Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-04-24@15:57:15 GMT

از طرح های جدید بانک دی رونمایی شد

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۶۳۹۹۶

از طرح های جدید بانک دی رونمایی شد

امتداد - با حضور مدیرعامل، رییس و اعضای هیئت مدیره، اعضای هیئت عامل و مدیران ارشد بانک دی و بنیاد شهید و امور ایثارگران از طرح های جدید بانک دی رونمایی شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، در این مراسم که با حضور سردار علی اصغر گرجی زاده، مشاور حقوقی و محمود باقری،مشاور مالی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، علی زینبی، مدیرکل مرکز حراست بنیاد شهید و امور ایثارگران، محمدرضا کشاورز، مدیرعامل شرکت بیمه دی و محسن امیری، مدیرعامل گروه مالی دی برگزار شد، دکتر برات کریمی مدیرعامل بانک دی ضمن قدردانی از حمایت های مهندس سعید اوحدی، معاون محترم رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، آزادسازی سهام خانواده معظم شهدا و جامعه بزرگ ایثارگری، به صفر رسیدن اضافه برداشت از بانک مرکزی، کاهش چشمگیر  NPL، کاهش قیمت تمام شده پول و فروش بخش زیادی از اموال و املاک مازاد بانک را از اقدامات اساسی انجام شده در این دوره دانست و افزود: در کنار این اقدامات، فعال کردن ظرفیت های بانک در حوزه خدمات کارمزدی، فعالیت های ارزی و بانکداری الکترونیک، سرعت بیشتری در مسیر سودآوری ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

  کریمی با اشاره به این که حرکت سریع بانک دی به سمت بانکداری حرفه ای و نیز بهبود شاخص های عملیاتی با شتاب بیشتری ادامه خواهد داشت، گفت: راه اندازی واحدهای بانکی در بنیاد شهید و امور ایثارگران سراسر کشور را در راستای تکریم و خدمت‌رسانی به جامعه هدف دانست و گفت: همه تلاش ما این است که در راستای رضایت حداکثری خانواده معزز شهدا و جامعه بزرگ ایثارگری به عنوان سهامداران اصلی بانک گام برداریم.

دکتر غلامرضا خلیل ارجمندی رییس هیئت مدیره بانک دی نیز در این مراسم به توسعه خدمات مطلوب تر برای فراهم آوردن رضایت هر چه بیشتر خانواده معزز شهدا و ایثارگران را در حوزه های مالی و بانکی تاکید کرد. دکتر ارجمندی با اشاره به این که اساس فعالیت نظام بانکی بر مبنای اعتماد است، گفت: ارائه خدمات مطلوب به مشتریان مهم ترین رمز پایایی و ماندگاری یک بانک خصوصی است و بانک دی در حال بازنگری در فرایندها و توسعه سبد محصولات و خدمات است و به زودی شاهد تحولات بزرگی در این زمینه خواهیم بود. رییس هیئت مدیره بانک دی، تربیت نیروهای متخصص و توانمند، اداره کردن امور بانک با استفاده از ظرفیت نیروهای متخصص داخلی و حذف دارایی های سمی را از جمله الزاماتی برشمرد که  پیاده سازی آن‌ها، آینده درخشان این بانک را  رقم خواهد زد.

  ارجمندی در پایان افزود: بانک به طور جدی بر روی کاهش زیان انباشته و کاهش میزان بدهی به بانک مرکزی متمرکز شده و با عزم جدی تیم مدیریت و تلاش مضاعف تمامی کارکنان، این موارد در اسرع وقت به نتیجه مطلوب خواهد رسید. سردار علی اصغر گرجی زاده، مشاور حقوقی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این نشست با قدردانی از ارائه خدمات مطلوب بانک دی به خانواده معظم شهدا و جامعه بزرگ ایثارگری،گفت: بانک دی در این مدت عملکرد قابل قبولی داشته است . 

