Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-25@23:49:23 GMT

چگونه خوراک طیور سر از بازار سیاه درآورد؟

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۶۶۱۴۵

چگونه خوراک طیور سر از بازار سیاه درآورد؟

رویداد۲۴ حبیب اسدالله نژاد، نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران با انتقاد از شرایط تامین و توزیع نهاده‌های مورد نیاز طیور، گفت: برخی از واحد‌های مرغداری بیش از ۳۰ روز از سن گله هایشان می‌گذرد و براساس اعلام سامانه بازارگاه ۴۰ روزه باید مرغ هایشان را تخلیه کنند، اما این واحد‌ها هنوز یک کیلوگرم هم نهاده دولتی دریافت نکرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی مرغدار دان مورد نیاز خود را خریداری و پولش را واریز کرده است، اما از طرف واردکننده‌ای که قرار است دان را تحویل دهد به بهانه‌های مختلف بارگیری صورت نمی‌گیرد و مرغدار مجبور است برای یک دوره تولید هم هزینه نهاده دولتی را بپردازد و هم از بازار آزاد نهاده تهیه کند.

وی ادامه داد: دولت به برخی مجموعه‌ها نهاده مازاد می‌دهد تا بحران را کنترل کند؛ در حالیکه مرغدارانی که در سالن، مرغ در حال پرورش دارند، دسترسی به نهاده و دان دولتی ندارند.

نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران اضافه کرد:، چون سهمیه تخصیص داده شده به مرغداران دیر بارگیری می‌شود و مرغداران نهاده‌های مورد نیاز خود را به ناچار از بازار آزاد خریداری می‌کنند؛ به عبارتی نوش دارو پس از مرگ سهراب می‌شود و به دلیل اینکه تولیدکنندگان مشکلات نقدینگی دارند مجبور می‌شوند نهاده‌ها را به شکلی جابه جا کنند که این اتفاق زیبنده تولید نیست.

وی در ادامه گفت: از یکسال گذشته تا کنون هیچ ثبت سفارشی برای واردات نهاده‌های دامی با ارز نیمایی و غیردولتی صورت نگرفته است و قطعا نهاده‌های موجود در بازار سیاه دولتی هستند. به عبارت دیگر تمام نهاده‌هایی که در بازار آزاد فروخته می‌شود با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کشور شده و در توزیع نهاده‌های دولتی انحراف وجود دارد.

بیشتر بخوانید: کشف بیش از ۱۷ هزارتن کالای اساسی و ضروری مردم/ دستگیری ۲۲۷ محتکر

اسدالله نژاد تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی مدعی است نهاده به اندازه کافی وارد سامانه بازارگاه نمی‌شود، در حالی که وزارت صمت مدعی تامین کامل نهاده‌ها است. پس در نتیجه نهاده‌هایی که پس از ترخیص کالا وارد سامانه بازارگاه نمی‌شوند منحرف شده و دستگاه‌های مسئول بایستی پاسخگو باشند.

وی با اشاره به اینکه برخی از واردکنندگان و تجار به تعهدات خود به درستی عمل نمی‌کنند و به موقع نهاده تحویل واحد‌های مرغداری نمی‌دهند، گفت: شاید این افراد می‌خواهند سامانه بازارگاه را ناکارآمد جلوه دهند و این سامانه را به طور کل از رده خارج کنند، زیرا سامانه بازارگاه دست واسطه‌ها و سودجویان را در توزیع نهاده‌ها قطع می‌کند و این به نفع کسانی که قبلا در نبود سامانه بازارگاه از شرایط منتفع می‌شدند، نیست.

نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران ابراز کرد: حتی اگر دولت روزی تصمیم به حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی گرفت بایستی این سامانه همچنان پابرجا باشد تا مرغداران بی واسطه نهاده‌های مورد نیاز خودشان را خریداری کنند.

وی با بیان اینکه توزیع مرغ کمتر از قیمت مصوب و تحویل نهاده مازاد به برخی مجموعه‌ها در قبال تحویل مرغ در بازار سیاست غلطی است که دولت در پیش گرفته، گفت: دولت اگر صد در صد نهاده‌های مرغداری‌ها را به موقع تامین کند هیچ مشکلی در تامین مرغ ۲۰ هزارو۴۰۰ تومانی در هیچ جای کشور وجود نخواهد داشت. با تخصیص سهمیه یک واحد مرغداری به واحد‌های دیگر برای رفع موقتی مشکلات، مدتی دیگر مجددا با چالش تامین نهاده و به تبع آن مرغ مواجه خواهیم شد.

نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران در پایان گفت: مرغداران دچار مشکلات شدید نقدینگی هستند. مرغدار سرمایه تهیه می‌کند تا نهاده دولتی بگیرد، ولی از آن طرف مجبور می‌شود نهاده آزاد را چندین برابر خریداری کند و آخر دوره تولید هم دو برابر قیمتی که مرغ را می‌فروشد بدهکار می‌شود.

منبع: ایسنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 مرغ واردات سامانه بازارگاه مورد نیاز نهاده ها واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۶۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر ۲۳ هزار تن نهاده دامی سیستان و بلوچستان انجام شد

مسعود سرگلزائی رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته توسط این اداره کل نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر جابجایی تعداد ۲۳ هزار و ۴۶۸ محموله انواع فرآورده خام دامی به مقدار ۲۵۲ هزار تن انجام شد.

مسعود سرگلزائی گفت: اقدامات بهداشتی قرنطینه‌ای در راستای سیاست‌های سازمان دامپزشکی کشور در مقوله پدافند غیرعامل و حفظ سلامت جمعیت دامی و انسانی کشور است که بویژه در این استان از دامپزشکی می‌توان به عنوان خط مقدم مقابله با تهدیدات زیستی یاد کرد.

وی افزود: یکی از فعالیت‌های مهم دامپزشکی در جهت ارتقای بهداشت عمومی، کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی و خوراک دام است که این کنترل در تمام مراحل پرورش و کشتار دام، مرحله عرضه، مصرف فرآورده دامی و تولید و حمل خوراک دام با نظارت و اقدامات بهداشتی صورت می‌گیرد.

رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در این راستا سال ۱۴۰۲ توسط اداره کل دامپزشکی استان نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر جابجایی تعداد ۲۳ هزار و ۴۶۸ محموله انواع فرآورده خام دامی به مقدار ۲۵۲ هزار تن، هشت هزار و ۵۵ محموله دام زنده به مقدار ۴۱۰ هزار راس، ترخیص و حمل بهداشتی ۲۶۷ هزار تن به داخل کشور، صادرات آبزیان پنج هزار تن به خارج کشور و ترخیص و حمل بهداشتی یک‌هزار و ۷۵۰ تن آبزیان به داخل کشور صورت گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • بازار سیاه مهاجرت با ویزای جعلی
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • جریمه واحد تولیدی فرآورده خوراک دام و طیور در چهارمحال و بختیاری
  • تولید ماهانه تخم مرغ به ۱۱۲ هزارتن رسید
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر ۲۳ هزار تن نهاده دامی سیستان و بلوچستان انجام شد
  • رصد ۳۰ نمونه از محصولات کارخانجات خوراک دام و طیور در کرمان