Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بیماری‌های قلبی عروقی به عنوان مهم‌ترین بیماری‌های غیر واگیر شناخته می‌شوند که با مرگ و میر زیادی همراه است. این در حالی است که مرکز قلب تهران، به عنوان یک بیمارستان تخصصی بیماری‌های قلبی، در دوران کرونا، درگیر بیمارانی شده است که از بیماری‌های قلبی رنج می‌برند و درگیر کووید ۱۹ شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمیدرضا پورحسینی رئیس مرکز قلب تهران، با اشاره به روزهای آغازین شیوع کرونا در کشور، گفت: ما مأموریت داشتیم علاوه بر اینکه بیماران قلبی را طبق گذشته پذیرش کنیم، بیماران قلبی که مبتلا به کووید ۱۹ شده‌اند را نیز پوشش دهیم و اگر احتیاج به بستری داشتند، بستری کنیم. به همین دلیل از همان اول اقدامات لازم را در این زمینه انجام دادیم.

وی افزود: در مرکز قلب تهران یک هماهنگی و همدلی و همچنین روحیه ایثار و فداکاری و از خودگذشتگی بین کارکنان و کادر درمان وجود داشت و با تمام توان در حال ارائه خدمات به مراجعه کنندگان بودند.

پورحسینی با اشاره به مشخص نبودن حجم و ابعاد و قدرت ویروس که موجب نگرانی همه شده بود، ادامه داد: از خودگذشتگی همکاران ما اصلاً جنبه شعاری نداشت و ما در زمان جنگ هم شاهد این از خودگذشتگی و ایثار بودیم. ما از فضای مجازی برای برگزاری مراسم و درس‌های دانشگاهی استفاده کردیم و قطعاً در آینده هم بعد از کووید ۱۹ از این شبکه‌های مجازی می‌توانیم بسیار استفاده کنیم.

رئیس مرکز قلب تهران، گفت: بزرگ‌ترین حفاظت از خودمان و خانواده و جامعه این است که ماسک بزنیم و نکات بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنیم.

در همین حال، علیرضا حاج قاسمی مدیر اجرایی مرکز قلب تهران، به اقدامات این مرکز در روزهای آغازین شیوع کرونا اشاره کرد و افزود: خوشبختانه سال گذشته دستگاه‌های تولید اکسیژن بیمارستان را تعویض کرده بودیم در نتیجه از نظر اکسیژن کمبودی نداشتیم.

وی گفت: درصد حمایت و مشارکت مردمی در بحران‌ها در فرهنگ و جامعه ما بسیار بالا است و همه کمک می‌کنند.

حاج قاسمی ادامه داد: با استفاده از بستر اینترنت و شبکه‌های مجازی توانستیم بسیاری از برنامه‌ها را به صورت غیرحضوری برگزار کنیم. باید همچنان آموزش‌ها ادامه داشته باشد تا نگرانی و ترس کادر درمان و کارکنان از بین برود تا بتوانیم به بیماران بهتر رسیدگی کنیم.

وی افزود: وزارت بهداشت برای کووید ۱۹ باید سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی‌های خاصی داشته باشد و برای این سیاست‌گذاری‌ها حتماً از بیمارستان‌هایی که درگیر این بیماری بودند نظرسنجی کند و این بیمارستان‌ها را دخیل کند.

مدیر اجرایی مرکز قلب تهران، تاکید کرد: با همه تحریم‌ها، کل کشور و به ویژه دانشگاه علوم پزشکی تهران توانست در مقایسه با کشورهای اروپایی در کنترل بیماری کرونا سربلند باشد.

کد خبر 5084491

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز قلب تهران ویروس کرونا پروتکل های بهداشتی آمار کرونا سیما سادات لاری دیابت زایمان کووید 19 وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سزارین ستاد ملی مقابله با کرونا دارو خدمات درمانی جامعه پرستاری علیرضا رئیسی مرکز قلب تهران کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۶۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از بیماری های قلبی با سبک زندگی سالم

به گزارش خبرگزاری مهر، منیر ظفرنژاد افزود: سیزدهمین کنگره تخصصی فیزیوتراپی و بازتوانی قلبی که در نهمین کنگره مشترک قلب و عروق ایران برگزار می‌شود همزمان با نوزدهمین سالگرد فعالیت‌های شاخه قلب انجمن فیزیوتراپی ایران است و این کنگره سه روزه که از ۵ الی ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های بیمارستان قلب شهید رجایی با مشارکت ۱۵ انجمن علمی قلبی برپا می‌گردد بزرگ‌ترین کنگره سالانه قلبی در ایران است.

