Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، دکتر سمیه فرهنگ دهقان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با ایسنا با بیان اینکه سایز ذرات منتشر شده در بیماری‌ های عفونی همچون کووید ۱۹ بر قابلیت ماندگاری و معلق ماندن ویروس در هوا تأثیرگذار است، گفت: در بیماری‌ های تنفسی مصطلح است که ذرات بین ۵ تا ۱۰ میکرون را قطرات تنفسی و ذرات کوچکتر از ۵ میکرون را آئروسل (هواسل) نامگذاری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این خصوص اتفاق نظر وجود دارد که سرفه، عطسه کردن، فریاد زدن، آواز خواندن و حتی صحبت کردن ترکیبی از قطرات تنفسی و آئروسل را در گستره وسیعی از نظر اندازه منتشر می‌کنند.

وی ادامه داد: پیش بینی می‌شود که آئروسل‌ها در هوا ماندگارتر و عامل اصلی انتقال ویروس از طریق هوا باشند، در حالیکه قطرات درشت‌تر به خصوص ذرات بزرگ‌تر از ۳۰ میکرون طی مدت زمان کوتاه‌تری ته‌نشین می‌شوند، البته قطرات ۵ تا ۱۰ میکرون که در رده قطرات تنفسی هستند به دلیل داشتن رفتارهای پیچیده‌ و عدم قطعیت در خصوص مدت زمان ماندگاری در هوا، اقدامات مرتبط با هوابرد بودن ویروس را سخت‌تر کرده‌اند.

چهار مداخله غیر دارویی برای کاهش انتقال کووید ۱۹

معاون مرکز تحقیقات کنترل عوامل زیان‌آور محیط و کار با اشاره به نکاتی جهت کاهش انتقال هوابرد کووید ۱۹ در فضاهای بسته، عنوان کرد: کنترل منابع انتقال کووید ۱۹ مانند قرنطینه افراد مبتلا، انجام اقدامات کنترل مهندسی به شکل استفاده از سیستم‌های تهویه مکانیکی(مانند سیستم‌های تهویه مطبوع-HVAC) و استفاده از تهویه طبیعی (مانند باز نمودن درب و پنجره)، انجام اقدامات کنترلی مدیریتی مانند محدود کردن تعداد افراد و مدت زمان حضور آنها در محیط‌های بسته و نوع رفتارحفاظتی افراد مانند فاصله‌ گذاری فیزیکی، رعایت بهداشت دست و استفاده از ماسک‌ های تنفسی جهت کاهش انتقال کووید ۱۹ در محیط‌های بسته مؤثر است.

این متخصص بهداشت حرفه‌ای با بیان اینکه تهویه به معنای تبادل هوا بین محیط داخل و بیرون بوده و در دو نوع طبیعی و مکانیکی انجام می‌شود، توضیح داد: با تهویه مناسب، کیفیت هوای داخل با تزریق هوای تازه بیرون افزایش پیدا کرده و آسایش گرمایی (از نقطه نظر دما، رطوبت، سرعت و جهت حرکت هوا) در محیط بسته به گونه‌ای مطبوع، ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: بر این اساس، در تهویه طبیعی، تبادل هوا از طریق راه‌های ورودی مثل درب‌ها، پنجره‌ها، دودکش‌ها و ونتیلاتورهایی که اخیرا در برخی ساختمان‌های جدید به کار گرفته شده، به دلیل وزش باد، نیروهای شناوری حرارتی یا اختلاف دمای محیط داخل و بیرون محقق می‌شود.

به گفته وی، در تهویه مکانیکی محیط‌های بسته نیز از وسایل کمکی دارای نقش حیاتی در تسریع جابجایی هوا تحت عنوان هواکش یا فن استفاده می‌شود که به طور مستقیم بر روی دیوار یا سقف یا به طور غیرمستقیم در سیستم کانال‌کشی ساختمانی، ‌ بکار گرفته می‌شوند.