   سردار گرجی زاده، بهبود و ارتقای شاخص های مهم بانکی مانند کاهش NPL، افزایش تعداد و مبلغ تسهیلات خرد به ویژه تسهیلات قرض الحسنه پرداختی به مشتریان و کاهش معوقات بانکی را از مهم ترین الزامات بانک برای دستیابی به اهداف دانست. گرجی زاده با اشاره به اقدامات موثر بانک دی در آزادسازی دارایی های منجمد افزود: با توجه به ظرفیت های موجود و نیز حمایت های همه جانبه بانک مرکزی و بنیاد شهید و امور ایثارگران انتظار می رود، بانک دی با توسعه خدمات و تنوع بخشی در سبد محصولات، جایگاه خود را در نظام بانکی ارتقا بخشد.

محمود باقری، مشاور مالی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز عملکرد بانک دی و بهبود شاخص های عملیاتی آن در حوزه های مختلف را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: با اقدامات انجام شده می توان به آینده این بانک بیش از پیش امیدوار بود و بدون تردید تعامل بانک با شرکت های زیرمجموعه بنیاد شهید زمینه ارائه خدمات گسترده تر و مطلوب تر را برای خانواده معزز شهدا و ایثارگران به ارمغان خواهد آورد. علی زینبی، مدیرکل مرکز حراست بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این جلسه با اشاره به این که بانک دی در حال   حرکت در مسیر بهبود است، افزود: انتظار می رود مدیران ارشد بانک و کارکنان با فعالیت های انقلابی و جهادی تا پایان سال جاری ضمن  ایجاد بهبود در شاخص های مختلف بانک، زمینه رضایت حداکثری مشتریان به ویژه خانواده معظم شهدا و ایثارگران را فراهم آورند.

رحیم طاهری، عضو هیئت مدیره بانک دی نیز در این جلسه با بیان این که تغییراتی اساسی در شاخص های عملیاتی بانک و نیز شیوه های خدمات رسانی به مشتریان ایجاد شده است، گفت: تربیت مدیران حرفه ای، توسعه بانکداری الکترونیکی به منظور کاهش هزینه ها و نیز پررنگ تر شدن نقش مسئولیت اجتماعی در فعالیت های بانک به صورت جدی در دستور کار است.  طاهری در ادامه به تشریح طرح های جدید بانک دی پرداخت و گفت: سامانه شهد، سجام، سجاد،«CRM»،«CRS»، تسهیلات ویژه کرونا، رفاه کارت،«Cashless»، «کیوسک صدور کارت هدیه» و راه اندازی مرکز پاسخگویی شرکت بیمه دی، طرح های جدید بانک دی در حوزه خدمات بانکداری الکترونیک، بازاریابی و ارتباط با مشتریان است که  امیدواریم با اجرای آن ها، زمینه رضایت هر چه بیشتر مشتریان و جامعه هدف فراهم شود.  در ادامه این مراسم، با حضور اعضای حاضر در جلسه از طرح های نوین بانک دی رونمایی شد. گفتنی است در پایان این مراسم، مرکز ۲۴ ساعته CRM به صورت رسمی با حضور مدیران ارشد بانک و بنیاد شهید و امور ایثارگران افتتاح شد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران طرح های جدید بانک دی هیئت مدیره بانک دی گرجی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۳۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان ایثارگران

به گزارش خبرنگار مهر، محمود پاکدل ظهر سه شنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان البرز و استاندار گفت: امروز نیاز جامعه ایثارگری ۲۵۰ هزار میلیارد تومان است که در دولت سیزدهم و با پیگیری‌های رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بودجه بنیاد از ۳۰ هزار میلیارد تومان به ۹۰ هزار میلیارد تومان رسید اما هنوز پاسخگوی نیاز جامعه ایثارگری نیست.

وی با اشاره به اینکه در این افزایش‌ها سعی شده به حداقل بگیرها توجه بیشتری شود و با بیان اینکه در سال جاری مستمری والدین معظم شهدا و حق پرستاری رشد خوبی داشته است، مطرح کرد: در بحث درمان، سرانه هر ایثارگر از ۱۷۵ هزار تومان به بیش از ۸۰۰ هزار تومان افزایش یافته و در مجموع حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان ایثارگران در سال جاری پیش بینی شده است اما هنوز با قوانین فاصله دارد.