دبیر اجرایی گروه فیزیوتراپی ادامه داد: دلیل اهمیت برگزاری کنگره‌های تخصصی در زمینه قلب نسبت به سایر کنگره‌ها، این است که به بررسی و تبادل نظر در مورد بیماری‌های قلبی به عنوان عامل اصلی مرگ و میر در ایران (۴۶ درصد) می‌پردازد. اهمیت دیگر این کنگره چون همیشه انتقال تجارب و یافته‌های علمی بین رشته‌ای و آشنایی با نقش تخصص‌های مرتبط با قلب در درمان و پیشگیری از بیماری‌های قلبی است.‌

مسئول شاخه قلب انجمن فیزیوتراپی ایران تاکید کرد: امسال برگزاری این کنگره با هفته سلامت نیز همزمان شده و در نتیجه زمان مناسبی برای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی در مورد علل، شیوع و پیشگیری از بیماری‌های قلبی در سطح جامعه است. ضمن اینکه، بالا بردن دانش و آگاهی جامعه نسبت به فاکتورهای خطر بیماری‌های قلبی می‌تواند کمک بزرگی در پیشگیری از مشکلات قلبی داشته و بار هزینه‌های بالای درمان را کاهش دهد.

وی افزود: ریسک فاکتورهای قابل کنترل قلبی از مواردی است که برای کاهش ابتلاء به بیماری‌های قلبی باید تبلیغات وسیعی در مورد آنها انجام گیرد.

این فیزیوتراپیست، با عنوان این مطلب که انجمن قلب آمریکا همراه با انستیتو بین المللی سلامت در آخرین گزارش مشترک منتشر شده در سال ۲۰۲۴، ریسک فاکتورهای قلبی را به دو دسته تقسیم کردند، گفت: دسته اول ( Core health behavior ) که شامل پایین بودن فعالیت‌های فیزیکی، تغذیه ناسالم، خواب نامناسب و مصرف سیگار است و دسته دوم(Core health factors) شامل کلسترول، قند و فشارخون بالا، چاقی و استرس است. تغذیه سالم و افزایش فعالیت‌های فیزیکی دو فاکتور مهمی هستند که می‌توانند بر بسیاری از موارد بالا تأثیر گذار باشند.

دبیر اجرایی گروه فیزیوتراپی کنگره افزود: از آنجا که بیماری‌های قلبی عامل اصلی مرگ و میر در جهان و ایران است، توصیه و تشویق شهروندان به داشتن یک سبک زندگی سالم می‌تواند به میزان قابل ملاحظه‌ای از شیوع بیماری‌های قلبی جلوگیری کند.

وی ادامه داد: شاخه قلب انجمن فیزیوتراپی امسال نیز برنامه‌های تخصصی خود را در سه روز برگزار می‌کند. مباحث فیزیوتراپی و بازتوانی قلبی مطرح شده شامل ۶ پانل تخصصی از جمله پانل رویکرد فیزیوتراپی در نارسایی قلبی، پانل رویکرد فیزیوتراپی در هایپرتنشن، پانل رویکرد فیزیوتراپی در ICU قلب، پانل رویکرد فیزیوتراپی در دیابت، پانل مشترک با انجمن نارسایی قلب با عنوان «فعالیت فیزیکی و ورزش در بیماری‌های قلبی عروقی»، و پانل مشترک با انجمن پرستاران قلب با عنوان «چالش‌های بازتوانی قلبی» است.

وی افزود: کارگاه‌های آموزشی نیز شامل فازهای ۱، ۲و همچنین فاز ۳ بازتوانی قلبی، کارگاه احیای قلبی ریوی و کارگاه آموزشی تنفس، توانبخشی و توانمند سازی ساختارهای حیاتی بدن با استفاده از روش‌های توازن ذهن و تنفس دیافراگمی، هستند. به علاوه، مباحث رویکرد فیزیوتراپی در بیماری‌های عروق محیطی، آموزش الکتروکاردیوگرام ویژه فیزیوتراپیست ها، بررسی رادیوگرافی ریه در بخش‌های ویژه و ارائه مقالات منتخب است.

ظفرنژاد در پایان گفت: در کنگره امسال جمعی از اساتید فیزیوتراپی دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران، تهران، شهید بهشتی، علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، شیراز، گیلان، جندی شاپور و هرمزگان حضور خواهند داشت که بر غنای علمی کنگره افزوده خواهد شد.

کد خبر 6087575 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • پیشگیری از بیماری های قلبی با سبک زندگی سالم
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • خود مراقبتی و تغذیه صحیح عاملی موثر در پیشگیری از بیماری‌های قلبی
  • نام بیماری ترانه علیدوستی اعلام شد