این عضو هیئت علمی دانشگاه با بیان اینکه هر دو نوع فن‌های دمنده و مکنده در کنترل کووید ۱۹ مهم و اثرگذار هستند، توضیح داد: فن‌های دمنده هوای تمیز بیرون یا هوای فراوری شده در یونیت‌های تصفیه هوا را به محیط داخل تزریق کرده و فن‌های مکنده هوای آلوده محیط داخل را به بیرون می‌فرستند.

نحوه تهویه هوا در بیمارستان‌ها جهت کاهش آلودگی ویروس

فرهنگ با تاکید بر اینکه سیستم تهویه مناسب در بیمارستان‌ها به خصوص در بخش‌های با ریسک بالا می‌تواند بر کاهش آلودگی اثر قابل توجهی داشته باشد، گفت: در بخش‌هایی مثل ICU که بخش مراقبت‌های ویژه از بیماران کووید ۱۹ است با ایجاد فشار منفی (حداقل اختلاف ۲.۵پاسکال نسبت به محیط اطراف) از طریق برقراری نسبت مناسب مکش هوای آلوده و دمش هوای تمیز، می‌توان تا حد زیادی از انتقال هوای این بخش‌ها به محیط‌های اطراف جلوگیری کرد.

وی با بیان اینکه هوا تمایل دارد از محیط پر فشار به کم فشار حرکت کند، گفت: بنابراین با حفظ این شرایط، ممکن است از اتاق‌های مجاور به محیط‌های بستری بیماران کووید ۱۹ هوا ورود پیدا کند اما بر عکس آن اتفاق نمی‌افتد و این موضوع در کاهش انتقال ویروس موثر است. همچنین برای ایجاد تهویه مناسب محل‌های نگهداری این بیماران، می‌توان از سیستم‌های تهویه هیبریدی یا ترکیبی از سیستم تهویه مطبوع مکانیکی و سیستم تهویه طبیعی با توجه به شرایط استفاده کرد، که البته با توجه به برودت هوا درفصول سرد سال، نقش تهویه طبیعی به مراتب کمرنگ‌تر خواهد شد و این موضوع اهمیت عملکرد مناسب تهویه مکانیکی را در غیاب تهویه طبیعی بسیار پررنگ‌تر می‌کند.

شاخص ارزیابی عملکرد سیستم تهویه طبیعی و مکانیکی

این عضو هیات علمی دانشگاه با بیان اینکه عملکرد سیستم تهویه طبیعی و مکانیکی با سه شاخص کلی نرخ تهویه، الگوی حرکت هوا و نحوه توزیع آن ارزیابی می‌شود، توضیح داد: نرخ تهویه با مقدار هوای بیرون که در فضای داخل تامین می‌شود ارتباط دارد (برای بخش‌های بستری بیماران این مقدار، حداقل ۸۰ لیتر در ثانیه به ازای هر بیمار است)؛ توصیه می‌شود طراحی و جانمایی دریچه‌های توزیع هوا، به گونه‌ای باشد که جهت ورود و حرکت هوا در فضایی که بیمار در آن قرار دارد، از مناطق تمیز به سمت مناطقی با هوای کثیف باشد و دریچه‌هایی که به منظور ورود هوای تمیز و تازه به داخل تعبیه شده از لحاظ تعداد و موقعیت قرارگیری باید به نحوی باشند که به طور مؤثر به توزیع یکنواخت هوای تازه تزریق شده و جابجایی آن با هوای داخل کمک کند.

این متخصص بهداشت حرفه‌ای همچنین با اشاره به عوامل اثرگذار بر مقدار مناسب هوای بیرونی که باید وارد محیط داخل شود، اظهار کرد: تعداد دفعات تعویض هوا در ساعت (ACH) که به راحتی برای تهویه مکانیکی و تهویه طبیعی قابل محاسبه است، در این خصوص نقش بسزایی دارد. حجم هوای بیرونی که در واحد زمان به فضای داخل فرستاده می‌شود، حجم اتاقی که به عنوان محیط داخل در نظر گرفته می‌شود، اختلاف دمای محیط داخل و بیرون، تعداد افراد حاضر در محیط (و بعضاً مرحله پیشرفت بیماری در مبتلایان) و نرخ هوای مکش شده به سمت بیرون؛ می‌توانند برای محاسبه ACH در تهویه مکانیکی و طبیعی قابل توجه باشند. در منابع علمی این طور اشاره شده است برای کنترل انتقال هوابرد عوامل بیماری‌زا، حداقل تعداد دفعات تعویض هوا در ساعت، ۱۵ بار می‌باشد.

