Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیلم سینمایی «جمشیدیه» به کارگردانی «یلدا جبلی» که سال گذشته برای اکران آماده شده بود، پس از شیوع بیماری کرونا و تعطیلی سینماها در نهایت اکران آنلاین را برای نمایش خود انتخاب کرد.

خبرگزاری میزان - فیلم سینمایی «جمشیدیه» به کارگردانی «یلدا جبلی» که سال گذشته برای اکران آماده شده بود، پس از شیوع بیماری کرونا و تعطیلی سینماها در نهایت اکران آنلاین را برای نمایش خود انتخاب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فیلم سینمایی حمشیدیه دومین تجربه کارگردانی یلدا جبلی بعد از فیلم سینمایی داره صبح میشه است، وی در این فیلم کمی جسورانه‌تر عمل کرده و ترکیب بازیگرانی را کنار هم گذاشته که شاید برای هر کارگردانی جوانی اقدامی سخت باشد.

یلدا جبلی یک از چهار کارگردان زن سینمای ایران در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر بود. وی برای دومین بار کارگردانی در سینما را تجربه می کند.

یلدا جبلی متولد سال ۱۳۵۹ در تهران، کارگردان، نویسنده و تدوینگر است. او فارغ التحصیل رشته سینما از دانشکده سینما تئاتر است. یلدا جبلی فیلمسازی را با ساخت تله‌فیلم‌هایی از جمله یک فنجان چای گرم و این جاده دو طرفه است آغاز کرد. او فعالیت سینمایی خود را از سال ۱۳۹۱ با تدوین فیلم بشارت به یک شهروند هزاره سوم آغاز کرد.

جمشیدیه در فضایی متفاوت و سبکی جدید نسبت به فیلم داره صبح میشه است که نگاهی به یکی از معضلات چالش برانگیز جامعه دارد. جمشیدیه یک فیلم اجتماعی است که برگرفته از روابط شهری، آدم‌ها، شلوغی شهر و ماجراهایی است که در پس این شلوغی و این روابط به وجود می‌آید.

فیلم داره صبح میشه اولین ساخته یلدا جبلی در بخش هنر و تجربه سی و سومین جشنواره فیلم فجر حضور داشت و نامزد بهترین فیلم در این بخش شد، اتفاقی برای فیلم دوم جبلی در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر نیفتاد و این فیلم به شدت مورد نقد اهالی رسانه قرار گرفت. 

در خلاصه داستان جمشیدیه آمده است: ترانه و امیر (زن و شوهر ۳۴ و ۳۷ ساله) در شب تولد امیر، درگیر حادثه‌ای شده و برای کشف حقایق نهفته در دل این حادثه، وارد مسیر پیچیده‌ای می‌شوند که هرچه در آن پیش می‌روند، امکان بازگشت‌شان کمتر می‌شود.

سارا بهرامی، حامد کمیلی، پانته آ پناهی ها، ستاره پسیانی، شادی کرم‌رودی، ندا جبرائیلی، حمیرا نونهالی، سعید چنگیزیان، محمد ولی زادگان، کاوه کاتب، لیلی فرهادپور، غلامرضا کیایی نژاد، کیومرث پوراحمد و بهرام عظیمی بازیگران فیلم سینمایی جمشیدیه هستند.

عوامل فیلم جمشیدیه عبارتند از: کارگردان، تدوین: یلدا جبلی/ تهیه کنندگان: محمد صادق آذین و فردین خلعتبری/ مدیرفیلمبرداری: معین مطلبی/ صدابردار: مهدی صالح کرمانی/ موسیقی: فردین خلعتبری/ ضبط و میکس موسیقی: کاوه عابدین/ صداگذار: آرش قاسمی/ طراح چهره پردازی: عظیم فراین/ مدیر تولید: آرش جبلی/ عکاس: حبیب مجیدی/ روابط عمومی: سپیده حیدرآبادی/ طراح پوستر: پیمان حاتمی

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سینما سینمای ایران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار سینما سینمای ایران فیلم سینمایی یلدا جبلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۴۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • پاکستان؛ فرصتی طلایی برای اکران و تولیدات مشترک سینمایی
  • اکران مردمی فیلم سینمایی آپاراتچی در برخوار
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • (تصاویر) اکران خصوصی فیلم سینمایی «مست عشق»
  • افزایش ۹ درصدی مخاطبان سینما‌های خراسان رضوی در فروردین ۱۴۰۳
  • «پرویز خان» راهی اکران آنلاین شد
  • «پرویز خان» به خانه‌ها رسید/ روایتی متفاوت از مربی اخلاق فوتبال در راه اکران آنلاین
  • روایتی متفاوت از مربی اخلاق فوتبال در راه اکران آنلاین
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان