Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، رئیس قرارگاه پشتیبانی طرح شهید قاسم سلیمانی با حضور در بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامى با سید پرویز فتاح، در خصوص استفاده از ظرفیت‌ها، امکانات و اقامتگاه هاى آن نهاد در ایجاد نقاهتگاه و قرنطینه عمومی دیدار و گفت‌وگو کرد.

پیرحسین کولیوند از زحمات، همکارى‌هاى مستمر و همراهى فتاح رئیس بنیاد مستضعفان، در راستاى خدمت رسانى به هموطنان در حوزه بهداشت و درمان و همچنین سازمان اورژانس کشور تقدیر و تشکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وى با اشاره به توسعه خدمات سازمان اورژانس کشور در سال هاى اخیر به افزایش کیفیت خدمت رسانى به هموطنان اشاره کرد و گفت: در سازمان اورژانس کشور با دو خدمت، در قالب طرح ٢٤٧ و ٧٢٤ جان بسیارى از هموطنان را توانستیم نجات دهیم، همانطور که در سال گذشته با انجام این خدمات براى دبیر کل سازمان جهانى بهداشت و حفظ جان وى در تهران، توانستیم افتخارى را براى کشور ثبت کنیم.
 
کولیوند افزود: خدمات اورژانس هوایى در کشور توسعه و جان هموطنان زیادی در نقاط صعب العبور نجات یافته است. با توسعه این خدمات توانستیم مرگ و میر مادران باردار را 55 درصد کاهش دهیم.
 
وى گفت: از ابتداى شیوع کرونا تماس هاى اورژانس چندین برابر شده است و همکاران ما در سراسر کشور با روحیه جهادى در خط مقدم مقابله با کرونا در حال خدمت هستند و سازمان اورژانس کشور در همین زمان بیش از 15 عضو پیوندی را از طریق اورژانس هوایی در کم ترین زمان از یک استان به استان دیگر انتقال داده است.
 
کولیوند ادامه داد: با همت وزارت بهداشت و سازمان بسیج مستضعفین طرح شهید حاج قاسم سلیمانى با هدف شکست زنجیره کرونا شروع به کار کرده است که دکتر نمکى مسئولیت پشتیبانى این طرح را به بنده محول کرده است.
 
رئیس قرارگاه پشتیبانى طرح شهید سلیمانى با اشاره به استفاده از هتل ها و مهمانسرا ها در ایجاد نقاهتگاه گفت: یکى از اهداف ما در این طرح، ایجاد محیطى مناسب جهت قرنطینه افرادى است که امکان ایجاد چنین  محیطى از لحاظ هزینه را نداشته باشند و یا افرادى که بعد از ترخیص از بیمارستان ممکن است هنوز ناقل باشند.
 
کولیوند افزود: در بحث کنترل کرونا با مشکلاتی از جمله حضور تعداد بالای افراد یک خانواده در یک خانه مواجه هستیم که اگر فردی از آن ها مبتلا شود بقیه افراد نیز درگیر خواهند شد.
 
وی اهداف کلی و سیاست های قرارگاه پشتیبانی طرح شهید سلیمانی را تشریح کرد و گفت: ظرفیت های بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی می تواند مسیر اهداف این قرارگاه را هموار کند.

سید پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان در ادامه این جلسه ضمن قدردانی از زحمات و خدمات سازمان اورژانس کشور، این خدمات را ارزشمند دانست و گفت: ماهیت کار اورژانس نجات جان انسان ها است و همکاران شما اگر فردی را نجات دهند به مانند این است که همه مردم را نجات داده اند به همین جهت کار شما بسیار ارزشمند است.
 
وی با استقبال از این طرح افزود: بنیاد مستضعفان آماده همکاری با طرح است و فهرستی از اماکنی که می شود در اختیار این طرح گذاشت را ارائه خواهیم کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بنیاد مستضعفان اورژانس کشور مادران باردار طرح شهید سلیمانی سازمان اورژانس کشور بنیاد مستضعفان طرح شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۸۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواجهه ۲.۴۲ درصدی خانواده‌های ایرانی با هزینه‌های سلامت/ راهکار‌های کاهش هزینه‌های کمرشکن سلامت در ایران

بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در حاشیه نشست دبیرخانه دائمی مقابله با فقر، فساد و تبعیض، به راهکار‌هایی برای محافظت مالی در برابر مخارج کمرشکن سلامت در ایران اشاره و اظهار کرد: این مخارج به دلیل بالا بودن سهم پرداخت هزینه‌های سلامت از جیب مردم، پایین بودن ظرفیت درآمدی خانوار، ضعیف بودن سازوکار‌های پیش پرداخت و تجمیع ریسک در تأمین مالی مراقبت‌های سلامت، ایجاد می‌شود. 

