Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور، شهید فخری‌زاده را جزو سرداران شهید پدافند غیرعامل توصیف کرد و گفت: آزمایشگاه تمام ایرانی «سطح سه زیستی» حاصل همت و مدیریت این شهید گرانقدر است.

به گزارش برنا به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پدافند غیرعامل کشور، سردار غلامرضا جلالی، رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور در گفت‌وگویی درباره نقش و جایگاه شهید فخری‌زاده در ارتقای توان دفاعی کشور در برابر تهدیدات نوین، اظهار داشت: امروز مقوله دفاع، تنها شامل مسائل نظامی نیست بلکه عرصه تهدیدات گسترده‌تر و به حوزه‌هایی همچون پدافند سایبری، شیمیایی، زیستی و پرتوی کشیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر یکی از رسالت‌های وزارت دفاع، پشتیبانی از نیروهای مسلح کشور است و پدافند غیرعامل به عنوان بخش مکمل دفاع نظامی کشور مجموعه‌ای از ماموریت‌های خود را با استفاده از ظرفیت‌های وزارت دفاع به ویژه سازمان سپند انجام می‌دهد.

اقدامات سازمان سپند در ارتقای توان پدافند زیستی کشور

وی با بیان اینکه یکی از بازوان توانمند وزارت دفاع، سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی(سپند) است، تصریح کرد: این سازمان تحت مدیریت شهید فخری زاده همراهی و همکاری بسیار زیادی با سازمان پدافند غیرعامل کشور داشته است، برای مثال در عرصه پدافند زیستی سازمان سپند به ارتقای ظرفیت‌های فنی و تخصصی کشور به ویژه از نظر آزمایشگاهی و ساخت تجهیزات پیشرفته مانند آزمایشگاه سیار سطح ۳ ایمنی زیستی(BSL-۳ ) سیار پرداخته، که موجب ارتقای توان دفاع بیولوژیک کشور شده است.

سردار جلالی با بیان اینکه این توفیقات بدون همکاری شهید فخری زاده در راس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع میسر نمی‌شد، خاطرنشان کرد: در زمینه مقابله با شیوع ویروس کرونا هم این سازمان وظایف بسیار خطیری را برعهده گرفت که برخی از آنها تولید کیت‌های تشخیصی و موضوع راهبردی تولید واکسن بود که امروز در آستانه ورود به آزمایش‌های انسانی است.

نقش‌آفرینی شهید فخری زاده در تجهیز شهرها به تجهیزات مقابله با تهدیدات CBRNE 

رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه شهید فخری زاده مبدع صنعت پدافند غیرعامل در حوزه‌های CBRNE است به کمک‌های سازمان سپند در زمینه ارتقای توانمندی‌ها در حوزه مقابله با تهدیدات نوین اشاره و تصریح کرد: ما طی سال‌های گذشته به کمک سازمان سپند و شخص شهید فخری زاده، آتش نشانی‌های بیش از ۵۰ شهر را به تجهیزات بومی و پیشرفته مقابله با تهدیدات CBRNE مجهز کردیم که بخشی از آنها در شرایط مقابله با کرونا به کمک کشور آمد.

سردار جلالی با اشاره به زحمات شهید فخری‌زاده در سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی در حوزه پدافند پرتوی نیز گفت: سازمان پدافند غیرعامل با کمک و مشارکت سپند در طرح ریزی اقدامات پدافندی در استان های هسته ای اقدامات ارزشمندی انجام داد که ایجاد ظرفیت های عملیات پدافندی، درمانی و... از جمله آنهاست.

رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور تصریح کرد: شهید فخری‌زاده از شهدای مظلوم کشور است و ابعاد خدمات و دستاوردهای او برای امنیت و سلامت مردم و استحکام نظام مقدس جمهوری اسلامی به حدی است که حتی امروز هم نمی‌توان به طور کامل در خصوص این اقدامات سخنی به میان آورد.

جلالی افزود: ولایت‌مداری شهید فخری زاده به حدی بود که اوامر و منویات مقام معظم رهبری را بر همه چیز اولویت می‌دانست.

