Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدباقر قالیباف در پی شهادت شهید محسن فخری زاده، طی پیام‌های جداگانه‌ای به دبیرکل سازمان ملل، رئیس اتحادیه بین المللی و دبیران کل پارلمان‌های کشور‌های اسلامی و آسیایی و همچنین روسای برخی از پارلمان‌ها بر حق جمهوری اسلامی برای پیگیری مجازات قطعی آمران و عاملان این اقدام تروریستی در چارچوب اصل دفاع مشروع تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رئیس مجلس شورای اسلامی در پی شهادت شهید محسن فخری زاده، طی پیام‌های جداگانه‌ای به دبیرکل سازمان ملل، رئیس اتحادیه بین المللی و دبیران کل پارلمان‌های کشور‌های اسلامی و آسیایی و همچنین روسای برخی از پارلمان‌ها ضمن تاکید بر حق جمهوری اسلامی بر پیگیری مجازات قطعی آمران و عاملان این اقدام تروریستی در چارچوب اصل دفاع مشروع و مقابله با اقدامات تروریستی سازمان یافته، خاطرنشان کرد: هرگونه سکوت و بی تحرکی جامعه بین المللی در قبال این گونه اعمال مجرمانه تروریستی باعث گستاخی بیشتر آمران و بانیان چنین جنایات ضد بشری و تهدید صلح و امنیت منطقه و بین المللی خواهد شد.

دکتر محمدباقر قالیباف در پی شهادت شهید محسن فخری زاده، طی پیام‌های جداگانه‌ای به دبیرکل سازمان ملل، رئیس اتحادیه بین المللی و دبیران کل پارلمان‌های کشور‌های اسلامی و آسیایی و همچنین روسای برخی از پارلمان‌ها بر حق جمهوری اسلامی بر پیگیری مجازات قطعی آمران و عاملان این اقدام تروریستی در چارچوب اصل دفاع مشروع و مقابله با اقدامات تروریستی سازمان یافته، تاکید کرد.
متن پیام رئیس مجلس شورای اسلامی بدین شرح است:

«بسم الله الرحمن الرحیم
عالیجناب.
همانگونه که استحضار دارند؛ عناصر تروریست مسلح روز جمعه مورخ ۷ آذر ۱۳۹۹ هجری شمسی برابر با ۲۷ نوامبر ۲۰۲۰ میلادی در یک اقدام تروریستی سازمان یافته، خودروی حامل دانشمند ایرانی جناب آقای دکتر محسن فخری زاده معاون وزیر و رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران و همراهان وی را در منطقه آبسردِ دماوند (اطراف شهر تهران) مورد حمله قرار دادند که طی آن ایشان به شهادت رسیدند.

این اقدام تروریستی در حالی صورت گرفت که شهید فخری زاده با ایفای نقشی برجسته، مدیریت تیم علمی متشکل از دانشمندان ایرانی را در تولید نخستین کیت بومی تشخیص و واکسن کرونا برای شهروندان ایرانی اعم از زنان و کودکان و همچنین مشارکت در تلاش‌های بین المللی به منظور مهار این بیماری مهلک برعهده داشت. شواهد و مستندات اولیه دلالت بر آن دارد آمران شناخته شده این جنایت که فهرست طولانی از ترور‌های هدفمند فرامرزی در منطقه حسّاس غرب آسیا و فراتر از آن را در کارنامه سیاه خود دارند؛ پشت این ترور غیرانسانی قرار داشته اند.

مجلس شورای اسلامی این عمل مجرمانه و تبهکارانه را به عنوان مصداق بارز ِتروریسم سازمان یافته، در تعارض آشکار و نقض صریح با اصل حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران تلقی کرده و قویا آن را محکوم می‌کند. همچنین اشعار می‌دارد اقدام تروریستی در ترور دانشمند ایرانی نه تنها هیچ خللی در توسعه علمی و دفاعی و برنامه‌های صلح آمیز فنآوری‌های نوین در جمهوری اسلامی ایران ایجاد نخواهد کرد، بلکه اهتمام ملت ایران را برای تقویت بنیه علمی و دفاعی کشور افزایش می‌دهد.

مجلس شورای اسلامی به عنوان آیینه تمام نمای ملت بزرگ ایران ضمن تاکید بر این که اقدام تروریستی مزبور در تضاد با ارزش‌های الهی ـ انسانی و مسئولیت و تعهدات بین المللی می‌باشد؛ باور دارد که هرگونه سکوت و بی تحرکی جامعه بین المللی در قبال این گونه اعمال مجرمانه تروریستی باعث گستاخی بیشتر آمران و بانیان چنین جنایات ضد بشری و تهدید صلح و امنیت منطقه و بین المللی خواهد شد.

بدون شک جمهوری اسلامی ایران که همواره به دنبال ارتقاء صلح و امنیت در منطقه و جهان می‌باشد و نقش برجسته‌ای در مسیر مبارزه با تروریسم داشته است با تاکید بر پیگیری مجازات قطعیِ آمران و عاملانِ این اقدام تروریستی، حق خویش را برای اقدام در چارچوب اصل دفاعِ مشروع در مقابله با اقدامات تروریستی سازمان یافته محفوظ می‌دارد و قطعا این قبیل اعمال مجرمانه تروریستی که صلح و امنیت بین المللی را به مخاطره می‌اندازد؛ بدون مجازات نخواهد ماند.