فرهنگ با بیان اینکه بیمارستان‌ها و ساختمان‌های مجهز به سیستم‌های تهویه مطبوع-HVAC با عملکرد مناسب، در فصول سرد سال برای کنترل انتقال هوابرد این ویروس، دردسرهای کمتری دارند، اظهار کرد: این سیستم‌ها هوای برگشتی از داخل بخش‌ها را از یونیت‌های تصفیه هوا مجهز به فیلترهای با کارایی بالا عبور می‌دهند و به طور کلی هوای پاک برگشتی متشکل از هوای داخل و هوای تازه بیرون را به محیط داخل تزریق می‌کنند و در این سیستم‌ها معمولاً استانداردهای کیفیت هوا رعایت می‌شود.

نکات مهم تهویه هوا در منازل مسکونی و محیط‌های اداری

فرهنگ در رابطه با نحوه تهویه و کنترل انتقال هوابرد کووید ۱۹ در محیط‌های بسته‌ای که مجهز به سیستم‌های تهویه مطبوع نیستند و در فصول سرد برای گرم‌کردن محیط از بخاری، شومینه یا رادیاتور استفاده می‌کنند، گفت: برای بحث جابه‌جایی هوا در این محیط‌ها ناچار هستیم از تهویه طبیعی بیشتر استفاده کنیم و با باز کردن درب و پنجره، یا پنجره‌های رو به روی هم به صورت همزمان در ساعت‌های مشخصی از روز به افزایش کیفیت هوا و کاهش احتمال انتقال بیماری کمک کنیم.

وی افزود: به دلیل متفاوت بودن شرایط محیط‌های اینچنینی از نقطه نظر تعداد درب‌ها و پنجره‌ها، موقعیت پنجره‌ها نسبت به یکدیگر، دمای هوا، وزش باد، تعداد افراد ساکن در محیط و افراد در رفت‌وآمد، بیمار و یا ناقل بودن آن‌ها به کووید ۱۹، نمی‌توان عدد مشخص و دقیقی را برای مدت زمان تهویه مناسب در نظر گرفت. با این حال توصیه می‌شود به خصوص در محیط‌های پر رفت و آمد، در طول روز به ازای هر ساعت چند مرتبه پنجره‌های رو به روی هم باز شود تا تبادل هوا اتفاق افتد؛ باز بودن درب و پنجره به صورت همزمان برای بهره‌وری کامل از سیستم تهویه طبیعی بسیار تعیین کننده است، در این خصوص بهره‌گیری از حدود توصیه شده و استاندارد تعداد دفعات تعویض هوا می‌تواند راهنمای مناسبی باشد. اگرچه به عنوان روش جایگزین استفاده از تهویه طبیعی در فصول سرد، در حال حاضر یونیت‌های پرتابل تصفیه هوا مجهز به فیلتر هپا و لامپ‌های UV و یا دستگاه‌های پلاسما برای پاکسازی و ضد عفونی کردن هوای محیط‌های بسته به بازار معرفی شده‌اند، ولیکن با توجه به بحث رهایش رادیکال‌های آزاد و ازون، لازم است در بکارگیری از آنها جانب احتیاط بعمل آید.

راه‌کارهایی جهت کاهش انتقال بیماری در سیستم‌های حمل و نقل عمومی

این عضو هیات علمی با تاکید بر اینکه به هنگام استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی همه افراد باید اصول حفاظت فردی یعنی پوشش ماسک مناسب و فاصله‌گذاری فیزیکی را رعایت کنند، گفت: افراد سعی کنند تا جای ممکن از سیستم‌های حمل و نقل عمومی استفاده نکنند ولی اگر ناچار به استفاده بودند حتما از تجهیزات حفاظت فردی مثل ماسک و دستکش و رعایت بهداشت دست بهره ببرند؛ همچنین اکیدا توصیه می‌شود، فرد مبتلا و دارای علایم برای حفظ سلامتی سایر افراد جامعه نباید در این محیط‌ها حاضر شوند.

