی در این دوره، ارائه خدمات بهتر و مطلوب‌تر به بازنشستگان و شرکای اجتماعی است و در سال‌های اخیر برنامه‌های خوبی از جمله سفرهای رایگان به مشهد مقدس و پرداخت تسهیلات بانکی به بازنشستگان مرحله اجرا در آمده که این روند ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به این که در استان اردبیل ۶۲۰ هزار نفر یعنی بیش از ۵۰ درصد جمعیت استان اردبیل تحت پوشش بیمه تأمین‌اجتماعی هستند، گفت: در استان اردبیل چندین پروژه بزرگ و کوچک در بخش درمانی و بیمه‌ای تأمین‌اجتماعی در حال اجراست که از این تعداد ۱۰ پروژه با اولویت در مرحله تکمیل است که تعدادی از آنها امسال به بهره‌برداری می‌رسد.
براساس گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، علی نیکزاد نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: سازمان تأمین‌اجتماعی یک صندوق بین‌نسلی است و باید با همین رویکرد بین نسلی در زمینه توسعه و تقویت آن تلاش کنیم. متأسفانه در دولت‌های گذشته، نگاه به صندوق تأمین‌اجتماعی همچون قلکی برای برداشت منابع آن بوده و نگاه استراتژیک برای صیانت از منابع بین‌نسلی این صندوق وجود نداشته است.
نیکزاد عمده انتظار بیمه‌شدگان را ارائه خدمات رایگان و کیفی در مراکز درمانی ملکی و دولتی اعلام کرد و گفت: سازمان تأمین‌اجتماعی سعی می‌کند تا با حفظ و افزایش ارزش منابع و سرمایه‌های بیمه‌شدگان، بهترین و کیفی‌ترین خدمات را به آنها ارائه کند که در استان اردبیل نیز پروژه‌های در حال اجرا در بخش‌های بیمه‌ای و درمانی، نمایانگر این تلاش و مجاهدت است.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: هر چند در این زمینه برخی محدودیت‌ها وجود دارد ولی قطعاً در دوره فعلی مدیریت سازمان تأمین‌اجتماعی بخشی از مساعدت‌ها انجام شده و همچنان انتظار می‌رود این مساعدت‌ها و همراهی‌ها زمینه بهره‌مندی بیشتر جامعه هدف تأمین‌اجتماعی و نهادهای حمایتی را فراهم آورد.
نیکزاد بیان کرد: عملکرد سازمان تأمین اجتماعی به رغم برخی از مشکلات و نارسایی‌ها مطلوب است و نمایندگان مجلس نیز در کنار مدیرعامل سازمان تلاش‌شان بر این خواهد بود تا موانع برطرف و تقویت صندوق بین‌نسلی تأمین‌اجتماعی را شاهد باشیم.
براساس این گزارش، افشین شیرزاده مدیرکل تأمین اجتماعی استان اردبیل نیز با اشاره به این‌که ساختمان بایگانی راکد تأمین‌اجتماعی استان با زیربنای یک هزار و ۷۰۰ مترمربع و اعتبار ۶۵ میلیارد تومان در مدت زمان کوتاه اجرایی و عملیاتی خواهد شد، گفت: ساختمان کنونی بایگانی راکد در بیمارستان سبلان به دلیل افزایش پرونده‌ها و اسناد و کمبود شدید فضای فیزیکی و عدم وجود سیستم ایمنی حریق و تهویه مطبوع، مشکلات زیادی دارد.
مدیرکل تامین اجتماعی استان اردبیل با اشاره به احداث مرکز رفاهی تأمین‌اجتماعی استان اردبیل در قالب ۱۳ واحد میهمانسرا در شهرک آزادی اردبیل تصریح کرد: احداث این پروژه نیز در زیربنای ۲ هزار و ۲۵۵ متر مربع و با اعتبار اولیه ۴۵ میلیارد تومان با حضور مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی آغاز شد.
شیرزاده تأسیس شعبه تیپ ممتاز شماره ۳ اردبیل، احداث اولین هتل پنج ستاره سازمان تأمین‌اجتماعی در سرعین، احداث ساختمان مستقل شعبه پارس‌آباد، تهاتر ساختمان با شهرداری به میزان ۶۰ میلیارد تومان برای احداث درمانگاه شماره دو اردبیل و خرید زمین با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان برای احداث ساختمان شعبه ۳ اردبیل را از دیگر فعالیت ها و اقدامات سازمان تأمین‌اجتماعی در این استان در سال‌های اخیر عنوان کرد.
در این مراسم همچنین دکتر مهدی نیک سیرت، مدیر درمان تأمین‌اجتماعی استان اردبیل گفت: تعداد تخت‌های بیمارستان تأمین‌اجتماعی سبلان اردبیل، از ۱۶۰ تخت به ۲۵۶ تخت افزایش می‌یابد.
مدیر درمان تأمین‌اجتماعی استان اردبیل افزود: با توجه به اینکه در شهر اردبیل ۴۰۰ هزار بیمه‌شده داریم، وجود درمانگاه تخصصی از ضرورت‌ها است. ساختمان درمانگاه شماره ۲ اردبیل که از محل تهاتر با شهرداری به تملک سازمان تأمین‌اجتماعی درآمده با زیربنایی بالغ بر چهار هزار متر مربع در یک طراحی مناسب مراحل اجرایی خود را سپری می‌کند که امیدواریم دهه فجر امسال این پروژه در اختیار بیمه‌شدگان قرار گیرد.


دکتر نیک‌سیرت افزود: در ۲ شهرستان گرمی و بیله‌سوار با تعیین تکلیف زمین مورد نیاز؛ احداث درمانگاه تخصصی با ۱۰۰ میلیارد تومان منابع پیش‌بینی شده برای هر یک از پروژه‌ها آغاز خواهد شد تا بیمه‌شدگان این شهرستان‌ها از خدمات ارائه شده بهره‌‌مند شوند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • بیمه شدگان اجباری در استان مرکزی هفت درصد افزایش یافت
  • بیش از ۱۴‌ هزار نفر در آذربایجان شرقی عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان،‌ روستاییان و عشایر شدند
  • تعطیلی مدارس این شهرها و استان ها فردا سه شنبه ۲۸ فروردین
  • انعقاد ۳۰ فقره قرارداد خدمات فنی مهندسی در دیگر کشورها
  • مشکلی بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • دیگر مشکلی برای بیمه کارگران ساختمانی وجود ندارد
  • هزینه‌کرد ماهانه ۶۰ میلیارد تومان در تامین درمان ایلام
  • پوشش بیمه ای مادران داری سه فرزند وبیشتر
  • دورنمای تأمین‌اجتماعی با استمرار رویکرد تحولی در دولت سیزدهم؛ امیدبخش و مثبت است
  • قرارگرفتن ۳ میلیون نفر تحت پوشش تامین اجتماعی