در پایان از جنابعالی انتظار می‌رود ضمن محکوم نمودن این اقدام تروریستی، به نوبه خود بستر‌های حقوقی و قانونی لازم را برای جلوگیری از تکرار چنین فجایع تروریستی در سراسر جهان فراهم سازید.

فرصت را مغتمم شمرده، احترامات فائقه خود را تقدیم می‌دارد.

محمدباقر قالیباف
رئیس مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران»

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محمدباقر قالیباف شهید محسن فخری زاده شهدای ترور شهدای هسته ای سازمان ملل تروریستی سازمان یافته اقدام تروریستی جمهوری اسلامی ایران پیگیری مجازات قطعی مجلس شورای اسلامی آمران و عاملان محسن فخری زاده صلح و امنیت بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۳۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان در گفت وگو با وزیر امور خارجه ژاپن: مبدأ حمله به مکان دیپلماتیک ایران در سوریه را حساب شده هدف قرار دادیم

به گزارش قدس آنلاین حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تماس تلفنی با خانم «یوکو کامیکاوا» وزیر امور خارجه ژاپن، درخصوص موضع جمهوری اسلامی ایران پیرامون اقدام اخیر دفاع مشروع نیروهای مسلح کشورمان علیه رژیم متجاوز صهیونیستی، همچنین ضرورت ایجاد آتش بس فوری در غزه و اهمیت امنیت دریانوردی در منطقه گفتگو و تبادل نظر کرد.

امیرعبداللهیان در این گفت وگو ضمن تشریح ضرورت و ابعاد اقدام نظامی جمهوری اسلامی ایران در چهارچوب دفاع مشروع و هشدار و پاسخ تنبیهی به حمله گستاخانه رژیم اسراییل بر سفارت کشورمان در دمشق تاکید کرد: اقدام نظامی ایران بسیار دقیق و حساب شده علیه پایگاه های نظامی و اطلاعاتی مبدأ حمله به مکان دیپلماتیک کشورمان در دمشق بود.

وی با تاکید بر عزم راسخ جمهوری اسلامی ایران در مسیر کمک به تقویت صلح و ثبات در منطقه افزود: این پاسخ نظامی به حمله اسرائیل صرفاً عملیاتی محدود و حداقلی بود و در صورت ارتکاب هر گونه اقدام ماجراجویانه بعدی از سوی رژیم اسرائیل، این بار پاسخ ایران قاطع، فوری و حداکثری خواهد بود.

امیرعبداللهیان با اشاره به نقش مهم ژاپن به عنوان یکی از اعضای شورای امنیت و گروه هفت اظهار داشت: ریشه اصلی بحران در منطقه به جنگ غزه برمی‌گردد و جمهوری اسلامی ایران تلاش‌های دیپلماتیک خود را به منظور ایجاد یک آتش بس پایدار ادامه خواهد داد و از ژاپن و اعضای گروه هفت همین انتظار را دارد.

وزیر امور خارجه ژاپن نیز در این گفت وگوی تلفنی ضمن ابراز نگرانی از وضعیت انسانی در غزه و گسترش دامنه درگیری ها در منطقه، بر اهمیت ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه به غزه، تداوم رایزنی‌ها و گفت وگوهای چند جانبه و دوجانبه در جهت توقف فوری جنگ و بازگشت صلح و ثبات به منطقه تاکید کرد.

خانم یوکو کامیکاوا با یادآوری موضع صریح کشورش در محکومیت حمله به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق اظهار داشت: ژاپن معتقد است که حمله به اماکن دیپلماتیک غیرقابل پذیرش است.

وی همچنین بر اهمیت جلوگیری از تشدید و گسترش تنش و درگیری در منطقه برای ژاپن و لزوم خویشتنداری حداکثری همه طرف ها تاکید و خاطر نشان کرد: نسبت به تبعات تشدید تنش و درگیری بر ثبات و امنیت منطقه و در معرض تهدید قرار گرفتن امنیت دریانوردی به همه طرف ها توجه داده ایم.

همچنین وزیران امور خارجه ایران و ژاپن در این گفت وگوی ضمن ابراز امیدواری نسبت به گسترش مناسبات دوجانبه میان تهران و توکیو، بر تداوم رایزنی‌ها و گفت وگوها در جهت ایجاد آرامش، صلح و ثبات در منطقه تاکید کردند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان: اقدام نظامی ایران علیه اسرائیل در چارچوب دفاع مشروع بود
  • امیرعبداللهیان: اقدام نظامی ایران علیه اسرائیل در چارچوب دفاع مشروع بود +فیلم
  • سازمان همکاری اسلامی برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی اقدام کند
  • کنعانی: تحت تأثیر هیاهوی سیاسی بانیان شرایط موجود قرار نمی‌گیریم
  • سخنگوی وزارت خارجه : تحت تأثیر هیاهوی سیاسی و تبلیغاتی بانیان شرایط موجود در منطقه و جهان قرار نمی‌گیریم
  • بیست و نهم فروردین روزی برای تقدیر از بانیان امنیت برای مردم
  • اقدام تنبیهی ایران علیه رژیم صهیونیستی حق مشروع دفاعی بود
  • وعده صادق و یادآوری نیاز به طرحی نو در حقوق بین الملل
  • امیرعبداللهیان در گفت وگو با وزیر امور خارجه ژاپن: مبدأ حمله به مکان دیپلماتیک ایران در سوریه را حساب شده هدف قرار دادیم
  • پاسخ نظامی به حمله اسرائیل صرفاً عملیاتی محدود و حداقلی بود