Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «محمد شریعتمداری» در بیانیه‌ای به مناسبت «روز مجلس شورای اسلامی» تاکید کرد: در شرایطی که کشور همزمان با مقابله با ویروس کرونا، شاهد شدیدترین و ظالمانه‌ترین تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی، ناجوانمردانه‌ترین تقابل‌های امنیتی و گسترده‌ترین جنگ روانی تبلیغاتی با هدف شکستن استقامت روانی مردم این سرزمین است، این  مناسبت را فرصتی می‌دانم‌ تا بار دیگر به عنوان مسوولی که مهمترین ماموریت و دغدغه  خود و همکارانش را تلاش برای گسترش عدالت، مبارزه با فقر، حمایت از اقشار آسیب پذیر و کمک به توانمند شدن توان خواهان می‌داند، دست یاری به سوی نمایندگان مجلس دراز کنم تا با شکل‌دهی یک اجماع، ائتلاف نخبگانی و با تبعیت از رویکرد «همه با هم باشیم» بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران به سمت حل مسائل و چالش‌های همه اقشار به ویژه قشرهای متوسط و ضعیف جامعه که این روزها زندگی عادی خود را نیز با تنگنا می گذرانند، با سرعت بیشتری حرکت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه این بیانیه با تاکید براینکه برای بهبود معیشت مردم کنار یکدیگر هستیم، گفت: سیاست‌گذاری صحیح و متناسب با شرایط روز کشور داشته باشیم و همانگونه که رهبر فرزانه انقلاب تاکید داشته‌اند «با تلاش مجاهدانه و با تکیه بر فکر و عمل جوانان نخبه، مبتکر و کاربلد و در تعامل با همه گروه‌های ذیربط و ذی نفع، امیدوارانه به سمت تحقق هدف مهم جهش تولید و تولید ثروت، گسترش رفاه عمومی و توزیع عادلانه‌ منابع عمومی پیش می‌رویم.» 

وزیر تعاون در این بیانیه همچنین تاکید می‌کند: برای تحقق این هدف بزرگ باید اعتماد عمومی و امید اجتماعی را را ارتقا دهیم که  تحقق این امر مهم نه با دستور و توصیه که با هماهنگی و همدلی همه سیاست ورزان، نمایندگان و مدیران اجرایی و با رسیدن به دستاوردهای ملموس، عملی خواهد شد.  

شریعتمداری با بیان اینکه باید در این وضعیت تاریخی با تقویت سازوکارهای عدالت محور و حمایت هدفمند و مؤثر از اقشار آسیب پذیر و فقرا، در حل مسائل محرومان و اقشار ضعیف گام‌های بلند برداریم، تصریح کرده است: در وزارت تعاون در همین چهار چوب اقدامات گوناگونی همچون همسان سازی و متناسب سازی حقوق بازنشستگان در صندوق‌های چهارگانه، افزایش مستمری مددجویان  و معلولان بهزیستی، اتکا به راهبرد شفافیت با هدف مصرف بهینه و جلوگیری از اتلاف منابع،  اطمینان از تخصیص صحیح و دقیق،  حمایت از مخاطبان خاص و عام،  افزایش هشت برابری و بیشتر سهم اشتغال روستایی در سبد اشتغال کشور اجرا شده که تداوم و ارتقای آنها نیازمند همراهی همه نمایندگان مجلس است.  

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطر نشان می کند:‌ مسائل مهمی همچون  «غلبه بر چالش مهم پایداری بلندمدت صندوق‌های بازنشستگی»، «تدوین برنامه عمل برای اجرای قانون ساختار نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی و استقرار نظام چند لایه تامین اجتماعی  برای آحاد مردم» و  «استقرار کامل و تقویت بانک اطلاعات ملی رفاهی ایرانیان»، وجود دارد که باید با هم در این خصوص تدبیر کنیم.  

