Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، مصطفی راضی جلالی، دبیر اجرایی سیزدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد با اعلام این خبر، دلایل استقبال گسترده داستان نویسان جوان از دوره‌های آموزشی را این گونه برشمرد: سطح علاقمندی و تجربه موفق ادب جویان در بهره‌مندی از این کلاس های آموزشی و نیز پشتوانه موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران در همکاری با داستان نویسان صاحب نام و مدرسان طراز اول داستان نویسی کشور سبب شد که در فاصله یک روز پس از انتشار فراخوان این دوره(آن هم نه به صورت سراسری و تنها در گروه های محدود داستان نویسی) ۷۲۰ علاقمند و داستان‌نویس جوان از اقصی نقاط کشور درخواست شرکت در این دوره مجازی بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش بینی می کنیم که تا زمان آغاز این کلاس ها، تعداد متقاضیان حضور در این دوره مجازی به یک هزار نفر برسد.
 
جلالی با بیان این که داستان‌نویسان جوان از اقصی نقاط کشور در این دوره مجازی ۸ روزه شرکت خواهند کرد گفت: ۱۳ کارگاه برخط با هدف ایجاد فرصت برابر آموزش برای ‌نویسندگان جوان و نیز پرورش استعدادهای این حوزه برگزار می‌شود.
 
وی افزود: شرکت‌کنندگان این دوره از میان اعضای «پایگاه نقد داستان» و با توجه به سطح کیفی آثار ارسالی آنان طی یک سال گذشته انتخاب شده‌اند. 

جلالی با برشمردن نام مدرسان دوره آموزش داستان نویسی یادآور شد: ادب‌جویان، در این دوره آموزشی از کلاس های درسی افرادی چون: محمدرضا بایرامی، رضا امیرخانی، احمد شاکری، احسان عباسلو، حمیدرضا منایی، سعید تشکری، شیوا مقانلو، مجید قیصری، مهدی قزلی، خسرو باباخانی، شهریار عباسی، ابوالفضل حری و ابراهیم حسن‌بیگی بهره خواهند برد.

 مدیر دفتر گسترش شعر و ادبیات داستانی خاطر نشان کرد: در چهاردهمین دوره آموزش «آل جلال» که حسب ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی، به صورت مجازی برگزار خواهد شد، عنوان‌هایی چون: «نقش اقلیم و جغرافیا در هنر رمان»، «ویژگی‌های داستان دینی»، «برش‌های زمانی در داستان کوتاه»، «داستان‌نویسی خلاق چیست؟»، «نقش و جایگاه اسطوره در داستان»، «ویژگی‌های رمان پست مدرن»، «خرده‌ریزی‌های مستندنگاری»، «اهمیت و چگونگی شخصیت‌پردازی در رمان»، «فلسفهٔ ایدهٔ اولیهٔ داستان»، «ویژگی‌های داستان‌نویسی در بستر وقایع اجتماعی»، «چگونه زاویه دید مناسب برای داستان انتخاب کنیم؟»، «چگونه سفرنامه بنویسیم؟» و «وجود روایتگری آشکار و پنهان» تدریس می‌شود.

وی در پایان گفت: چهاردهمین دوره داستان‌نویسی «آل‌جلال» از پنج‌شنبه ۲۱ آذر‌ماه، در قالب ۱۳ کارگاه مجازی در سامانه ای برخط برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: جلال آل احمد دوره آموزشی داستان نویسی داستان نویسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۶۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هجدهمین دوره مسابقات روبوکاپ ایران با ۱۸۰۰ شرکت‌کننده آغاز به‌کار می‌کند

حامد حسن پور، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری عل و فناوری آنا، اظهار کرد: هجدهمین دوره مسابقات روبوکاپ ایران اپن با حضور بیش از یک هزار و 800 شرکت کننده در ۳۰۰ تیم حائز شرایط از مدارس و دانشگاه‌های کشور و حضور ۹ تیم خارجی از ۵ کشور آغاز به کار کرد.

وی افزود:این رویداد، پرچمدار جریان سازی آموزش فناوری و جریان سازی علمی و مهارتی در حوزه‌های هوش مصنوعی، رباتیک، بینایی ماشینی، مکاترونیک و یادگیری ماشین در کشور است و برنامه دانشگاه، استفاده از ظرفیت‌های این رویداد بین‌المللی برای تیم‌سازی حرفه‌ای در حوزه‌های فناورانه فوق و شناسایی، جذب و جهت‌دهی استعدادهای جوان به سمت نیاز‌های حال و آینده کشور است.

حسن‌پور با تاکید بر منویات مقام معظم رهبری مبنی بر توجه به بومی‌سازی فناوری‌های مرتبط با هوش مصنوعی، اظهار امیدواری کرد که این رویداد، گامی برای حضور ایران در ۱۰ کشور برتر دنیا در حوزه هوش مصنوعی باشد.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی ضمن دعوت از کلیه نوجوانان و جوانان علاقه‌مند به این شاخه فناوری برای بازدید از این رویداد، از متخصصان تعلیم و تربیت نیز درخواست کرد تا با مشاهده رقابت‌ها، در نظریه‌سازی آموزشی لازم برای این سبک از آموزش و تربیت نیرو‌های فناور به دانشگاه و کشور کمک کنند.

وی اظهار کرد: تعامل حضوری علاقه‌مندان، شرکت‌کنندگان و صاحبان صنایع بهره بردار از این فناوری‌ها، علاوه بر شبکه‌سازی علمی و اتصال بهره برداران و متخصصان، موجب تزریق انگیزه و امید در نسل جوان به آینده فناورانه کشور و ترویج فرهنگ حل مساله و کار گروهی می‌شود.

این مسابقات توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی و به میزبانی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی از ۲۹ تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ در ۲۴ لیگ، برگزار می‌شود همچنین این مسابقات، به عنوان مرحله مقدماتی و کسب صلاحیت حضور در مسابقات بین المللی روبوکاپ ۲۰۲۴ نیز محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری اختتامیه چهارمین جایزه ملی داستان حماسی در خرداد
  • حضور مربی بام ایران در در دوره آموزشی سرمربیان پایه کشتی کشور
  • حضور مربی کشتی آزاد چهارمحال و بختیاری در دوره آموزشی سرمربیان پایه کشتی کشور
  • آموزش مدیریت چرای دام در خاتم
  • دوره آموزشی ویژه شورا‌ها در استان اردبیل برگزار می‌شود
  • دوره تغذیه و مدیریت بیماری‌های قارچی نخیلات در تنگستان برگزار شد
  • «عالیجناب بو» اثر جدید محمدرضا یوسفی منتشر شد
  • هجدهمین دوره مسابقات روبوکاپ ایران با ۱۸۰۰ شرکت‌کننده آغاز به‌کار می‌کند
  • برگزاری دوره‌ آموزشی گردشگری روستایی در پالنگان
  • ارایه خدمت پزشکی و بهداشتی ارتش در گچساران