Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، علیرضا سیاهپور در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار داشت: این میزان حمل کالا طی یک میلیون و ۵۷۴ هزار سفر تحت صحابت بارنامه توسط ناوگان فعال کالای حمل و نقل جاده ای فارس به مقاصد مختلف درون و برون استانی جابه جا شده است.

وی با اشاره به اهمیت، قابلیت و  توانمندی های بخش حمل ونقل جاده ای کالای فارس با استفاده از امکانات موجود به ویژه آمادگی موثر ناوگان تحت پوشش شرکت های حمل ونقل کالای استان و افزایش قابل توجه صدور بارنامه ها  علی رغم محدودیت های اقتصادی ناشی از فشار تحریم های استکبار جهانی و همچنین تبعات ناشی از گسترش بیماری کووید ۱۹ (کرونا) تأکید کرد: فارس با بیش از ۳۶ هزار دستگاه انواع وسائط نقلیه سنگین باری و حمل فرآوردهای نفتی فعال (۶/۱۰درصد) رتبه نخست کشور  را در این زمینه داراست، ضمن آنکه از حیث فعالیت مستقیم بیش از ۵۵ هزار راننده حرفه ای حمل و نقل جاده ای کالا (دارای کارت هوشمند) نیز در جایگاه اول کشور قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیاهپور عنوان کرد: عمده کالاهای حمل شده استان فارس در هشت ماهه گذشته به مقاصد مختلف برون استانی به ترتیب به مقصد  استان های هرمزگان، یزد، تهران، اصفهان و بوشهر صورت پذیرفته و بیشترین کالاها و تولیدات حمل شده نیز شامل انواع سیمان، اوره، خاک نسوز، گندم و گازوئیل بوده که با برنامه ریزی های مناسب و نقش فعالانه ۲۶۸ شرکت حمل و نقل کالای استان انجام گرفته است.

وی افزود: با هدف افزایش سطح بهره وری در بخش حمل و نقل  جاده ای کالای استان، شناسایی مشکلات، معضلات و موانع موجود در ارتقاء سطح  فعالیت ها و خدمات مرتبط از جمله مباحث مربوط به «طرح پیمایش ناوگان بر اساس تن کیلومتر» و نیز تلاش در جهت تحقق نیازهای فعالان بخش به ویژه  رانندگان زحمتکش، برگزاری جلسات برنامه ریزی و هماهنگی شده هم افزایی های درون و برون بخشی علی الخصوص با تشکل های فعال صنفی کارفرمایی و رانندگان حمل و نقل جاده ای کالا و فرآورده های نفتی استان در دستور کار جدی این اداره کل در سال جاری  قرار داشته و دارد.

سیاهپور تصریح کرد: ناوگان فعال استان فارس در تحقق شعار ارزنده سال که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان «جهش تولید» نام گذاری شده از آمادگی کامل در جا به جایی به موقع کالاها از مبادی به مقاصد مختلف در سطح کشور برخوردار است.

این گزارش حاکی از آن است که بیشترین تناژ کالای حمل شده به ترتیب از شهرستان های شیراز، مرودشت، آباده، نی ریز، فیروزآباد و کوار و کمترین حجم جابجای از مبدا شهرستان های خنج، مهر و رستم بوده است.

انتهای پیام/ ن

منبع: فارس

کلیدواژه: راهداری کالا جابه جایی حمل و نقل جاده جاده ای کالا نقل جاده ای حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۲۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجعه بیش از ۱۸ هزار دستگاه ناوگان سنگین به مرکز معاینه فنی جنوب کرمان

 حمیدرضا علیدادی سلیمانی  گفت: در سال ۱۴۰۲، تعداد ۱۸ هزار و ۵۶۵ دستگاه ناوگان سنگین به مرکز معاینه فنی جیرفت مراجعه کردند که این عدد نشان از رشد ۲۸ درصدی مراجعه به مرکز معاینه فنی سنگین در مقایسه با مدت مشابه در سال ۱۴۰۱ می‌باشد.

وی با اشاره به اینکه برای ارتقای ایمنی در تردد جاده‌ای، حفظ محیط زیست، کاهش ترافیک ناشی از نقص فنی خودرو در جاده‌ها کلیه وسایل نقلیه سنگین ملزم به داشتن برگه معاینه فنی خودرو هستند، افزود: از این تعداد معاینه فنی صورت گرفته، ۹ هزار و ۱۳۹ مورد قبولی مرتبه اول، ۴ هزار و ۵۷۷ مورد قبولی پس از اصلاح عیب و ۴ هزار و ۸۴۹ دستگاه نیز در تست‌های مربوطه رد شدند. 

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب کرمان با بیان اینکه هم اکنون  در جنوب کرمان فقط یک مرکز معاینه فنی فعال است که محل فعالیت آن در شهرستان جیرفت می‌باشد، ادامه داد: در این مرکز، علاوه بر بازدید‌های ظاهری، شامل: کیفیت آج لاستیک‌ها، شیشه‌ها ، آینه‌ها و چراغ‌ها، موارد ایمنی داخل خودرو، آزمون‌های مکانیزه، شامل: تست ترمز، لغزش جانبی چرخ‌ها، تست آلاینده‌ها، و تست نور نیز انجام می‌شود.

وی از کلیه رانندگان پرتلاش و زحمت کش خواست با مراجعه به موقع به مراکز معاینه فنی از سلامت خودروی خود مطلع شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • آتش سوزی در انبار کالا در جنوب تهران
  • سهم بخش‌های مختلف حمل و نقل در ترانزیت کالا و جابه‌جایی مسافر و بار
  • ترکمنستان مقصد۴۸ درصد صادرات گلستان/ خبری از یُد در ۱۰ کالای اول صادرات نیست!
  • جابه‌جایی ۲۵۲ هزار تن کالا از استان اردبیل
  • مراجعه بیش از ۱۸ هزار دستگاه ناوگان سنگین به مرکز معاینه فنی جنوب کرمان
  • جابه‌جایی ۵۵۹ هزار تن کالای اساسی توسط ناوگان باری آذربایجان غربی از مبدا بندر امام خمینی (ره)
  • رشد ۳۶ درصدی جابه‌ جایی مسافر جاده‌ ای زنجان در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۳۱ درصدی جابه جایی مسافر با کمک ناوگان مسافربری جاده‌ای کرمان  
  • حمل ۴۰ درصد از کالای استان یزد مربوط به مصالح معدنی است
  • جابه‌جایی بیش از ۸۹هزار مسافر توسط ناوگان عمومی خراسان جنوبی