به گزارش ایرنا،  سالروز شهادت آیت الله سیدحسن مدرس از سوی مجلس شورای اسلامی با عنوان روز مجلس نام گذاری شده است. سیدحسن مدرس سیاست‌مدار و روحانی شیعه ایرانی بود که در ۱۰ آذر ۱۳۱۶ توسط عوامل رضاشاه کشته شد و طبق مصوبه شورای فرهنگ عمومی ۱۰ آذرماه در تقویم جمهوری اسلامی ایران، به نام روز مجلس خوانده می‌شود.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی وضعیت معیشت محمد شریعتمداری وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی طرح حمایت معیشتی دولت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی وضعیت معیشت محمد شریعتمداری وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی طرح حمایت معیشتی دولت مجلس شورای اسلامی وضعیت معیشت محمد شریعتمداری وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی طرح حمایت معیشتی دولت اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۷۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۴۰۰ ویژه برنامه در هفته کار و کارگر استان مرکزی

به گزارش قدس آنلاین، جمشید امیدی روز سه‌شنبه به مناسبت هفته کار و کارگر در جمع خبرنگاران در اراک، افزود: بیشتر واحدهای تولیدی استان در اجرای برنامه‌های هفته کار و کارگر مشارکت فعال دارند.

وی شعار امسال هفته کار و کارگر را «مشارکت کارگر، جهش تولید و ایران قوی»، عنوان کرد و افزود: دیدار کارگران با رهبر معظم انقلاب و تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل، از مهمترین برنامه‌های این هفته است و امشب ( سه‌شنبه شب) ۴۲ نفر از کارگران استان مرکزی برای دیدار با ایشان به تهران اعزام می‌شوند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: گلباران مزار شهدا، دیدار با خانواده‌های شهدای کارگری، حضور در نماز عبادی و سیاسی جمعه، همایش پیاده‌روی جامعه کار و تولید، برگزاری میز خدمت، همایش ایمنی و بهداشت و برگزاری دوره آموزشی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، بخش دیگری از برنامه‌ها است.

امیدی عنوان کرد: بازدید دانش‌آموزان از شرکت‌ها و واحدهای تولیدی، بازدید از مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای تولیدی، برگزاری مسابقات ورزشی، زنگ ورزش صبحگاهی برای کارخانجات، تجلیل از کارگران نمونه و گروه‌های کار نمونه و واحدهای نمونه، از دیگر برنامه‌ها است.

وی گفت: فراخوان برگزاری جشنواره امتنان استان مرکزی از ۱۰ مهرماه سال گذشته آغاز و تا اول آذرماه ادامه داشت که در نهایت منجر به ثبت‌نام ۴۴۰ کارگر، ۵۹ گروه کار و ۱۲۱ واحد در سامانه این جشنواره شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود: پس از پایان مهلت ثبت‌نام، کمیته ارزیابی تشکیل و بر اساس اسناد و مدارک بارگذاری شده، ۱۰۸ مورد بازدید میدانی هم صورت گرفت.

امیدی، مهمترین شاخص‌های مورد ارزیابی در جشنواره امتنان را، اختراع و نوآوری، ارزآوری، بهره‌وری، میزان اشتغال، مسایل زیست محیطی و انتقال تکنولوژی و بومی سازی، عنوان کرد.

وی گفت: هشت واحد برتر استانی، سه کارگر نمونه و ۲ گروه کار نمونه به تعداد هشت نفر در مجموع به عنوان برگزیدگان این جشنواره انتخاب که در هفته کار و کارگر تجلیل می‌شوند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود: این استان در سنوات گذشته کارگر ملی نداشت اما امسال کارگر نخبه ملی و واحد نمونه ملی از استان مرکزی انتخاب شده است.

امیدی بیان کرد: استان مرکزی طی سنوات گذشته در جذب تسهیلات و اشتغالزایی رتبه اول و دوم را داشته که امید است این مهم همچنان ادامه‌ یابد.

وی گفت: اشتغال ایجاد شده در استان مرکزی ( آمار شاغلین ۱۵ سال به بالا) در سال ۹۶ به ۴۲۵ هزار نفر رسیده بود اما این آمار تا سال ۹۹ به ۳۷۴ هزار نفر رسید و روند نزولی داشت، که یکی از مهمترین علل آن شرایط کرونا بود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: اما این آمار در سال ۱۴۰۱ به ۳۸۹ هزار و ۷۲۰ نفر رسید و ۱۵ هزار و ۷۲۰ اشتغال از سال ۹۹ تا ۱۴۰۱ به استان اضافه شد و آمار سال ۴۰۲ تا پایان فصل بهار امسال اعلام می‌شود.