این متخصص بهداشت حرفه‌ای با اشاره به اقدامات کنترلی مدیریتی و مهندسی در سیستم‌های حمل و نقل عمومی مانند اتوبوس که با هدف ایزوله کردن راننده و مردم از خطر ابتلا صورت می‌گیرد، گفت: با الکترونیکی کردن نحوه پرداخت و کاهش مواجهه بین راننده و مسافر، در نظر گرفتن فضای مجزا برای راننده، حفظ فاصله گذاری فیزیکی حداقل حدود ۱.۸ متر، در دسترس قرار گرفتن الکل ۶۰ درصد در فواصل مساوی داخل این سیستم‌ها، استفاده از دریچه‌های هوا در فواصل مناسب برای خروج هوای داخل و وارد کردن هوای تازه به داخل، امکان باز کردن در و پنجره‌ها برای کاهش انتقال هوابرد کووید ۱۹ اثرگذار است.

فرهنگ با تاکید بر اینکه با آموزش و اطلاع رسانی صحیح در خصوص راه‌های انتقال و پیشگیری از این بیماری می‌توان به کاهش انتقال بیماری کمک کرد، ادامه داد: برای تصفیه هوا در محیط‌های بسته به خصوص در اتوبوس‌ها که فضای محدودتری دارند، می‌توان از وسایل کمکی مانند یونیت‌های پرتابل تصفیه هوا استفاده کرد اما باید توجه داشت که این یونیت‌ها را به عنوان تنها راه پاکسازی هوا در نظر نگیریم. در خصوص وسایل حمل و نقل عمومی مانند مترو که عملا امکان استفاده از تهویه طبیعی در آن وجود ندارد، توجه به نرخ تهویه به ازای هر مسافر، تعداد دفعات استاندارد تعویض هوا و ضدعفونی و تصفیه هوای بازگشتی به داخل واگن‌ها حائز اهمیت است.

این عضو هیات علمی دانشگاه در پایان با اشاره به چهار روش کنترلی برای کاهش انتقال هوابرد کووید ۱۹، گفت: اصلی‌ترین نکته‌ این است که افراد دارای علائم مرتبط با کووید ۱۹ به هیچ عنوان همراه سایر افراد سالم در محیط‌های بسته حاضر نشوند و تا حد ممکن حضور افراد سالم در این محیط‌ها محدود شود. همچنین به رعایت مسائل حفاظت فردی مانند استفاده از ماسک‌های تنفسی و فاصله گذاری فیزیکی توجه بیشتری شود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کووید ۱۹ کرونا کروناویروس تهویه قرنطینه محیط های بسته سیستم های تهویه حمل و نقل عمومی تهویه طبیعی تهویه مکانیکی عضو هیات علمی علمی دانشگاه گذاری فیزیکی تعداد دفعات کاهش انتقال تهویه مطبوع تهویه مناسب هوای تازه تصفیه هوا تعویض هوا هوای داخل محیط داخل سیستم ها یونیت ها پنجره ها جهت کاهش مدت زمان بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۳۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه شربتی را جایگزین نوشابه و دلستر کنیم؟

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️عسل و لیمو از جمله موادی هستند که هر یک به دلیل خواص متعدد و ویژه خود مورد توجه بسیاری از متخصصان تغذیه قرار گرفته‌اند. هم عسل و هم لیمو دارای خواص ضد باکتری و آنتی‌اکسیدانی هستند، در نتیجه مصرف آنها موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. همچنین ترکیب عسل و لیمو می‌تواند به کاهش وزن و افزایش سلامت پوست و مو کمک کند.
این نوشیدنی، یک انرژی سریع و فوری را برای مدت طولانی فراهم می‌کند، عسل یک خوراکی انرژی‌زا است که عمدتا از قند‌های ساده مانند فروکتوز و گلوکز تشکیل شده است و ۶۴ کالری در هر قاشق غذاخوری را تولید می‌کند. در طول هضم، کربوهیدرات‌های اصلی، فروکتوز و گلوکز به سرعت به خون منتقل می‌شوند و می‌توانند برای نیاز‌های انرژی در طول روز استفاده شوند همچنین لیمو، توانایی افزایش سوخت‌وساز بدن را دارد.