سردار جلالی با اشاره به اینکه آن شهید از دانشمندان متخصص در امور هسته‌ای بود، افزود: عمده فعالیت سازمان سپند نیز در مباحث هسته ای مربوط به مباحث پدافند پرتوی است.

شهید فخری زاده جزو سرداران شهید پدافند غیرعامل است

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور تاکید کرد: شهید فخری‌زاده، فخر شهدای هسته‌ای و جزو سرداران شهید پدافند غیر عامل است.

وی با بیان اینکه بدون شک انگیزه دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از به شهادت رساندن شهید فخری زاده، ضربه زدن به توان دفاعی و بازدارندگی کشور، بوده است، تصریح کرد: من به ضرس قاطع به ملت عزیز ایران اطمینان می‌دهم که این شهید با اقدامات مجاهدانه و نشر دانش خود، سنگ‌ بنای پروژه‌های عظیم علمی دفاعی را ایجاد و شاگردانی مکتبی و انقلابی تربیت کرده است که راه او را ادامه خواهند داد و این علم هیچ گاه بر زمین نخواهد ماند.

سردارجلالی با بیان اینکه مظلومیت شهید فخری‌زاده، از سایر ویژگی‌هایش بارزتر بود تصریح کرد: خاصیت مردان بزرگی همچون شهید حاج قاسم سلیمانی، طهرانی مقدم و فخری زاده این است که در زمان حیات تکیه‌گاه مردم و الهام بخش نسل جوان و پس از شهادت سبب ساز اتحاد و انسجام ملت در ایستادگی در برابر دشمنان خواهند بود.  

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور شهید فخری زاده سازمان سپند ارتقای توان وزارت دفاع هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۸۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ درصد تشخیص پزشکان وابسته به آزمایشگاه است

صدیقه شریف زاده دکترای علوم آزمایشگاهی، متخصص ایمونولوژی، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره اهمیت روز آزمایشگاه گفت: با توجه به وسعت کار در تشخیص بیماری‌ها این روز بسیار مهم است و بنا بر برآوردهای اطلاعات چاپ شده، ۷۰ درصد تشخیص پزشکان وابسته به تشخیص‌های آزمایشگاهی است.

وی افزود: یکی از ارکان اصلی تیم مراقبت‌های بهداشتی موضوع آزمایشگاه است و باید روزی برای این امر داشته باشیم تا افراد متخصص این حوزه به جامعه معرفی شوند.

شریف زاده، پیرامون جایگاه آزمایشگاه‌ها در تشخیص و درمان بیماری‌ها، تاکید کرد: آزمایشگاه‌ها در تشخیص بیماری نقش اساسی ایفا می‌کنند و برای کمک به تشخیص پزشکان، غربالگری، پیشگیری از بیماری‌ها و حتی پیگیری درمان، اهمیت بالایی دارند.

وی اظهار کرد: ارزش پیش گویی و پیگیری بیماری نیازمند خدمات آزمایشگاهی است لذا جایگاه این موضوع بسیار بالا است.

شریف زاده گفت: آزمایشگاه‌های خوبی در کشور داریم که خدمات عمومی و تخصصی با کیفیتی را ارائه می‌دهند.

کد خبر 6081717 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • پورسلمان: تلاش می‌کنیم جزو رشته‌های مدال‌آور در المپیک باشیم/ از تجارب فخری در پاریس استفاده می‌کنیم
  • روز ملی گندم و نان یادآور تلاش کشاورزان ایرانی
  • انهدام سه ریز پرنده در اصفهان
  • جزئیات صدای انفجار در اصفهان | کار اسرائیل بود؟
  • اصفهان در امنیت کامل است؛ انهدام سه ریز پرنده توسط پدافند غیرعامل
  • جزئیات جدید از انفجارها در آسمان اصفهان/ خبرگزاری مهر: سه ریزپرنده در آسمان اصفهان منهدم شد
  • ۷۰ درصد تشخیص پزشکان وابسته به آزمایشگاه است
  • نتیجه تلاش جامعه آزمایشگاهی تحقق خطوط درمان و شفای بیماران است
  • آغاز اقدامات اجرایی پدافند غیرعامل شهرداری گرگان در سال 1403
  • جامعه آزمایشگاهی حلقه واسط میان تلاشگران عرصه سلامت است