امیدی گفت: نرخ بیکاری استان مرکزی در سال ۱۴۰۰ به هفت و هشت دهم درصد، در سال ۱۴۰۱ به هفت و سه دهم درصد و در سال گذشته به هفت درصد رسید.

وی اظهار کرد: نرخ مشارکت اقتصادی این استان در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، بدون تغییر به ۳۶ و ۶ دهم درصد و در سال گذشته به ۳۶ و سه دهم درصد رسید.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی اضافه کرد: یکی از علل پایین بودن نرخ مشارکت اقتصادی استان مرکزی، خارج شدن کارگران از محیط‌های کاری به دلیل سخت و زیان‌آور بودن مشاغل است.

امیدی تصریح کرد: ضریب پوشش بیمه تامین اجتماعی استان مرکزی در پایان سال گذشته نسبت به سال ۹۹ معادل ۶ و ۵۶ دهم درصد افزایش یافته است.

وی گفت: تعداد بیمه شدگان اجباری استان در پایان بهمن ماه سال ۱۴۰۲ نسبت به بهمن ماه ۱۴۰۱، افزایش هفت و ۱۷ صدم درصدی را نشان می‌دهد که معادل ۱۶ هزار و ۶۷۱ نفر و نسبت به سال ۹۹ تعداد ۳۵ هزار و ۵۹۹ نفر بیشتر شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود: تعداد کارگاه‌های فعال استان ۶ و ۲۵ صدم درصد معادل یک‌هزار و ۴۸۲ کارگاه از بهمن ماه ۱۴۰۱ تا بهمن‌ماه ۱۴۰۲ اضافه شده است.

امیدی اظهار کرد: تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی نسبت به سال ۹۹، شاهد افزایش هشت درصدی است.

وی گفت: مقرری بگیران بیمه بیکاری در سال ۹۹ به چهار هزار و ۵۶۴ نفر و در سال ۴۰۲ به ۲ هزار و ۹۴۲ نفر رسید، که این آمار بیانگر کاهش ۳۵ و پنج دهم درصدی است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: تعداد مجوزهای صادر شده مشاغل خانگی این استان در سال گذشته به چهار هزار و ۵۸۷ مورد رسید.

امیدی بیان کرد: بر اساس نتایج حاصل از پایش ملی محیط کسب و کار ایران در بهار ۱۴۰۲، استان مرکزی با پنج و ۱۷ دهم درصد مقام اول را کسب کرد و استان‌های زنجان و آذربایجان غربی در رتبه‌های دوم و سوم قرار گرفتند.

وی گفت: استان مرکزی در خط تولید، فضا برای کار بسیار دارد.

استان مرکزی به عنوان پایتخت صنعت ایران دارای حدود سه هزار واحد صنعتی بزرگ، متوسط و کوچک است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۹ درصد صادرات تعاونی های خراسان جنوبی
  • وجود ۱۴۸ هزار و ۷۴۲ کارگر دارای بیمه اجباری در استان
  • اعتلای ورزش کارگری با استفاده از ظرفیت‌های موجود
  • رتبه اول و دوم استان مرکزی در جذب تسهیلات و اشتغال‌زایی
  • اجرای ۴۰۰ ویژه برنامه در هفته کار و کارگر استان مرکزی
  • بیش از ۱۹ هزار شغل جدید در استان مرکزی ایجاد شد
  • دیدار نماینده منتخب مردم شهرستان های ابر با وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی
  • ۱۲۰ هزار نخبه جامعه کارگری در ۳ سال اخیر شناسایی شدند
  • شناسایی ۱۲۰ هزار نخبه جامعه کارگری در ۳ سال اخیر
  • وزیر تعاون: بخش قابل‌ توجهی از «فقر شدید» کشور کاسته شده است