فواید بی نظیر نوشیدنی عسل و لیمو برای لاغری و چربی‌سوزی
به نظر می‌رسد به طور کامل توسط ویتامین C موجود در لیمو، انجام می‌شود. محققان تغذیه، در دانشگاه ایالتی آریزونا دریافتند که، مقدار ویتامین C موجود در جریان خون، به طور مستقیم با سوزانده شدن چربی، در طول ورزش و در حالت استراحت، ارتباط دارد همچنین تحقیقات نشان داده است، که یک رژیم غذایی سم‌زدایی با لیمو، شامل مخلوط آب لیمو با شیره ارگانیک افرا و عصاره نخل، در سوزاندن چربی بسیار موثر هستند.

اما توجه داشته باشید که یک رژیم غذایی سم‌زدایی با لیمو اساسا یک رژیم غذایی بسیار کم کالری است. از آن‌جایی که امکان زنده ماندن با این مقدار پایین کالری وجود ندارد، مقدار کالری خود را ثابت نگه دارید، اما بعد از اینکه لیوان شربت خود را خوردید، ورزش کنید.

به کاهش وزن کمک می‌کند
رهایی از اضافه وزن سخت است. اگر دنبال روش‌های طبیعی کاهش وزن هستید، این نوشیدنی می‌تواند برای‌تان بهترین گزینه باشد. اسیدسیتریک موجود در لیمو، در چرخه‌ی زیستی نقش مهمی ایفا می‌کند و بازده‌ی فرایند تبدیل غذا به انرژی را افزایش می‌دهد.

این میوه یک منبع عالی از فیبر پکتین است، یک ترکیب طبیعی با خواص مهار اشتها، آب و فیبر موجود در لیمو، اشتهای شما را کاهش می‌دهد و به شما کمک می‌کند بدون احساس گرسنگی، از حجم غذای مصرفی‌تان بکاهید با مصرف عسل و آب لیمو طبیعی در صبح، در طول روز احساس گرسنگی کمتری می‌کنید و کاهش وزن را برای شما به ارمغان می‌آورد.

کمک به سم زدایی کبد
هوایی که در آن نفس می‌کشیم، نوشیدنی‌هایی که می‌نوشیم و غذا‌هایی که می‌خوریم، ما را در معرض مواد شیمیایی و سموم گوناگونی قرار می‌دهند. گرچه بدن مان طبعا از ما در برابر این تهدید‌ها محافظت می‌کند، بد نیست ما هم با راهکار‌های طبیعی این حفاظ را تقویت کنیم.

آیا می‌دانید چرا در بسیاری از رژیم‌های سم زدایی، لیمو نقش اصلی را بازی می‌کنند؟ لیمو، غنی از ویتامین C است که آنتی‌اکسیدان است و به تولید گلوتاتیون کمک می‌کند. در حال حاضر، گلوتاتیون یک آنتی‌اکسیدان طبیعی در بدن است که کمک می‌کند تا سموم موجود در کبد را خنثی کند به علاوه، شربت لیمو عسل به عنوان یک دیورتیک عمل می‌کند، به این معنا که می‌تواند سم را سریع‌تر از طریق ادرار خارج کند.

مجرای ادراری را تمیز می‌کند
اگر از عفونت‌های دستگاه ادراری رنج می‌برید، شربت آب‌لیمو عسل بخورید. عسل عامل قوی ضدباکتریایی است که توان مقابله با چندین عفونت را دارد. هنگامی که عسل با لیمو و آب که هر ۲ مدر است و سموم بدن را دفع می‌کند، مخلوط شود به شکل بهتری مجرای ادراری را پاک‌سازی می‌کند. برای زنانی که مشکل عفونت مجرای ادراری دارند، مصرف این نوشیدنی مفید است. این مخلوط عفونت ادراری را کاهش می‌دهد.