معاون مددکاری و مشارکت‌های مردمی و سرپرست معاونت توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: قانون در بعضی از موارد دستگاه‌های اجرایی را موظف به ارائه برخی خدمات مانند مسکن کرده اما ایثارگران اجرای آن را از بنیاد شهید و امور ایثارگران توقع دارند.

پاکدل با اشاره به وضعیت مسکن ایثارگران خاطرنشان کرد: ۶۰ درصد ایثارگران تاکنون نتوانسته‌اند از خدمات قانونی مسکن استفاده کنند و این یکی از موضوعات مهمی است که پیگیر آن هستیم و بدین منظور برنامه عملیاتی تدوین و نوشته شده است تا بتوانیم موضوع مذکور را در قانون جهش تولید مسکن لحاظ کنیم.

وی با تاکید بر اینکه برخی قوانین در حوزه ایثارگران نیاز به تغییر دارد، افزود: در این زمینه دولت و مجلس به جمع بندی رسیده‌اند که برخی قوانین نیاز به تغییر دارد، ما هم در بنیاد با تشکیل کمیته‌ای درصدد جمع بندی و ارائه نظرات برای تغییرات قانون هستیم، لذا استانداران با توجه به شناخت و تسلط خود و همکاری با بنیاد نظرات خود را در این خصوص منتقل کنند.

مجتبی عبداللهی، استاندار البرز نیز با اشاره به اینکه ایثارگران سرمایه‌های اجتماعی و قشر ویژه جامعه هستند، گفت: ایثارگران بهترین دارایی خود را فدای ارزش‌های نظام اسلامی و امنیت ما کردند و از دارایی خود گذشتند لذا باید به صورت جهادی و صادقانه به آنان خدمت کرد.

وی تصریح کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران طی سال‌های متمادی با تغییرات مدیران فراز و نشیب‌های بسیاری داشته و این بر روند خدمت رسانی به ایثارگران تأثیر داشته است. من معتقد هستم با ظرفیت‌هایی که در کشور وجود دارد می‌توانیم مشکلات ایثارگران را حل کنیم.

استاندار البرز بیان کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران جای خاص و ویژه ای است که فعالیت در آن اجر معنوی بالایی دارد. فردی که مدیریت این دستگاه را بر عهده می‌گیرد باید صبور باشد و به صورت جهادی به ایثارگران خدمت کند. در بحث مسکن، معیشت، اشتغال و سایر حوزه‌های خدمت رسانی به ایثارگران باید تلاش شود.

عبداللهی مطرح کرد: امروز درصد بالایی از جامعه ایثارگری با مشکل مسکن مواجه هستند و بنیاد شهید و امور ایثارگران باید برای آن چاره اندیشی کند. فلسفه وجودی بنیاد خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران هستند و باید به این عزیزان نگاه ویژه و خدمات قابل قبولی ارائه شود.

کد خبر 6086910

دیگر خبرها

  • پیگیری مشکلات جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران
  • نیاز ۲۹۰ همتی برای حل مشکلات خانواده ایثارگران
  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبات سفر رئیس‌جمهور در حوزه بنیاد شهید ایلام
  • نشست هم‌اندیشی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران با معتمدین معین ایثارگر
  • پیش بینی حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان ایثارگران
  • قوانین مصوب با اعتبارات بنیاد شهید همخوانی ندارد
  • اجرا شدن مصوبات سفر رئیس جمهور در ایلام در حوزه بنیاد شهید
  • ۵۵ ایثارگر زنجانی به سفر معنوی حج تمتع اعزام می‌شوند
  • حفظ ارزش‌های اسلامی را سرلوحه کار خود قرار دهیم
  • نشست هم‌اندیشی‌ تشکل‌های شاهد و ایثارگر برگزار شد