وی بیان کرد: کشور‌ها می‌توانند از طریق گسترش طرح‌های مبتنی‌بر پیش‌پرداخت و کاهش سهم پرداخت از جیب، احتمال بروز هزینه‌های کمرشکن خدمات سلامت را کاهش دهند. البته در کنار آن نیاز است که بسته مزایای بیمه‌های سلامت و عمق پوشش خدمات نیز مورد توجه قرار گیرد. 

روند بهره‌مندی خانواده‌های ایرانی از خدمات سلامت

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه برخی خانواده‌ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی، در زمان مناسب برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند، افزود: به همین دلیل ممکن است که با مخارج کمرشکن سلامت مواجه نشوند که این موضوع در محاسبات مخارج کمرشکن سلامت در نظر گرفته نمی‌شود.

وی تصریح کرد: بنابراین موضوع مهم در هنگام بررسی روند مواجهه با مخارج کمرشکن سلامت، روند بهره‌مندی از خدمات سلامت است. 

نگاهداری گفت: براساس آمار منتشر شده، در سال ۱۴۰۰، خانواده‌های ایران به میزان ۲.۴۲ درصد با هزینه‌های کمرشکن سلامت مواجه شده اند که این میزان با هدف تعیین شده در برنامه ششم توسعه یک درصد فاصله دارد.

وی ادامه داد: بنابراین، باوجود تأکید بر محافظت مالی از خانوار در برابر مخارج کمرشکن سلامت در قوانین برنامه‌های توسعه و سیاست‌های کلان، سلامت کشور طی سال‌های گذشته این هدف محقق نشده است.

بالا بودن سهم خانواده در هزینه‌های سلامت

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با تأکید بر اینکه دلیل اصلی عدم تحقق سلامت در کشور، بالا بدون سهم پرداخت از جیب خانوار در هزینه‌های سلامت است، گفت: پایداری و افزایش منابع مالی در دسترس عاملی مهم جهت کاهش پرداخت از جیب هزینه‌های سلامت است. 

وی توضیح داد: همچنین سیاست گذاری برای کاهش هزینه‌های این بخش، نیازمند راهبرد‌هایی برای بهبود همکاری بین بخش‌های مرتبط از طریق تعیین اهداف و ایجاد چشم انداز مشترک است. 

نگاهداری بیان کرد: در این راستا لازم است که نقش متولی گری وزارت بهداشت تقویت شده و سازوکار‌های نظارت و ارزیابی سیاست‌های حمایتی طراحی شود. 

وی با اشاره به نقش رسانه‌ها و اراده مسئولان برای کاهش هزینه‌های سلامت، گفت: ارائه دهندگان خدمات باید در امر سیاست گذاری در این زمینه مشارکت داشته باشند تا سیاست‌ها و تصمیمات کلان، در جامعه هدف، اثرگذار باشد. 

ضرورت پیش بینی تغییرات آینده برای کاهش هزینه‌های سلامت

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: پیش بینی تغییرات آینده بخش سلامت و برنامه ریزی برای مراقبت‌های سلامت مورد نیاز و آگاهانه تصمیم گرفتن درباره این موضوعات، از دیگر ملزومات برای کاهش هزینه‌های سلامت در کشور است. 

وی با اشاره به اهمیت بازنگری و بازتعریف سیاست‌های حمایتی برای کاهش هزینه‌های سلامت گفت: در این زمینه باید مداخلات هدفمند برای افزایش محافظت مالی از گروه‌های کم درآمد و آسیب پذیر در برابر هزینه‌های کمرشکن سلامت صورت گیرد. 

نگاهداری تصریح کرد: ایجاد نظام داده‌ای پویا و به روز جهت ارزشیابی شاخص‌های تأمین مالی نظام سلامت کشور و آگاهی از تغییرات آینده بخش سلامت و مراقبت‌های سلامت نیز در این زمینه اهمیت ویژه‌ای دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • مادران باردار مراقب مصرف کرم‌های ضد آفتاب باشند
  • استفاده بی خطر از کرم‌های ضد آفتاب برای مادران باردار و کودکان
  • مادران باردار مراقب مصرف کرم های ضد آفتاب باشند
  • نحوه مصرف کرم ضدآفتاب برای مادران باردار و کودکان
  • ارایه خدمات مناسب به مسافران نوروزی و کاهش ۴۴ درصدی تصادفات شهر تهران
  • افزایش ۷۰ درصدی تعداد تولدها از مادران غیر ایرانی در ۴ سال
  • محموله‌های بسته غذایی بنیاد مستضعفان به مناطق سیل‌زده کرمان اعزام شد
  • مواجهه ۲.۴۲ درصدی خانواده‌های ایرانی با هزینه‌های سلامت/ راهکار‌های کاهش هزینه‌های کمرشکن سلامت در ایران
  • سرانه فضای ورزش دانش آموزی کشور دو و نیم برابر می شود
  • نجات جان مادران باردار در شرایط نامساعد جوی