Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرضا عامریان با اشاره به اقدامات دولت در خصوص مقابله با بیماری کرونا، در سال جهش تولید اظهار کرد: تعطیلی برخی از اصناف و ادامه فعالیت برخی واحد‌های دیگر تاثیرپذیری و کاهش بیماری کرونا را کمتر کرده است از سوی دیگر برخی از واحد‌های تولیدی باید محصول خود را به دست مصرف کننده برسانند که این چرخه ادامه خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این کارشناس حوزه اقتصادی تصریح کرد: تشویق به تولید در شرایط محدودیت کرونا و تعطیلی برخی از اصناف باعث انباشت تولیدات و بدهی می‌شود و نمی‌توان همزمان با محدودیت‌های فراوان تولیدات را نیز ادامه داد. وی افزود: دولت بخشنامه‌هایی به سازمان بیمه و مالیات برای تعویق دریافت مطالبات خود از واحد‌های تولید به مدت دو هفته صادر کرده است، اما تولید تنها به این دو سازمان مربوط نیست و از عوامل متعدد دیگری مانند فراهم شدن شرایط برای فروش و امکان تهیه مواد مورد نیاز برای تولید است.
عامریان عنوان کرد: تعطیلی بسیاری از واحد‌های تولیدی مواد اولیه به صورت زنجیره وار در بخش‌های دیگر تاثیرگذار است و حتی واحد‌های که اجازه فعالیت دارند به دلیل مشکلات در تهیه مواد اولیه مورد نیاز خود با مشکلات فراوانی مواجه است.

این کارشناس حوزه اقتصادی تصریح کرد: ارائه وام‌های با سود کم به واحد‌های تولیدی کوچک مقیاس می‌تواند بخشی از کمبود نقدینگی آن‌ها را تامین کند.

وی ادامه داد: بخشی از مشکلات مربوط به تامین مواد اولیه مورد نیاز به دلیل شیوع بیماری کرونا در کشور‌های دیگر، باعث ایجاد اختلال در چرخه بازار‌های جهانی و تامین کالا شده است.   عامریان ادامه داد: نقطه قوت کشور برای رسیدن به جهش تولید استفاده از منابع غنی مواد اولیه در کشور و نیروی انسانی در کشور است، در صورت تجمیع این دو مورد می توان به روشن شدن موتور اقتصاد منجر شود و خوشبختانه این دو عامل اصلی در کشور به وفور وجود دارد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: جهش تولید سازمان بیمه مالیات نقدینگی حمایت از تولید دولت مالیات نقدینگی سازمان بیمه جهش تولید واحد های تولید مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۴۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیم افزایش مصرف شیشه در کشور

به گزارش جام جم آنلاین، فرهاد اقطار درباره اینکه در سال گذشته شاهد چه تغییراتی در حوزه اعتیاد بودیم؟ عنوان کرد: در بحث مراکز ماده ۱۶ پیشرفت‌های خوبی اتفاق افتاد و تعداد این مراکز افزایش پیدا کرد.

وی ادامه داد: به این ترتیب آثار معتادان متجاهر کاهش یافت و تعداد بیشتری از آن‌ها وارد پروسه درمان شدند.

به گفته اقطار برای نگهداری از معتادان متجاهر ظرفیت ۲۵ هزار نفری ایجاد شده است و آن‌ها در این مراکز شش ماه تحت درمان قرار می‌گیرند.

معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲‌مراکز توانمندی و صیانت نیز ایجاد شد و ادامه فرایند درمان معتادان در این مراکز انجام می‌شود.

اقطار درباره اینکه در این مراکز چه خدماتی به افراد داده می‌شود؟ نیز توضیح داد: در مراکز توانمندی و صیانت به مسائلی مانند بیمه، تهیه اوراق هویتی، ادامه درمان، مشاوره برای بازگشت به خانواده، حرفه آموزی و در نهایت ایجاد اشتغال پایدار پرداخته می‌شود.

به گفته وی چنین مسائلی سبب افزایش درمان و مانایی افراد شده و این آمار به حدود ۴۰ درصد رسیده است.

معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه پیشگیری ادامه داد: نظارت‌ها در حوزه اعتیاد نیز افزایش پیدا کرده است و بازرسی‌ها از مراکز بهزیستی انجام می‌شود.

اقطار ادامه داد: به این ترتیب با انجام نظارت مناسب شرایط برخی مراکز نگهداری بهبود یافته است و برای این مهم تیم‌های نظارت استانی با حضور نمایندگان بهزیستی، وزارت بهداشت، مبارزه با مواد مخدر و دادستانی ایجاد شده است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا الگوی مصرف مواد مخدر در جامعه در حال تغییر است؟ نیز به جام جم آنلاین گفت: الگوی مصرف فعلا تغییر نکرده است و براساس اطلاعاتی که از طریق خط ملی اعتیاد به دست آمده است؛ تریاک، گل، هروئین و شیشه به ترتیب پرمصرف‌ترین مواد هستند.

معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی درباره احتمال تغییر الگوی مصرف مواد مخدر نیز توضیح داد: شرایط افغانستان روی این مساله تاثیر گذار است و چنانچه قیمت مواد افزایش پیدا کند، می‌تواند روی الگوی مصرف نیز تاثیر بگذارد. 

اقطار ادامه داد: در واقع وقتی قیمت یک نوع مواد مخدر افزایش پیدا می‌کند، شخص مواد دیگری را جایگزین مواد مصرفی خود می‌کند. به همین دلیل با توجه به اینکه تولید مواد صنعتی در افغانستان افزایش پیدا کرده است، این خطر وجود دارد که مصرف شیشه و در کل آمفتامین‌ها در کشورمان افزایش پیدا کند.

‌وی ادامه داد: این در حالی است که عوارض مصرف این مواد بیشتر است و روی جوانان نیز بیشتر تاثیر می‌گذارد.

معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی عنوان کرد: برای پیشگیری از چنین شرایطی چند کارزار ایجاد شده است و باید در خصوص عوارض مصرف مواد صنعتی به افراد هشدار‌های لازم داده شود.

دیگر خبرها

  • بیم افزایش مصرف شیشه در کشور
  • پلمب ۲ مرکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه در سیب و سوران
  • نظارت بر واحد‌های نانوایی قم تشدید شده‌است
  • سازندگان واکسن برکت از قهرمانان ملی هستند/ روایتی متفاوت از یک دستاورد علمی
  • شبکه‌سازی کارآفرینان برای ایجاد خطوط تولید فناورانه در تحقق جهش تولید
  • اعلام نحوه دریافت بیمه بیکاری در سال ۱۴۰۳
  • پیش‌بینی تولید ۷۷ هزار تن میگوی پرورشی در سال جدید
  • مصوبه دولت برای حمایت از تولید و صادرات
  • نحوه دریافت بیمه بیکاری در سال ۱۴۰۳ اعلام شد (+ جدول)
  • نحوه دریافت بیمه بیکاری در سال ۱۴۰۳ اعلام شد + جدول