کمک به هضم و تغذیه باکتری‌های خوب روده و درمان یبوست
مرکبات، مانند لیمو دارای آنتی‌اکسیدان‌ها هستند؛ که به لطف ویتامین C و فلاونوئیدها، آنها به هضم و جذب غذا در بدن کمک می‌کنند اسید آسکوربیک و اسید سیتریک موجود در لیمو، به تولید اسید معده برای کمک به هضم کمک می‌کند. از سوی دیگر، عسل مانع و باعث درمان اختلالات گوارشی مانند زخم معده، گاستریت و گاستروانتریت می‌شود.

اینها حتی دارای خاصیت پروبیوتیکی در روده هستند – که باعث پرورش باکتری‌های خوب در روده می‌شود. مشکلات گوارشی مانند نفخ، گاز معده، سوزش معده و یبوست، برای بسیاری از مردم مشکلات مزمنی هستند که می‌توانند زندگی روزمره‌شان را دگرگون کنند.

هر فردی به مرور دچار تراکم سموم در معده می‌شود. موادغذایی هضم نشده، سلول روده‌ای و باکتری‌های مرده، لایه داخلی معده را می‌پوشاند و در نتیجه منجر به بیماری می‌شود. با مصرف مخلوط آب لیمو، عسل و آب ولرم، دیواره روده به ویژه کولون تحریک می‌شود و سموم را از بدن دفع می‌کند تا روده‌ها بهتر عمل کند. با این کار بدن قادر است ماده مغذی را بهتر جذب و سموم را از بدن خارج کند. این تراکم سموم اغلب باعث احساس نفخ می‌شود.

لیمو سرشار از پکتین است که برای روده مانند صابون عمل می‌کند، عمل دفع را آسان‌تر می‌کند، سموم بدن را تخلیه می‌کند و کل فرایند گوارش را بهبود می‌بخشد.

لیمو و عسل هنگامی که با آب مخلوط می‌شوند، هر دو می‌توانند باعث افزایش حرکات حلقوی (انقباضات برای کمک به حرکت مواد غذایی) در دستگاه گوارش شوند، روده‌ها را تحریک می‌کند و مدفوع را از حالت خشکی خارج می‌کند که به کاهش یبوست کمک می‌کنند. این یک درمان محبوب خانگی است.

مبارزه با عفونت‌های گلو
شربت لیمو عسل، در مراقبت از عفونت گلو فوق‌العاده است عسل با خواص خود، زخم را بهبود می‌بخشد و می‌تواند گلودرد را تسکین دهد قبلا خواص ضد باکتری لیمو را ذکر کردیم. لیمو در ترکیب با عسل، مانند سحر و جادو در برابر عفونت‌ها کار می‌کند.

آب را گرم کنید، در حدی که موقع نوشیدن گلو را نسوزاند حالا به آب، یک قاشق غذاخوری عسل اضافه کنید و مخلوط کنید سپس آب کمی از لیمو را اضافه کنید و بلافاصله بنوشید.

سیستم ایمنی را تقویت و از بروز بیماری‌ها جلوگیری می‌کند
اگر شما به طور مرتب مریض می‌شوید، کمبود خواب، استرس و رژیم غذایی بد مانند مصرف فست‌فود‌ها و چربی‌های مضر، سیستم ایمنی بدن را مختل می‌کند و ضعف سیستم ایمنی با بروز انواع سرماخوردگی و آنفولانزا خودش را نشان می‌دهد.

شربت لیمو عسل بهترین نوشیدنی برای شروع روزتان است مرکباتی مانند لیمو که غنی از ویتامین C و مواد مغذی مانند ساپونین‌ها، آلکالوئید‌ها و فلاونوئید‌ها هستند، باعث افزایش سلامتی و تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شوند. در درازمدت، مصرف منظم شربت لیمو عسل می‌تواند از بسیاری بیماری‌ها شما، محافظت کند. همان‌طور که می‌دانید، لیمو غنی از ویتامین C، فلاونوئیدها، بتا کاروتن، لیموویید، اسید فولیک و فیبر رژیمی است که آنها را در برابر بیماری‌هایی مانند آب مروارید، بیماری‌های قلبی عروقی، فشار خون بالا و حتی سرطان مفید هستند و تاثیر می‌گذارند.

