Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-23@09:21:54 GMT

۵۴ شناور به بنادر رسیدند

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۶۶۳۹۴

۵۴ شناور به بنادر رسیدند

تین نیوز

در حال حاضر با احتساب کالاهای موجود در ۵۴ شناور رسیده و در حال پهلوگیری یا تخلیه در بنادر، موجودی کالاهای اساسی در گمرک و بنادر به بیش از ۵.۵ میلیون تن می رسد.

به گزارش تین نیوز، مهرداد جمال ارونقی - معاون فنی گمرک ایران - در گفت و گو با ایسنا، تازه ترین گزارش از وضعیت موجودی کالاهای اساسی در بنادر تا ۱۰ آذرماه را تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اعلام معاون فنی گمرک ایران، بیش از سه میلیون و ۶۸۸ هزار تن کالای اساسی در بنادر موجود است و همزمان ۵۴ شناور حاوی کالاهای اساسی در بنادر در حال تخلیه یا منتظر در لنگرگاه هستند.

میزان و محتوای کالاهای اساسی شناورها

در کنار کالاهای دپو شده در حال حاضر ۲۹ شناور در اسکله در حال تخلیه است که حاوی ۷۲۹ هزار و ۹۸۱ تن کالا شامل جو،سویا،ذرت، دانه های روغنی، لاستیک و گندم است. همچنین ۲۵ شناور در لنگرگاه های بنادر است که موجودی کالاهای اساسی آن به بیش از یک میلیون و ۱۱۱ هزار تن می رسد و اقلامی مانند غلات، کک، ذرت، گندم، جو، دانه های روغنی و حبوبات در این شناورها وجود دارد.

بر این اساس، مجموع کالاهای اساسی موجود در بنادر و شناورهای در حال تخلیه و شناورهای منتظر در لنگرگاه ها به حدود پنج میلیون و ۵۲۲ هزار و ۲۲۳ تن می رسد.

چقدر از هر کالای اساسی موجود است؟

گزارش اعلامی معاون فنی گمرک ایران در رابطه با جزئیات ۳.۶ میلیون تنی موجود در بنادر (غیر از کالاهای موجود در شناورها) نشان می دهد که بیشترین موجودی مربوط به ذرت با بیش از ۱.۶ میلیون تن است.

در سایر اقلام نیز بیش از ۲۴۷.۲ هزار تن گندم، ۲۸۸.۵ هزار تن جو، ۳۱۹ هزار تن سویا، ۱۰۷.۸ هزار تن برنج، ۲۰۹.۹ هزار تن شکر، ۴۹۲.۷ هزار تن روغن خام و ۳۳۹.۸ هزار تن دانه های روغنی موجود است.

 وضعیت موجودی ۳.۶ میلیون تنی در بنادر

اما در بین بنادر بیشترین موجودی کالاهای اساسی با بیش از ۲.۶ میلیون تن به بندر امام خمینی(ره) اختصاص دارد.

در بندر امیرآباد ۳۰۴.۶ هزار تن، نوشهر ۱۵۱.۷ هزار تن، انزلی ۱۲۳.۸ هزار تن، شهید رجایی ۳۷۹.۳ هزار تن، بوشهر ۱.۰۹ هزار تن، چابهار ۲۳.۱ هزار تن، آستارا ۱۰.۵ هزار تن، فریدون کنار ۳۲.۳ هزار تن، بندر لنگه ۱.۶هزار تن و شهید باهنر ۱.۱ هزار تن کالای اساسی موجود است.

ترخیص ۴ میلیون تنی بعد از مصوبه

این گزارش در حالی بعد از اجرایی شدن مصوبه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت برای ترخیص فوری کالای اساسی و مواد اولیه تولید اعلام می شود که به گفته معاون فنی گمرک ایران، از ۱۱ آبان ماه که مصوبه در دستور کار گرفته تا کنون حدود چهار میلیون تن کالای اساسی و مواد اولیه تولید از گمرک ترخیص شده است.

مصوبه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت در راستای تسهیل موانع ترخیص کالاهای اساسی و مواد اولیه تولید صادر شد که طی آن راهکارهایی برای رفع موانع ارزی پیش بینی و اجرایی شد، در زمان اجرای مصوبه، موجودی کالاهای دپو شده در گمرک و بنادر به حدود هشت میلیون تن می رسید که نیمی از آن کالاهای اساسی و تا ۸۰ درصد نیم دیگر را کالاهای واسطه ای و مواد اولیه خطوط تولید تشکیل می داد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: بنادر شناور موجودی کالاهای اساسی معاون فنی گمرک ایران مواد اولیه کالای اساسی ۶ میلیون تن هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۶۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام میزان تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی

بانک مرکزی با تکذیب توقف پرداخت ارز کالا‌های اساسی اعلام کرد: ۲۷ درصد واردات که مربوط به کالا‌های اساسی و داروست، با نرخ دلار ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان تامین می‌شود.

به گزارش تسنیم، بانک مرکزی در واکنش به انتشار مطالبی با عنوان "توقف اختصاص ارز کالا‌های اساسی" و طرح ادعایی به نقل از عضو هیات نمایندگان اتاق تهران مبنی براینکه "بیش از یک ماه است که به کالا‌های اساسی ارز تخصیص نیافته است" ضمن تکذیب این ادعای نادرست و عاری از حقیقت، اعلام کرد: براساس آمار موجود در یک ماهه ابتدایی سال جاری ۲ میلیارد و ۷۷۲ میلیون دلار ارز برای واردات کالا‌های اساسی، دارو، کالا‌های تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شد.

براین اساس طی فروردین ماه سال جاری، ۶۲۱ میلیون دلار ارز برای واردات کالا‌های اساسی و دارو با نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان تامین شد که ۵۴۸ میلیون دلار آن بابت کالا‌های اساسی و کشاورزی شامل اقلام گندم، دانه‌های روغنی نهاده‌های دامی بوده است.

لازم به ذکر است طی این مدت تامین ۶۹ درصد نیاز‌های وارداتی صنایع مختلف کشور با دلار ۴۱۰۰۰ هزار تومان (ارز نیمایی) صورت گرفته است. ۲۷ درصد واردات که مربوط به کالا‌های اساسی و داروست، با نرخ دلار ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان تامین می‌شود.

نیاز‌های بخش خدمات هم که حدود ۴ درصد است، با نرخ ۴۳ هزار تومان تامین می‌شود. میانگین وزنی ارز تامین شده نیز عدد ۳۷۵۰۰ تومان را نشان می‌دهد.

دیگر خبرها

  • وجود برخی مشکلات و مسائل موجود در مرز پرویزخان
  • آخرین وضعیت تردد کامیون ها در گمرک مرزی آستارا | تردد به حالت عادی برگشت
  • تامین ۳ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و صنایع
  • قیمت کالاهای اساسی افزایش نیافته است
  • بانک مرکزی : توقف تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی کذب است
  • اعلام میزان تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی
  • تخصیص ۶۲۱ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تخلیه و بارگیری کالاهای کانتینری در بوشهر ۹۲.۵ درصد افزایش یافت
  • اجرای طرح تشدید نظارت بر کالاهای اساسی در لرستان
  • ◄ 21 سرنشین کشتی خارجی در آب های جاسک نجات یافتند