سلامت قلب‌تان را افزایش می‌دهد
بیماری‌های قلبی همواره افرادی را در سراسر دنیا به سوی مرگ می‌کشاند و تهدیدی بزرگ برای سلامتی انسان محسوب می‌شود. اما آبلیمو و عسل می‌تواند احتمال بروز این بیماری‌های خطرناک را کاهش دهد.

آبلیمو و عسل هر دو سرشار از پتاسیم هستند. مشاهده شده پتاسیم، فشارخون را که از عوامل مهم حملات قلبی است، کاهش می‌دهد. همچنین خواص آنتی‌اکسیدان و ضدالتهاب این نوشیدنی، از قلب در برابر التهاب‌های عضلانی و دیگر فشار‌ها محافظت می‌کند
تصفیه کننده سیستم لنفاوی
کمبود آب در سیستم لنفاوی عامل بروز انواع بیماری‌هاست. کمبود آب و مایعات لازم در سیستم لنفاوی، احساس خستگی مفرط و بی حالی، اختلال در خواب، یبوست، فشار خون بالا یا پایین، استرس و عملکرد نامناسب ذهنی را به همراه دارد.

ترکیب عسل و لیمو عمل هضم را بهبود می‌بخشد
ترکیبی از آب ولرم، لیمو و عسل سیستم هاضمه بدن را تقویت می‌کند. علاوه بر آن لیمو کبد را برای تولید صفرای بیشتر تحریک می‌کند، لیمو با افزودن اسید اضافه به سیستم گوارشی کمک می‌کند و در دفع سموم از بدن نیز مفید است. عسل به عنوان یک ضدباکتری عمل می‌کند و هر نوع عفونت موجود در بدن را از بین می‌برد و به تولید مخاط روده‌ای که سموم را از بدن دفع می‌کند کمک می‌کند.

پوستی جوان و شاداب
عسل خواص درمانی و شفابخش بسیاری دارد. عسل نه تنها به‌صورت خوراکی، بلکه به‌طور موضعی نیز تاثیرگذار است و استفاده از ماسک عسل و موم عسل برای درمان مشکلات پوستی در طب سنتی ایران بسیار توصیه شده است. لیمو خون را تمیز و در تولید سلول‌های جدید به بدن کمک می‌کند. اگر به دنبال داشتن پوستی بی‌عیب و نقص بدون استفاده از هرگونه مواد آرایشی هستید، نوشیدنی آبلیمو و عسل یکی از بهترین مواد طبیعی برای داشتن پوستی جوان و شاداب است.

ویتامین C موجود در لیمو باعث ساخت کلاژن می‌شود. کلاژن نوعی بافت پیوندی مهم است که به استحکام و جوان ماندن پوست کمک می‌کند. در نتیجه شما پوستی سالم، جوان و شفاف خواهید داشت.

دیگر خبرها

  • دامپزشکی : مردم در هیچ شرایطی ماهی قرمز را در رودخانه‌ها رها نکنند
  • کاهش مصرف سوخت و آلایندگی با استفاده از خودروهای برقی
  • ربات ۲پای چینی با موفقیت آزمایش شد
  • چگونه لپ تاپ گیمینگ خود را خنک نگه داریم؟
  • هوای گرم چگونه سیستم ایمنی را مختل می‌کند؟
  • غرق شدن ۱۲ فلسطینی حین دریافت بسته‌های کمک ارسالی از آسمان
  • راهنمای جامع خرید کابل برق
  • هوای گرم چگونه سیستم ایمنی را مختل می کند؟
  • چه شربتی را جایگزین نوشابه و دلستر کنیم؟
  • آخرین نفس سیستم بهداشتی غزه / بیمارستان امل از کار افتاد